Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Νίκο αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το δικό μου. Tο τηλεχειριστήριο του D1 μου αλλάζει τις ρυθμίσεις του Velodyne SPL-1000 Ultra και δεν έχω βρει ακόμα λύση.:125:Μοναδικό ψεγάδι που βρήκα είναι ότι με το χειριστήριό του ανάβει και το Prime :142::142:
Χριστός και Παναγία !!!!!!!! θυμάμαι παλαιότερα που είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα με δυό τηλεοράσεις SONY που είχα, ένας ηλεκτρονικός άνοιξε τα χειριστήρια και άλλαξε κάτι διακοπτάκια που είχαν μέσα...Νίκο αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το δικό μου. Tο τηλεχειριστήριο του D1 μου αλλάζει τις ρυθμίσεις του Velodyne SPL-1000 Ultra και δεν έχω βρει ακόμα λύση.:125:
Καλοθέατο!!!!!!
Νίκο δεν αξίζει να το πάρεις ΤΩΡΑ to Max.Εχεις το H1 αλλά και το Prime 3.0 που σε ότι δίνει ΑΥΤΗ τη στιγμή το Max,διαφέρει μόνο στο ότι παίρνει 2.5" εσωτερικό.
Περίμενε το να έρθουν τα …πρωτοβρόχια το φθινόπωρο, να το πάρεις με τα νέα chipάκια.
PS:φεύγω τώρα πάω να παραλάβω το philips prestigo(το remote 1 to 6),τα λέμε σε καμιά ώρα!
Εννοείς εμπορικά κλειδωμένα blu ray?Και στα παίζει με το δικό του firmware?Το H1?Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα παίζει!Βρήκα δύο bugs στο fw kartina ...το ένα είναι ότι ενώ αναγνωρίζονται τα δισκάκια blu ray που παίζω από το εξωτερικό blu ray player ASUS βγάζει μήνυμα PLAYBACK STOPED DUE TO SECURITY VIOLETIONS, ενώ το δικό του fw τα παίζει κανονικά ! Το δεύτερο bug που βρήκα είναι ότι το kartina δεν κάνει downmix τα πολυκάναλα στην τηλεόραση παρά μόνο PCM, ενώ το δικό του το κάνει κανονικά !
Εβγαλα το kartina και έχω το δικό του, κρίμα γιατί κάνει τα μενού πολύ ωραία, αν το φτιάξουν θα το ξαναβάλω...
Ναι Λεωνίδα,για ορίτζιναλ μιλάω πάντα, το ένα που δοκίμασα είναι το Quantum of Solace και το άλλο το LOTR 1Εννοείς εμπορικά κλειδωμένα blu ray?Και στα παίζει με το δικό του firmware?Το H1?Κανονικά δεν θα έπρεπε να τα παίζει!
Καλά βρε εσύ δεν μου το είχες προτείνει όταν ρωτούσα πιο να πάρω ; Πάει γέρασες μπαρμπα Λεωνίδα !!!γιατί έχω κι εγώ το Asus ub bd rom (ρε φούστη μου τα ίδια πράγματα παίρνουμε?)
Εννοείτε!Έ, τότε να αφήσει αυτό το fw και να μην ξαναπεράσει καινούριο!! Γιατί υπάρχει και η περίπτωση να κλείσει η τρύπα.