Nέο Logitech Squeezebox Touch

Reaction score
5.929
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Αυτο που εχεις ειναι με το το εξτρα εσωτερικο ρολοι χρονισμου?
Γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι το σιντι πλαιυερ παιζει καλλυτερα.
Το touch που εχω στα χερια μου δεν ειναι το αναβαθμισμενο. Τα flac αρχεια που του βαλαμε να παιξει ηταν απο διαφορα cd που ειχαμε ριπαρει. Ριπαραμε το The best of Sade,και το Τango of the Night Fleewood Mac και εγινε συγκριση του touch με το Lector.

Reaction score
5.929
Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Εχθες πηρα ενα δισκο 500αρι και του φορτωσα 143gb μουσικη. Δοκιμασα να τον καρφωσω στην usb του touch αλλα δεν τον διαβαζει. Κανω κατι λαθος? Θελει καποια ρυθμιση?

Reaction score
1.622

Εχθες πηρα ενα δισκο 500αρι και του φορτωσα 143gb μουσικη. Δοκιμασα να τον καρφωσω στην usb του touch αλλα δεν τον διαβαζει. Κανω κατι λαθος? Θελει καποια ρυθμιση?
Απο τα settings θα πρεπει να επιλέξεις switch library και στη συνέχεια να δεις το δίσκο στη usb

Reaction score
5.929

Απο τα settings θα πρεπει να επιλέξεις switch library και στη συνέχεια να δεις το δίσκο στη usb
Τελικα καταφερα και το εκανα να παιξει απο την usb,αλλα υπαρχει προβλημα. Ξεκιναει την αναπαραγωγη κανονικα,αλλα μετα απο 2-3 λεπτα κολλαει. Οταν πας να αλλαξεις κομματι αργει αρκετα να παει στο επομενο.

Reaction score
4.439

Τελικα καταφερα και το εκανα να παιξει απο την usb,αλλα υπαρχει προβλημα. Ξεκιναει την αναπαραγωγη κανονικα,αλλα μετα απο 2-3 λεπτα κολλαει. Οταν πας να αλλαξεις κομματι αργει αρκετα να παει στο επομενο.
Προσωπικα τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε. Μηπως να δεις αν εχει το τελευτσιο φιρμγουερ, κι αν οχι να κανεις ενα update. Ειναι πολυ απλο.

Reaction score
1.622

Δοκιμασε με ένα δίσκο προερχόμενο απο φορμάτ και ίσως μικρότερο σε μέγεθος. Είναι αλήθεια οτι την 1η φορά που ξεκίνησε να τον διαβάζει και στο δικό μου setup εκτος του έκανε αρκετή ώρα υπήρχαν και κολλήματα. Με ένα restart στον sever όμως το πρόβλημα λύθηκε.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
επειδή και εγω στην αρχη έπαιζα με εξωτερικο σκληρό οντως κάνει κάποια ωρα να τον διαβάσει, κάτι που μπορείς να δεις και ποα τα μενού του. Απο την στιγμή που θα ολοκληρωθεί αυτη η διαδικασία δεν κολλούσε καθόλου. Πάντως το μηχανάκι΄είναι φτιαγμένο για να παίζει απο το δίκτυο.

Reaction score
5.626

Δικτυακό player είναι το Touch. Μην ταλαιπωρείστε καρφώνοντας σκληρούς επάνω του, δεν είναι φτιαγμένο γι' αυτό. Από το δίκτυο πετάει!

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Όχι, θα ταλαιπωρηθείς.

Πάρε NAS που να υποστηρίζει την εγκατάσταση του Squeezebox Server.

Θα πρότεινα Synology. Εναλλακτικά, Netgear, Qnap. Αυτές οι εταιρίες υποστηρίζουν squeezebox.

Εγώ πήρα τον Synology DS1511+ με 3gb ram και δίσκους 5x2tb.

Να επιλέξεις μοντέλο με 256mb ram και πάνω.

Reaction score
4

Καλυτερες τιμες εχει το γερμανικο amazon.
Οι ελαχιστες προδιαγραφες που πρεπει να εχει ανα Nas για να παιζει ικανοποιητικα με squeezebox server (μνημη, ταχυτητα επεξεργαστη) ποιες ειναι?

Reaction score
1.622

Οχι Ελλάδα μακριά. Προτίμησε ebay (πήρα το δίκο μου με 84 ευρώ) ή amazon.

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Από Γερμανία το πήρα εγώ. Συγκεκριμένα από εδώ.

Reaction score
4

Το touch απο amazon & το synology ds110j απο ebay
Σε καλυπτει το Ds110? Η περιηγηση στους φακελους απο το touch γινεται γρηγορα η καθυστερει? Τι μεγεθος εχει η βιβλιοθηκη σου?

Reaction score
1.622

Σε καλυπτει το Ds110? Η περιηγηση στους φακελους απο το touch γινεται γρηγορα η καθυστερει? Τι μεγεθος εχει η βιβλιοθηκη σου?
Αύριο θα στηθεί οπότε θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Υπαρχουν αλλα 2 NAS στο σύστημα με ένα όγκο περι τα 500 GB σε μουσική το touch παιζει απροβλημάτιστα.

Reaction score
1.622

To DS110j στήθηκε χθές μέσα σε 10' και πραγματικά αποτελεί εξαιρετικη & οικονομική λύση. Το web interface είναι πανεύκολο στη ρύθμιση και σου λύνει πραγματικά τα χέρια. Η διαφορά που είδα με την αναπαραγωγή μέσω usb - στο προηγούμενο setup - και μέσω δικτύου (ενσύρματου) που δημιούργησα με το νέο setup ειναι ιδιαίτερα εμφανής στην αλλαγή των μενου και τη φόρτωση των εξωφύλλων. Εχω την αίσθηση οτι και στο "διάβασμα" των φακέλων (περί τα 400GB) ήταν γρηγορότερο απο το usb.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.654
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan