Nέο Logitech Squeezebox Touch

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

σιγουρα παει περιπατο η εγγυηση
οχι φυσικα. το κανεις επαναφορα στο original firmware και ουτε γατα ουτε ζημια.

Reaction score
0
Το εχω παρει στο συστημα μου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το εχω συνθεσει κατευθειαν με τον σκληρο μου χωρις υπολογιστη και παιζω μεσω ενος Esoteric D70. Να σου πω την αληθεια δεν μπορω να ακουσω διαφορα απο το Esoteric transport για αυτο και το πουλησα και κρατησα μονο το DAC.

Reaction score
5.929
Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Παιδες,παιζει καπου να βρεθουν οι οδηγιες του στα ελληνικα?
Σημερα το παρελαβε φιλος,και "κατασχεθηκε" για δοκιμη πρωτα απο μενα!!:116:

Reaction score
5.626

Παιδες,παιζει καπου να βρεθουν οι οδηγιες του στα ελληνικα?
Σημερα το παρελαβε φιλος,και "κατασχεθηκε" για δοκιμη πρωτα απο μενα!!:116:
Όχι, δεν υπάρχουν οδηγίες στα ελληνικά. Όπου κολλήσεις ρώτα και σου απαντάω εδώ.

Reaction score
4.439
Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Ο Γιαννης (flash) εχει κανει διατριβη στο logitech.

Reaction score
5.929

Το βασικο μου προβλημα ενω οτι συνδεθηκε στο δυκτιο,βρηκε τα αρχεια απο το πισι και τα παιζει κανονικα,ενω του βαζω τον σκληρο στην usb δεν τον βλεπει καθολου και μου ζηταει οταν παω στην επιλογη mymusic,ζηταει να συνδεθω με τον server,ενω εγω θελω να παιξω αρχεια απο τον σκληρο κατευθειαν.

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

To Touch είναι δικτυακό μηχανάκι. Πρέπει απαραιτήτως να είναι συνδεδεμένο σε server για να παίξει μουσική.
Όταν καρφώνεις σκληρό κατ' ευθείαν, το ίδιο το Touch σηκώνει ένα μικρό ενσωματωμένο server, τον TinySBS. Αυτό σου ζητάει να κάνει, και πρέπει να γίνει η σύνδεση για να προχωρήσει στην αναπαραγωγή.

Reaction score
5.929
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

To Touch είναι δικτυακό μηχανάκι. Πρέπει απαραιτήτως να είναι συνδεδεμένο σε server για να παίξει μουσική.
Όταν καρφώνεις σκληρό κατ' ευθείαν, το ίδιο το Touch σηκώνει ένα μικρό ενσωματωμένο server, τον TinySBS. Αυτό σου ζητάει να κάνει, και πρέπει να γίνει η σύνδεση για να προχωρήσει στην αναπαραγωγή.
Δηλαδη ο φιλος μου που δεν εχει ιντερνετ στο σπιτι του δεν μπορει να το δουλεψει?
Κριμα γιατι αυριο το περιμενει πως και πως για να το βαλει στο συστημα του.
Αυτη την στιγμη ειναι ο υπολογιστης στο δωματιο και το συστημα στο σαλονι και παιζει κανονικα. Καποιος που δεν εχει ιντερνετ του ειναι δηλαδη αχρηστο?

Reaction score
5.929

Εχθες που το συνδεσα στα γρηγορα,εβαλα ενα στικακι με ενα αρχειο στην usb και το επαιξε κανονικα.

Reaction score
1
Για να έχεις home network δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet, αλλά μόνο το ρούτερ που θα "μοιράζει" τον home server στους υπόλοιπους

Reaction score
5.929

Για να έχεις home network δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet, αλλά μόνο το ρούτερ που θα "μοιράζει" τον home server στους υπόλοιπους
Δεν το "επιασα" αυτο!! Για καντο λιανα σε παρακαλω!!!

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Ένα ασύρματο ρούτερ θα του βάλεις του φίλου σου. δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Κατοπιν θα του πάρεις ένα έτοιμο Nas server, που να υποστηρίζει τον squeezebox server,π.χ. τον Synology DS-211+

Θα περάσεις τη μουσική συλλογή στον Nas, θα εγκαταστήσεις τον squeezebox server στον Nas, κι έτσι ασύρματα θα επικοινωνεί μέσω του ρούτερ με το Touch.

Reaction score
5.929

Ένα ασύρματο ρούτερ θα του βάλεις του φίλου σου. δεν χρειάζεται ίντερνετ.

Κατοπιν θα του πάρεις ένα έτοιμο Nas server, που να υποστηρίζει τον squeezebox server,π.χ. τον Synology DS-211+

Θα περάσεις τη μουσική συλλογή στον Nas, θα εγκαταστήσεις τον squeezebox server στον Nas, κι έτσι ασύρματα θα επικοινωνεί μέσω του ρούτερ με το Touch.
Γιαννη σε ευχαριστω για τις πληροφοριες,με βοηθησες αρκετα!
Παντως δεν τον κοβω να μπαινει σε αυτο το παιχνιδι...ρουτερ,Nas...!!! Oπως σου ειπα και στο τηλεφωνο ειναι ασχετος με αυτα....οποτε βλεπω να μενει το touch στο δικο μου ρακ!!!!
:116:
Εχω ενα παλιο pc,αν συνδεθει με ethernet θα το δει το touch? θα γινει δουλεια ετσι?
Τα νεοτερα το απογευμα που θα τον ενημερωσω!

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Γίνεται η δουλειά με οποιοδήποτε pc, αλλά ένα Nas είναι απείρως πιο βολική και συμμαζεμένη λύση και θα είναι μόνιμα online η μουσική του. Και με ένα ρούτερ, μπορεί να κρύψει το Nas σε μια αποθήκη και να ξεχάσει ότι υπάρχει.

Οικονομικά δεν θέλει να επιβαρυνθεί περαιτέρω ο φίλος σου ή είναι μόνο τεχνοφοβικό το πρόβλημα;

Reaction score
5.929
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Γίνεται η δουλειά με οποιοδήποτε pc, αλλά ένα Nas είναι απείρως πιο βολική και συμμαζεμένη λύση και θα είναι μόνιμα online η μουσική του. Και με ένα ρούτερ, μπορεί να κρύψει το Nas σε μια αποθήκη και να ξεχάσει ότι υπάρχει.

Οικονομικά δεν θέλει να επιβαρυνθεί περαιτέρω ο φίλος σου ή είναι μόνο τεχνοφοβικό το πρόβλημα;
Τεχνοφοβικό το πρόβλημα.:105:
Που θα παει θα το μαθουμε και θα το στησουμε οπως πρεπει. Τον εφερα να το ακουσει στο σπιτι μου και επαθε πλακα!!
Θα του δωσω για αρχη ενα πισι και ενα ρουτερ που εχω στην αποθηκη για αρχη,και βλεπουμε μετα!
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου Γιαννη!

Reaction score
5.929
Απάντηση: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Το μηχανακι στηθηκε τελικα στο σπιτι του φιλου,του πηγα πισι,ρουτερ, εγιναν οι σχετικες ακροασεις,αλλα τελικα το μηχανακι γυρισε οπως ειχα υποψιαστει ξανα στο σπιτι μου!!
Τα βρηκε μπαστουνια με τον χειρισμο του.
Εγινε συγκριση με το cdp της Lector...θυμαμαι τωρα μοντελο. Συνδεθηκε αναλογικα στον ενισχυτη της http://www.stereophile.com/integratedamps/701chord/index.html
και ηχεια της http://totemacoustic.com/english/hi-fi/columns/hawk/
Τα αρχεια ηταν flac και mp3/320.
Εγινε συγκριση σε μερικα κομματια που υπηρχαν και σε cd.
Το αποτελεσμα? Σχεδον σε ολα υπερτερουσε το cdp. Σε καποια στιγμη μπηκε και το Kashmir των Led Zeppelin.....!!! Και εκει παθαμε πλακα!! Δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε αν ποτε επαιζε το touch και ποτε το cdp! Eγω παντως πιστευω οταν το touch το υποστηριξεις με καλο υλικο θα σκιζει!!
Απο αυριο αρχιζω το ριπαρισμα των cd μου σε σκληρους!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4.439

Αυτο που εχεις ειναι με το το εξτρα εσωτερικο ρολοι χρονισμου?
Γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι το σιντι πλαιυερ παιζει καλλυτερα.

Reaction score
5.626
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nέο Logitech Squeezebox Touch

Βασίλη, το δικό σου το αναβαθμισμένο Touch δεν έχει καμία σχέση με το εργοστασιακό.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.654
Members
38.585
Νεότερο μέλος
SimosPan