Κύριοι είστε ψιλικατζήδες...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κύριοι είστε ψιλικατζήδες...

Να σου δώκω ένα LG τότε να μη βλέπεις έτσι κι αλλιώς :142::142: ...μόλις αποδεσμευτεί κάποιο απ' το δωμάτιο των παιδιών θα στο δώσω.

Ξέρω ποιόν θα στείλουμε για εγκατάσταση...

Reaction score
1
Απάντηση: Κύριοι είστε ψιλικατζήδες...

Για μισό λεπτάκι ρε κοπελιές και παλλουκάρια, εγώ θα το χαρίσω άλλος θα το εγκαταστήσει να πούμε ; :142: Και τι δηλαδήΣ δεν ξέρει η κοπελιά να βάλει ένα καλώδιο στη πρίζα θέτε να μου πείτε...:204:

Reaction score
4.421
Re: Απάντηση: Κύριοι είστε ψιλικατζήδες...

Για μισό λεπτάκι ρε κοπελιές και παλλουκάρια, εγώ θα το χαρίσω άλλος θα το εγκαταστήσει να πούμε ; :142: Και τι δηλαδήΣ δεν ξέρει η κοπελιά να βάλει ένα καλώδιο στη πρίζα θέτε να μου πείτε...:204:

Έλα ντε! Μα τι σεξιστές...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Κύριοι είστε ψιλικατζήδες...

Για να επιστρέψω στο θεματάκι, τα πήγα πίσω πρίν λίγο και κάθησα και εξήγησα λίγα πραγματάκια στο βιντεοκλαμπά μου που όπως έχω ξαναπεί είναι φίλος 30 χρόνια και με κοιτούσε σαν χάνος !!!! το συμπέρασμα που έβγαλε είναι ότι παίζουν μια χαρά :142::143: ... και ότι τις τρανταχές μαϊμουδιές της εταιρείας δεν τις βλέπει κανένας !!!!

Αυτό που αποφάσισα εγώ από την πλευρά μου είναι να μη ξανανοικιάσω ή να αγοράσω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ταινία που διανέμει η ODEON και να τις αγοράζω από το εξωτερικό ή να τις κατεβάζω πολύ απλά σε full blu ray, αφού υπότιτλοι υπάρχουν για τα πάντα, στο κάτω κάτω για την πάρτι μου τις θέλω δεν είμαι πειρατής, αλλά δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν έτσι κατάμουτρα οι αρπάχτρες...Κάντε λίγο υπομονή και θα συγκρίνω μία μία τις εκδόσεις την αμερικάνικη και την ελληνική για να δείτε πόσο κατάπτυστοι είναι.

Reaction score
59

αισχος και παλι αισχος !

Εστειλα email στην odeon και τους παρακεινησα αφου τους εξηγησα το θεμα,
οτι περιμενω επισημη απαντηση σ αυτο το thread αφου ειναι "σοβαρη" εταιρεια οπως λενε.

Reaction score
89
ρεσεις μηπως να κατεβουμε κ μεις σε επισημη διαμαρτυρια με την ευκαιρια?? θα παρουμε κ μερικα απτα δισκακια τους να τα πεταξουμε στους δρομους!!!

Reaction score
1

αισχος και παλι αισχος !

Εστειλα email στην odeon και τους παρακεινησα αφου τους εξηγησα το θεμα,
οτι περιμενω επισημη απαντηση σ αυτο το thread αφου ειναι "σοβαρη" εταιρεια οπως λενε.

Σοβαρή εταιρεία !!!! Ας γελάσω :142::143: !!!! Και να σου απαντήσουν Δημήτρη μάλλον αοριστολογίες και μπουρδολογίες θα σου πουν !

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Κύριοι είστε ψιλικατζήδες...

Για να βάλω τη σύγκριση των δύο δίσκων που υποσχέθηκα, και για να σας προϊδεάσω θα πω πως ο ελληνικός δίσκος είναι 21 GB και ο αμερικάνικος 35 GB σε χωρητικότητα...αρχίστε συμπεράσματα !

Reaction score
1

Εδώ έχουμε το μενού του ελληνικού δίσκου, φαινομενικά πολύ φτωχό και φυσικά δεν υπάρχουν πουθενά επιλογές για τα έξτρα που αναγράφονται στο οπισθόφυλλο της συσκευασίας...

Reaction score
1

Οι αμέσως επόμενη επιλογή είναι για τον ήχο και τους υπότιτλους.

Reaction score
1

Τα κεφάλαια που χωρίζονται μόνο σε 8 ενότητες.

Reaction score
1

Οι ηθοποιοί και η δράση "χάνονται" στο κάδρο, αφου είναι πειραγμένο ενώ η εικόνα είναι θολή και σε καμμία περίπτωση δεν θυμήζει Blu Ray δίσκο σε όποιον τη βλέπει...μάλλον σε DVD φέρνει, αλλά έχω δει DVD παραγωγές που είναι σαφέστατα καλύτερες !

Είναι τόσο μεγενθυμένο το κάδρο που το αριστερό χέρι του Ερικ Μπάλφουρ χάνεται τελείως και φυσικά και ο υπόλοιπος χώρος θέασης...

Reaction score
1

Για να δούμε και τα χαρακτηριστικά του βίντεο.Εχουμε λοιπόν το βίντεο κωδικοποιημένο με τον VC1 στα 1080i και 25 καρέ :142::143: και φυσικά ο ήχος είναι DD 2.0 αφού αυτό έχει οριστεί από την παραγωγή του δίσκου να βλέπει πρώτο το player :142: για να έχουμε DTS HD πρέπει να το διαλέξουμε μόνοι μας...και πολύ αμφιβάλλω αν αυτό που άκουγα ήταν DTS HD MASTER διότι ήταν εξαιρετικά ελλεϊνός ο ήχος !

Reaction score
1

Ας δούμε τώρα και το αμερικάνικο δισκάκι της Sony/Universal και ας κλάψουμε για τη μπούρδα που μας σερβίρουν οι τοπικοί ψιλικατζήδες !

Το αρχικό μενού...

Reaction score
1

Η επιλογή των κεφαλαίων χωρισμένα σε 20 ενότητες !!!

Reaction score
1

Οι επιλογές του ήχου και των υποτίτλων.

Reaction score
1

Η επιλογές των έξτρα, που στο ελληνικό δισκάκι αναγράφονται αλλά δεν υπάρχουν :142::143: !!!

Reaction score
1

Η εικόνα φυσικά είναι αψεγάδιαστη στο σωστό κάδρο που έχει γυριστεί η ταινία, με τόση λεπτομέρεια που πραγματικά βλέπεις τους ανθρώπους να πηγαίνουν προς τα φώτα που έχουν προσγειωθεί, όταν τα νυχτερινά πλάνα είναι από ψηλά !!!

Φυσικά τα σήματα έναρξης είναι τελείως διαφορετικά !!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa