- Reaction score
- 143.981
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?
γιάμι εν-ες το 10-αρι. (κλάσικ)
γιάμι εν-ες το 10-αρι. (κλάσικ)
...
Δηλαδή το κάκιστο NS-10 ήταν monitor αναφοράς ?
..
Αδικο έχουν?Μα οι επαγγελματίες λένε ότι είναι κάκιστο !! :401:
Όταν μιλάνε για 'ηχείο αναφοράς' οι τεχνικοί δεν εννοούν το ίδιο με τον χαηεντά.Αδικο έχουν?
Μάλλον το marketing έκανε εξαιρετική δουλειά.
Οπως με τα Bose , που όταν μιλάμε για μικρά σε μέγεθος ηχεία , όλοι αυτά σκέφτονται, ενώ είναι αισχρά.
Γιατί συνήθως δεν έχουν κανένα που να εμπιστέυονται,Όταν μιλάνε για 'ηχείο αναφοράς' οι τεχνικοί δεν εννοούν το ίδιο με τον χαηεντά.
Γιατί τα στούντιο που βλέπουμε στις φοτό έχουν πολλά ηχεία ?
(Δεν μιλάω για σαράουντ..)
Άμα έχεις το 'κορυφαίο' τι να το κάνεις το μικρούλι :138:
Κοίταξε, να μην γράψουμε και βιβλίο στο forum.Εννοείς πως όλα αυτά, καλύτερες μονάδες, ενισχυτές κλπ., δεν υπάρχουν σήμερα και πρέπει να αναπτυχθούν, ή πως είναι κτήμα κάποιων (προφανώς) λίγων; Αν ναι, ποιών;
Επίσης, θα ήθελα μιαν ανάλυση των δύο τελευταίων παραγόντων. Τί σημαίνει ακριβώς καλύτερο κούρδισμα; Πώς μπορεί να γίνει, και σε ποιων την κρίση θα βασισθεί; Ποια προσόντα πρέπει να έχουν αυτοί, τί γνώσεις;
Τί σημαίνει καλύτερη κατασκευή; Δηλαδή, θέλω να πω, ανεξαρτήτως τιμής, ποια ακριβώς είναι εκείνα τα ελαττώματα και ατέλειες που απαντώνται συχνά στα ηχεία και πρέπει να διορθωθούν; Πώς βλάπτουν την ηχητική απόδοση, ποιες αλλοιώσεις επιφέρουν;
Μιά δική μου ερώτηση, GeoVaz:Ερωτήσεις:
1. Τα standards ήταν υψηλότερα τότε που ο κόσμος άκουγε από hi-fi οικιακά συστήματα ή είναι υψηλότερα σήμερα που κατά κόρον ο κόσμος ακούει από ακουστικά ψείρες ή από "all in once" μηχανάκια με ηχειάκια γραφείου?
Εξαρτάτε φίλε zikzik τι εστί hi-fi.Μιά δική μου ερώτηση, GeoVaz:
Πότε ήταν η εποχή που τα ποσοστά Hi-Fi οικιακών συστημάτων ήταν υψηλότερα από σήμερα?
Zώρζ κουλάρησε!!Αφού μιλάμε για άλλη εποχή με άλλα standards και άλλη λογική έχω πολλές απορίες.
Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά εάν φανώ επιθετικός, αλλά πάντα ήθελα να κάνω αυτές τις ερωτήσεις σε έναν επαγγελματία του χώρου για να καταλάβω το πως σκέφτεται ή πλειονότητα των επαγγελματιών.
......................................................................................................................................................
Συγγνώμη και πάλι αλλά όπως λένε "Βρήκαμε παπά να θαψουμε και καναδύο"
Δεν αναφέρθηκα στον κο Χρήστο George, αναφέρθηκα στους επαγγελματίες μηχανικούς ήχου. Νομίζω το ξεκαθάρισα με υπογράμμιση.Zώρζ κουλάρησε!!
Ο Χρήστος απλά αναφέρθηκε σε γκρίζες ζώνες του pro-audio και του hi-fi.
Αν θεωρείς ότι δεν βοήθησε, σίγουρα δεν αναφέρθηκε σε χαηεντάδες!!!!
Έλα κ έχουμε ΣΚ ωραίο μπροστά μας!!
Προ ΔΝΤ :120::114:Πότε ήταν η εποχή που τα ποσοστά Hi-Fi οικιακών συστημάτων ήταν υψηλότερα από σήμερα?
Μην μπλέκεις διαφορετικά πράγματα................... εάν ακούω από μηχανικούς ήχου ότι κάνουν mastering και προσεγγίζουν το ορθόν με βάση τα τάδε ηχεία και τα τάδε καλώδια..... όταν οι καταναλωτές προσπαθούν να προσεγγίσουν το ίδιο διά διαφορετικής οδού.