΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα

Καληνύχτα σε όλους.

Reaction score
1.788

Λοιπον περαν της οποιας πλακας πραγματι εκαναν διαφορα! Τουλαχιστον καποια παιδια που με ξερουν , μπορουν να πουν αν ακουω η δεν ακουω!!!! επειδη ομως ειμαι παντα καχυποπτος εστιαζω στις ακροασεις σε συγκεκριμενα πραγματα πανω στο κοματι που καναμε ακροαση. Για να πω , περιγραψω τη αλλαξε θα ηθελα να τα ακουγα στο συστημα μου , με προγραμμα που γνωριζω καλα , για να πω αυτο το διαφορετικο που ακουσα αν ηταν προς το καλυτερο η προς το χειροτερο....

Reaction score
29.635

χμφ μας φώτισες ...:116:

Reaction score
3.967

γιατι θα τα παρεις;:201:
Ναι, χρειάζεται 8 σετ για το τραπέζι στη βεράντα...

...όταν τρώμε σνίτσελ παλαντζάρει άσχημα..

Reaction score
4.250

Παντως απο την μια καποιες εταιριες βγαζουν εντυπωσιακα καλωδια (και σε παρα πολλες περιπτωσεις πανακριβα, ασχετως αποτελεσματος) κι απο την αλλη καποιες αλλες εταιριες με πολυ παχουλα ονοματα ολο και περισσοτερο προωθουν τις λυσεις με ασυρματα καλωδια!

Στην πρωτη περιπτωση εχουμε εναν κατ αρχη ενθουσιασμο με τ αποτελεσμα αλλα δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που μετα την παροδο καποιων μηνων εχουμε καποιες εντυπωσιακες αγγελιες του τυπου "πωλειται το ταδε καλωδιο ολιγων μηνων σε αριστη κατασταση στο 50% της αρχικης τιμης" και σταδιακα η τιμη πεφτει κι αλλο. Μαλιστα αυτος που πουλαει το καλωδιο στις περισσοτερες περιπτωσεις το πηρε το καλωδιο για δοκιμη στο σπιτι του.

Reaction score
1.788

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!

πραγματι πολλες φορες εχει συμβει κατι να μας εντυπωσιαζει, και στην πορεια μετα απο πολλες ακροασεις να να ξαναγυρναμε εκει που ημασταν!!!

γι αυτο τον λογο αναφερω οτι θα ηθελα να τα εχω στο δικο μου συστημα και με προγραμμα που το ξερω καλα!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και..

...τους κανονες δεν τους βαζει ο ενας΄, αλλα οι πολοι!!
Μερικές παρατηρήσεις...
Έτερο γαργαλιστικό στοιχείο που αφορά την κανονική τους χρήση ως συνδέσμων διπλοκαλωδίωσης -και πιστοποιείται στο γαλλικό έγγραφο οδηγιών αφού το αντίστοιχο αγγλικό δεν ανοίγει- είναι η προτεινόμενη φορά σύνδεσης στους μεν θετικούς πόλους του ηχείου από τον κλάδο χαμηλών/μεσαίων προς τον κλάδο υψηλών με την αντίστροφη φορά ροής σήματος(υψηλά->χαμηλά/μεσαία) γιά τη σύνδεση στους αρνητικούς πόλους.Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας,αυτή η μέθοδος αποδίδει αισθητά ανώτερη ποιότητα ήχου σε σύγκριση με τους υπολοίπους δυνατούς συνδυασμούς...
Ειναι φανερο οτι εισαι εκτος θεματος διοτι γι αλλο λογο ζητα ο καθενας μας την αναδειξη της ουσιας.
Εσυ προσπαθεις να κρινεις μεσω του κειμενογραφου καποια σημεια του κειμενου, ξεχνωντας οτι το κειμενο αποτελει πιστη μεταφορα γεγονοτων και φρασεων τα οποια ειπωθηκαν και δεν αποτελουν γεννηματα της φαντασιας του.
Ενω, θα επρεπε να ασχοληθεις με το προιον που "κρινεις" ανεξαρτητα των εμπειριων που διαβαζεις.
Εκει ειναι η ουσια, αναζητησε την.
Ως εκ τούτου,αφήνω την ουσία της...ανούσιας αξιοποίησης καλωδιοαξεσουάρ σε όσους παραμένουν εντός(κι επί τ'αυτά:126:) θέματος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μιά εμβάπτιση σε ισοτονικό διάλυμα 5% Atarax-Valium θα είχε ανάλογο αποτέλεσμα των ελατηρίων jumper στα άτακτα ηλεκτρόνια ;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μιά εμβάπτιση σε ισοτονικό διάλυμα 5% Atarax-Valium θα είχε ανάλογο αποτέλεσμα των ελατηρίων jumper στα άτακτα ηλεκτρόνια ;
Μιά εμβάπτιση σε ισοτονικό διάλυμα 100% τσιπουράδικο στα Βολιώτικα κόλπα νομίζω θα είναι μπέτερ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037

N’oubliez pas de respecter la directivite.
... για να έχω μουάν δε κονζεστιόν, και -πώς το λέει το άλλο; - τρανσπαράνς σονόρ. Κι όλ' αυτά σε εναλλασσόμενο ρεύμα με φάση και ουδέτερο, ή διαφορικό με δυό φάσεις.

Ρε ουστ... ΟΥΣΤ!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.037

Έλα μωρέ, βγαίνει έτοιμο σε σιρόπι... :114:

Reaction score
4.250

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!

πραγματι πολλες φορες εχει συμβει κατι να μας εντυπωσιαζει, και στην πορεια μετα απο πολλες ακροασεις να να ξαναγυρναμε εκει που ημασταν!!!

γι αυτο τον λογο αναφερω οτι θα ηθελα να τα εχω στο δικο μου συστημα και με προγραμμα που το ξερω καλα!
Τακη μου εχει συμβει και στο σπιτι σε κοματια που τα ξερω καλα, να εντυπωσιαζομαι, ομως μετα απο μια με δυο βδομαδες ερχονται τα πρωτα συνεφα!

Reaction score
1.788

Τακη μου εχει συμβει και στο σπιτι σε κοματια που τα ξερω καλα, να εντυπωσιαζομαι, ομως μετα απο μια με δυο βδομαδες ερχονται τα πρωτα συνεφα!
συμφωνω!!! αλλωστε αν θελεις πραγματικα να δεις αν αλλαζει κατι , πρεπει να το συνηθησεις, και μετα να το ξανα ακουσεις οπως το ειχες παλια!

εγω με αυτο τον τροπο αξιολογω τις αλλαγες που κανω κατα καιρους!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αλλο αλλαγή, άλλο βελτίωση ,άλλο συνήθεια και άλλο "παραμύθα".

Άμα σε οικιακό σύστημα έχεις φτάσει στο σημείο να βάζεις ηχοαπορροφητικά jumberακια για να "παίξει" θεωρώντας οτι όλα τα άλλα είναι λυμένα...........................μάλλον έχεις λεφτά και δεν τα ρίχνεις στο Χρηματιστήριο να αυγατέψουν.
Μετά συγχωρήσεως δηλαδή .

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Να πω και γω το κατι τις μου βρε παιδια......καλουδια -πετρες -ξορκια και τα λοιπα στο χωρο του Hi Fi υπαρχουν εδω και χρονια....αλλα δουλευουν ,αλλα κοροιδευουν τους πιστους και αλλα σου τρελλαινουν το μυαλο μιας και δεν εχουν λογικη για την υπαρξη τους ασχετα αν ο κατασκευαστης γκουρου σκιζει τα ιματια του για τον extreme και ουσιαστικο ρολο που αυτα θα παιξουν στο εκαστοτε συστημα.....ασχετως αν δεν εχουν λογικη με βαση ....την λογικη μας φυσικα....

Εδω τα πραγματα τα θεωρω πλεον ποιο απλα...τα παιρνετε,τα δοκιμαζετε,τα αγοραζετε......

Τωρα τα jumpers της Nordost μπορει να κανουν θαυματα ..(δεν εχω αποψη μιας και δεν τα εχω δοκιμασει)..θεωρω ομως οτι οποιοδηποτε jumper φτιαξουμε με αλλο υλικο απο αυτο που ειναι φτιαγμενη η εσωτερικη καλωδιωση του ηχειου μας που καταληγει στο κροςς και στις μπορνες και τοτε διαφορες θα ακουσουμε....ειτε μονοκλωνα ειτε πολυκλωνα και με οτι ειδους μεταλλο θελουμε......

Μηπως ομως .....να τσεκαρουμε πρωτα αλλα,ποιο ουσιαστικα πραγματακια-βλεπε χωρος-συστημα και αν τελεψουμε με αυτα τοτε να ασχοληθουμε με τα παιχνιδακια του καθε His master voice???????????

Reaction score
1.788

Μανο μιλαω γενικα αν αλλαζεις κατι , που στην αρχη μπορει να ακουγεται εντυπωσιακο και λες κατι αλλο ακουω , και σε βαθος χρονου οπως λεει και ο Βασιλης το βγαζεις γιατι αρχιζει και σε [χαλαει]!!!!!!

ο μονος τροπος για να τα αξιολογεις ολα αυτα τα [καλουδια] ειναι μονο οταν τα συνηνηθιζεις και μετα ξαναεπαναφαιρεις το συστημα σου στην αρχικη του μορφη!! σαφως και υπαρχουν ποιο σοβαρα πραγματα που πρεπει να λυσεις !!!

ασχετο αλλα , οποια αλλαγη και να κανεις ,ακομα και την θεση των ηχειων αν αλλαξεις την διαφορα θα την καταλαβεις οταν τα ξαναπας στην αρχικη θεση τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.788

επισης ο τροπος που λειτουργουν αυτα τα μαραφετια ειναι εντελως διαφορετικος με αυτο που περιγραφουν καποιοι!!!! δοκιμασε αν θελεις και βαλε ενα απλο μονοκλονο συρμα στην 3μετρη καλωδιοση των ηχειων σου, εννοω πρασθεσε 25 εκατοστα περιπου ενα εναμισαρι χαλκο, κανε ακροαση και πες μου αν θα ακουσεις κατι να αλλαζει!!!!!

Reaction score
1.788

δεν λεω προς το καλυτερο!!!!!!!! αλλα γενικα αν θα καταλαβεις διαφορα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv