Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Απάντηση: ΄΄Μόρτες΄΄ με αμορτισέρ υψηλής πιστότητας και...τρίκυκλα
Καληνύχτα σε όλους.
Καληνύχτα σε όλους.
καληνυχτα και απο μενα.Καληνύχτα σε όλους.
γιατι θα τα παρεις;:201:χμφ μας φώτισες ...:116:
Ναι, χρειάζεται 8 σετ για το τραπέζι στη βεράντα...γιατι θα τα παρεις;:201:
...τους κανονες δεν τους βαζει ο ενας΄, αλλα οι πολοι!!
Έτερο γαργαλιστικό στοιχείο που αφορά την κανονική τους χρήση ως συνδέσμων διπλοκαλωδίωσης -και πιστοποιείται στο γαλλικό έγγραφο οδηγιών αφού το αντίστοιχο αγγλικό δεν ανοίγει- είναι η προτεινόμενη φορά σύνδεσης στους μεν θετικούς πόλους του ηχείου από τον κλάδο χαμηλών/μεσαίων προς τον κλάδο υψηλών με την αντίστροφη φορά ροής σήματος(υψηλά->χαμηλά/μεσαία) γιά τη σύνδεση στους αρνητικούς πόλους.Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας,αυτή η μέθοδος αποδίδει αισθητά ανώτερη ποιότητα ήχου σε σύγκριση με τους υπολοίπους δυνατούς συνδυασμούς...Μερικές παρατηρήσεις...
Ως εκ τούτου,αφήνω την ουσία της...ανούσιας αξιοποίησης καλωδιοαξεσουάρ σε όσους παραμένουν εντός(κι επί τ'αυτά:126Ειναι φανερο οτι εισαι εκτος θεματος διοτι γι αλλο λογο ζητα ο καθενας μας την αναδειξη της ουσιας.
Εσυ προσπαθεις να κρινεις μεσω του κειμενογραφου καποια σημεια του κειμενου, ξεχνωντας οτι το κειμενο αποτελει πιστη μεταφορα γεγονοτων και φρασεων τα οποια ειπωθηκαν και δεν αποτελουν γεννηματα της φαντασιας του.
Ενω, θα επρεπε να ασχοληθεις με το προιον που "κρινεις" ανεξαρτητα των εμπειριων που διαβαζεις.
Εκει ειναι η ουσια, αναζητησε την.
Μιά εμβάπτιση σε ισοτονικό διάλυμα 100% τσιπουράδικο στα Βολιώτικα κόλπα νομίζω θα είναι μπέτερ.Μιά εμβάπτιση σε ισοτονικό διάλυμα 5% Atarax-Valium θα είχε ανάλογο αποτέλεσμα των ελατηρίων jumper στα άτακτα ηλεκτρόνια ;
... για να έχω μουάν δε κονζεστιόν, και -πώς το λέει το άλλο; - τρανσπαράνς σονόρ. Κι όλ' αυτά σε εναλλασσόμενο ρεύμα με φάση και ουδέτερο, ή διαφορικό με δυό φάσεις.N’oubliez pas de respecter la directivite.
Έλα μωρέ, βγαίνει έτοιμο σε σιρόπι... :114:Μιά εμβάπτιση σε ισοτονικό διάλυμα 5% Atarax-Valium θα είχε ανάλογο αποτέλεσμα των ελατηρίων jumper στα άτακτα ηλεκτρόνια ;
Τακη μου εχει συμβει και στο σπιτι σε κοματια που τα ξερω καλα, να εντυπωσιαζομαι, ομως μετα απο μια με δυο βδομαδες ερχονται τα πρωτα συνεφα!συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!
πραγματι πολλες φορες εχει συμβει κατι να μας εντυπωσιαζει, και στην πορεια μετα απο πολλες ακροασεις να να ξαναγυρναμε εκει που ημασταν!!!
γι αυτο τον λογο αναφερω οτι θα ηθελα να τα εχω στο δικο μου συστημα και με προγραμμα που το ξερω καλα!
συμφωνω!!! αλλωστε αν θελεις πραγματικα να δεις αν αλλαζει κατι , πρεπει να το συνηθησεις, και μετα να το ξανα ακουσεις οπως το ειχες παλια!Τακη μου εχει συμβει και στο σπιτι σε κοματια που τα ξερω καλα, να εντυπωσιαζομαι, ομως μετα απο μια με δυο βδομαδες ερχονται τα πρωτα συνεφα!