Off Topic

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

που πσαχνετε μπασο ρε παδια ? στο μαρκου ?
οτι και να πχιειτε μπασα δεν θα ακουσετε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447
Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd..

Το νου σας ρεμάλια, θα λείψω λίγη ώρα μην το κάνετε American Bar :414:

Άντε ρε Γιώργο, ακόμα να φύγεις? :136:

Πόσο να κρατηθούμε?

ryk

Reaction score
925

Χμμμμμ, γωνιά τεντυμπόιδων βλέπω..... καλή φάση!:416:
Βάζω κράνος για τις ντομάτες :427:.....pummaro θα φτιάξετε σε λίγο!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447

Χμμμμμ, γωνιά τεντυμπόιδων βλέπω.....!

Κορυδαλλού και Ψειρούς γωνία. Άραξε, καλά είσαι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

Ήρθα αγόρια. Έπλενα αυτοκίνητα, μηχανάκια, μηχανές γκαζόν, πιεστικά και τρίμερς!

Εκείνη η κοτούλα ο chrisB που είναι?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, abcd...

ηρθα και εγω....

Reaction score
1

Μα τι προκομένο παιδί :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Ήρθα αγόρια. Έπλενα αυτοκίνητα, μηχανάκια, μηχανές γκαζόν, πιεστικά και τρίμερς!

Την οθόνη την ίσιωσες ή ακόμα κάνει κοιλιά ; :405:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ichaltou, ab

Μα τι προκομένο παιδί :116:
Ναι βρε, είδες? Χάλασε το μπ0υρδέλο το Karcher, και πήρα ένα Nilfisk που γ@μάει!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas, ic

Ναι βρε, είδες? Χάλασε το μπ0υρδέλο το Karcher, και πήρα ένα Nilfisk που γ@μάει!
Ρε Μήτσο εμένα δεν μου είχε κλείσει ούτε χρόνο ! Karcher και πράσινοι πίθηκοι...ο συμπιεστής τα έπαιξε ;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas

Ρε Μήτσο εμένα δεν μου είχε κλείσει ούτε χρόνο ! Karcher και πράσινοι πίθηκοι...ο συμπιεστής τα έπαιξε ;
Δεν ξέρω, μόλις δούλευε πέντε λεπτά και σταματούσες, τέλος. Έπρεπε να κρυώσει. Θερμικό? Πάντως είχε μόλις βγει απ' την εγγύηση, φυσικά!
Πήρα το θεούλη, και χάρισα το γ@μήδι!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, g

Δεν ξέρω, μόλις δούλευε πέντε λεπτά και σταματούσες, τέλος. Έπρεπε να κρυώσει. Θερμικό? Πάντως είχε μόλις βγει απ' την εγγύηση, φυσικά!
Μάλλον το θερμικό του συμπιεστή ! Αυτό είχε πάθει κι εμένα αλλά ήταν ακόμα στην εγγύηση και μου το φτιάξανε, από τότε ζήτημα αν το έχω χρησιμοποιήσει δυό φορές...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447

Έχω το Karcher που δεν γ@μάει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζιζικ, Rose, Mad Pax, Μάρκου, Άρτζι, Νέλσονα, gkontoletas

Εμείς οι μεσοχαμηλοί διπλοθεσίτες, δεν είμαστε στο χαμηλό επίπεδο των απλών mods, αλλά δεν είμαστε και σαν τους super, αισθάνομαι σαν να με έχουν κόψει στα δύο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το 'λεγα αυτό αλλά.......

Τσαρουχάαααααααα......:138:

Reaction score
29.517

Μήπως, λέω μήπως, αυτό είναι ένδειξη ανυπαρξίας μπάσου?

Δεν έχω ακούσει, δεν ξέρω, απλά ρωτάω. :136::116:
:618: Πάρε και συ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo