ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αργύρη, δηλαδή ασχολείσαι επαγγελματικά με την ρυθμιση του ήχου? με αμοιβή ή απο χόμπι?1 δημητρη
αν δεις ρυθμισμενο προβολεα απο πραγματικο γνωση , θα καταλαβεις οτι με το ματι και καποια πατερνακια δεν κανεις ισαξια δουλεια
2 Νικο το 05 εφερα γνωστοτατο ανθρωπο του ηχου (οχι περιοδικο) του εσκασα 150 ευρω, και περα του μελισα ο ανθρωπος δεν ειχε καμμια σχεση με το hc.
Μεχρι τοτε ειχα <μπλεξει > σχεδον με ολους τους γνωστους ρυθμιστες ηχου.Πριν καν φυγει σχεδον λυπομουνα τα 150 ευρω που του εδωσα.Απο την αλλη μερια αποφασισα να ασχοληθω με αμερικανους που ειχαν πολλα χαρτια στον ηχο.
Στην πορεια γνωρισα τον κυριακακη (06) η ενδειξη ηταν οταν φτιαξεις το audyssey για 220 βολτ, απλα θελω να το ξερω.
Σε ενα χρονο και κατι το ειχα στα χερια μου,με βοηθεια στην αρχη απο τον δημητρη , και στην συνεχεια απο τον ιδιο τον κυριακακη και χολμαν .....και καποιους αλλους απο αγγλια ,μπορω να πω οτι εμαθα τοσα ωστε τον καθε επισημο ρυθμιστη ηχου να το εχω.......ασε μην το πω.
Ασχολουμαι με το θεμα πιστευω πολυ περισοτερο απο οτι ασχολουνται ολοι μαζι εδω μεσα.
Σε οσους εχω ρυθμισει το συστημα τους (αφου πριν ειχαν περασει αλλοι και αλλοι ) απλα τους εκανα να αισθανθουν οπως εγω οταν εσκαγα 150 σε ενα (ναι μεν) ΓΝΩΣΤΗ του ηχου, αλλα ΑΣΧΕΤΑΡΑ του hc
Και ποτε δεν ζητησα απο κανενα να πει τι ακουσε σε σχεση (οχι με πριν -ο) αλλα με το τι του ειχαν κανει αλλοι τυχαρπαστοι, που μπαινουν ή με το ρολοι ή με την ασχετοσυνη παραμασχαλα και κανουν οτι μπορουν.
Aπο προιοντα και προσωπικη γνωση εχω αφθονη , (δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να επιδειξω τις γνωσεις μου) .
Κατα τα αλλα ποτε δεν χαρακτηρισα διπολα ηχεια τα rs της klipsch, ποτε δεν προτεινα την δηλωση πλαινων ηχειων σαν μεγαλα δικαιολογοντας το με γελοιο τροπο.
Ουτε εχτισα 2 φιλτρα στην σειρα και οταν ρωτουσε ο ιδιοκτητης γιατι μπουμπουνιζει το σαμπ
να λεω φταιει η ταινια(και το εκανε σε καμποσους)
Ο αντρεας με θυμαται λεπτο και φιτ , (03) και ξερει ποσα κιλα εχω βαλει απο τοτε , γιατι ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτο πανω απο 10 ωρες την μερα.Οι πληροφοριες μου ερχονται απο κατασκευαστες απο την αυστραλια μεχρι το la.
Φουμαρα σε ημιμαθεις δεν πουλαω , δεν με ενδιαφερουν τυφλοι που να ψαχνουν τον μονοφθαλμο..........
...
Και κατι ακομα που δεν ξερω κανενα να το κανει
επιλεγω τι ρυθμιζω , αν δεν θελω ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ,
οχι δεν ειναι καιροι να αφηνουμε δουλειες, που λενε αλλοι .....που ή τους τρεχουν νοικια ή υποχρεωσεις
χομπι κανω , απλα μου αρεσει να ρυθμιζω ηδη ρυθμισμενα συστηματα.......
ή αξια λογου (για μενα) ...... ..........................