ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

1 δημητρη
αν δεις ρυθμισμενο προβολεα απο πραγματικο γνωση , θα καταλαβεις οτι με το ματι και καποια πατερνακια δεν κανεις ισαξια δουλεια

2 Νικο το 05 εφερα γνωστοτατο ανθρωπο του ηχου (οχι περιοδικο) του εσκασα 150 ευρω, και περα του μελισα ο ανθρωπος δεν ειχε καμμια σχεση με το hc.
Μεχρι τοτε ειχα <μπλεξει > σχεδον με ολους τους γνωστους ρυθμιστες ηχου.Πριν καν φυγει σχεδον λυπομουνα τα 150 ευρω που του εδωσα.Απο την αλλη μερια αποφασισα να ασχοληθω με αμερικανους που ειχαν πολλα χαρτια στον ηχο.
Στην πορεια γνωρισα τον κυριακακη (06) η ενδειξη ηταν οταν φτιαξεις το audyssey για 220 βολτ, απλα θελω να το ξερω.
Σε ενα χρονο και κατι το ειχα στα χερια μου,με βοηθεια στην αρχη απο τον δημητρη , και στην συνεχεια απο τον ιδιο τον κυριακακη και χολμαν .....και καποιους αλλους απο αγγλια ,μπορω να πω οτι εμαθα τοσα ωστε τον καθε επισημο ρυθμιστη ηχου να το εχω.......ασε μην το πω.
Ασχολουμαι με το θεμα πιστευω πολυ περισοτερο απο οτι ασχολουνται ολοι μαζι εδω μεσα.
Σε οσους εχω ρυθμισει το συστημα τους (αφου πριν ειχαν περασει αλλοι και αλλοι ) απλα τους εκανα να αισθανθουν οπως εγω οταν εσκαγα 150 σε ενα (ναι μεν) ΓΝΩΣΤΗ του ηχου, αλλα ΑΣΧΕΤΑΡΑ του hc
Και ποτε δεν ζητησα απο κανενα να πει τι ακουσε σε σχεση (οχι με πριν -ο) αλλα με το τι του ειχαν κανει αλλοι τυχαρπαστοι, που μπαινουν ή με το ρολοι ή με την ασχετοσυνη παραμασχαλα και κανουν οτι μπορουν.
Aπο προιοντα και προσωπικη γνωση εχω αφθονη , (δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να επιδειξω τις γνωσεις μου) .
Κατα τα αλλα ποτε δεν χαρακτηρισα διπολα ηχεια τα rs της klipsch, ποτε δεν προτεινα την δηλωση πλαινων ηχειων σαν μεγαλα δικαιολογοντας το με γελοιο τροπο.
Ουτε εχτισα 2 φιλτρα στην σειρα και οταν ρωτουσε ο ιδιοκτητης γιατι μπουμπουνιζει το σαμπ
να λεω φταιει η ταινια(και το εκανε σε καμποσους)
Ο αντρεας με θυμαται λεπτο και φιτ , (03) και ξερει ποσα κιλα εχω βαλει απο τοτε , γιατι ασχολουμαι αποκλειστικα με αυτο πανω απο 10 ωρες την μερα.Οι πληροφοριες μου ερχονται απο κατασκευαστες απο την αυστραλια μεχρι το la.
Φουμαρα σε ημιμαθεις δεν πουλαω , δεν με ενδιαφερουν τυφλοι που να ψαχνουν τον μονοφθαλμο..........
...
Και κατι ακομα που δεν ξερω κανενα να το κανει
επιλεγω τι ρυθμιζω , αν δεν θελω ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ,
οχι δεν ειναι καιροι να αφηνουμε δουλειες, που λενε αλλοι .....που ή τους τρεχουν νοικια ή υποχρεωσεις
χομπι κανω , απλα μου αρεσει να ρυθμιζω ηδη ρυθμισμενα συστηματα.......
ή αξια λογου (για μενα) ...... ..........................
Αργύρη, δηλαδή ασχολείσαι επαγγελματικά με την ρυθμιση του ήχου? με αμοιβή ή απο χόμπι?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279
Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Και επειδή έχω διαβάσει κατά καιρούς τα πάντα από "γνώστες" και μη, θεωρώ ότι 2 πραγματάκια για την εικόνα τα έχω μάθει. Κάποιος άλλος ξέρει 3 (Zizik), κάποιος 13 (Κεφάλας, Βογιατζάκης, ποιός ξέρει τα περισσότερα, ας τα βρουν μεταξύ τους). :116:

Εγώ πάλι γιατί είμαι μ@λ@κας και δεν εμπιστεύομαι αυτούς, αλλά τον Καστρουνή, μπορεί να μου πει κανείς? :116: Λες να είμαι μαζόχα και να μου αρέσει να πληρώνω?

Reaction score
8.350

Και επειδή έχω διαβάσει κατά καιρούς τα πάντα από "γνώστες" και μη, θεωρώ ότι 2 πραγματάκια για την εικόνα τα έχω μάθει. Κάποιος άλλος ξέρει 3 (Zizik), κάποιος 13 (Κεφάλας, Βογιατζάκης, ποιός ξέρει τα περισσότερα, ας τα βρουν μεταξύ τους). :116:

Εγώ πάλι γιατί είμαι μ@λ@κας και δεν εμπιστεύομαι αυτούς, αλλά τον Καστρουνή, μπορεί να μου πει κανείς? :116: Λες να είμαι μαζόχα και να μου αρέσει να πληρώνω?
ρε παιδια γιατι ανακατευετε το Μανωλη?το θεμα δεν ειναι για οσους μπορουν να φωναξουν το Μανωλη,οσοι μπορουν ασφαλως καλα κανουν, αλλα για οσους για τον ενα η τον αλλο λογο δεν μπορουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κατ επιλογη ,
αν βλεπω ενα συστημα φτηνο δεν μου παει η καρδια να ζητησω λεφτα - ρυθμισω.Απλα αρνουμαι,
αν ομως βρω κατι αξιολογο πληρωνομαι ή πληρωνω αν χρειαστει,
υποψιν δεν το παιζω υπεροπτης απλα επιλεγω εγω τι θα ρυθμισω οχι ο χρηστης ,
οσοι εδω μεσα εχουν προσωπικη αποψη ξερουν την νοοτροπια μου.
Και τα αποτελεσματα μου.
Οσο αφορα το ποσό το κανω για να εχει ενα μετρο συγκρισης το αποτελεσμα μου με οποιοδηποτε αλλο.
Οταν αποκτησα το audyssey δεν ηξερα απο που αναβει, το ποσο της ρυθμισης απο τον αντιπροσωπο με εκανε να αγορασω το κιτ και να ασχοληθω μονος μου.
Γνωστος καλιμπρειτορ με μαγαζι μου ζηταγε 500 , οταν του ειπα καποια πραματα περι μοναδας την εκανε με ελαφρα....
Προτιμω να κανω λαθη και να τα βρισκω στην πορεια παρα να πληρωνω αλλους να κανουν λαθη εις βαρος μου , χρονια τωρα,
υποψιν δεν το κουναω απο την αθηνα με τιποτις αμα με τιποτις.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279

εγω νομιζω οτι τοσος κοπος που εχει γινει κατα καιρους στο φορουμ πηγε εντελως στραφι.Ειδικα κατι σεντονια του Παναγιωτη με βασικες επεξηγησεις για βασικες ρυθμισεις αν θυμαμαι καλα,τοσα θεματα για gamma,RGB και παει λεγοντας ,αλλα και παλαιοτερα,κανενας δεν εχει συγκρατησει τιποτα.
Σύμφωνοι ρε Δημήτρη, αλλά με το να έχεις τις γνώσεις δεν γίνεσαι και calibrator. Άσε που υπάρχει και η-σπάνια?- εκδοχή να γίνεις ρεζίλι. Και δεν υπονοώ τίποτα για κανένα. Για μένα τα γράφω. :126:

οποιος θελει επιστημονικο αποτελεσμα χρειαζεται επαγγελματικη ρυθμιση.Αλλα για οσους αυτο ειναι πολυ δυσκολο για οποιοδηποτε λογο,ο ευκολοτερος τροπος να φερεις καποιο αποτελσμα ειναι φτιαχνοντας μονοι σας τη κλιμακα του γκρι.Με λιγα λογια αυτη η φωτο πιο πανω του Μπρους Γουιλις που ειναι για γελια,μπορει να φτιαχτει εμφανως σε μεγαλο βαθμο και χωρις επαγγελματικα εγαλεια.
Αυτό όμως τι το 'θελες? Λες να ενδιαφέρει όσους έχουν φέρει κάποιον από τους Καστρουνή-Λάμπρου για να τους ρυθμίσει τον προβολέα, το επιστημονικό αποτέλεσμα? Εγώ χ@στηκα! Απλά θέλω ο προβολέας μου να μπορεί να δείξει το 100% αυτών για τα οποία τον πλήρωσα. Δυστυχώς με πορδές δεν βάφονται αυγά.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

κατ επιλογη ,
αν βλεπω ενα συστημα φτηνο δεν μου παει η καρδια να ζητησω λεφτα - ρυθμισω.Απλα αρνουμαι,
Και τα αποτελεσματα μου.
Οσο αφορα το ποσό το κανω για να εχει ενα μετρο συγκρισης το αποτελεσμα μου με οποιοδηποτε αλλο.
Οταν αποκτησα το audyssey δεν ηξερα απο που αναβει, το ποσο της ρυθμισης απο τον αντιπροσωπο με εκανε να αγορασω το κιτ και να ασχοληθω μονος μου.
Γνωστος καλιμπρειτορ με μαγαζι μου ζηταγε 500 , οταν του ειπα καποια πραματα περι μοναδας την εκανε με ελαφρα....
Προτιμω να κανω λαθη και να τα βρισκω στην πορεια παρα να πληρωνω αλλους να κανουν λαθη εις βαρος μου , χρονια τωρα,
ετσι για να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα, πες μου ρε Αργύρη ενα σύστημα που θα πλήρωνες να ρυθμίσεις?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279

ρε παιδια γιατι ανακατευετε το Μανωλη?το θεμα δεν ειναι για οσους μπορουν να φωναξουν το Μανωλη,οσοι μπορουν ασφαλως καλα κανουν, αλλα για οσους για τον ενα η τον αλλο λογο δεν μπορουν.
Να το πάμε ανάποδα Δημήτρη? Πες ότι διαθέτεις 2.000€ για αγορά προβολέα (τυχαίο νούμερο, βάλε εσύ όποιο νομίζεις). Και τον ρυθμίζεις μόνος σου. Εγώ πάλι διαθέτω τα ίδια χρήματα, μόνο που τα δίνω συνολικά στην αγορά προβολέα + ρύθμιση. Πιστεύεις ότι, με όσες γνώσεις κι αν έχεις, θα κάνεις τον δικό σου ακριβότερο προβολέα να δείξει καλύτερα από τον ρυθμισμένο δικό μου?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279

κατ επιλογη ,
Και τα αποτελεσματα μου.
Ρε Αργύρη, να σε πληρώσω εγώ να ρυθμίσεις το σύστημα του Μάρκου? :405:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ενα που πληρωθηκα, (αλλος πληρωσε)(αλλιως ευχαριστως να εδινα 100 ευρω) .....
3 jbl 15 αρια
2 επαγγελματικα της σαμπ, οθονη ηχοπερατη, audyssey unit pioneer 91 , denon -avp.classe omega μονομπλοκια μπροστα
Γιαυτο και για αυτο τον χωρο και το αποτελεσμα που εφερα και μονο σαν εμπειρια (για μενα) ηταν αξιο πληρωμης.
Περα απο αυτο το συστημα του στελιου , που ειναι κλασεις χαμηλοτερο ειναι σε ενα χωρο ντεντνικειτεντ, εκει ναι.
Εκανα το στελιο οταν καποιος του προτεινει αλλο μεγαλυτερο κεντρικο το εκανα να δαγκωνει λαρυγγια.
Επισεις το συτημα του γειτονα αντωνη (αν και πανακριβο) το δελεαρ δεν ηταν οτι περασαν αλλοι και δεν τα καταφεραν, αλλα ηταν σε ενα σαλονι.Γαι τους αλλους ομερτα.....Οταν καποιος δεν θελει να το ξερει κανεις εγω μουγκα.....
Βασικα δεν ειναι το συστημα αλλα ο ιδιοκτητης, εχω αρνηθει καποιες φορες, αλλες λογο χαμηλου συστηματος, ή ο ιδιοκτητης ηταν
νεοεισερχομενος στο αθλημα, αλλαη νοοτροπια του.ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ...........

Reaction score
30.490

Πωπω , εδω γίνεται του κουτρούλη ο γάμος.
Και μετά μιλάτε για τους νότιους. τσ τσ τσ τσ τσ.:618::626:

Reaction score
8.350

Να το πάμε ανάποδα Δημήτρη? Πες ότι διαθέτεις 2.000 για αγορά προβολέα (τυχαίο νούμερο, βάλε εσύ όποιο νομίζεις). Και τον ρυθμίζεις μόνος σου. Εγώ πάλι διαθέτω τα ίδια χρήματα, μόνο που τα δίνω συνολικά στην αγορά προβολέα + ρύθμιση. Πιστεύεις ότι, με όσες γνώσεις κι αν έχεις, θα κάνεις τον δικό σου ακριβότερο προβολέα να δείξει καλύτερα από τον ρυθμισμένο δικό μου?
δεν ειναι μονο το χρηματικο επειδη αυτο βλεπω σκεφτεσαι.Ο Μανωλης δεν νομιζω οτι παιρνει και τοσα πολλα.Υπαρχει κοσμος που δεν θελει να φερει καλιμπρειτορ σπιτι του,για Χ λογους,επειδη η γυναικα του δεν θελει,η επειδη δεν εχει χρονο η επειδη χιλια δυο,η επειδη μενει στην αγονη γραμμη και δεν παει ο Μανωλης(λεμε τωρα:116:)
Ως προς το παραδειγμα,ασε τι κανω εγω,η ρυθμιση ειναι εντελως απαραιτητη.Ορισμενοι προβολεις με λιγες ρυθμισεις δειχνουν υποφερτα,αλλοι θελουν πολλη δουλεια.Παντως εισαι καλεσμενος να δεις τους προβολεις μου οποτε θελεις.:126:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ρε Αργύρη, να σε πληρώσω εγώ να ρυθμίσεις το σύστημα του Μάρκου? :405:
οχι αν θες δοκιμασε να με δωροδοκησεις....:136:
ο γιαννης ξερει πολλα , ο γιαννης ρυθμιζε συστηματα πολυ πριν απο πολλους εδω μεσα.
Περα απο αυτο σεβομαι οτι ο γιαννης (και καθε γιαννης ) εχει χτισει τον ηχο στα μετρα του.
Περα απο καποιες μετρησεις στον καθε χωρο, τσιμπαω ή ψοφαω ηχεια αναλογα με τα γουστα του χρηστη.
ναι μεν καλο ειναι τα ηχεια να παιζουν ισες σταθμες , αλλα ποιος δεν εχει λιγα παραπανω μπασα ?
Αν ο γιαννης βαλει την πλακετα που θα μπορω να μετρησω τον avp του , θα του δανεισω το κιτ , και παρουσια μου θα πληρωσει
για τα κλειδια να μπορω να δω τον προ του.Μετα θα του δειξω τι κανει και ας τον φωτισει Ο Θεος.
Ο γιαννης εχει ιδιατερο συστημα , περα των μετρησεων ξερει και απο τεχνικα.Εγω για να ξηλωσω μια πλακετα πηρα 2 τηλεφωνα.
(αν και ουτε ο γιαννης θα ηξερε)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Πωπω , εδω γίνεται του κουτρούλη ο γάμος.
Και μετά μιλάτε για τους νότιους. τσ τσ τσ τσ τσ.:618::626:
αντε μωρη να κολλησεις κανα γυψινο,
στοπα , μπασα δεν θα εχεις ποτε , σε εχω καταραστει μωρη γιολαντα
σε καθε τσιτα ενα τεμαχιο κατω, σε 10 ταινιες σε βλεπω να αλλαζει νταβανι....................:136:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.932

IMHO η εικόνα και ο ήχος είναι (όσον αφορά τις ρυθμίσεις) στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας (ή ευκολίας - όπως το βλέπει κανείς)

όπως πολύ σωστά είπε ο Γιάννης ο Κοτσίδης, δε ρυθμίζεται σωστά μια οθόνη (υπολογιστή) για φωτογραφίες χωρίς ειδικό εξοπλισμό και ανάλογο software, όσο μάτι γερακιού κι αν έχει κανείς.

το να ρυθμίσεις μια οθόνη υπολογιστή είναι ίδιο με μια TV ή ένα προβολέα, δεν έχει καμιά τρελή διαφορά.

εννοείται, πως και χωρίς ειδικό εξοπλισμό, με κάποια πάτερνς και με ένα εξασκημένο "μάτι", μπορείς να φέρεις σημαντική βελτίωση στο αποτέλεσμα, αλλά αυτό απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί "σωστά ρυθμισμένο" μόνιτορ (ή TV ή προβολέας).

κακά τα ψέμματα, όσο γερακίσιο μάτι κι αν έχει κάποιος, δε μπορεί να τα βάλει με το ειδικό hardware των μετρήσεων.

Ομοίως και στα του ήχου. Ναι μεν ένα εξασκημένο αυτί μπορεί να διορθώσει κάποια πράγματα με κάποια "patterns", αλλά ούτε για αστείο δε μπορεί να ρυθμίσει σωστά μόνο με το αυτί, αυτά είναι κουταμάρες και να τα λες, πόσο μάλλον να τα πιστεύεις κιόλας.

---------------
τώρα, υπάρχει ένα άλλο κορυφαίο "επίπεδο" ορθότητας ρύθμισης, το οποίο είναι πάνω από το επίπεδο του μετρητικού εξοπλισμού, όποιος κι αν είναι αυτός. εκεί, ναι, παίζει ρόλο το μάτι και το αυτί, αλλά μιλάμε για πράγματα που δεν αφορούν ουσιαστικά κανέναν. και πάλι βέβαια, η ύπαρξη μετρητικού εξοπλισμού είναι προϋπόθεση.

Να μη συγχέουμε όμως αυτό το κορυφαίο επίπεδο που ανέφερα πριν, με τη χαμηλού επιπέδου ρύθμιση που προσφέρει ένας μέτριος (ή κακός) μετρητικός εξοπλισμός, όπου ναι, ο επίδοξος "καλιμπρέιτορ" στηρίζεται πολύ στις αισθήσεις του (όραση - ακοή) για να δώσει ένα υποφερτό αποτέλεσμα.

Όταν ο μετρητικός εξοπλισμός είναι πραγματικά υψηλότατου επιπέδου, οι ανθρώπινες αισθήσεις δε χρειάζονται στη ρύθμιση μηχανημάτων. Και ενώ δε χρειάζονται, είναι τρόπον τινά απαραίτητες (όπως και η εμπειρία του καλιμπρέιτορ) για να διορθωθούν πιθανά μειονεκτήματα του εξοπλισμού, αλλά και πάλι μιλάμε για πράγματα που δεν αφορούν ουσιαστικά κανένα, είναι συζητήσεις βασικά θεωρητικού επιπέδου μεταξύ καλιμπρέιτορς...

Είναι όμως επίσης γεγονός, πως τα "ράσα δε κάνουν τον παπά". Απαιτείται από την μεριά του καλιμπρέιτορ πλούσιο θεωρητικό υπόβαθρο, καθώς κι εμπειρία, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον μετρητικό εξοπλισμό που διαθέτει, καθώς στα χέρια του ανίδεου είναι ουσιαστικά άχρηστος (δώσε μου ένα τόρνο να δεις τι θα σου φτιάξω).

Και φτάνουμε στον "ανίδεο". (πάντα κει καταλήγει η κουβέντα, στη γνώση...)

Ποιος είναι αυτός? Πόση είναι η απαιτούμενη γνώση? πως ξεχωρίζει ο γνώστης από τον ημιμαθή?
αυτά τα ερωτήματα, είναι ικανά για πολλές διαμάχες, καλό είναι να τα αποφύγουμε.:138::138::138:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Δεδομενου ο,τι οι "ρυθμισεις" του Αναργυρου ΔΕΝ γινονται στην Β. Ελλαδα:107:, δεν ανοιγετε αλλο θεματακι για...κοκκορομαχιες;:116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.932

αντρεα στον ηχο δεν εχουμε στανταρντ, καθενας ακουει οπως γουσταρει
κούνια που σε κούναγε και σένα.:116::116:

φυσικά έχουμε στάνταρτς στον ήχο, όπως ακριβώς και στην εικόνα.

το οτι ο καθένας ακούει (ή βλέπει) όπως γουστάρει, δεν αποδεικνύει την έλλειψη στάνταρτς, μη χε....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.622
αυριο κατω απο το αβαταρ του Αρτζι θα λεει, :

" εξτεντεντ καλιμπρειτορ, πασιφικ σαουντς εντ πικτσερς "

:116::116::116::116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.279

δεν ειναι μονο το χρηματικο επειδη αυτο βλεπω σκεφτεσαι.Ο Μανωλης δεν νομιζω οτι παιρνει και τοσα πολλα.Υπαρχει κοσμος που δεν θελει να φερει καλιμπρειτορ σπιτι του,για Χ λογους,επειδη η γυναικα του δεν θελει,η επειδη δεν εχει χρονο η επειδη χιλια δυο,η επειδη μενει στην αγονη γραμμη και δεν παει ο Μανωλης(λεμε τωρα:116:)
Ως προς το παραδειγμα,ασε τι κανω εγω,η ρυθμιση ειναι εντελως απαραιτητη.Ορισμενοι προβολεις με λιγες ρυθμισεις δειχνουν υποφερτα,αλλοι θελουν πολλη δουλεια.Παντως εισαι καλεσμενος να δεις τους προβολεις μου οποτε θελεις.:126:
Μωρέ το χρηματικό ούτε που το ανέφερα. Τυχαίο παράδειγμα ήταν. Βάλε εσύ προβολέα του χιλιάρικου ή του εικοσαχίλιαρου. Και επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι ο Μανώλης ή ο Βαγγέλης δεν παίρνουν πολλά, γι' αυτό το λέω.

Όσο για την πρόσκληση, μπορεί οι προβολείς σου να μου φανούν χάλια, μπορεί και θεϊκοί. Πολύ μικρή σημασία έχει η γνώμη μου. Αν έρθει ο Καστρουνής και τους ρυθμίσει, και δούμε το πριν και το μετά, αυτό νομίζω έχει μεγαλύτερη αξία. :126:

Τέλος, για όποιον, για τους Χ λόγους, δεν έχει τη δυνατότητα να φέρει κάποιον calibrator να του ρυθμίσει τον προβολέα, το θέμα είναι (πάντα ήταν) να απολαμβάνει το χόμπυ του (μας). Απλά να ξέρει ότι, λίγο ως πολύ, δεν θα πάρει ποτέ το 100% αυτών που το σύστημά του μπορεί να δώσει.

ΥΓ. Καστρουνή, μην ξεχάσεις τα ποσοστά μου! :204:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

αδαης της εικονας (εγω)ειδα 2 απο τους κορυφαιους καλιμπρειτορς να φερνουβν εικονα (στο μετρο του δυνατου ετσι ) με τις συσκευες τους σιγουρα θα την εκαναν καλυτερη.Αλλα στα ματια μου η εικονα του πριν και μετα ηταν αλλο πραμα.
Μιας και δεν ξερουν ποιο ειναι το νταβανι , το μετρο συγκρισης ειναι ισως ανουσιο, βεβαια η δουλεια καποου που ξερει τι κανει ειναι ζωτικη.Δεν ξερω ποσο απεχει το εμπειρο ματι απεχει απο τα μηχανηματα του, αλλα ενα κοινο θνητο τον κανει τρισευτιχισμενο.
Λαθος απλα η εμπειρια σαν του μανωλη δεν ειναι σε θεση να εκτιμηθει απο το εικονικο αποτελσμα που δινει σε ενα προβολεα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

αυριο κατω απο το αβαταρ του Αρτζι θα λεει, :

" εξτεντεντ καλιμπρειτορ, πασιφικ σαουντς εντ πικτσερς "

:116::116::116::116:
πικτσερ δεν εχει, πριν 10 χρονια αγορασα καμποσα πατερνακια του τοτε (φινζελ και αλλα) και με απειροελαχιστη γνωση (και τωρα ιδιος ειμαι) ειδα οτι καθε 200 ωρες το πολυ η λαμπα τα αλλαζει ολα.....
Ευτυχως που το εκοψα......ημουν ετοιμος να αγορασω τα δισκακια του μπουρος (1 μυριο δραχμες) , θα τραβαγα τα ελαχιστα μαλλια ...........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts