Pioneer LX85

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Pioneer LX85

Λοιπον κυριες και κυριοι με απλα λογια......ο 85αρης ειναι απλα ....μια μηχαναρα..κυριολεκτω!!!
Στο θεμα της αποκωδικοποιησης των HD formats απλα δεν παιζεται ......
Σε αρχεια DTS -Maudio απο Bluray με απλα λογια....θρηνος και οδυρμος κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης.

Ταχυτατος με ασυλληπτα περασματα και καθηλωτικη αναλυση σε σημειο που να την ψωνιζεις και να κοιτας πισω μην και τυχον σου την πεσανε τιποτις κακοι!!!!

Στο super8 στην σκηνη του εκτροχιασμου του τραινου νομιζεις οτι σου γκρεμιζεται το σπιτι ....ειναι τετοια η περιγραφη του ηχου που κυριολεκτικα τρομαζεις με τους ηχους που βγαινουν απο τα ηχεια....
Πραγματικα αν δωσεις βαση σε αυτο που ακους ειλικρινα βρε παιδια νομιζεις οτι βγαινουν ηχοι απο τους τοιχους και σαφως αισθανεσαι οτι το δωματιο ειναι μεγαλυτερο .......

Στο θεμα της προενισχυσης τωρα με τελικο καρφωμενο επανω θα ελεγα οτι ειναι λιγος......αρκετα λεπτοηχος με καποιες τασεις λαμπροτητας .....περιγραφη ομως ζυγισμενη και στακατη!

Θα τον ηθελα --για τα δικα μου παντα γουστα ποιο σωματωδη στο audio ως προενισχυτη ....

Οχι βεβαια οτι δεν θα αλλαξει ο ηχος αν καρφωθει ενας καλλιτερος τελικος στο pre out του 85 σε σχεση με τους εσωτερικους που φοραει ....

Απο την αλλη σε σχεση με τον 83 θεωρω οτι ο 85 μου δινει την εντυπωση απο την μια οτι ειναι λιγο ποιο ασθενικος στα watt -με τα νεα Ice που φοραει -ομως στο θεμα της αποκωδικοποιησης ειναι καλλιτερος και ποιο αληθινος απο τον 83....σαφως παιζουν ρολο και οι 32μπιτοι κονβερτορες απο τους 24ρηδες που υπηρχαν πριν!

Συντομα θα ανεβασω και φωτο απο τα menu του λιγο πριν την ρυθμηση του χωρου και σαφως τις νεες επιλογες που εχει στο θεμα της διενισχυσης στα front και στο center......

Ααααααααααα...παντου εχει χρυσες βιδες στα οπισθια του!!!!!!:114::135::135:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Θα είχε ενδιαφέρον να μας έβαζες φωτογραφίες της ισοσταθμισης του 83 και του 85 για να δούμε εάν έχουν κάποια διαφορά.
Εσύ, Βλασση τι λες? Δίνουν τα ίδια αποτελέσματα?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Λεβεντη μου......Γιαννακι.....η διαδικασια ισοσταθμισης στο αυτοματο ειναι η ιδια ,απλα στο μενου του 85 υπαρχουν καποιες διαφορες στο σετ απ ....ειδικα στα θεματα του Bi-amping οπου εσυ καθοριζεις πως θα στησεις το τα ηχεια σου δηλαδη ποια ηχεια θα διενισχυσης και κανεις accept και επειτα προχωρας στην ισοσταθμηση του συστηματος MCACC.

θα βρω τις παλιες φωτο του 83 και οταν ανεβασω τα μενου του 85 θα δουμε τις διαφορες!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Λοιπον κυριες και κυριοι με απλα λογια......ο 85αρης ειναι απλα ....μια μηχαναρα..κυριολεκτω!!!
Στο θεμα της αποκωδικοποιησης των HD formats απλα δεν παιζεται ......
Σε αρχεια DTS -Maudio απο Bluray με απλα λογια....θρηνος και οδυρμος κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης.

Ταχυτατος με ασυλληπτα περασματα και καθηλωτικη αναλυση σε σημειο που να την ψωνιζεις και να κοιτας πισω μην και τυχον σου την πεσανε τιποτις κακοι!!!!

Στο super8 στην σκηνη του εκτροχιασμου του τραινου νομιζεις οτι σου γκρεμιζεται το σπιτι ....ειναι τετοια η περιγραφη του ηχου που κυριολεκτικα τρομαζεις με τους ηχους που βγαινουν απο τα ηχεια....
Πραγματικα αν δωσεις βαση σε αυτο που ακους ειλικρινα βρε παιδια νομιζεις οτι βγαινουν ηχοι απο τους τοιχους και σαφως αισθανεσαι οτι το δωματιο ειναι μεγαλυτερο .......

Στο θεμα της προενισχυσης τωρα με τελικο καρφωμενο επανω θα ελεγα οτι ειναι λιγος......αρκετα λεπτοηχος με καποιες τασεις λαμπροτητας .....περιγραφη ομως ζυγισμενη και στακατη!

Θα τον ηθελα --για τα δικα μου παντα γουστα ποιο σωματωδη στο audio ως προενισχυτη ....

Οχι βεβαια οτι δεν θα αλλαξει ο ηχος αν καρφωθει ενας καλλιτερος τελικος στο pre out του 85 σε σχεση με τους εσωτερικους που φοραει ....

Απο την αλλη σε σχεση με τον 83 θεωρω οτι ο 85 μου δινει την εντυπωση απο την μια οτι ειναι λιγο ποιο ασθενικος στα watt -με τα νεα Ice που φοραει -ομως στο θεμα της αποκωδικοποιησης ειναι καλλιτερος και ποιο αληθινος απο τον 83....σαφως παιζουν ρολο και οι 32μπιτοι κονβερτορες απο τους 24ρηδες που υπηρχαν πριν!

Συντομα θα ανεβασω και φωτο απο τα menu του λιγο πριν την ρυθμηση του χωρου και σαφως τις νεες επιλογες που εχει στο θεμα της διενισχυσης στα front και στο center......

Ααααααααααα...παντου εχει χρυσες βιδες στα οπισθια του!!!!!!:114::135::135:
επιχαλκωμενες εννοεις......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πιστευω οτι στον απογονο του 85 θα δουμε νεο Mcacc , λογικα εχει να ανταγωνιστει το νεο audyssey , οποτε πρεπει κατι να δειξει.
βεβαια περα της ισοσταθμισης ο πιονερος φτιαχνει και αλλα πραματα, τα λεει αλλιως η πιονερα, απλα ειναι κομματι του παζλ της <ισοσταθμισης> αν μπορω να την πω ετσι.Φτιαχνει time domain για το σαμπ, και μερικα ακομα κολπα.Ισως οι ,αντιπαλοι> πρεπει να δουλεψουν και εκτος ισοσταθμισης , (αν μπορουν και θελουν) για να παρουσιασουν ενα πιο ολοκληρωμενο πακετο.......
and the beat goes on.............

Reaction score
298

Τον συγκεκριμένο ενισχυτή τον κρίνετε ικανό να καλύψει και τις stereo ανάγκες κάποιου ικανοποιητικά?

Οδηγώντας πχ τα KEF Q900 ή Paradigm Studio 100v5 κτλ

Reaction score
29.654

Δεν ξέρω αν θα εχει πρόβλημα με χαμηλά ωμικά φορτία, γιατί όπως τα κόβω και τα μεν και τα δε εχουν πολλά μεγάφωνα, και μάλλον χαμηλή ωμική αντίσταση.
Αν θέλεις πραγματικό δικάναλο και σωστά δεν νομίζω οτι μπορεί να σε καλύψει.Το πολύ πολύ βάζεις εναν τελικό.

Reaction score
15.548

κατεβαινει ως τα 3 ohm φιλε μου....οποτε τι να κλ@σ...... ο 85 και ο καθε av...

βασικα ολα τα av ειναι για ηχεια μικρου μεγεθους και ευκολα...

τελικος για γκαζια και ποιοτητα οπως και δηποτε...

Reaction score
29.654

Κώστα δεν φτάνει μόνο το ωμικό φορτίο , για να χαρακτηρίσουμε ενα ηχείο δύσκολο η εύκολο.
Είναι το που τα φτάνει και πως.
Και εγω είμαι της ιδίας άποψης , εχε γκάζια και άστα να υπάρχουν , αλλά δεν συμερίζονται όλοι την δικιά μας κ@υλα.
Ούτε μπορεί ο καθένας , κακώς κατά την γνώμη μου αλλά έτσι είναι να χώνει λεφτά για τελικούς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο άνθρωπος ρώτησε αν θα τα πάει καλά ο 85 . Μπορεί και να τα πάει στο χώρο του καi χωρίς πολύ υψηλές απαιτήσεις , μπορεί και να τα πάει. You never know.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Σωστά μιλάτε, αλλά ο άνθρωπος ρώτησε αν θα καλύψει τις ανάγκες του "ικανοποιητικά".

Αν ικανοποιητικά εννοείτε μέσες εντάσεις, σαφώς και θα τις καλύψει.

Reaction score
15.548

Ελα βρε Γιαννουκο....και Δημητρουκο ...
...ενας τελικος θα του δωσει απο χαμηλες εντασεις καλυτερη οδηγηση των μεγαφωνων....

Reaction score
298

Και όταν μιλάμε για επιπλέον τελικούς σε σύστημα 5.1 - 7.1 για πόσους μιλάμε και για τί βαλάντιο περίπου?

Edit : μολις τώρα είδα κάποιες λύσεις απο NAD , Rotel κτλ της τάξης των 1500-2500 ευρώ.. Ακριβό το κουστουμάκι..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ένα πεντακάλο ή εφτακάναλο(αν δεν θές να πας σε αυτόνομα μονομπλόκ).Ξεκινάς απ το 1300άρι περίπου σε 5κάναλο και κανα 2000άρο για 7κάναλο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa