Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD LIVE

Τι πρέπει να κάνω.
Google it ;) Σε γενικές θα πρέπει αν δώσεις permissions στους φακέλους που θες να μοιράσεις και μετά κάνεις ενα reset στα login data μεσα απο τα settings του wd να δει κανονικά τους φακέλους...

Reaction score
205
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

χρειάζομαι μια μικρη βοήθεια, ξαφνικα εχω πρόβλημα με το δίκτυο μου. μέχρι τωρα εβλεπα τους φακέλους του υπολογιστη μου μεσo απο το myihome και δούλευαν ολα μια χαρα...

εκανα καπια πατατα που δεν ξερω και τωρα δεν μου τους βλεπει. εκανα απεγκατασταση το myihome και ξανα install αλλα και παλι τιποτα

στα Windows 7 , πήγα οικιακή ομαδα έδωσα δικαίωμα πρόσβασης και τωρα βλέπει κατι φακέλους μονο της βιβλιοθήκης των windows...

τι να κανω για να ξαναγίνουν ολα οπως πριν, δεν θελω να κάνω φορματ τα windows για αυτον τον λόγω

Reaction score
1.006

Μηπως γνωριζει καποιος αν με τη τελευταια εκδοση firmware του b-rad υποστηριζονται δισκοι με μεγεθος πανω απο 2Τ :118::118::118:

Ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει :120:

Reaction score
0

Γνωρίζει κάποιος μήπως μπορεί να γίνει αναβάθμιση στη συσκευή για να πέζει και format καινούργιου τύπου? Κάποια αρχεία δεν μου τα πέζει!

Reaction score
0
Ηθελα να ρωτησω για οποιον εχει βαλει το νεο firmware 1.05.04 , τις εντυπωσεις του και τα συμπερασματα?
Ευχαριστω.

Reaction score
3

Καλύτερα να παραμείνεις στην 1.04.22 που είναι ποιο σταθερή από την 1.05.04

Reaction score
0
καλυσπερα και απο εμενα εχω καποιο προβλημα απο τοτε που εκανα το τελευταιο update απο την wd το 1,05 ξαφνικα, ενω το εχω ενα χρονο και ειμαι γενικα ευχαριστημενος , σταματαει τις ταινιες τοσο απο τους 2 δισκους αλλα και απο το δικτυο μου.ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ πως μπορω να γυρισω το update σε ενα ποιο σταθερο και δοκιμασενο ? Κατα την γνωμη σου τι μπορει να φταει ?

Reaction score
8
Κατεβασε την 1.04.22 που ειναι και η πιο σταθερη,ανοιξε το αρχειο .ver με ενα notepad και αλλαξε την εκδοση σε μετεγενεστερη απο αυτη που εχεις,βαλε τα τρια αρχεια σε ενα φλασακι και συνδεσε το στο wd tv θα το αναγνωρισει σαν τελευταιο update.

Reaction score
0

Είμαι χαρούμενη με το πρώτο WD Media Player που βγήκε, το έχω 3 χρόνια σχεδόν και τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Επειδή δεν κυκλοφορεί πλέον, να πάω να αγοράσω το LIVE ή έχει προβλήματα με το δίκτυο π.χ; Τέτοια ακούω, γι'αυτό.
/Eleanna

Reaction score
0

καλησπερα.θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το Western Digital TV HD LIVE.ανα 10 λεπτα κολλαει και δεν μπορει να παιξει τη συνεχεια.με πολυ κοπο το ξαναβαζω στο +1 λεπτο.εβαλα και την καινουρια εκδοση Release 1.06.15 (8/9/2011).εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα να με συμβουλεψει τι να κανω?

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

καλησπερα.θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το Western Digital TV HD LIVE.ανα 10 λεπτα κολλαει και δεν μπορει να παιξει τη συνεχεια.με πολυ κοπο το ξαναβαζω στο +1 λεπτο.εβαλα και την καινουρια εκδοση Release 1.06.15 (8/9/2011).εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα να με συμβουλεψει τι να κανω?
Κανε ενα reset,εχει στο πλαι ενα κουμπακι διπλα στην usb θυρα ή αλλιως:
Κατεβασε την 1.04.22 που ειναι και η πιο σταθερη,ανοιξε το αρχειο .ver με ενα notepad και αλλαξε την εκδοση σε μετεγενεστερη απο αυτη που εχεις,βαλε τα τρια αρχεια σε ενα φλασακι και συνδεσε το στο wd tv θα το αναγνωρισει σαν τελευταιο update.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Είμαι χαρούμενη με το πρώτο WD Media Player που βγήκε, το έχω 3 χρόνια σχεδόν και τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Επειδή δεν κυκλοφορεί πλέον, να πάω να αγοράσω το LIVE ή έχει προβλήματα με το δίκτυο π.χ; Τέτοια ακούω, γι'αυτό.
/Eleanna
Οχι δεν εχει καποιο προβλημα, αλλα καλυτερα αν μπορεις να περιμενεις τον αντικαταστατη του:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?104666-WD-TV-Gen-3

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Κανε ενα reset,εχει στο πλαι ενα κουμπακι διπλα στην usb θυρα ή αλλιως:
πως αλλαζω την εκδοση σε μεταγενεστερη?
ευχαριστω παντως για το χρονο σου:122:

Reaction score
0

Καλησπέρα.
Συγνώμη αν έχει δωθεί απάντηση στην παρακάτω ερώτηση μου, αλλά με την αναζήτηση δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.
Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα και συνέδεσα το WDTVLIVE (2nd Gen) με το Laptop και μπορώ να streamαρω video από έναν shared folder του Laptop στο WDTVLIVE.
Το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο φάκελος περιέχει και τους υπότιτλους (οι οποίοι εμφανίζονται κανονικά όταν τους παίζω στο Laptop ή όταν παίζουν από usb stick στο WDTVLIVE) δεν εμφανίζονται κατά την αναπαραγωγή από το δίκτυο.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
Ευχαριστώ

Reaction score
1.458

Μέσω δικτύου,πως συνδέεσαι από το pc στο wd tv live?Με smb?Nfs ή upNp που δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υπότιτλους σε srt?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.291
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale