Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Για συνδεσέ το με composite στην tv και αφού μπει στο μενού άλλαξε σε 1080p και μετά μπες με hdmi πάλι.Ισως δουλέψει έτσι.
οκ, το δοκιμάζω

Reaction score
0
δουλευει σε composite αλλα το hdmi ειναι "νεκρο" (αν και το καλωδιο λειτoυργει κανονικα στο BR player)

Reaction score
1.458
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Δοκίμασε και με άλλο καλώδιο hdmi πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Reaction score
0
το καλώδιο είναι το ίδιο που είχα από την αρχή (όπου δουλεψε)
επίσης το δοκίμασα και στον BR player και λειτουργεί μια χαρα

τελικά το πήγα πίσω στο πλαίσιο για αντικατάσταση...

Reaction score
2.789
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD LIVE

τελικά το πήγα πίσω στο πλαίσιο για αντικατάσταση...

Μου έτυχε πέρυσι με το απλό wdtv (το πήρα για λογαριασμό φίλου και ανέλαβα και την επιστροφή του στο Πλαίσιο) και το άλλαξαν με το live αφού το απλό δεν υπήρχε χωρίς καν διαφορά τιμής .

Reaction score
0
και η εξέλιξη???

ύστερα από 2 μέρες στο service (!!!) μου τηλεφωνησαν σημερα ότι όντως έχει βλαβη
η συσκευή αλλά....δεν υπάρχει άλλη να μου την αντικαταστησουν (πραγματι αναμενουν νεα παραλαβη)
και αν θελω να αλλαξω το ποσο με αλλο προιον...

φιλικά,
ο γκαντέμης

Reaction score
1.458

Θα το αλλάξεις με κάτι άλλο ή θα περιμένεις τη νέα παραλαβή?

Reaction score
0
δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο στο πλαίσιο σε αυτη την τιμή. συνεπώς αναμένω την νεα παραλαβή.

Reaction score
1.458

Περίεργο πάντως από εγκατάσταση firmware να χαλάσει το player!

nk9

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD LIVE

δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο στο πλαίσιο σε αυτη την τιμή. συνεπώς αναμένω την νεα παραλαβή.
Στην ιστοσελίδα του "πλαίσιο" ενώ μέχρι το μεσημέρι το έδινε με την ένδειξη "αναμένεται", πλέον το δίνει ως "άμεσα διαθέσιμο"...

nk9

Reaction score
1

Περίεργο πάντως από εγκατάσταση firmware να χαλάσει το player!
Εάν αναφέρεσαι στο ότι νέκρωσε η hdmi όντως είναι περίεργο... Εμένα πάντως μου είχε συμβεί blu-ray player της lg (το bd-370) μετά από εγκατάσταση νεότερου firmware να μην παίζει σωστά ό,τι αρχείο mkv και να δοκίμασα...
Δες: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?91059-%D0%E1%F1%E5%EB%DE%F6%E8%E5%E9-LG-BD-570-%C5%F1%F9%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%D3%F7%FC%EB%E9%E1/page25

Reaction score
0
τελικά αντικαταστάθηκε η συσκευή με νέα και - μου είπαν - ότι όντως το hdmi ήταν χαλασμενο
τωρα πως γίνεται το βισμα να χαλασει ενω λειτουργουσε στην αρχη κανονικά δεν το έψαξα.
ψηφιακό σήμα μεταφερει, ή είναι χαλασμένο απ' την αρχή ή δεν χαλάει.

τελοσπαντων πηρα τη νεα συσκευη και έφυγα

Reaction score
2

παιδια εχω και εγω το live και εντυπωση μου κανει η αργη αποκριση στο χειριστηριο.αραγε τα ιδια ισχυουν και σε αλλους κατοχους?

Reaction score
5

παιδια εχω και εγω το live και εντυπωση μου κανει η αργη αποκριση στο χειριστηριο.αραγε τα ιδια ισχυουν και σε αλλους κατοχους?
Αυτό ισχύει απο το πρώτο μοντέλο, το WD TV HD, και κληρονομήθηκε στα μεταγενέστερα μοντέλα. Είχα δεί κάποτε σε κάποιο forum πώς μπορείς να το βελτιώσεις αφαιρώντας κάτι ζελατίνες απο την μέσα πλευρά του κουτιού, αφού το εγχειρίσεις φυσικά.

JL_

Reaction score
19
Kαι σε WDTV Gen1 και σε WDTV Live, δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα με την απόκριση του χειριστηρίου.

Για το WDTV Gen1, είχε αναφερθεί ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, αν είναι τοποθετημένος κάποιος λαμπτήρας φθορισμού με dimmer, κοντά στην συσκευή...

Αν πάλι εννοείς αργή πλοήγηση στα μενού, δοκίμασε να βάλεις το media library στο off ή περίμενε να σκαναριστεί πρώτα όλος ο δίσκος.

Reaction score
3

Νέο επίσημο firmware παίδες.

Release 1.04.31 (4/6/2011)

Supports Arabic, Hebrew and Polish languages user interfaces.
Resolved playback problems with certain .m2ts files.
Resolved playback problems with .vob files.
Resolved YouTube problem where user playlists don't display.
Resolved playback problem where the info bar does not hide in DVD on pause/resume/chapter skip.
Resolved problem with Flingo stability.
Other updates included. Please see Release Notes for details.

General Info:
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.
Δεν αλλάξανε και τίποτα ιδιαίτερο αλλά το ότι προσπαθούν κάτι λέει.

Reaction score
0

Πρόβλημα με το νέο firmware 1.04.31, έντονα θαμπά πράσινα χρώματα στο menu, πολλές φορές δεν υπάρχει λήψη σήματος απο HDMI οπότε χρειάζεται reset απο το κουμπί, χάθηκε(πάλι) η επιλογή 12bit. Kλειδώνει σε 720p στο Auto και μόνο manually σε 1080p. Roll back στο προηγούμενο firmware και όλα ΟΚ. Τα παραπάνω συμπτώματα αναφέρονται και απο τους χρήστες του WDC Community μαζί με πολλά άλλα. Μάλλον πρόχειρη η προσπάθεια σε αυτό το release.

Reaction score
3

Θαμπά χρώματα δεν έκατσα να παρατηρήσω αλλά το 720 το βρήκα αμέσως όπως και ότι δεν έχει Ελληνικά
bw έχω ένα πρόβλημα το έχω δύο χρόνια και δεν έχω καταφέρει όποτε ασχολήθηκα σοβαρά να περάσω srt και avi να βλέπω μαζί.
Από όσα έχω διαβάσει όπως και αυτά που λέει και η WD φτιάχνοντας έναν φάκελο tainia και μέσα βάλεις tainia.srt και tainia.avi παρακολουθείς κανονικά την ταινία με υπότιτλους.
Ακόμη τους υπότιτλους τους ενεργοποιώ χειροκίνητα κατά την διάρκεια της προβολής αλλά και πάλι τίποτα βλέπω π.χ. ήχο και στους υπότιτλους κενό θέλει κάποια ακόμη ρύθμιση;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale