Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

σ' εμένα τελευταία, ανοίγει αλλά δεν βρίσκει τον δίσκο. Αρνείται. Πρέπει να το βγάλω απ' τη πρίζα για να "δει" το δίσκο. Παίζει κανονικά κατά τα άλλα. Δε ξέρω αν είναι θέμα του firmware ή κάτι άλλο. Αν έχει παρατηρήαει κάποιος κάτι σχετικό ας γράψει δυο λέξεις. Δεν έχω άλλο δίσκο για να δοκιμάσω.

Reaction score
0

Επειδή το πρόβλημα συνεχιζόταν και δεν είναι δυνατόν να ανοιγοκλεινει η συσκευή συνέχεια ούτε να γίνεται δυο στις τρεις φορές reset επικοινώνησα
με τη WD. Μου είπαν να κάνω δυο τρία πραγματάκια δηλαδή να διαγραψω τον φάκελο WD από τον δίσκο, να κάνω defrag στον δίσκο και να εξάγω με ασφαλή τροπο τον δίσκο από τα windows. Προς το παρόν πανε όλα καλά. Αυτά για όποιον αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.

Reaction score
3

Βγηκε ΝΕΑ έκδοση firmware τελική.

Ορίστε τι αλλάζει σε αυτή τη νέα έκδοση:
Version 1.05.04_V:
Resolved Issues:
• Supports USB hard drives greater than 2TBs.
• Resolved user interface brightness issue introduced with last release.
• Resolved Hebrew subtitles not displaying correctly.
• Resolved several Facebook user interface issues.
• Resolved several Tunein user interface issues.
• Resolved arrow keys on keyboard do not work in Network Setup.
• Resolved Scrolling text is not smooth.
Να έβαζαν και να σου δείχνει την ανάλυση του κάθε αρχείου όπως έχουν όλα τα b-rad firmwares θα ήταν απλά κορυφή.

Reaction score
0

παιδια εχω εδω και δυο μερες το wd tv live,νομιζω οτι η εικοκα δεν συγχρονιζεται απολυτα με τον ηχο δεν εχει μεγαλη διαφορα, θα ελεγα απειροελαχιστη, καποιοι δεν το καταλαβαν καθολου,ξερεται τι μπορει να φταιει?

Reaction score
1.458

Πέρασες το τελευταίο firmware?Με hdmi έχεις το πρόβλημα στον ήχο?

Reaction score
0

και με σκαρτ και με hdmi ,αλλα το ξαναλεω η διαφορα ειναι τοση μικρη που αλλοι δεν το καταλαβαν

Reaction score
1.458

Δοκίμασε και με διαφορετικό καλώδιο hdmi να δεις πως πάει.
Επίσης αν δεν το έχεις κάνει πέρασε και το τελευταίο firmware.
Δοκίμασες διαφορετικά αρχεία?Μήπως είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο αρχείο με τον ήχο?

Reaction score
11

γνωριζει καποιος σχετικα να μου λυσει μια απορια..?
εαν μπω μεσω λαν και δω τα αρχεια mkv στο πισι τα παιζει κανονικα αλλα χωρις υποτιτλους.τα αρχεια υποτιτλων ειναι srt μορφης.αν κουμπωσω ομως εξωτερικο δισκο πανω του ολα παιζουν κανονικοτατα.γνωριζετε τι μπορει να φταει..?αν το λυσω αυτο θα γλυτωσω το βαλε βγαλε εξωτερικους δισκους και θα τα παιζω ολα κατ'ευθειαν απο το πισι.....

επισης σκεφτομαι να προβω στην αγορα του netgear nas,για να εχω δικτυακα μαζεμενους ολους μαζι τους δισκους σε ενα μερος.γνωριζετε αν εχει σωστη επικοινωνια με τον wd?

Reaction score
0

εαν μπω μεσω λαν και δω τα αρχεια mkv στο πισι τα παιζει κανονικα αλλα χωρις υποτιτλους.τα αρχεια υποτιτλων ειναι srt μορφης.αν κουμπωσω ομως εξωτερικο δισκο πανω του ολα παιζουν κανονικοτατα.γνωριζετε τι μπορει να φταει..?αν το λυσω αυτο θα γλυτωσω το βαλε βγαλε εξωτερικους δισκους και θα τα παιζω ολα κατ'ευθειαν απο το πισι.....
Και γω οταν παίζω απο lan πρέπει να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους με το χέρι απο το μενού. Δεν το δοκίμασα όμως με το τελευταίο fw ακόμα να δω μήπως διορθώθηκε...

Reaction score
5

Και γω οταν παίζω απο lan πρέπει να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους με το χέρι απο το μενού. Δεν το δοκίμασα όμως με το τελευταίο fw ακόμα να δω μήπως διορθώθηκε...
Προσπαθείτε να αναπαραγάγετε τα mkv αρχεία μέσω "Media server" ή μέσω "Network shares"?

Ο media server δεν θα πρέπει να βλέπει τα .srt αρχεία, οπότε λογικά δεν θα τα ανοίγει. μέσω network shares θα έπρεπε.

Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2 αυτά για να διαβάσω τις ταινίες απο το NAS μου, αλλά απο "διαστροφή" ενσωματώνω αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους στις ταινίες, με default και forced τους ελληνικούς. Έτσι όταν αναπαραγάγω την ταινία ξεκινούν αυτόματα.
Ο κόπος για μένα δεν είναι μεγάλος, αφού προσθέτω και AC-3 2κάναλο ήχο στίς ταινίες με DTS, για να μπορώ να τις δώσω στον πατέρα μου που έχει το παλιό μου WD TV HD, αλλά και σε ένα φίλο που έχει το ίδιο, τα οποία δεν κάνουν DTS downmix.

επισης σκεφτομαι να προβω στην αγορα του netgear nas,για να εχω δικτυακα μαζεμενους ολους μαζι τους δισκους σε ενα μερος.γνωριζετε αν εχει σωστη επικοινωνια με τον wd?
Χωρίς να θέλω να σε παρασύρω, νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερες SOHO και Home λύσεις.

Ρίξε μια (και δύο) ματιά στα παρακάτω
http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/poio-nas-gia-small-office-93953.html#post1063021656
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?94284-Nas-Qnap-Synology-eTrayz
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=372494

Reaction score
0

Εγω μεσω network shares πάω αλλά δεν τους τρέχει μόνο του!

Τεσπα, δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα, δεν ειναι κανένας τρομερός κόπος 3 πατήματα στο χειριστήριο!

Reaction score
5

Γειά χαρά! Είμαι κάτοχος του WDTV HD το πρώτο που είχε βγει δλδ και αν δεν κάνω λάθος και 1st generation. Σκέφτομαι την αγορά του Live , εκτός και αν σχετικά κοντά στα 100 ευρώ παίζει κάτι αισθητά καλύτερο.
Όταν το είχα πρωτοπάρει ήμουν ενθουσιασμένος, τώρα όμως και μετά από σύγκριση ακόμα και με το ενσωματωμένο player σε μια 2η τηλεόραση Samsung c530 32” που έχω υστερεί σε κάποια σημεία. Το WDTV είναι συνδεδεμένο σε μια Sony W4000 40”.
1) Θέμα 1ο, λόγο του ότι δεν έκανε downmix στα mkv, αγοράστηκε ένα ολοκληρωμένο σύστημα 5.1 της Sony. Δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο αλλά παίζει να είναι αυτό.
http://www.sony.gr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/dav-dz260
Το πρόβλημα που θέλω να λύσω είναι ότι όταν ο ήχος έρχεται από το 5.1 της Sony χαλάει απειροελάχιστα το lip-sync. Αυτό μπορεί να διορθωθεί μέσω του wdtv live? Γιατί απ’οσο γνωρίζω δεν υπάρχει ρύθμιση καθυστέρησης του ήχου από το Sony 5.1.

(Για να εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει, όταν πχ είναι ένα divx πχ, που ο ήχος περναει και στην TV και στο 5.1 αν αφησω τον ήχο να περναει και από τα 2 δεν συμβαδιζει. Ακουγεται σαν ένα απειροελαχιστο echo.)

2) Την Samsung την ανέφερα γιατί τα πάντα γίνονται πολύ πιο γρήγορα. Και μέσα στα μενού, αλλα και στους χρόνους φόρτωσης. Το Hdtv live έχει βετιωθεί σε αυτό το τομέα?

3) Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, έχουν γίνει καθόλου βελτιώσεις?
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Reaction score
11

σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
εγω δεν μπορω καν να σθνδεθω με το network shares....με πεταει εξω....τι κανω λαθος?

Reaction score
0

σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.
εγω δεν μπορω καν να σθνδεθω με το network shares....με πεταει εξω....τι κανω λαθος?
Έχεις κάνει share με σωστά permissions κάποιον/ους φάκελο/ους, δίσκο/ους στο pc σου; Να φανταστώ σου πετάει το κλασικό μήνυμα με το user και το pass;

Reaction score
0

Σε τηλεόραση που έχει μόνο SCART μπορεί να συνδεθεί?

Είδα κάποιες φωτογραφίες του Western Digital TV HD LIVE και στο πίσω μέρος στην σύνδεση composite A/V έχει μόνο μία έξοδο. Κάποια καλώδια που είδα έχουν τρία βύσματα που οδηγούν σε SCART, όπως αυτό Philips Composite A/V to scart cable.

Reaction score
16
@ And24 & klaz:

Δεν γνωριζω για ποιο χαζο λογο δεν ειχαν κανει κατι τοσο βασικο, αλλα μεχρι το προηγουμενο firmware, εχανε το subtitle default και παρ'ολο που οπως λετε ειναι 3 κλικ ηταν πολυ ενοχλητικο και με πειραζε πολυ και μενα..

Επιτελους το φτιαξανε.. Καντε το update και τελος

Reaction score
0
Προσπαθώ να συνδέσω με ethernet το wd tv live με το modem και το pc.Στο internet συνδέθηκε αμέσως και έκανε μόνο του update.Δεν κατάφερα όμως να δημιουργήσω δίκτυο με τον υπολογιστή(άσχετος με το θέμα)και μου βγάζει να εισάγω username και pass που δεν ξέρω ποια είναι.
Τι πρέπει να κάνω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale