Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
4.249
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Φιρμγουερ αυριο περιμενουμε? Να ετοιμασουμε το στικακι?

Reaction score
1.458

Μαλλον όχι!Αφού δε βγήκε σήμερα δε νομίζω κυριακάτικα.

Reaction score
4.249

Με τις φωτογραφιεςεχω θεμα. Δεν υπαρχει απο το μενου τροπος να επιλεξω τον χρονο της επομενης προβολης. Και δεν παιζει απο μονο τοθ την επομενη φωτο στον ιδιο φακελο.

Περασα πριν απο λιγο το τελευταιο φιρμγουερ αλλα το προβλημα παραμενει. Μου κανει εντυπωση που εχω τετοια προβληματα που με τα προηγουμενα μοντελα δεν ειχα. Στο παλιο μπαινω στο δικτυο και βλεπω εντος του σκληρου τα περιεχομενα. Στο Χ2 βλεπει μονο τους σκληρους που ειναι εξωτερικα κουμπωμενοι επανω του. Στο παλιο δεν θυμαμαι να εχω καποια διαδικασια γι αυτο. Εδω οτι εχω και να εχω δοκιμασει εχει παγωδη αποτυχια

Reaction score
1

Με τις φωτογραφιεςεχω θεμα. Δεν υπαρχει απο το μενου τροπος να επιλεξω τον χρονο της επομενης προβολης. Και δεν παιζει απο μονο τοθ την επομενη φωτο στον ιδιο φακελο.

Λογικά πρέπει κάπου στις ρυθμίσεις να έχει Slideshow on/off και τους χρόνους εμφάνισης των φωτογραφιών σε sec.Λογικά πρέπει να έχει και Slideshow transition effect on/off ...όλα τα mp έχουν τέτοιες λειτουργίες.Το παλιό 500Χ τα είχε στο System Settings.

Reaction score
4.249

μονο on of εχει, δεν βρηκα τιποτα αλλο. Αλλα οτι και να πατησεις δεν αλλαζει τιποτα!

Reaction score
1.458

Επίσης όταν είσαι στις φωτογραφίες πατώντας το menu στο remote σου βγάζει επιλογές για εφφέ,χρόνους κλπ

Reaction score
4.249

Reaction score
4.249

Ουφ, το βρηκα, θενκς

Μενει τωρα να επικοινωνησω με το δικτυο. Για την ακριβεια εχω τον Synology 211+, εντος του εχω δυο σκληρους με μουσικη. Με Usb εξωτερικα συνδεω πανω σκληρους με ταινιες. Ενω αυτους που ειναι εξωτερικα τους βλεπει αμεσως, για να μπει στο περιεχομενο εντος των σκληρων του συνολοτζι που ειναι τα αρχεια μουσικης μου ζηταει κωδικο. Παραλληλα το παλιο μοντελο (400 & 500) παιζουν τα παντα κανονικα χωρις να μου εχουν ζητησει κωδικους και πρασινα αλογα.

Reaction score
1.458

Δοκίμασε να βάλεις και τους κωδικούς του admin του nas server στο username pasword.

Reaction score
4.249

Θα το δοκιμασω αυριο, νομιζω οτι το εχω ηδη κανει, αλλα θα το ξαναδοκιμασω

Reaction score
20

ρε μπας και το πρόβλημα με το δίκτυο στο PC πού αντιμετωπίζω κι εγώ να είναι μονό στη Θεσσαλονίκη χιχιχι

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.685

Δοκίμασε να βάλεις και τους κωδικούς του admin του nas server στο username pasword.
To ίδιο έπαθα κι εγώ με έναν από τους NAS. Στο δεύτερο Dune, για να μπορέσω να μπω στο φάκελο Public του NAS, χρειάστηκε να βάλω τα user και pass του NAS (στη δική μου περίπτωση admin/admin), ώστε να συνδεθώ.

Από τότε δεν μου έχει ξαναζητήσει κωδικούς.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras