Unison Research S6

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Unison Research S6

Και κάτι άλλο. Ο S6 έχει τις παρακάτω επιλόγες για την σύνδεση των ηχείων:

Τα ηχεία είναι τα Hyperion 968, τα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

25 Hz to 25k Hz
Sensitivity: 90 dB
Impedance: 6 ohms, 3.8 ohms Minimum

Που είναι το ιδανικότερο για τα ηχεία μου??
ιδανικότερο για τα ηχεία σου είναι είναι ένας τρανζιστοράτος ενισχυτής με πολλά και καλά βαττ ή ακόμα καλύτερα ένας class d.Ο s6 με αυτό το ηχείο είναι για να λές ότι ακούς με λάμπες.
Άκουσε τον S8 με ηχείο υψηλής ευαισθησίας και όταν συνέλθεις εδώ είμαστε (φτού φτού)

Reaction score
9
Απάντηση: Unison Research S6

Που θα προμηθευτώ το HiFi Tuning SilverStar ?
Από Ελλάδα έχει HiFi Tuning σίγουρα ο Ρίτσος.
Από Ευρώπη εγώ ψωνίζω από εδώ:https://www.tweaks4u.com/index.php?cPath=68_45_46_73&language=EN&sort=3a
Να συνυπολογίσεις τα μεταφορικά. Για μία μόνο ασφάλεια καλύτερα να την πάρεις από εδώ.

Για σωστή αντικατάσταση ασφάλειας χρειάζεται να ξέρεις:
1) Μέγεθος (μικρή ή μεγάλη)
2) SlowBlow ή Fast
3) Τα αμπέρ

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Καλησπέρα.
Ο Unison Research S6 που πήρα απο συμφουρίτη δεν είχε remote control, αλλα εγώ πήρα και αγόρασα το αυθεντικό της Unison, αλλα δεν λειτουργεί στον ενισχυτή μου. Το remote δεν έχει πρόβλημα πάντως διότι το δοκιμάσαμε όταν το πήρα.

Τι μπορεί να συμβαίνει??

Reaction score
1

Χρήστο οι παλαιοί unison ειχαν κοντρολ με υπέρηχους οι καινούργοι ειναι infrared μήπως εκει ειναι το πρόβλημα ? Διαφορετικά μπωρει να εχει πρόβλημα ο δέκτης .

Reaction score
1

Εαν ειναι με υπέρυθρες αριστερά απο το ποτενσιόμετρο της εντασης
θα εχει ενα στρογγυλό μαύρο τζαμάκι

Reaction score
1

Λογικά θα επρεπε να ακούει με το κοντρόλ που πήρες
Μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα στο δέκτη .

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298
Απάντηση: Re: Απάντηση: Unison Research S6

ιδανικότερο για τα ηχεία σου είναι είναι ένας τρανζιστοράτος ενισχυτής με πολλά και καλά βαττ ή ακόμα καλύτερα ένας class d.Ο s6 με αυτό το ηχείο είναι για να λές ότι ακούς με λάμπες.
Άκουσε τον S8 με ηχείο υψηλής ευαισθησίας και όταν συνέλθεις εδώ είμαστε (φτού φτού)
Τον S8 τον έχω ακούσει με Duevel. Μια χαρά, πολύ καλός.

Κάνε μου 2-3 προτάσεις για το μέλλον, τι θα έπερνες με τα ηχεία μου..

Σευχαριστώ.

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Unison Research S6

Από Ελλάδα έχει HiFi Tuning σίγουρα ο Ρίτσος.
Από Ευρώπη εγώ ψωνίζω από εδώ:https://www.tweaks4u.com/index.php?cPath=68_45_46_73&language=EN&sort=3a
Να συνυπολογίσεις τα μεταφορικά. Για μία μόνο ασφάλεια καλύτερα να την πάρεις από εδώ.

Για σωστή αντικατάσταση ασφάλειας χρειάζεται να ξέρεις:
1) Μέγεθος (μικρή ή μεγάλη)
2) SlowBlow ή Fast
3) Τα αμπέρ
Zarastro έχω όπως ίσως θυμάσαι τον dialogue two. Τι είδους ηχητική επίδραση έχει αυτή η αλλαγή της ασφάλειας; Έχει άραγε ο δικός μου τέτοια; Την είχες αλλάξει στον δικό σου primaluna?

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Έχω αλλάξει ασφάλεια στο ρημαδομηχάνημα μου…:108:
Την είχα πάρει από το Χάϊτα, δεν περίμενα και καμιά ιδιαίτερη αλλαγή, αυθυποβολή περισσότερο ως δικαιολογία που έδωσα τα 30 ευρώ…:120:
Αισθανόμουν, προκαταβολικά, κορόιδο που έδωσα αυτά τα χρήματα για μία ανοησία που κοστίζει κάποια λεπτά του ευρώ.

Αμ δε!

Υπήρχε ακουστή αλλαγή, εύκολα, γρήγορα, χωρίς δικαίωμα αμφισβήτησης, χωρίς δεύτερες σκέψεις ή ακροάσεις.:112:

Τη ξαναέβγαλα από το μηχάνημα, την κοίταξα για λίγο, σκέφτηκα ότι πληρώνω την ιδέα και όχι την υλοποίηση, χαμογέλασα, αναρωτήθηκα πόσα χρήματα θα χρειαζόμουν για αλλαγή ήχου μέσω μηχανημάτων, την ξαναέβαλα στη θέση της…

Καταραμένο χαι φαι… τα χρήματά μου έχεις φάει,
Καταραμένες ακροάσεις, δε σ’ αφήνουν να αγιάσεις… :114:

Reaction score
9

Υπήρχε ακουστή αλλαγή, εύκολα, γρήγορα, χωρίς δικαίωμα αμφισβήτησης, χωρίς δεύτερες σκέψεις ή ακροάσεις.
+1

Η μεγαλύτερη και καλύτερη αναβάθμιση αναλογικά με τα λεφτά που δίνει κανείς κατά τη γνώμη μου.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.097
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67