DENON 304 phono

Reaction score
29.546
Απάντηση: DENON 304 phono

Μάλλον θα συμφωνήσω με τον delamostre για μια καλή ΜΜ...
Tα 0,18mV παρακαλάνε για πρόβλημα... Ακόμα και με αρκετό gain, τα προβλήματα από "φύσημα", hum ή θόρυβο επιφάνειας παραμονεύουν στη γωνία για να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη... Ειδικά με "budget" συνοδά... Καλές οι MC αλλά ας μην παρασυρόμαστε... Ειδικά στην "budget" κατηγορία...

Ναι δε λεω και το fiat 500 να βάλεις καλό είναι. Και σε πάει όπου θέλεις και σου κάνει την ζωή εύκολη , και παρκάρει παντού και και και.
Ομως στο δρόμο δεν πάει ρε γμτ. Δεν πάει δεν στρίβει δεν φρενάρει. Τι να κάνουμε?
Λέει ο Αντωνάκης , χωρίς μου οτι η 304 με το krell phono μάμησε και έδειρε.
ΚαΛΆ έκανε.Εγω θα την κάνω να παίξει χωρίς αυτό. Καλά. Super.
Δεν υπάρχει εμπόδιο και πρόβλημα ανεπίλυτο.

Reaction score
29.546

Πρός λοιπούς (delamostre) όταν ολοκληρωθεί το project σας ξανα περιμένω, για τσαι.

Reaction score
1.815

Εγώ πάω κι ένα βήμα παραπάνω, κερνάω και μελομακάρονα είπαμε, δε μένω μόνο στο τσάι...:116:

Reaction score
460

Μας τα κανατε μπαλονια με την 304..........:436:
Ας την στησει σωστα ο Γιαννακης μας (σε 5-6 χρονια) και τα ξαναλεμε.......εεεεεε πιαααααα!!!

Reaction score
460

Βεβαια μετα ολων αυτων των δηλωσεων του Γιαννη...οτι θα την καταφερει να παιξει....καποτε,μου δεινει το εναυσμα να ρωταω που και που το γνωστο ......την καταφερες την κεφαλουλα γερομπιζμπικη εεε την καταφερες?????

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Re: Απάντηση: DENON 304 phono

:114:
Benz Ace L
Ριπάρουμε ολα τα καλά βινύλια σε flac και έπειτα...................
let's go digital all the way:121::120:
Χωρίς να γνωρίζω τον συμφορουμίτη εισηγούμαι να μαστιγωθεί για παραδειγματισμό σε κάποια κεντρική πλατεία. Αυτά ως προς το δεύτερο σκέλος. Ως προς το πρώτο θα συμφωνήσω

Reaction score
29.546

Μας τα κανατε μπαλονια με την 304..........:436:
Ας την στησει σωστα ο Γιαννακης μας (σε 5-6 χρονια) και τα ξαναλεμε.......εεεεεε πιαααααα!!!
Αμα θές να ακούσεις σωστά την 304 , υπάρχει ηδη phono του γνωστού αγνώστου που έκανε και τον τελικό και προ του geovaz, και το συζητάμε περαιτέρω, μιας κα είναι κομένο και ραμένο πάνω στην 304. Εκεί να δεις γλέντια.

Reaction score
1.788

Διαβαζω με πολυ προσοχη οσα εχουν γραφτει και βλεπω οτι εχει γινει μια πολυ λαθος προσεγκιση!!

Ξεκιναω πρωτα να πω οτι η 304 ειναι πολυ καλη κεφαλη αλλα λογω της χαμηλης της εξοδου πραγματι μπορει να σε πεδαιψει παρα πολυ!! Γιατι ομως;

Ας παρουμε λιγο τα πραγματα απο την αρχη. Οι κεφαλες mc δεν ειναι γενητριες τασης οπως ειναι mm, αλλα ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!!! εξου και η χαμηλη αντισταση !!

Η 304 λοιπον δεν ειναι μονο [φτωχη] σε βολτ ,ειναι και σε ρευμα!!! ειναι ματαιο να μιλαμε μονο για την ενισχυση σε μιλιβολτ! το πρε-πρε που θα αναλαβει να την ενισχυσει πρεπει να εχει και μεγαλη διαγωγημοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλιως θα εχει ενισχυση, αλλα δεν θα παψει να ειναι ασωμη. Επισης θα συμπιεζει τον ηχο και θα νομιζεις οτι ακους δυναμικα.

Για μενα πανω στο φονο του sansui θελει το πολυ 10-12 db πρε πρε , αλλα να ξυπναει ακαριαια!!!
ειναι πολυ λογικο λοιπον να μην εχουμε ακουσει το εκατο τοις εκατο απο αυτην κεφαλη, γιατι τα περισοτερα φονο ρυθμιζουν μονο αντισταση,και κερδος!! Καποια ακριβα οπως το κρελλ που λεει και ο Αντωνης εχουν καργα διαγωγημοτητα και εκατσε!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Και δεν το'λεγες τόση ωρα και σκάγαμε.
Ενα Krell στο τρία παρακαλώ.Και γλήγορα ......πριν το γυρίσουμε σε δρχ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

παιζει κατι καλο για την 304 συντομα!!!
Θα βγει σε dac ?:111::114:

Χρονιά πολλά φιλαράκι.Και μ'ενα ευαίσθητο ηχείο να πιάσουν τόπο τα λαμπιόνια σου

Reaction score
8.905

όταν ολοκληρωθεί το project σας....
Εγώ αποφεύγω να μιλάω και να κάνω κριτική, πιστεύω φίλε Γιάννη το ξέρεις καλά αυτό, ....εγώ είμαι έτοιμος και σας περιμένω όποτε θέλετε.... όσο για τον Αντώνη έχω μια πρόταση μελλοντικά, ένα τυφλό τεστ στο σύστημα του και στον χώρο του (γιατι έχει τα χαι εντ προσόντα)... με ένα technics σαν το δικό του αλλά απείραχτο (του Σταμάτη προτού το πάει για πούλημα) με ένα κεφάλι MM των 300 ευρώ περίπου (δική μου επιλογή έκπληξη) για να να δω εάν υπάρχουν διαφορές με το σούπερ mod σου... από περιέργεια ρε αδελφέ!

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: DENON 304 phono

Χωρίς να γνωρίζω τον συμφορουμίτη εισηγούμαι να μαστιγωθεί για παραδειγματισμό σε κάποια κεντρική πλατεία. Αυτά ως προς το δεύτερο σκέλος. Ως προς το πρώτο θα συμφωνήσω
Εγώ πάλι θα εισηγηθώ να μαστιγωθεί για το πρώτο....
Για το δεύτερο συμφωνώ απόλυτα μαζί του!

Reaction score
8.905

Τάκη τώρα το είδα, να τα εκατοστήσεις :607: ρε φίλε, γιαυτό απουσίαζες προχτές... να αποφύγεις το κέρασμα...:105:, αυτός που μου έχει λείψει είναι ο Παπάς.... που είναι ο Παπάς? Δεν πιστεύω καμιά κουφάλα εδώ μέσα να τον πείραξε και έχει μουτρώσει!

Reaction score
460

Καλημερα,Τακη μου χιλιοχρονος!!!!
Βασιλακη πειραχτηρι οποτε κανεις κεφι το κανουμε,ειμαι και εγω περιεργος να ακουσω και να δω εαν εχω κανει μακακια!
Οσο για την ρημαδο304,εαν δεν εισαι επι των ιδιοκατασκευων,επιμενω οτι θελει ενα φορτηγο χρημα για υποστηριξη (κρελ=4000ε).

Reaction score
460

ευχαριστω πολυ παιδια !!

εδω ειναι το μυστικο..........Παπα που εισαι;http://www.bonavolta.ch/hobby/en/audio/prepre.htm
Ε τωρα που το εξεθεσες ετσι δεν ειναι μυστικο πια!!
Ο Παππας τετοια ωρα ειναι με το ποιμνιο του τεκνο μου Τακη,τρισαγια ,ευχελαια,βασκανιες και τα τιαυτα.
Παντως ειμαι σιγουρος οτι εχεις την ευχη του......αν και εισαι αμαρτωλος.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis