- Reaction score
- 79.537
Άσε που το κουράσαμε, και αν συνεχιστεί θα αγριέψω! :408:
:402::406: :404:Άσε που το κουράσαμε, και αν συνεχιστεί θα αγριέψω! :408:
οχι φυσικα σε αυτο εισαι ειδικος εσυ!και με μεγαλη επιτυχια!μας δουλεύεις?
Aυτά έγραψες φίλε Λάμπρο. Πουθενά λόγος για review του εξωτερικού ούτε Μανώλη Καστρουνή και τα σχετικά.Απλά το παρέλειψες κάνοντας όσους διαβάζουν να πιστεύουν ότι αυτό είναι δική σου άποψη (προφανώς έχεις δεί τους προβολείς) και όχι κάποιων άλλων (reviwers ,Μανώλης κ.τ.λ).Μετά απο ερώτηση βέβαια αναγκάστηκες αν πείς αυτό που θα έπρεπε να είχες πει απο το πρώτο σου ποστ ,ότι δεν τους έχω δει και δεν είναι δική μου η άποψη αυτή. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!φυσικα και ειναι παρανοικο 700 ευρω για λαμπα.βεβαια ο ο φιλος μας Νικος.Δ δεν ξερω μπορει να μην εχει προβλημα να δωσει αυτα τα λεφτα.
αλλα να δωσεις 3.000 και αλλα 700 αργοτερα θα προτιμουσα να πηγαινε κατευθειαν σε jvc x30.
ελαφρα καλυτερος στο 2d απο τον epson λιγο χειροτερο 3d ο jvc.(φωτεινοτητα crostalk)αλλα και 1300 ευρω διαφορα περιπου.
νικο ειδα που αναφερθηκες στον θορυβο.παρατηρησες στο eco τον epson ποσο αθορυβος ηταν?μου εκανε εντυπωση οτι ειναι παρα πολυ ησυχος.βεβαια στο 3d η στο normal εκει κανει θορυβο.
ANTE ΓΕΙΑ.επισης εχω διαβασει σε πολλα συγκριτικα στο εξωτερικο και μου το εχει πει και ο Kαστρουνης οτι ο epson εχει αυτη τη στιγμη ενα απο τα καλυτερο 3d.με την ενοια οτι ειναι φωτεινο και εχει μηδενικο crosstalk κατι που εχει ο jvc.σκεψου οτι εμενα ο epson δεν με τρελανε σε φωτεινοτητα στο 3d και ειναι 2400 ansi.σκεψου ο jvc που ειναι 1300!
τι θα γινει με το gamma(τα)......θα το φτιαξεις..:118:[/SPOILER]
επισης εχω διαβασει σε πολλα συγκριτικα στο εξωτερικο και μου το εχει πει και ο Kαστρουνης οτι ο epson εχει αυτη τη στιγμη ενα απο τα καλυτερο 3d.με την ενοια οτι ειναι φωτεινο και εχει μηδενικο crosstalk κατι που εχει ο jvc.σκεψου οτι εμενα ο epson δεν με τρελανε σε φωτεινοτητα στο 3d και ειναι 2400 ansi.σκεψου ο jvc που ειναι 1300!.
Εντάξει ,εσύ είδες 2400 και σε ταινία βρε παιδί μου,εκεί θα κολλήσουμε τώρα :107:δεν ειναι αυτη σε ταινια αλλα ολοι προβολεις στα spec την μεγιστη δεν γραφουν?
Μανώλη ίσως και ο reflective της epson (κανείς δεν μιλάει γι'αυτόν :118να κάνει διαφορά..για να
δούμε..
οφ τόπικ - Λάμπρο μην κάνεις σαν μικρό παιδί ,σοβαρέψου
Αναμένουμε :605:Νίκο αύριο θα τον δω και θα σας πω:107::107: