EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.538
Άσε που το κουράσαμε, και αν συνεχιστεί θα αγριέψω! :408:

Reaction score
191
Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

πωω...αντε παμε παλι ξανα......

μας δουλεύεις?
οχι φυσικα σε αυτο εισαι ειδικος εσυ!και με μεγαλη επιτυχια!

ειπα να μην ασχοληθω αλλο με την παρτυ σου,αλλα αφου το ζηταει το αιμα σου θα σου απαντησω!!

εγραψα αυτο που εχω διαβασει στα review,οτι ο x30 υπερεχει στο 2d απο τον epson.ρωτησα και τον Καστρουνη την γνωμη του,γιατι τους εχει δει και τους δυο και συμφωνησε οτι ειναι καλυτερος.απο οτι καταλαβα ο Νικος δεν τον ενδιαφερει το 3d,και ετσι μια καλη επιλογη σε καινουργιο μηχανημα ειναι ο x30.και αυτο εγραψα εδω περα.οχι ρε γμτ!!!δεν πηρα την αδεια σου για να το γραψω!!!!

το ποση διαφορα εχει δεν μπορω να ξερω,και δεν εκφερω γνωμη γιατι ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.

το οτι ειπα οτι ειναι αναφορες απο review στο εξωτερικο,καθως και μια αποψη του Καστρουνη που λεει το ιδιο,αυτην την προταση γιατι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ QUOTE!!!!!!!!????????????ΝΙΣΑΦΙ

και ερχεσαι σε εμενα και με κραζεις,γιατι προτεινα προβολεα,απο την στιγμη που δεν ειχα δικο μου ποτε 1080p προβολεα και ειναι λαθος να προτεινω σε ενα μελος?και μαλιστα για ενα προβολεα που εχω δει εκτεταμενα??και εσυ δεν τον εχεις δει καν?ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ?!??

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

φυσικα και ειναι παρανοικο 700 ευρω για λαμπα.βεβαια ο ο φιλος μας Νικος.Δ δεν ξερω μπορει να μην εχει προβλημα να δωσει αυτα τα λεφτα.

αλλα να δωσεις 3.000 και αλλα 700 αργοτερα θα προτιμουσα να πηγαινε κατευθειαν σε jvc x30.

ελαφρα καλυτερος στο 2d απο τον epson λιγο χειροτερο 3d ο jvc.(φωτεινοτητα crostalk)αλλα και 1300 ευρω διαφορα περιπου.

νικο ειδα που αναφερθηκες στον θορυβο.παρατηρησες στο eco τον epson ποσο αθορυβος ηταν?μου εκανε εντυπωση οτι ειναι παρα πολυ ησυχος.βεβαια στο 3d η στο normal εκει κανει θορυβο.
Aυτά έγραψες φίλε Λάμπρο. Πουθενά λόγος για review του εξωτερικού ούτε Μανώλη Καστρουνή και τα σχετικά.Απλά το παρέλειψες κάνοντας όσους διαβάζουν να πιστεύουν ότι αυτό είναι δική σου άποψη (προφανώς έχεις δεί τους προβολείς) και όχι κάποιων άλλων (reviwers ,Μανώλης κ.τ.λ).Μετά απο ερώτηση βέβαια αναγκάστηκες αν πείς αυτό που θα έπρεπε να είχες πει απο το πρώτο σου ποστ ,ότι δεν τους έχω δει και δεν είναι δική μου η άποψη αυτή. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!

'το ποση διαφορα εχει δεν μπορω να ξερω,και δεν εκφερω γνωμη γιατι ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ'

Μα καλά....δεν εκφέρεις γνώμη για το πόση διαφορα έχουν γιατί δεν τους έχεις δει (δεκτό),άλλα απο την άλλη εκφέρεις γνώμη για το ποιός παίζει καλύτερα ,χωρίς πάλι να τους έχει δεί?:111:
τι είναι αυτό?κάποιο κακόγουστο αστείο?
Τέσπα ,δείχνεις να μην καταλαβαίνεις τι γράφεις ,αυτό που προσπαθώ να σου πώ είναι να μην γράφεις απόλυτες γνώμες σαν να έχεις δει κάτι χωρίς να το έχεις δει. Βάλε μια διευκρίνηση μπροστά ,κάπως έτσι....'απο αυτά που έχω διαβάσει και έχω ακούσει δείχνει να είναι καλύτερος....'

Τότε δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα σύγχυσης ή παραπλάνησης διαβάζοντας τις απόψεις σου.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός ,διότι στο εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Και η δική μου άποψη πέρα από αντιπαλότητες και φανφάρες
Ο 200άρης ήταν ένα πολύ καλό μηχάνημα για την εποχή του όπως και ο προηγούμενος 100. Η φασματικός χρωματικός πλουραλισμός της λάμπας ήταν το κάτι άλλο δεδομένου ότι όλοι οι άλλοι κατασκευαστές προσπαθούν με μεράκι και πολύ προσπάθεια ταιριάζοντας διάφορα φίλτρα να εξισορροπήσουν τα σφάλματα της λάμπας.
Όμως είναι ένα μηχανάκι κάποιων χρόνων με ακριβή αλλαγή λάμπας και φυσικά μια μεγάλη πτώση φωτεινότητας της τάξης έως και 30% τις πρώτες 100-150 ώρες.
Μάλιστα σε έναν φίλο που κρατούσα ημερολόγιο φωτεινότητας όταν του είπα αυτό (αναφέρομαι στον 100άρη) μου είπε ότι έιχα κάνει λάθος και στις μετρήσεις αλλά και ότι τα όργανά μου έχουν σφάλμα. Όταν όμως το ποσοστό πτώσης της δικής του λάμπας το ανάφεραν και πολλοί ιδιοκτήτες στο Αμερικάνικο φόρουμ κατάλαβε πως το λάθος το είχε εκείνος και όχι εγώ. Απλά η καθημερινή θέαση δεν μπορεί να κάνει αισθητή την όποια διαφορά
Εάν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα 2 θα έπαιρνα μάλλον τον Epson όχι γιατί είναι το καλύτερο μηχανάκι αλλά θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω δίχως να έχω δίπλα μου έναν κουμπαρά για κάθε μια ώρα θέασης.
Φυσικά εάν στο παιχνίδι μπει και το 3D τότε η αγορά του 9000 είναι μονόδρομος.
Εάν πήγαινα πιο πάνω θα έπαιρνα τον Χ30

Reaction score
15.548

περαν του κοστους λαμπας και 3D ? :410:

και μην μου πεις για τον χ30..:410:

τι θα γινει με το gamma(τα)......θα το φτιαξεις..:118:

Reaction score
191

επισης εχω διαβασει σε πολλα συγκριτικα στο εξωτερικο και μου το εχει πει και ο Kαστρουνης οτι ο epson εχει αυτη τη στιγμη ενα απο τα καλυτερο 3d.με την ενοια οτι ειναι φωτεινο και εχει μηδενικο crosstalk κατι που εχει ο jvc.σκεψου οτι εμενα ο epson δεν με τρελανε σε φωτεινοτητα στο 3d και ειναι 2400 ansi.σκεψου ο jvc που ειναι 1300!
ANTE ΓΕΙΑ.

Μανώλης Κ.

Reaction score
2.075

επισης εχω διαβασει σε πολλα συγκριτικα στο εξωτερικο και μου το εχει πει και ο Kαστρουνης οτι ο epson εχει αυτη τη στιγμη ενα απο τα καλυτερο 3d.με την ενοια οτι ειναι φωτεινο και εχει μηδενικο crosstalk κατι που εχει ο jvc.σκεψου οτι εμενα ο epson δεν με τρελανε σε φωτεινοτητα στο 3d και ειναι 2400 ansi.σκεψου ο jvc που ειναι 1300!.

Μέχρι σήμερα και με τα μοντέλα που έχουμε δει.
Περιμένω και τον benq w7000.

O epson δεν έχει 2400 ansi φωτεινότητα. Ποιος σου είπε οτι αυτη είνια η φωτεινότητα σε θεαση ταινίας?
Είναι η δυναμική φωτεινότητα του
(Color mode: Dynamic, Lamp brightness: High, Zoom: Wide, Auto Iris: On)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Μανώλη ίσως και ο reflective της epson (κανείς δεν μιλάει γι'αυτόν :118:) να κάνει διαφορά..για να
δούμε..

οφ τόπικ - Λάμπρο μην κάνεις σαν μικρό παιδί ,σοβαρέψου

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.807

Λάμπρο και tegonic: τελευταία προειδοποίηση....

Reaction score
191

αν μου μιλας και εσυ οπως πρεπει θα ειμαι και εγω νταξει μαζι σου.

συντονιστη αστο δεν χρειαζεται προειδοποιηση..το βλεπω οτι το συνεχιζει..δεν προκειται να ξανασχοληθω μαζι του οτι και να γραψει.

Μανώλης Κ.

Reaction score
2.075
Απάντηση: Re: Απάντηση: EPSON 9000W η Sony VPL-VW200???????

Μανώλη ίσως και ο reflective της epson (κανείς δεν μιλάει γι'αυτόν :118:) να κάνει διαφορά..για να
δούμε..

οφ τόπικ - Λάμπρο μην κάνεις σαν μικρό παιδί ,σοβαρέψου

Νίκο αύριο θα τον δω και θα σας πω:107::107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.303
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito