Η Oppo στην Ελλάδα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

πιστευω οτι αν το 93 (και πανω) μπορουσε να παιξει τα παντα ολα, και σε αυτη την τιμη , οι αλλες εταιριες θα επρεπε απλα να μοντιφιαζουν οπο.Πραμα που δεν γινεται, εδω ο ιαπωνας εφαφε τετοια ηττα, που αμφιβαλω αν θα κατασκευασει παικτη ιδιων επιδοσεων και με τιμη κατω του 1000ρικου.Βεβαια περιμενω να βγαλει τον απογονο του 91 (πιονερα) και να ειναι εξισου σουπερ ντουπερ , αλλα με τιμη ακομα μεγαλυτερη των 2200 που εκανε το 08-9 .Η μονη λυση ειναι να το παιξει οτι απευθυνεται στην ελιτ της ελιτ, και δεν νοιαζεται για το κοστος, κατι το επομενο μαρβελ, κατι απο δω κατι απο κει........
Οκ μπορει να το κανει καλυτερο (αναμενομενο) αλλα να πεσει κατω των 1000 ευρω με τιποτις.
Οπο ρουλζ
. + - (τελεια και παβλα)

Reaction score
9

Αναβαθμίσεις firmware τέλος για μένα. Δεν εγκαταλείπω τη δυνατότητα να παίζω iso και ας έχω ασυμβατότητα με δυο τρια δισκάκια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μπα , οταν ρειξει γκουντα νουνου η οπο δεν θα θες αλλουνου, ολοι θα πεσουμε στην λουμπα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.638
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αναβαθμίσεις firmware τέλος για μένα. Δεν εγκαταλείπω τη δυνατότητα να παίζω iso και ας έχω ασυμβατότητα με δυο τρια δισκάκια.

Δυστυχώς δεν είναι δύο τρεις οι δίσκοι, το τελευταίο επίσημο firmware (φέρμουεαρ και όχι φίρμουεαρ! :109:) είχε ένα λάθος και οι μισοί (Ευρωπαϊκοί μόνο) δίσκοι της Universal δεν έπαιζαν. Έκανα προχθές δοκιμές, και Robin Hood, Cape Fear, Jurassic Park και πολλά άλλα δεν έπαιζαν.

Και αφού δεν μπορείς να πας σε προηγούμενο, αναγκάστηκα και έβαλα το beta που τα παίζει πάλι όλα, αλλά ISO τέλος...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.670

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεις και να περάσεις το προηγούμενο φιρμγουερ?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.670

Να ξαναρωτήσω σωστά λοιπόν: δεν μπορείς να βρεις και να περάσεις το προηγούμενο φέρμγουεαρ?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Γιατί , έχει βγει ευρωπαϊκό beta που δεν παίζει ISO? Νομίζω μονό αμερικανικό έχει βγει...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.638
http://www.oppo-bluray.co.uk/customer-services/firmware/

Release date: January 24, 2012

Category: Latest Public Beta Release

Main Version: BDP9xEU-64-0119B
Loader Version: CN0900
Sub Version: MCU93-09-0218 (BDP-93EU)
Sub Version: MCU95-08-0218 (BDP-95EU)

Release Notes:

This version is designed for the OPPO BDP-93EU and BDP-95EU Blu-ray Disc players. Compared to the previous official release version BDP9xEU-61-1219, the major changes included in this version are:

1. Resolved the loading failure issue observed on several recently-released Blu-ray movies, mainly Universal Europe (EU) releases. Their US releases have no known issue. Sample titles include "Jurassic Park Trilogy (BD Box Set, 2011)", "Kung Fu Panda 2 (BD, 2011)", "Fast Five (BD, 2011)", and "National Lampoon's Animal House (BD, 1978 version)" etc. With the previous firmware, disc playback will automatically stop once you go to the Main Menu and select PLAY. This firmware properly loads and plays all the above Blu-ray titles. 2. Improved general disc compatibility based on recent and upcoming Blu-ray releases as well as user-submitted disc samples including "Mr. Poppers Penguins (BD, 2012)", "Dragons Gift of the Night Fury (BD, 2012)", "Human Planet (BD, BBC Documentary)" and "Nine Inch Nails, Live - Beside You In Time (BD)".
3. Per the request from the studios, the ISO file playback function has been removed in this firmware version. The previous firmware had the ability to play ISO files, but it was an undocumented function and was never officially announced or supported. Future firmware versions will no longer support ISO playback.

All features and improvements of the previous firmware are also included in this version.

*Τα bold δικά μου.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.670

Νομίζω θα γίνουν ανάρπαστα τα προηγούμενα firmware......αν βρεθούν.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εγώ σήμερα αφαίρεσα την αυτόματη ενημέρωσή μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω...ευτυχώς στα beta δεν ενημερώνεται αυτόματα γιατί δεν το είχα δει το παραπάνω.

Reaction score
171

Εγώ σήμερα αφαίρεσα την αυτόματη ενημέρωσή μέχρι να σκεφτώ τι θα κάνω...ευτυχώς στα beta δεν ενημερώνεται αυτόματα γιατί δεν το είχα δει το παραπάνω.

Γιάννη, μόνο η ειδοποίηση είναι αυτόματη, η ενημέρωση firmware παραμένει χειροκίνητη κατ' επιλογή του χρήστη..

Reaction score
171
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Δυστυχώς δεν είναι δύο τρεις οι δίσκοι, το τελευταίο επίσημο firmware (φέρμουεαρ και όχι φίρμουεαρ! :109:) είχε ένα λάθος και οι μισοί (Ευρωπαϊκοί μόνο) δίσκοι της Universal δεν έπαιζαν. Έκανα προχθές δοκιμές, και Robin Hood, Cape Fear, Jurassic Park και πολλά άλλα δεν έπαιζαν.

Και αφού δεν μπορείς να πας σε προηγούμενο, αναγκάστηκα και έβαλα το beta που τα παίζει πάλι όλα, αλλά ISO τέλος...
Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο αμερικάνικο φόρουμ, η beta έκδοση του λογισμικού του Δεκεμβρίου δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Η τελική το "ενσωμάτωσε" και αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο..
Δυστυχώς έπεσα θύμα της αυτόματης υπενθύμισης και .. αναβάθμισα το πρόβλημα..

Reaction score
171

Να ξαναρωτήσω σωστά λοιπόν: δεν μπορείς να βρεις και να περάσεις το προηγούμενο φέρμγουεαρ?
Δυστυχώς το μηχάνημα δεν έχει παρέχει δυνατότητα forced εγκατάστασης firmware και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Το καλύτερο firmware με διατήρηση της αναπαραγωγής iso είναι το beta Δεκεμβρίου. Αν είχα τη δυνατότητα επαναφοράς θα γύριζα πίσω και θα έμενα εκεί.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.638
Γιατί να το κάνουν επίτηδες? Και μόνο στη μικρή αγορά της Ευρώπης? Δεν το νομίζω.

Reaction score
171

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ευρώπη αλλά όλες τις περιοχές (ζώνες). Στο beta δεν υπήρχε σύμφωνα με όσα γράφτηκαν.
Ισως είναι ένας έμμεσος τρόπος εξαναγκασμού αναβάθμισης στο νέο firm που αφαιρεί τη δυνατότητα αναπαραγωγής iso.
(το συμπέρασμα είναι δικό μου και όχι απαραίτητα σωστό)

Reaction score
38

Λοιπόν.... για mkv με ελλ. srt (μέσω DLNA πάντα), υπάρχει το oShare (dlna media server, αν τα λέω καλά).
Είναι ελεύθερο (μάλλον έχει βάλει το χεράκι της και η oppo), εύκολο και πανάλαφρο.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι το δοκίμασε ήδη ο Άλεξ... και δουλεύει... χοχοχο!

Πληροφορίες εδώ (δείτε ερώτηση "Any DLNA servers recommended for streaming to BDP-93"... πατώντας το "oShare files" οδηγείστε σε σελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε το oShare_Release_V1.01.zip...

Όποιος άλλος πλην του alex βρει χρόνο να δοκιμάσει και να γράψει δυο λόγια για όσους δουλεύουν δίκτυο, ας το κάνει γιατί εγώ δεν ασχολούμαι με το άθλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm