XTZ Divine

Reaction score
5.614
Απάντηση: XTZ Divine

Ευχαριστώ για τις ευχές. Σε αναζήτηση jumpers λοιπόν.

Μέχρι να τους πετάξουμε όλους τους βραχυκυκλωτήρες και να κάνουμε ενεργή τριενίσχυση! :602:

Reaction score
29.542

Ρε συ Γιάννη θέλω να μου πείς αν ακούσεις διαφορά .Με άλλους βραχυκυκλωτήρες.
Οχι τα παπατζιλίκια το βάζω το ακούω ενα μήνα και μετά ξαναγυρνάω στο παλιό , αλλά σε άμμεσο α-β , επι τόπου. Τον νεο στο ενα τον παλιό στο άλλο.

Reaction score
1.772

Οχι τα παπατζιλίκια το βάζω το ακούω ενα μήνα και μετά ξαναγυρνάω στο παλιό , αλλά σε άμμεσο α-β , επι τόπου. Τον νεο στο ενα τον παλιό στο άλλο.
οπως ειναι τα ηχεια σου βαλε τα καλωδια στις πανω μπορνες και τα δυο ομως, με το ενα δεν μπορεις

να καταλαβης πολλα και πες μας αν ειναι το ιδιο.

οχι σε ενα μηνα, αμεσως.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.574

οπως ειναι τα ηχεια σου βαλε τα καλωδια στις πανω μπορνες και τα δυο ομως, με το ενα δεν μπορεις

να καταλαβης πολλα και πες μας αν ειναι το ιδιο.

οχι σε ενα μηνα, αμεσως.
Βρε σεις, αφήστε τον άνθρωπο να απολαύσει τα ηχεία του. Με σας που έμπλεξε θα περάσει περισσότερο χρόνο πίσω απ' τα ηχεία, παρά μπροστά. :116:

Reaction score
5.614

Καλές ακροάσεις, καλά ταξίδια.....Τα purity πάνε?
Thanks. Υπάρχουν ακόμη σε αγγελία, εδώ. Στο μεσοδιάστημα θα μετακομίσουν στον χώρο του γραφείου, όπως ήταν και παλιότερα. Ο λόγος είναι ότι είναι ιδανικά για μουσικό χαλί. Το πάνελ μαγεύει και μαζί με το πλούσιο χαμηλό δίνει ένα αποτέλεσμα που συγχωρεί τις κακές ηχογραφήσεις. Απόλαυση π.χ. το ιντερνετικό ράδιο, που με τα Divine θα μου λείψει μου φαίνεται!

Τα Divine διψάνε για καλές ηχογραφήσεις. Στα υψηλής ανάλυσης το mid κεντάει. Νιώθεις το δάχτυλο του μουσικού που αγγίζει τη χορδή και πώς αυτή στη συνέχεια πάλλεται.

Reaction score
1.772

Βρε σεις, αφήστε τον άνθρωπο να απολαύσει τα ηχεία του. Με σας που έμπλεξε θα περάσει περισσότερο χρόνο πίσω απ' τα ηχεία, παρά μπροστά. :116:
στο μαρκου παη αυτο οχι στον Flash.

Reaction score
1.988

Καλορίζικα φίλε!
Πολύ όμορφα ηχεία!
Σου εύχομαι να τα ευχαριστηθείς...!!!

Reaction score
5.614

Ευχαριστώ jbeg, spilegou.

Το βάρος τους άραγε πώς προκύπτει; Στο χτύπημα πάντως της καμπίνας με το δάχτυλο, είναι σαν πέτρα!

Reaction score
2.051

Όταν παίζει μουσική και ακουμπάς το χέρια πάνω στα ηχεία, πως τα πάνε?

Reaction score
5.614

Θα το δοκιμάσω, ακόμη δεν τα περιεργάστηκα αρκετά με χουφτώματα, πέρα από τα αρχικά χάδια. :123:

Το κάτω γούφερ πάντως αποδίδει πιο βαθιές συχνότητες απ' ότι το πάνω. Παρόλο που είναι στην ίδια καμπίνα.

Ξεβούλωσα το κάτω bass-reflex, αλλά δεν κατάφερα σε εντάσεις να νιώσω αέρα να βγαίνει από το reflex. Με τον W4S ST-1000 να δίνει γκάζια.

Reaction score
5.614

Πάνω στο auralex gramma κάθεται καλά, αλλά λόγω υψηλού κέντρου βάρους, αν το κουνήσεις το ηχείο ταλαντεύεται ελαφρώς, δεν στέκεται σαν βράχος. Χωρίς να το κουνήσεις βέβαια δεν ταλαντεύεται, ασχέτως έντασης. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ήχο.

Επίσης ως bass-shy που είναι το ηχείο, ίσως η απομόνωσή του από το έδαφος μέσω του auralex φτάνει στα όρια του υπερβολικού, χωρίς την αλληλεπίδραση με το πάτωμα (μάρμαρο). Το στακάτο, midbass-ένιο χαμηλό όμως είναι κάτι που επιθυμώ, καθότι μην ξεχνάμε ότι τα Divine λειτουργούν και ως δορυφόροι στο home cinema με πολλαπλά sub και τα κόβω στα 80hz.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.513
Γιάννη, είσαι άπαιχτος, τα divine δορυφόροι; Τίποτα 805D θα τα είχες για super-tweeter!

Reaction score
1.772

Πάνω στο auralex gramma κάθεται καλά, αλλά λόγω υψηλού κέντρου βάρους, αν το κουνήσεις το ηχείο ταλαντεύεται ελαφρώς, δεν στέκεται σαν βράχος. Χωρίς να το κουνήσεις βέβαια δεν ταλαντεύεται, ασχέτως έντασης. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ήχο.

Επίσης ως bass-shy που είναι το ηχείο, ίσως η απομόνωσή του από το έδαφος μέσω του auralex φτάνει στα όρια του υπερβολικού, χωρίς την αλληλεπίδραση με το πάτωμα (μάρμαρο). Το στακάτο, midbass-ένιο χαμηλό όμως είναι κάτι που επιθυμώ, καθότι μην ξεχνάμε ότι τα Divine λειτουργούν και ως δορυφόροι στο home cinema με πολλαπλά sub και τα κόβω στα 80hz.
θα προτιμουσα ακιδες να πατα σταθερα το ηχειο αφου το πατωμα ειναι μαρμαρο.

Reaction score
5.614

Με πιατάκια και ακίδες μόνο made by Melidis!

Ή βάση με μικρές ρόδες made by Melidis για ευκολία στις μικροαλλαγές θέσης;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7