"Vintage Decks & Amplifiers Club"

Reaction score
2
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Παιδιά, τι έγινε?
Γιατί πέθανε το νήμα?
Το ανακάλυψα προχθές, διάβασα και τις 84 σελίδες του, απόλαυσα τα υπέροχα μηχανάκια σας, σήμερα γράφτηκα και είπα να προσθέσω κι' εγώ τα δικά μου, αν ενδιαφέρουν βέβαια.
Ομως .... έπεσα σε νέκρα. 3 μήνες σχεδόν ... άκρα του τάφου η σιωπή.
Τι λέτε, το ξαναρχίζουμε?
Εχω πράμα .....
Κασετόφωνα, μπομπινόφωνα, ενισχυτές, ραδιοενισχυτές, ηχεία, πικάπ, 8track (!) ... διαλιέχτεεεε.....
Περιμένω εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αρχίσω.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.941

Άμα δε δω 8track με Βαρσαμά, δεν πιστεύω τίποτα!

Reaction score
2

Και 8track ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ διαθέτομεν!
Βαρσαμά ..... δυστυχώς ξεπούλησε!

Reaction score
2

.... με Γιώργο Μπαλατσό βολεύεσαι μήπως? :114:

Reaction score
1.187

Παιδιά, τι έγινε?
Γιατί πέθανε το νήμα?
Το έφαγε η κατάθληψη της κρίσης και του μνημονίου...

Τι λέτε, το ξαναρχίζουμε?
Εχω πράμα .....
Κασετόφωνα, μπομπινόφωνα, ενισχυτές, ραδιοενισχυτές, ηχεία, πικάπ, 8track (!) ... διαλιέχτεεεε.....
Περιμένω εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αρχίσω.
Ε, άντε τι κάθεσαι; Περιμένουμε εναγωνίως!!!

Reaction score
2

Αφού οι κύριοι υπεύθυνοι του νήματος δίνουν το ΟΚ ...... πάμεεεε.
Κάτι που θα αρέσει στον joncr .... και άλλους ΑΚΑΙάκηδης, υποθέτω.
ΑΚΑΙ GXC 46D. Υπερθεματίζω στα όσα προ .... ετών γράφτηκαν γι' αυτό το κασετόφωνο. Πολύ λίγα και ΠΟΛΥ ακριβότερα decks έχουν καλύτερο ήχο, τόσο σε αναπαραγωγή όσο και σε εγγραφή.
Το βρήκα ..... σ' αυτήν την κατάσταση.
PICT0003 (2).jpg PICT0002.jpg
Ελεεινή κατάσταση σε εμφάνιση, ξύλα για το .... τζάκι, αλλά το κασετόφωνο, αν και ΠΟΛΥ βρώμικο, ήταν σε ικανοποιητική κατάσταση.

Reaction score
2

Εγινα λοιπόν και ...... ξυλουργός. Δεν είχα ιδέα βέβαια. Αγόρασα καπλαμά, κόλλες, λούστρα .... (έκαναν περισσότερο απ' όσα έδωσα για το deck!)
Για πρωτάρης .... δεν τα πήγα κι' άσχημα. Δείτε αποτέλεσμα.
PICT0004 (2).jpg PICT0005 (2).jpg
Το τεχνικό κομμάτι το ανέλαβε ο φίλος μου ο Κωστάκης, καλός επισκευαστής, παλιός υπεύθυνος του service της ROTEL. Ιμάντες, λίπανση και ρόλερ ..... και έτοιμο.
Ενα από τα καλύτερα κασετόφωνα που διαθέτω ..... και έχω κάμποσα, μεταξύ των οποίων .... ΝΑΚ 700, TANDBERG 330, PIONEER CT-F 850 κ.ά.
Τελευταία άρχισε να έχει αισθητό Wow & Flutter, ακόμα και σε δικές του γραμμένες κασσέτες, μάλλον χρειάζεται μια επίσκεψη συντήρησης στον ... γιατρό.

Reaction score
1.187

Εγινα λοιπόν και ...... ξυλουργός. Δεν είχα ιδέα βέβαια. Αγόρασα καπλαμά, κόλλες, λούστρα .... (έκαναν περισσότερο απ' όσα έδωσα για το deck!)
Για πρωτάρης .... δεν τα πήγα κι' άσχημα.
Εύγε!!! :444:

Reaction score
2

Φίλε Κόμη ... και πού να δεις (και να ακούσεις) το GX-75, την .... υποναυαρχίδα της ΑΚΑΙ μετά το GX-95. Επιφυλάσσομαι για φωτογραφίες προσεχώς.

Reaction score
2

Stacked .... Nakamichi 700 έχετε δει;
Ιδού:
Εικόνα 006.jpg Εικόνα 007.jpg

Δεν είναι και τα δυο δικά μου. Το ένα μόνο. Το άλλο ανοίκει σε φίλο. Από e-bay και τα δυο. Ατυχα όμως. Το πρώτο δούλευε ικανοποιητικά ... μέχρι που το μοτέρ του παρέδωσε το πνεύμα. Δύσκολο (και πολυέξοδο) να βρεις αντικαταστάτη.
Το δικό μου, αγορασμένο λίγους μήνες μετά από του φίλου, δούλευε μια χαρά μέχρι που κι΄αυτό άρχισε να χάνει ταχύτητα. Μάλλον μοτέρ κι΄αυτό, δεν το έχω ψάξει όμως. Τα έχω και τα δυο στην αποθήκη μου, κάποια μέρα ίσως βρεθεί "δότης" και για τα δυο.

Reaction score
2

@ komhst:
Μια φωτό του GX-75.
PICT0032.jpg
Αγορασμένο από e-bay κι΄αυτό. Οχι λίγα λεφτα .... αλλά τα αξίζει με το παραπάνω. Σε κατάσταση ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, και με ξύλινα πλαϊνά πάνελς.
Από ήχο τι να πω; Με καλή κασέτα μετάλλου .... απειροελάχιστη διαφορά από την πηγή (CD). Να μην είμαστε και υπερβολικοί!

Reaction score
2

Ζηλιάρηδες! Ξύδι....
Και αντί για ξύδι .... πάρτε 8track, που είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα ζηλέψετε, γιατί δεν υπάρχει πιο άχρηστο μέσο. Αλλά είναι μέσα στα πλαίσια των αναμνήσεων, οπότε έπρεπε να έχω κι΄από δαύτα!
PICT0024.jpg PICT0022.jpg

Οπως υποσχέθηκα στον CostasCoyias .... ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ 8tracks .... (δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλά)
Και Γιαπωνέζικα 8tracks. Εξ Ιαπωνίας. Με Γιαπωνέζους καλλιτέχνες. Για Γιαπωνέζικα μηχανήματα ..... ουφ .... κιτρίνισα πια!

Reaction score
2

Και εδώ να παίζουν. Στο "θηρίο" AKAI X2000SD. Θα κάνω ειδικό αφιέρωμα γι΄αυτό άλλη φορά.
Εδώ παίζει 8 track!
PICT0025.jpg

Μια πιο κοντινή, ελπίζω να φαίνεται ο τίτλος του 8track

PICT0027.jpg

Elvis Presley Live at the Madison Square Garden!

Reaction score
1.187

Ζηλιάρηδες! Ξύδι....
Και αντί για ξύδι .... πάρτε 8track, που είναι σίγουρο ότι ΔΕΝ θα ζηλέψετε, γιατί δεν υπάρχει πιο άχρηστο μέσο.
Ε, όχι τα 8track δεν θα τα ζηλέψουμε. :107:

Μόνο αν είναι ανάμεσά μας κανάς συνταξιούχος ταρίφας με Opel Record ή Ford Taunus μπορεί να τα ζηλέψει...
Τότε που τα ταξί ήταν ακόμα γκρί στην Αθήνα είχαν τέτοια μηχανήματα...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502