Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.736
Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Καλορίζικος λοιπόν!!

Reaction score
0

Ενα φαινομενο που συμβαινει στον δικο μου 9000 ειναι το εξής.

Τις περισσότερες φορές που τον κλεινω, μετα δεν ανοιγει! Παταω το κουμπι στο remote, σβηνει κανονικα, κλεινει αυτοματα το πορτακι, ολα οκ.

Μετα, παταω στο remote το Οn, και τιποτα. Πρεπει να τον κλεισω απο το πισω κουμπι και να τον ξανανοιξω για να ανάψει απο το Οn του remote.

Συμβαινει σε κάποιον άλλον αυτο;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Oχι. Την επόμενη μέρα ας πούμε. Χωρίς να εχει κοπεί το ρευμα ή οτιδήποτε. Το μπλε φωτάκι στο πλαι ειναι αναμμένο κανονικά. Παταω να ανοιξει, και τίποτα... δεν ακουει.

Reaction score
0

Εμενα με το πορτακι δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα σε μια ολοκληρη μερα χαχαχα,τωρα για το firmware απο οτι διαβασα σε 2 βδομαδες θα βγει σε κυκλοφορια και απο οτι λενε εξω, βελτιωνει παρα πολυ τον epson.

Reaction score
249

σου κανει το ιδιο ειτε απο το τηλεκοντρολ ειτε το πατας το μπλε κουμπι;

Reaction score
0

σου κανει το ιδιο ειτε απο το τηλεκοντρολ ειτε το πατας το μπλε κουμπι;
Δεν εχω δοκιμάσει απο το πλαινο κουμπι επειδη εκει που τον εχω βάλει, χωραει ισα ισα στο πλατος. Αυτη τη στιγμη δεν εχει ολοκληρωθει η κατασκευη, οποτε μπορω να φτανω πισω του και να κλεινω τον διακόπτη.

Μολις μπει ράφι απο πάνω του, μονο το εμπρος μέρος του θα ειναι προσβάσιμο, οποτε θα ανοιγει μονο απο το τηλεκοντρολ. Στην περίπτωση που δεν δουλευει, το προβλημα ειναι πολυ σοβαρό.

Θα δοκιμάσω να τον ανάψω μολις παω σπιτι, κι αν δεν αναβει απο το κοντρολ θα δοκιμασω το πλαινο κουμπί. Αλλα ξερεις τωρα τις συμπτώσεις... σήμερα που θελω να δω τι γινεται, θα ανάψει απ το κοντρολ. :114:

Reaction score
121
Re: Απάντηση: Παρουσίαση: Ο νέος Epson EH-TW9000

Δεν εχω δοκιμάσει απο το πλαινο κουμπι επειδη εκει που τον εχω βάλει, χωραει ισα ισα στο πλατος. Αυτη τη στιγμη δεν εχει ολοκληρωθει η κατασκευη, οποτε μπορω να φτανω πισω του και να κλεινω τον διακόπτη.

Μολις μπει ράφι απο πάνω του, μονο το εμπρος μέρος του θα ειναι προσβάσιμο, οποτε θα ανοιγει μονο απο το τηλεκοντρολ. Στην περίπτωση που δεν δουλευει, το προβλημα ειναι πολυ σοβαρό.

Θα δοκιμάσω να τον ανάψω μολις παω σπιτι, κι αν δεν αναβει απο το κοντρολ θα δοκιμασω το πλαινο κουμπί. Αλλα ξερεις τωρα τις συμπτώσεις... σήμερα που θελω να δω τι γινεται, θα ανάψει απ το κοντρολ. :114:
Μήπως αφού όπως λες ότι η πίσω πλευρα δεν είναι προσβάσιμη το μάτι του προβολέα δεν βλέπει το τηλεκοντρόλ;

Reaction score
0

Χεχ...οπως το ειπα. Σημερα άνοιξε. Την επόμενη φορά που θα το κάνει, θα ενημερώσω.

Reaction score
0

Σημερα ειχα ρεπο και τον δουλεψα πανω απο 12 ωρες οι εντυπωσεις μου μετα απο 2-3 ρυθμισεις που εκανα ειναι παρα πολυ καλες,η εικονα στο 2d ειναι πιο καλη και απο σινεμα και στο 3d αν και το βλεπω μονο με sbs ειναι αριστη.
Το μονο προβλημα ειναι οτι οταν μπει σε 3d mode και μετα πατησεις 2d η οθονη φαινεται μονο η μιση και για να ξεμπλοκαρει ουτε το βγαλσιμο απο την πριζα δεν πιανει απλα στο υπομενου του 3d κανεις reset και μετα ολα καλα (μια 2 φορες επιασε οταν απο το hdmi1(med500x2) πηγα στο hdmi2 που ειχα το pc και ξεμπλοκαρε.
Αυτα για σημερα.

Reaction score
1

Έχω βάλει στο κουμπί User του remote control το 3D Mode και έτσι με το πάτημα ενός μπουτόν κάνω απλά αλλαγή από SBS σε Auto και δεν είχα ποτέ το πρόβλημα που περιγράφεις...

Reaction score
0

Θα το δοκιμασω σημερα η αυριο και θα σου πω ,ευχαριστω για την απαντηση.

Reaction score
0

Ποιες ειναι οι βασικες ρυθμισεις για 3d μεχρι να συμπληρωσει καποιες ωρες για να το δωσω για καλιμπραρισμα αν μπορει καποιος να μου πει .

Reaction score
1

Και εγώ θα ήθελα να ξέρω αλλά όσο και να έψαξα στο internet δεν έχω βρεί κάποιον να postάρει τις ρυθμίσεις του.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν υπάρχει σετ ρυθμίσεων που να δίνει την ίδια ακριβώς εικόνα σε όλους τους Epson 9000, η εικόνα πάντα εξαρτάται από την κατάσταση του συγκεκριμένου κομματιού, από την οθόνη, από τον χώρο και το προσωπικό γούστο του καθενός.

Reaction score
1

Ακόμα και έτσι ΔΕΝ θα εμπόδιζε κάποιον να κάνει δοκιμή τις ρυθμίσεις κάποιου άλλου...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas