Μια κανονιστική πρόταση.

Status
Not open for further replies.
Reaction score
33
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ!
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΡΕΖΟΝΙΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια κανονιστική πρόταση.

AN ήταν σε απάντηση του δικού μου γιατί ενοχλήθηκα από την προηγούμενη μυξιάρικη εικόνα σου τότε με πρόσβαλες σοβαρότατα! με έβρισες (έργω και πράξη) και ετοιμάσου για τις νομικές συνέπειες!

Και μιλάω σοβαρότατα!
Η πλάκα πλάκα αλλά μαστούρη και πρεζάκια δεν με έχει αποκαλέσει ποτέ κανένας!
Και ΑΝ η γιαγιά μου είχε ρόδες κλπ.
Τώρα είμαι 100% σίγουρος , οτι η αντιπαράθεση ήταν ο μοναδικός λόγος ύπαρξης αυτού του θέματος.

Λουκετάκι , λοιπόν και να μην ξανασυμβεί.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Μια κανονιστική πρόταση.

Υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τα δικαστήρια!

Ξεκαθάρισε λοιπόν εδώ και τώρα! χωρίς περιστροφές!

Ξέρεις Ελληνικά?
Ξέρεις να διαβάζεις?

Κανένα πρόβλημα.
Εγώ έχω τη δύναμη να γράφω με ονοματεπώνυμο εδώ μέσα.

Όταν την βρεις και εσύ, έλα μου μιλήσεις.
Μέχρι τότε κοίτα το βλέμμα μου........chrisB

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Μια κανονιστική πρόταση.

Περιμένω σε pm τα πλήρη στοιχεία του κυρίου!

Χρήστο , δεν έχεις δίκαιο.
Πιστεύω να ξέρεις το ανέκδοτο με τον γρύλο?

Bye.

Reaction score
33
Καταγγελία

στο θέμα "Μια κανονιστική πρόταση". ο Δημητρόπουλος απευθυνόμενος σε εμένα έβαλε την εικόνα εμπόρου ναρκωτικών!

Παρότι έκανα σαφές ότι η εικόνα αυτή με προσβάλλει και παρότι και ο Νίκος του είπε ότι είναι άσεμνη όχι μόνο δεν ανακάλεσε ώστε να λήξει εκεί το θέμα αλλά συνέχισε αφού κλειδώθηκε το νήμα γράφοντας:

" Ξέρεις Ελληνικά?
Ξέρεις να διαβάζεις?

Κανένα πρόβλημα.
Εγώ έχω τη δύναμη να γράφω με ονοματεπώνυμο εδώ μέσα.
Όταν την βρεις και εσύ, έλα μου μιλήσεις.
Μέχρι τότε κοίτα το βλέμμα μου........chrisB
"

δηλαδή παρότι το νήμα κλειδώθηκε συνέχισε -κατά την τακτική του- να γράφει μόνο και μόνο για να συνεχίσει την κοροϊδία και την προσβολή βάζοντας και πάλι την επίμαχη εικόνα!

Αυτά για να είναι σαφές το τι έγινε.
Γράφω εδώ γιατί το άλλο νήμα κλειδώθηκε!

Επίσης εξ' όσων γνωρίζω αν κάποιος γράφει επώνυμα ή όχι δεν είναι μαγκιά αλλά προσωπική του επιλογή!

Περιμένω επίσημη και σοβαρή απάντηση από το avsite γιατί το θέμα της προσβολής μου είναι σοβαρό. Ίσως όχι για κάποιους σίγουρα όμως για εμένα!

Η πρόθεσή μου για νομικές ενέργειες σε περίπτωση που δεν αρθεί η προσβολή είναι δεδομένη!

Κάνει λοιπόν ότι γουστάρει ο κύριος και μάλιστα εις βάρος μας?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Καταγγελία

Αχ βρε ιδρυτή, όσο πλησιάζω τα χρόνια σου , γίνομαι κι εγώ υπομονετικός σαν κι εσένα.

ChrisB, σου έγινε σαφές ,οτι η φωτό έχει να κάνει μόνο με το βλέμμα και όχι αυτό που θες να νομίζεις.

Αμαν ρε σούστη μου...

Reaction score
33
Re: Καταγγελία

Άρα πρόκειται για απειλή και ειρωνεία!
Δείξε μου που λέει σαφώς ότι δεν αφορά εμένα η εικόνα!
μασημένες κουβέντες μόνο:

Εσύ μίλησες για τέχνη.
Και οι ταινίες συμπεριλαμβάνονται στην τέχνη.
Αν θέλεις να ταυτοποιήσεις κάποιον με τον Tony Montana, κάνε το.
Βάλε εμένα στην ταυτοποίηση.
Δεν με ενοχλεί καθόλου.
Πρόσεξε όμως το βλέμμα του καλά.........

και ενώ έδειξα σαφώς την ενόχλησή μου, μου απαντάει "κοίτα το βλέμμα μου"?

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Καταγγελία

Δεν έβαλα εγώ την εικόνα για να κάνω εγώ την ταυτοποίηση!
Είπα σαφώς ότι προσβλήθηκα και αντί να διευκρινίσει συνεχίζει ειρωνευόμενος και απειλώντας?!
Εύγε!

Reaction score
33

Το ξέρω το τηλέφωνο!
Συνέχισε το παιχνίδι!
Περιμένω απλά τον Ανδρέα πριν προχωρήσω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Χρηστο, δεν γραφω στο αλλο θεμα απο την στιγμη που τα παιδια το κλειδωσαν.
Αφου θελεις την αποψη μου ακου την.
Σαφως και η αισθητικη μου δεν θιγεται απο εικονες οπως αυτη που ειχες βαλει και ηταν η αρχη της διαδικασιας που εφερε την τιμωρια σου.
Ειδικα μαλιστα οταν και αλλοι αναρτουν "γυμνο" περιεχομενο καθε μορφης.
Προσωπικα δεν μου αρεσει, δεν θα το εβαζα ποτε, αλλα εαν καποιος θεωρει πως ειναι "καποιος" βαζοντας τετοιου ειδους φωτογραφιες...με γεια του και χαρα του.

ΟΜΩΣ, και μετα απο συζητησεις που ειχαμε κανει στο fb, διεκρινα (λανθασμενα ισως) την επιθυμια σου να επιστρεψεις στο avsite.
Αυτο που δεν διεκρινα ηταν οτι ο μοναδικος σου σκοπος ηταν η "εκδικηση" απεναντι σε ενα μελος της συντονιστικης ομαδας το οποιο θεωρεις πως εχει "προηγουμενα" μαζι σου.
Ασε με να σου πω κατι , καλε μου φιλε, και ας με βρισεις.
Η εκδικηση, ειτε προερχεται απο εσενα, απο εμενα, απο τον Γιαννη, ειναι χαρακτηρηστικο μιας κατωτερης μορφης εμβιων.
Αν θελεις/θελετε να ονομαζεστε κυριαρχοι αυτου του κοσμου θα πρεπει να μαθετε να αγνοειτε τα κακως κειμενα.
Θα ηθελα να πω να συγχωρειτε αλλα ισως αυτο να ηταν υπερβαση για καποιους απο εσας.

Θυμασαι τι σου εγραψα στο fb?
"Ενα βημα πισω, δυο βηματα μπροστα"
Μαλλον παρακουσες και προσπαθησες να κανεις ενα τεραστιο αλμα μπροστα το οποιο σε οδηγησε τοσο πισω....

Ποιος θα μου φερει ενα λαβομανο για να πλυνω τα χερια μου, παρακαλω?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

...Η εκδικηση, ειτε προερχεται απο εσενα, απο εμενα, απο τον Γιαννη, ειναι χαρακτηρηστικο μιας κατωτερης μορφης εμβιων.
Αν θελεις/θελετε να ονομαζεστε κυριαρχοι αυτου του κοσμου θα πρεπει να μαθετε να αγνοειτε τα κακως κειμενα.
Θα ηθελα να συγχωρειτε....
....
"Ενα βημα πισω, δυο βηματα μπροστα"....

Τα σέβη μου, Ανδρέα Κ.!

:624:

Reaction score
33

Χρηστο, δεν γραφω στο αλλο θεμα απο την στιγμη που τα παιδια το κλειδωσαν.
Αφου θελεις την αποψη μου ακου την.
Σαφως και η αισθητικη μου δεν θιγεται απο εικονες οπως αυτη που ειχες βαλει και ηταν η αρχη της διαδικασιας που εφερε την τιμωρια σου.
Ειδικα μαλιστα οταν και αλλοι αναρτουν "γυμνο" περιεχομενο καθε μορφης.
Προσωπικα δεν μου αρεσει, δεν θα το εβαζα ποτε, αλλα εαν καποιος θεωρει πως ειναι "καποιος" βαζοντας τετοιου ειδους φωτογραφιες...με γεια του και χαρα του.

ΟΜΩΣ, και μετα απο συζητησεις που ειχαμε κανει στο fb, διεκρινα (λανθασμενα ισως) την επιθυμια σου να επιστρεψεις στο avsite.
Αυτο που δεν διεκρινα ηταν οτι ο μοναδικος σου σκοπος ηταν η "εκδικηση" απεναντι σε ενα μελος της συντονιστικης ομαδας το οποιο θεωρεις πως εχει "προηγουμενα" μαζι σου.
Ασε με να σου πω κατι , καλε μου φιλε, και ας με βρισεις.
Η εκδικηση, ειτε προερχεται απο εσενα, απο εμενα, απο τον Γιαννη, ειναι χαρακτηρηστικο μιας κατωτερης μορφης εμβιων.
Θα ηθελα να πω να συγχωρειτε αλλα ισως αυτο να ηταν υπερβαση για καποιους απο εσας.

Θυμασαι τι σου εγραψα στο fb?
"Ενα βημα πισω, δυο βηματα μπροστα"
Μαλλον παρακουσες και προσπαθησες να κανεις ενα τεραστιο αλμα μπροστα το οποιο σε οδηγησε τοσο πισω....

Δυστυχώς Ανδρέα το "νίπτω τα χείρας μου" ποτέ δεν λύνει κανένα ζήτημα.
Το ότι κλειδώθηκε το άλλο νήμα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις και να πάρεις θέση εδώ! Εξάλλου για αυτό ανοίχθηκε ετούτο το νήμα.
Το να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε ή το να ζητάμε από τον άλλο να κάνει για άλλη μια φορά τον βλάκα, δεν είναι σωστό και δεν πρόκειται να φέρει τίποτε καλό.
Ναι ήθελα να γυρίσω στο avsite, γιατί μετά από τόσα χρόνια έχω αγαπητούς ανθρώπους εδώ!
Ανθρώπους στους οποίους δεν είμαι ανώνυμος, ούτε ένα ηλεκτρονικό nickname, αλλά προσωπικότητα με αξία και συναισθήματα.
Ναι ήθελα πραγματικά μα γυρίσω, όχι όμως σαν μέλος β' κατηγορίας. Αυτό το εξήγησα ξανά και ξανά!
Το να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά είναι επιλογή ίσως εδώ αλλά όχι δική μου θέση!
Το να μιλάς για εκδίκηση είναι άστοχο.
Πρώτον, γιατί το να διαφυλάξει κανείς τη θέση του, αφού δεν γίνεται από αυτούς που πρέπει, είναι δικό του δικαίωμα και υποχρέωση,
και δεύτερον γιατί εύκολα μπορεί να ανακαλέσει. Απλά να δηλώσει ότι ούτε με παρομοιάζει με πρεζάκια ούτε με απειλεί. Δεν πρόκειται για εκδίκηση λοιπόν, και τουλάχιστον όχι από μέρους μου.
Το να αγνοώ κάτι που με αφορά δεν με ανεβάσει σε κανένα επίπεδο, εδώ διαφωνώ… με κάνει θύμα του καθένα.
Θυμάμαι πολύ καλά τι μου έγραψες στο fb!
Ήταν απάντηση σε δικό μου ερώτημα "πως μπορώ να ξαναγράψω εκεί? πάλι εγώ πρέπει να κάνω τον βλάκα" και μου είπες "θα κάνεις ένα βήμα πίσω και δύο μπροστά"

Το βήμα το έκανα με το να ξαναέρθω -όχι δεν σου έκανα χάρη, μου έλειψε το avsite και πολλοί από τους ανθρώπους του- τα 2 μπροστά όμως πρέπει να βοηθήσει η κατάσταση για να γίνουν.
Και η κατάσταση για να βοηθήσει πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Και όχι να μένουν τα πράγματα μετέωρα!
Όταν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος ή να απειλείται, το ξεκαθαρίζουμε εύκολα και απλά. Ή ισχύει ή δεν ισχύει.
Δεν είδα τίποτε εκτός άλλο εκτός από ειρωνεία επί του θέματος και μάλιστα από επίσημο πρόσωπο του avsite.

Ας ξεκαθαρίσει λοιπόν δημόσια- όπως δημόσια ήταν και αυτά που έγραψε- και ας πάμε παρακάτω.
Αν δεν θέλει, δεν είναι δική μου ευθύνη ώστε να το πάμε αλλού, αλλά μην μου προσάψεις τίποτε μετά.

Απλά και ξεκάθαρα.

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Καταγγελία

Συντοπίτης είσαι γέρο μου?
Ή απλά wannabe "Ιταλός"? :116: :136:

Το ξέρω το τηλέφωνο!
Συνέχισε το παιχνίδι!
Περιμένω απλά τον Ανδρέα πριν προχωρήσω!

Ο δρόμος είναι ανοικτός & τα σκυλιά δεμένα.
Αναμένω τηλέφωνο από τον Αστυνόμο Α', κύριο Σφακιανάκη.-

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster