Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED500X2

Να κάνω μία χαζή ερώτηση? Έχω το mede8er 500x2 και έχω μέσα το final destination 5 καθώς άλλες ταινιες 3d ( το αρχείο της ταινίας και τρία αρχεία για υπότιτλους, srt-idx-sub. Η ταινία αυτή καθευτή παιζει 3D αλλά οι υπότιτλοι είναι μισοι και αυτοί δεξιά και αριστερά. Τι χρειάζεται να κάνω? Η τηλεόραση είναι η Samsung PS64D8000?

Reaction score
1

Αν και νομίζω ότι το έχουμε πει κάπου, έψαξα και δεν το βρήκα..

Μπορώ να μεταφέρω από το pc τις ταινίες στο med, ενώ τα έχω συνδεδεμένα μέσω ethernet στο σπίτι;
Απλά να βλέπει τo pc τον δίσκο του Med και απλό copy paste.

Reaction score
1.458

Θα βάλεις στο Mede8er στα settings:NAS στο ON και μετά θα κάνεις copy από τον υπολογιστή στο σκληρό του Med τα files που θέλεις.

Reaction score
1

Ευχαριστώ Λεωνίδα.:444:
Θα το δοκιμάσω τώρα που θα έχω άδεια και θα σου πω.
Είναι πολύ σπάσιμο και αλλά και βλακεία μου, να μεταφέρω το med από το ένα δωμάτιο στο άλλο μόνο και μόνο για να κάνω άπλό trasfer τις ταινίες που έχω κατεβάσει.

Reaction score
1

Θα βάλεις στο Mede8er στα settings:NAS στο ON και μετά θα κάνεις copy από τον υπολογιστή στο σκληρό του Med τα files που θέλεις.
Έγραψες!!
Τι μα..κας που ήμουν τόσο καιρό..
Ευχαριστώ Λεωνίδα!

Reaction score
1.458

Σε λίγες μέρες,πιθανόν κι αυτή τη βδομάδα,να περιμένετε το 2.0.7 με κάποιες διορθώσεις σε προβλήματα που έχουν αναφερθεί.

Reaction score
1.458

V 2.0.7 Open Beta
Release V2.0.7 BETA with TV Series XML Wall and Music Player / Music Jukebox Fan Art support

V2.0.7 BETA 16April2012
www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED500X2_BETA/Mede8er_V2.0.7_for_X2 Series_16April2012.rar
www.mede8er.org/beta/Firmwares_Beta/MED500X2_BETA/Mede8er_V2.0.7_for_X2 Series_16April2012.zip

V2.0.7 beta 16April

Changelog

1) Fixed -- Random crashing with Video files/GUI on HDD
2) Faster GUI Navigation
3) File to folder problems -- We think its was due to issue in #1 so needs testing
The new firmware cannot fix earlier corruption. Users are urged to follow the instuctions in the next post
4) Fixed -- Music JukeBox Album Search causes X2 to Crash
5) Fixed -- Fanart.jpg not masked
6) Fixed -Open Media Browser, go to HDD, choose a folder with MP3 and start to Play it. Press HOME, select PHOTO Search (music plays in the background). Select first photo and press PLAY to start the Slideshow. Works with music background. Well. Press STOP - unit restarts !!!
7) Fixed - Go to Media Library, select any folder, ex. with movies. Set View Type to Movie (8x2 thumbs). Press HOME, switch to Photo Search. View Type is not updated, and you see photos in Movie-Type style, so 8x2 thumbs instead of 4x2. As mentioned before, change of view type for Music/Photo/Video Search modes is not possible, and normally player adjust it automatically when user switch search mode.
Fixed -- Open Photo Search, switch to Photo Directory mode, explore press HOME,Switch to Media Library, open any folder, ex. With movies (from HDD), you will not see movies. Photo filter
9) Fixed -- Audio track is not selected in order. Does not respect the embedded Audio track #1 position.
10) One release for all regions

http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,8327.0.html

Reaction score
1.458

Τα έφτιαξα τα links.Ναι Κώστα πολύ σύντομα θα υπάρξει νέα έκδοση firmware.Ισως και την Παρασκευή.

Reaction score
65

ειμαι ετοιμος κι`εγω να χτυπησω το μηχανακι.
να ρωτησω ομως πριν 2,3 πραγματακια:

-υπαρχει μεγεθυνση,υψος,και χρωμα υποτιλων?
-σαν μενου,ειναι ευκολο?(διοτι υπαρχει και το εταιρον ημισυ..)
-με κλειστη τηλεοραση,μπορεις μεσω της δικιας του οθονης,να περιηγηθεις στους μουσικους φακελους?

γενικοτερα ποια ειναι τα πιο σημαντικα "θεματακια" (εαν υπαρχουν τετοια)που παρουσιαζει το Player?

ευχαριστω

Reaction score
1.458

Για τους υπότιτλους ναι σε όλα!
Το μενού νομίζω είναι αρκετά εύκολο,αλλά είναι και υποκειμενικό αυτό.
Η δική του οθόνη είναι ανενεργή,άρα για περιήγηση σε μουσικά φάκελλα είναι απαραίτητο να είναι ανοικτή η tv.
Σημαντικά bugs δεν υπάρχουν,παίζει τα πάντα,όλα τα γνωστά αρχεία.
Αλλά καλό θα είναι να πει και κάποιος άλλος κάτοχος τη γνώμη του γιατί εγώ το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για ταινίες.
Γενικά θα σε ικανοποιήσει νομίζω!

Reaction score
65

τι εννοεις ανενεργη?
δηλαδη το πλειερ κλειστο/ανοιχτο,δεν εχει καμια ενδειξη?

Reaction score
1.458

Δεν λειτουργεί η οθόνη του.Κλειστό είναι κόκινο το λαμπάκι δεξιά,ενώ όταν το player είναι ανοικτό γίνεται μπλε.

Reaction score
65

μικρο το κακο.
με καλυψες με τα υπολοιπα.
ευχαριστω.

Reaction score
1

usb stick για τα επίγεια ψηφιακά παίρνει;

Reaction score
65

τι made in ειναι το μηχανακι?

Reaction score
4.302

Καποιο απ ολα τα μοντελα μπορει να συνδεθει αναλογικα πεντακαναλα με ενισχυτη?

Reaction score
65

torrent client φοραει και κατα ποσο πρακτικο ειναι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt