Ο νέος μου Pioneer VSX-921

Reaction score
0
Απάντηση: Ο νέος μου Pioneer VSX-921

απο την παρασκευή είμαι και εγώ κάτοχος του 921 και να μοιραστώ μαζι σας τις εμπειρίες...

σεταριστικε με το full mcacc - και τίποτα άλλο
μουσικά ΔΕΝ μου γεμισε το ματι σχετικά με το marantz sr4001 που ειχα (2007) μαλιστα θα ελεγα οτι ο ήχος ειναι και λιγο πιο λεπτος .... ομως θα συνεχισω να κανω τα τεστ μου, αλλα μεγαλες διαφορες εντασης δεν εχει. Kαι εδω τρώω την πρωτη ηττα... και συνεχιζω
το USB ενω παιζει Ipod δεν παιζει τιποτα αλλο ειτε FAT ειτε NTFS τα βρισκει empty!!! μήπως ξέρει καποιος γιατί?
από πλευράς εικόνας η ταινία που δοκίμασα είχε πολυ καλή ανάλυση και λεπτομέρεια αλλά λίγο κορεσμένα χρώματα ... (παλια ωστόσο ταινια 1999)
περιμένω μεσα στην εβδομάδα να δοκιμάσω και HD υλικό να δω τι παίζει αλλά παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι για το USB θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την βοήθεια

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Νομίζω ότι η usb είναι μονο για σύνδεση με ipod,κτλ.
Κοίτα τι λέει το μανιουαλ.

Καλορίζικος!!

Reaction score
0

Νομίζω ότι η usb είναι μονο για σύνδεση με ipod,κτλ.
Κοίτα τι λέει το μανιουαλ.

Καλορίζικος!!
ευχαριστώ ... δυστυχώς το μανιουαλι λέει οτι παίζει μουσική Mp3/wav/wma και διαφορα φορμά εικόνας ... αλλα εμένα παρά ότι δοκιμασα ότι έχω δεν ήθελε ... βεβαια μπορώ να κάνω ενα φορματ σε ενα από αυτά και να ξαναδοκιμάσω ...

Reaction score
7.100

δοκιμασε να το κανεις fat16 αν δεν δουλευει σε fat32,παντως ntfs δεν θα δουλεψει με τιποτα

Reaction score
29.653

Σωστά ολες αυτές οι μαλακίες , avr"s, οτι βλέπουν απο usb, ηλιθιωδώς το βλέπουν μόνο ως fat 16- fat 32.
Ηλιθιοδέστατα θα έλεγα.
Και ο δικός μου ο denon τα ίδια κάνει. Δλδ οτι άλλο πλην fat το βγάζει empty.
Απεναντίας απο ethernet βλέπει και αναγνωρίζει τα πάντα , πλην flac 24/96 Την τεχνολογία μου μέσα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
5

Να κάνω μια ερώτηση επαναφέροντας το θέμα?

Καθώς κάηκε ο SR5200 Marantz που είχα, σκέφτομαι να πάρω τον Pioneer VSX-921 για να οδηγεί τα 5.1 ηχεία μου JM Lab Tantal.

Αν επιλέξω τον Pioneer VSX-821 (κυρίως λόγω του ότι δεν παίζει μία....) θα έχω σημαντικές απώλειες? Δεν με ενδιαφέρουν καλούδια όπως Internet radio κλπ.

Reaction score
28

Να κάνω μια ερώτηση επαναφέροντας το θέμα?

Καθώς κάηκε ο SR5200 Marantz που είχα, σκέφτομαι να πάρω τον Pioneer VSX-921 για να οδηγεί τα 5.1 ηχεία μου JM Lab Tantal.

Αν επιλέξω τον Pioneer VSX-821 (κυρίως λόγω του ότι δεν παίζει μία....) θα έχω σημαντικές απώλειες? Δεν με ενδιαφέρουν καλούδια όπως Internet radio κλπ.
μια χαρα θα εισαι.δεν εχει διαφορα σε οδηγηση των ηχειων....

Reaction score
5

Σε ευχαριστώ Σταύρο.

Οπότε επιλέγω το VSX-821 (καθώς μόνο μία optical & coaxial θα χρησιμοποιήσω), συνδέω τα 5.1 jm lab μου και είμαι οκ !

Ποιό είναι τότε το σημαντικό πλεονέκτημα του 921 που δικαιολογεί την διαφορά τιμής ? Το 7.1 και Internet radio ή έχει αλλαγή στην ποιότητα ήχου?

Reaction score
28

Σε ευχαριστώ Σταύρο.

Οπότε επιλέγω το VSX-821 (καθώς μόνο μία optical & coaxial θα χρησιμοποιήσω), συνδέω τα 5.1 jm lab μου και είμαι οκ !

Ποιό είναι τότε το σημαντικό πλεονέκτημα του 921 που δικαιολογεί την διαφορά τιμής ? Το 7.1 και Internet radio ή έχει αλλαγή στην ποιότητα ήχου?
κυριως αυτα που ειπες ειναι συν τα update συν κατι αλλα εξτρα.αν υπαρχει διαφορα θα ειναι μικρη μην ανησυχεις...

Reaction score
5

σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και απαντήσεις !!! Οπότε καταλαβαίνω ότι στα λεφτά αυτά, 300 ευρώ και δεδομένου ότι δεν θέλω κάτι τρελό (οι πηγές μου είναι ένα blu ray και ένα WD TV) για να οδηγήσει τα Jm Lab, ο 821 είναι μονόδρομος :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.709

Οι διαφορές είναι ασήμαντες με μια σημαντική διαφορά όμως στην τιμή τους.

Reaction score
5

Οι διαφορές είναι ασήμαντες με μια σημαντική διαφορά όμως στην τιμή τους.
Αυτό διαπιστώνω και εγώ και αυτό που τα διαφοροποιεί δεν με ενδιαφέρει.

Το μόνο που με προβληματίζει, βλέποντας αυτόν τον πίνακα είναι ότι ο 921 στα Amp Specs έχει ως Digital Signal Processor το Freescale ενώ ο 821 έχει Texas Instruments Aureus

Αυτό δεν επηρεάζει την ποιότητα ήχου,,,,?

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.709

Δεν έχω ακούσει τον 821 αλλά πόση διαφορά μπορεί να έχει, που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής;

Reaction score
209

Αυτό διαπιστώνω και εγώ και αυτό που τα διαφοροποιεί δεν με ενδιαφέρει.

Το μόνο που με προβληματίζει, βλέποντας αυτόν τον πίνακα είναι ότι ο 921 στα Amp Specs έχει ως Digital Signal Processor το Freescale ενώ ο 821 έχει Texas Instruments Aureus

Αυτό δεν επηρεάζει την ποιότητα ήχου,,,,?
Σε αυτά πρόσθεσε και τα περισσότερα DSP modes, καθώς και τη δυνατότητα διενίσχυσης των εμπρός, μαζί με την ελαφρά μεγαλύτερη ισχύ.
Βλέπω επίσης πλήρες MCACC και PQLS καθώς και DSD to PCM converter.
Αυτά για τον ήχο.
Έχει περισσότερες ευκολίες και για την εικόνα όπως scaler που δεν έχει ο 821, αλλά απ' ό,τι βλέπω σε ενδιαφέρει κυρίως το ηχητικό κομμάτι.

Reaction score
28

Σε αυτά πρόσθεσε και τα περισσότερα DSP modes, καθώς και τη δυνατότητα διενίσχυσης των εμπρός, μαζί με την ελαφρά μεγαλύτερη ισχύ.
Βλέπω επίσης πλήρες MCACC και PQLS καθώς και DSD to PCM converter.
Αυτά για τον ήχο.
Έχει περισσότερες ευκολίες και για την εικόνα όπως scaler που δεν έχει ο 821, αλλά απ' ό,τι βλέπω σε ενδιαφέρει κυρίως το ηχητικό κομμάτι.
πανω στην διπλοκαλωδιωση να ρωτησω αν αξιζει να την κανουμε και αν θα εχουμε καποιο κερδος.θα βοηθησει στην οδηγηση τα μποστινα με περισσοτερο ρευμα ή δεν εχει σημασια αυτο?

Reaction score
209

πανω στην διπλοκαλωδιωση να ρωτησω αν αξιζει να την κανουμε και αν θα εχουμε καποιο κερδος.θα βοηθησει στην οδηγηση τα μποστινα με περισσοτερο ρευμα ή δεν εχει σημασια αυτο?
Διενίσχυση όχι διπλοκαλωδίωση.

Το ρεύμα που θα ξοδευόταν για τις υψηλές συχνότητες παραμένει διαθέσιμο για τις υπόλοιπες.
Συνήθως έχει μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο. Όχι σπουδαία πράγματα όμως.

Reaction score
28

Το ρεύμα που θα ξοδευόταν για τις υψηλές συχνότητες παραμένει διαθέσιμο για τις υπόλοιπες.
διενισχυση ηθελα να πω
ωραια θα κανω μια αποπειρα.σε ευχαριστω

Reaction score
28

λοιπον συνδέω τα surround back απο ενισχυτη στα μπροστά ηχεια συν τα front του ενισχυτη στα ηχεία μετα ,βγάζω την βραχυκυκλωση απο τα ηχεία και μετα τι κανω;ξέρεις;ποια ρύθμιση και πως αν μπορείς πες μου :)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm