- Reaction score
- 78.148
Το ίδιο κι εγώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να το παίρνω.
Bρε Γιαννη αυτο δεν ειναι ανδρικη εκφραση - "καπως" αλλιως το λεγαμε π.χ. ξερο@υσ@96 πρωτο τευχος δωρο hitech disc1 σε cd, Ημουν 15 χρονων και ...υγραθηκα με το cd...χαχαχαχα!!!!
Σωστά! Υπήρχαν μάλιστα στήλες, όπως το "Δια ταύτα", που μας έμαθαν τα αντίγραφα ασφαλείας, το anyDVD, την δικτύωση στο σπίτι και τόσα άλλα. Κρίμα που εκφυλλίστηκε και έφτασε εκεί που έφτασε.εχω σταματησει να το διαβαζω εδω και τρια χρονια,οταν πρωτοκυκλοφορησε εβαλε πολλους απο εμας τους αδαεις με το hc στο τρυπακι
Μόλις πλακώθηκε στις τηλεοράσεις το έκοψα με πρόβλεψη...
:107:
Θέμα οπτικής είναι...Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τις TV.
Την εποχή που όλοι έψαχναν ποιά HDTV να αγοράσουν, έκανε συγκριτικά TV. Τι πιό λογικό?
Ένα βιβλίο στοιχίζει πάνω-κάτω όσο δύο περιοδικά....υπάρχει σύγκριση από άποψη περιεχομένου?ειναι τα λογικα αποτελεσματα της εξελιξης σε ολα τα περιοδικα......
και το βιβλιο σε καποια χρονια θα ειναι πανακριβο.
Aγαπητέ Γιάννη να με συμπαθάς που λένε αλλά όλα εξαρτώνται.Ένα βιβλίο στοιχίζει πάνω-κάτω όσο δύο περιοδικά....υπάρχει σύγκριση από άποψη περιεχομένου?
...μιλάμε για βιβλιοφάγους που ...έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι....και την σχετική εμπειρία που βοηθά στην κρίση..:116:Aγαπητέ Γιάννη να με συμπαθάς που λένε αλλά όλα εξαρτώνται.
Αν π.χ. το βιβλίο είναι προϊόν προώθησης γνωστού τηλεβιβλιοπώλη βαψομαλλιά με θέματα όπως αεροψεκασμούς (χωρίς να έχω κάτι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος κάνει την δουλειά του και πολύ καλά μάλιστα..)
Με το παράδειγμα μου ήθελα να τονίσω 'οτι τελικά είναι θέμα επιλογής...μιλάμε για βιβλιοφάγους που ...έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι....και την σχετική εμπειρία που βοηθά στην κρίση..:116:
...πάντως όπως γράφει και ο Umberto Eco στις Αναμνήσεις επί Χάρτου....
...Το πρόβλημα, που ισχύει και για τα βιβλία, είναι μάλλον αυτό της πληθώρας, δηλαδή της δυσκολίας στην επιλογή, του κινδύνου να μην μπορείς πια να διακρίνεις ποιο βιβλίο είναι καλό: όπως είναι φυσικό, η διάδοση της φυτικής μνήμης έχει όλα τα μειονεκτήματα της δημοκρατίας, ένα καθεστώς όπου, προκειμένου να μπορούν όλοι να μιλούν, πρέπει να μιλούν και οι άφρονες ή ακόμη και οι απατεώνες.
Ασφαλώς, υπάρχει το πρόβλημα του πως πρέπει να εκπαιδευτούμε ώστε να κάνουμε τις σωστές επιλογές, διότι αλλιώς κινδυνεύουμε να αντιμετωπίζουμε τα βιβλία όπως ο Φούνες τις αναρίθμητες εμπειρίες του: όταν τα πάντα παρουσιάζονται σαν να αξίζουν να καταγραφούν στην μνήμη, τίποτα πια δεν έχει αξία, οπότε θα πρέπει να λησμονηθεί…..
...την απάντηση να την διαβάσετε μόνοι σας.....:107:
...και συ βρε kanakiani, από τους χιλιάδες συγγραφείς, μέσα από τα βιβλία που διαφημίζονται στην τηλεόραση βρήκες παράδειγμα?
Με το παράδειγμα μου ήθελα να τονίσω 'οτι τελικά είναι θέμα επιλογής
(στην οποία επιλογή καταλυτικό ρόλο παίζει το μαμημένο το χαζοκούτι
ή τεσπα ο τρόπος που προβάλλεται το κάθε τι.).
Αυτό ακριβώς δλδ που λες και εσύ στην απάντηση σου:107:
όπως και να΄χει και στον χώρο του βιβλίου υπάρχουν διαμάντια και σκουπίδια
όπως και σε όλα τα έντυπα όπως και στα πάντα γενικότερα...