PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
1.458
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

σε ριπαρισμενο backup bluray,ειτε σε χυμα κατασταση,ειτε σε μορφη image,δεν εχω επιλογη μεγεθυνσης υποτιτλων.
μπορω να κανω κατι?
Δεν ξέρω για το A-300 αλλά αν κρίνω από άλλα players που έχω δει δεν γίνεται μεγένθυνση εσωτερικών υποτίτλων σε bd iso ή bdmv folder.Νομίζω και στα pop corn το ίδιο θα συμβαίνει!

Reaction score
65

Δεν ξέρω για το A-300 αλλά αν κρίνω από άλλα players που έχω δει δεν γίνεται μεγένθυνση εσωτερικών υποτίτλων σε bd iso ή bdmv folder.Νομίζω και στα pop corn το ίδιο θα συμβαίνει!
Έτσι είναι....
αρα το μεγεθος εχει να κανει με το ποσο μεγαλοι ή μικροι ειναι default απο την εταιρια δομης του αρχικου υλικου?

Reaction score
1.458

αρα το μεγεθος εχει να κανει με το ποσο μεγαλοι ή μικροι ειναι default απο την εταιρια δομης του αρχικου υλικου?
Για τους εσωτερικούς υπότιτλους (pgs,idx+sub) ισχύει αυτό που λες.

Reaction score
65

Για τους εσωτερικούς υπότιτλους (pgs,idx+sub) ισχύει αυτό που λες.
μπορω δηλαδη να περασω και δικους μου υποτιτλους και να τους παιζει το popcorn?
πως γινεται αυτο..?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
έστω έχουμε ένα φάκελο με όνομα "ichaltou" και μέσα τα αρχεία bdmv kai certificate...φτιάχνεις ενα νέο φάκελο (κενό) , του δίνεις το ίδιο όνομα και ρίχνεις μέσα τον φάκελο με την ταινία και το ichaltou.srt.
Δηλαδή

ichaltou ( folder )

ichaltou (movie folder)
bdmv
certificate

ichaltou.srt

θα στα παίξει και αλλιώς αλλά έτσι είναι νοικοκυρεμένα....

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

θα στον βλέπει σαν external με αυτόν τον τρόπο....

Reaction score
65
Απάντηση: Re: Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

θα το δοκιμασω..!
thx

Reaction score
65

εχω τον φακελο BOURNE_SUPREM2 και μεσα του εχει BDMV και CERTIFICATE.
φτιανω μεσα στο BOURNE_SUPREM2,εναν νεο φακελο BOURNE_SUPREM2 και ριχνω μεσα τους BDMV και CERTIFICATE μαζι με το BOURNE_SUPREM2.srt.
αλλα τζιφος..
κατι δεν κανω καλα μου φαινεται.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
ναι...φτιάξε απλά ένα νέο φάκελο, ονόμασε τον BOURNE_SUPREM2 και ρίξε μέσα ολόκληρο τον φάκελο της ταινίας και τον υπότιτλο BOURNE_SUPREM2.srt.

Reaction score
65

εχω τον φακελο BOURNE_SUPREM2 και μεσα του εχει BDMV και CERTIFICATE.
φτιανω μεσα στο BOURNE_SUPREM2,εναν νεο φακελο BOURNE_SUPREM2 και ριχνω μεσα τους BDMV και CERTIFICATE μαζι με το BOURNE_SUPREM2.srt.
αλλα τζιφος..
κατι δεν κανω καλα μου φαινεται.
οκ
το βρηκα..!
αψογος..ευχαριστω..!

Reaction score
65
Απάντηση: Re: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

:615::615::615:

στο iso απλά

ichaltou.iso
ichaltou.srt
στο iso,η μονη επιλογη που εχω πατωντας το sub,ειναι με επανηλημενα πατηματα να διαλεξω απλως τι γλωσσα υπτιτλων θελω.
οι υπολοιπες επιλογες,εξαφανιστηκαν..!

Reaction score
65

στο iso,η μονη επιλογη που εχω πατωντας το sub,ειναι με επανηλημενα πατηματα να διαλεξω απλως τι γλωσσα υπτιτλων θελω.
οι υπολοιπες επιλογες,εξαφανιστηκαν..!
λοιπον-το ειχα σε πληρη εμφανισει του bd menu.
αφου το εκανα απλο,εμφανιστηκαν κανονικα οι επιλογες,με μια ακομη γλωσσα υποτιτλων σαν 21η(default εχει 20)αλλα ουσιαστικα δεν την αναγνωριζει,οποτε και δεν ανοιγουν οι υπολοιπες επιλογες των υποτιτλων(χρωμα και μεγεθυνση).
αυτα για το iso.
στα χυμα κανενα θεμα-παει σφαιρα.

Reaction score
65

λοιπον-το ειχα σε πληρη εμφανισει του bd menu.
αφου το εκανα απλο,εμφανιστηκαν κανονικα οι επιλογες,με μια ακομη γλωσσα υποτιτλων σαν 21η(default εχει 20)αλλα ουσιαστικα δεν την αναγνωριζει,οποτε και δεν ανοιγουν οι υπολοιπες επιλογες των υποτιτλων(χρωμα και μεγεθυνση).
αυτα για το iso.
στα χυμα κανενα θεμα-παει σφαιρα.
..Γινεται το εξης περιεργο.
Σε ριπαρισμενα br( χυμα φακελους)πεταω μεσα τον εξωτερικο υποτιτλο.
Εχω από το μενου του α-300 επιλογη να μου δειχνει κανονικα full το bd menu.
Μπαινω μεσα στην ταινια,δηλωνω ελληνικους υποτιτλους από το μενου του br και μου δινει 21 υποτιτλους,αντι για εικοσι που εχει μεσα ενσωματωμενους η ταινια.
Παιζουν συγχρονως και οι εσωτερικοι υποτιτλοι και το μονο που κανω,είναι να απενεργ/σω τους ενσωματωμενους και κατοπιν αυτου,παιζουν κανονικα οι εξωτερικοι με ολες τις επιλογες ενεργ/ες(μεγεθος,χρωμα,υψος..).
Εάν τωρα κλεισω από το μενου του a-300 το full menu,μου βγαζει παλι 21 υποτιτλους,οι επιλογες είναι παλι ολες ενεργ/ες,αλλα τον 21(που θεωρητικα είναι ο εξωτερικος),
το βλεπει γλωσσα κουκουρουκου και συγχρονως παροτι οι επιλογες υποτιτλων είναι ενεργ/ες,δεν πιανει καμια..!
Δουλεια γινεται βεβαια,αλλα ουσιαστικα εισαι υποχρεωμενος να εχεις το fullmenu ενεργ/νο.

Reaction score
403
Μπορω να τρεξω το network media jukebox και το yamj ή θα μπερδευτουν...θελω να τα δοκιμασω παραλληλα για να δω ποιο με βολευει..

οι ταινίες βρίσκονται σε nas. Το YAMJ το τρέχω σε pc; ή πρέπει να το τρεξω στο nas;

Το nmj πάντως στις ταινίες που δεν βρήκε σωστά ή που δεν βρήκε καθόλου δεν κατεβάζει poster κ fun art..αλλάζει μονο το όνομα της ταινίας και γράφει "2 out of 3 items fail to download"..γνωρίζει κανείς κάτι;

Reaction score
403
Οταν παω να κανω EDIT ή RE-FETCH απο το NMJ, συνέχεια μου βγάζει "2 items out of 3 failed to update" είναι γνωστό bug του popcorn ή είναι κάποια ρύθμιση απο το nas / popcorn..;

Στο nas έχω δώσει read/write access στον φακέλους που είναι η ταινίες..

Reaction score
403

Ναι και έτσι αλλα και απο το Re-fetch που είναι δίπλα απο το Edit..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab