Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3.513
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Να πάνε σε κανα ψυχίατρο.
Το παρόν σύντομα θα κλειδωθεί.

...
Γιατι θα ήταν ωραία αν το λέγαμε π.χ Πριν και μετά την Πανσέληνο:204:

Reaction score
2.237
μπορείς να βρείς και άλλα ποστ μου και να κάνεις ολοκληρωμένη την επίθεση σου επειδή τόλμησα και είπα την άποψη μου,και θα προτιμούσα ευθέως και οχι πλαγίως όπως έκανες σε αυτό το ποστ σου. Προφανώς το γεγονός ότι εξήγησα ότι πρόκειται περι προσωπικής μου άποψης που μπορεί να είναι και λανθασμένη και μην πέσετε να με φάτε δεν σε επηρέασε καθόλου.
Πέστε να με φάτε λοιπόν..
Επίσης πουθενά δεν έγραψα οτι πέφτει μπαν για ψίλου πηδημα. Είναι δική σου παρερμηνεία.
Μάλλον τελικά έχεις πρόβλημα. Δεν ήταν καθόλου επίθεση, ούτε αυτό που έγραψα είχε σε τίποτα να κάνει μαζί σου. Και αν έγραψες εσύ κάτι τέτοιο δεν μπορώ ούτε με ενδιαφέρει να το θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι έχει γραφεί κάτι αντίστοιχο παραπάνω από μια φορές και το θεωρώ παραπάνω από λογικό το να αποτρέψει κάποιον από το να ξαναγράψει για νέα του αγορά.

Σε ένα ποστ όπου έγραψα ότι στο πρώτο που έγραφες συμφωνώ και ότι στο δεύτερο θεωρώ ότι υπερβάλλεις, βρήκες προσωπική επίθεση. Τι να σου πω ρε φίλε, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

(...) ΥΓ: Αυτο το "εχετε προσβαση επειδη σας το επιτρεπουμε" μαλλον δεν εχετε ιδεα ποσο, μα ποσο, ασχημα χτυπαει στο ματι...
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σ' αυτό. Όχι ότι δεν είναι αλήθεια, αλήθεια είναι, αλλά ακούγεται πολύ κυνικό - και ο σύγχρονος έλληνας -όλως εσφαλμένως- ταυτίζει τον κυνικό με τον κακό άνθρωπο.

Reaction score
1
Εσύ αυτό το ξανασκέφτηκες;

...
Υπονοείς κάτι εμμέσως πλην σαφώς?
Μπορείς να με μπανάρεις δια παντώς αφού βλέπεις οτι δεν την κάνω μόνος μου, όπως σαφώς υπονοείς θίγοντας αυτό το θέμα και φυσικά δεν είναι και ο χώρος και ο χρόνος κατάλληλος να θίξεις ένα δικό μου προσωπικό θέμα. Μπορείς να μου στείλεις πμ αν έχεις κάποια απορία για την απόφαση μου και να σε ενημερώσω και γιατί οχι να το συζητήσουμε.
Αλλα ξέχασα ότι ο στόχος σου δεν είναι να ενημερωθείς ούτε να βοηθήσεις να λυθεί ένα πρόβλημα άλλα να με μειώσεις και να με προσβάλεις δια της πλαγίας οδού άλλη μια φορά.
Οι προσπάθειες σου για διαρκή ταπείνωση των μελών και της διάλυσης του forum είναι μνημιώδες

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Ο καθένας έχει το username του, σε άλλους ταιριάζει και σε άλλους όχι.....αυτό το κρίνουν τα μέλη....:116:

http://en.wikipedia.org/wiki/Amberjack
Πας καλά; Ξέρεις ότι στην κατηγορία συντονιστών έπεσαν και ψήφοι του στυλ, να τον ονομάσουμε 'ο μπαοκτζής με το αλυσοπρίονο', όχι να τον πούμε 'Orca furiosa', 'ο εραστής της Γκόλφως', και άλλα τέτοια; Αλλά πρυτάνευσε η λογική.

Reaction score
0

τι περιμένεις από υπάλληλους και μαριονέτες.

Reaction score
1
Μάλλον τελικά έχεις πρόβλημα. Δεν ήταν καθόλου επίθεση, ούτε αυτό που έγραψα είχε σε τίποτα να κάνει μαζί σου. Και αν έγραψες εσύ κάτι τέτοιο δεν μπορώ ούτε με ενδιαφέρει να το θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι έχει γραφεί κάτι αντίστοιχο παραπάνω από μια φορές και το θεωρώ παραπάνω από λογικό το να αποτρέψει κάποιον από το να ξαναγράψει για νέα του αγορά.

Σε ένα ποστ όπου έγραψα ότι στο πρώτο που έγραφες συμφωνώ και ότι στο δεύτερο θεωρώ ότι υπερβάλλεις, βρήκες προσωπική επίθεση. Τι να σου πω ρε φίλε, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.
εντάξει,απλά έτυχε να αναφέρεις δικό μου ποστ ενώ απαντούσες σε εμένα κατα τύχη.
διαολική σύμπτωση ,τι να πώ...
Μην με περεξηγείς που δεν μπόρεσα να υποθέσω οτι πρόκειται περι σπάνιας σύμπτωσης και ότι δεν είχες δόλο στο νού σου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υπονοείς κάτι εμμέσως πλην σαφώς?
Μπορείς να με μπανάρεις δια παντώς αφού βλέπεις οτι δεν την κάνω μόνος μου, όπως σαφώς υπονοείς θίγοντας αυτό το θέμα και φυσικά δεν είναι και ο χώρος και ο χρόνος κατάλληλος να θίξεις ένα δικό μου προσωπικό θέμα. Μπορείς να μου στείλεις πμ αν έχεις κάποια απορία για την απόφαση μου και να σε ενημερώσω και γιατί οχι να το συζητήσουμε.
Αλλα ξέχασα ότι ο στόχος σου δεν είναι να ενημερωθείς ούτε να βοηθήσεις να λυθεί ένα πρόβλημα άλλα να με μειώσεις και να με προσβάλεις δια της πλαγίας οδού άλλη μια φορά.
Οι προσπάθειες σου για διαρκή ταπείνωση των μελών και της διάλυσης του forum είναι μνημιώδες
Ο στόχος μου είναι να δείξω ότι αφ' ενός ψοφάς για ίντριγκες και αφ' ετέρου άλλα λες κι άλλα κάνεις.
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι μόνος σου εκτίθεσαι;

...

Reaction score
173

Νίκο ξέρεις κανένα φόρουμ που δεν συμβαίνουν αυτά;
Όλοι κάποτε αποχωρούν για διαφόρους λόγους.
Άλλος γιατί βαρέθηκε, άλλος έμεινε από δουλειά, άλλος αρρώστησε, άλλος παρεξηγήθηκε, άλλος θύμωσε, άλλος μάλωσε άγρια.
Ανθρώπινα είναι αυτά.
Εδώ στο απέναντι μαγαζί έφυγαν όλοι όσοι το έχτισαν και το στήριξαν.

Τα θέματα δεν είναι ατελείωτα, χιλιοειπώθηκαν και κορέστηκαν.
Και στο κάτω κάτω αν ένα μέλος απαντάει με καλή διάθεση και μπόλικη υπομονή σε κάθε νέο που μπαίνει και ρωτάει "τι ηχεία, τι τηλεόραση, τι προβολέα να πάρω;" για πόσο καιρό θα το κάνει;
Κάποτε καταντάει κουραστικό ακόμη και για τους συντονιστές.
Άλλοι συμμετέχουν μέχρι να πάρουν οδηγίες και να στήσουν το τέλειο σύστημα και μετά εξαφανιζόλ.
Μπορώ να θυμηθώ 7 - 8 άτομα που εμένα προσωπικά με είχαν πρήξει με ερωτήσεις για το σύστημα τους και όταν αυτό ολοκληρώθηκε και κάναμε δοκιμές και ρυθμίσεις και γέμισαν τους σκληρούς τους δίσκους με HD, τότε εξαφανίστηκαν.
Αυτό όμως το καταλαβαίνω και σχεδόν το θεωρώ φυσική συνέπεια.
Δεν φταίει πάντα το φόρουμ γι΄αυτό.

Ελα βρε Μιχαλη μου βαρεθηκα να διαβαζω για το απεναντι μαγαζι ελεος πια. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εσυ τη δικη σου.
Το απεναντι μαγαζι εχει τουλαχιστον μια θεματολογια Α που μπορει καποιος να κανει τη δουλιτσα του και να ειναι αρχοντας. Εδω οι μισες κατηγοριες ειναι πεθαμενες. Θελει παποιος να παρει ενα δεκτακι να κανει τη δουλεια του τετοια εποχη και διαβαζει παπαρολογιες.
Πιασε μια μια και θα δεις. Κινητη, τηλεοραση, games...Αν αυτο εσενα σου αρεσει εμενα μου περισσευει.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου αλλα με κοσμιο τροπο. Ενα ευχαριστω απο ολους προς ολους δε βλαπτει η ακομη κι ενα συγνωμη!

@Αρβανικο :615: οχι γι'αυτα που γραφεις αλλα γι'αυτα που λες και πιο πολυ γι'αυτα που ακους!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν νομίζω ότι 24 ώρες μετά, όλοι είχαν την ευκαιρία να πούνε την άποψή τους, σχετική ή όχι με το θέμα. Ούτε η κριτική μας ενοχλεί ούτε οι διαφορετικές απόψεις. Όλα έπεσαν στο τραπέζι, λογικά ή παράλογα δεν έχει σημασία. Καθώς αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, το θέμα δείχνει ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο. Συνεπώς κλειδώνεται.

...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ένα Forum είναι απλά μία κοινότητα - ένα καφενείο σε τελική ανάλυση - όπου όλοι μαζευόμαστε και συζητάμε.

Ας καταλάβουμε ότι ένα Forum έχει πολύ συγκεκριμένη θεματολογία και με αυτή ασχολούμαστε. Έτσι δημιουργήθηκαν όλα τα Fora και έτσι λειτουργούν.

Αυτοί λοιπόν που δημιούργησαν το avsite.gr έθεσαν κάποιους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας ώστε τα μέλη να αισθάνονται άνετα εδώ χωρίς να ενοχλούνται από συμπεριφορές και γραπτά άλλων μελών. Είναι η πιο στοιχειώδης οργάνωση μιας οποιασδήποτε κοινότητας είτε on-line είτε πραγματικής.

Επειδή η συμμετοχή εδώ είναι ελεύθερη για όλους και δωρεάν αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Ωφείλουν κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη να προστατεύουν τους πολλούς.

Γι' αυτό και σε όλο τον κόσμο υπάρχουν Διαχειριστές και Συντονιστές κλπ. Για να λειτουργούν προστατεύοντας τα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ μέλη ενός Forum.

Είναι αλήθεια ότι στο avsite.gr είμαστε πολύ χαλαροί. Για πηγαίνετε στο avsforum.com να δείτε πως είναι το moderation...
Ο Ανδρέας επιμένει στην ανοχή. ΟΚ έχει δικαιωθεί μέχρι σήμερα. Αλλά όχι και ασυδοσία.

Θέλω έναν από εσάς να μου σε ποιο μεγάλο Forum του εξωτερικού θα υπήρχε περίπτωση να έγραφε κάποιος για κλίκες και λοιπές αηδίες και να έμενε ο ίδιος και το post του στον αέρα πάνω από 1 λεπτό.

Το να προτείνεις στην Διαχείριση ιδέες και να έχεις προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία ενός Forum είναι θεμιτό. Όμως κατηγορίες έτσι; Ας γελάσω...

Ακόμα και Ελληνικά μεγάλα Fora είναι τόσο αυστηρά όσο και στο εξωτερικό. Για πηγαίνετε μία βόλτα στο adslgr.com και τα ξαναλέμε...

Εδώ στο avsite.gr προτιμάμε να μας στεναχωρούν κάποια post που γνωρίζουμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια παρά να έχουμε το χέρι στο κουμπί του ban...

Και ένα τελευταίο. Κάποιοι μίλησαν για κλίκες... ποια κλίκα; Τι κάνει αυτή η κλίκα; Δεν επιτρέπει να γράφονται Post? Δεν επιτρέπει να ακούγεται άλλη άποψη για την ποιότητα π.χ. κάποιας τηλεόρασης; Για την αξία ενός blu-ray? Τι ακριβώς κάνει αυτή η κλίκα; Δεν επιτρέπει σε κάποιους να γίνουν π.χ. Συντονιστές; Τους αποκλείει από κάποια επετηρίδα;

Εμένα πάντως τα τελευταία 8 χρόνια δεν μου ζήτησε κανείς να γίνει Συντονιστής και του είπα όχι ή τον απέκλεισα...

Αυτά για την ώρα και ισχύει πάντα αυτή η λογική: Ψυχραιμία.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπόν νομίζω ότι 24 ώρες μετά, όλοι είχαν την ευκαιρία να πούνε την άποψή τους, σχετική ή όχι με το θέμα. Ούτε η κριτική μας ενοχλεί ούτε οι διαφορετικές απόψεις. Όλα έπεσαν στο τραπέζι, λογικά ή παράλογα δεν έχει σημασία. Καθώς αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια, το θέμα δείχνει ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο. Συνεπώς κλειδώνεται.
Η απόφαση ανακαλείται.
Δεχθήκαμε αρκετά μηνύματα από μέλη που θέλουν να πούνε την άποψή τους οπότε το θέμα ξανα-ανοίγει.
Καλό είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα των άσχετων post.

...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.682

Ελα βρε Μιχαλη μου βαρεθηκα να διαβαζω για το απεναντι μαγαζι ελεος πια. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εσυ τη δικη σου.
Το απεναντι μαγαζι εχει τουλαχιστον μια θεματολογια Α που μπορει καποιος να κανει τη δουλιτσα του και να ειναι αρχοντας. Εδω οι μισες κατηγοριες ειναι πεθαμενες. Θελει παποιος να παρει ενα δεκτακι να κανει τη δουλεια του τετοια εποχη και διαβαζει παπαρολογιες.
Πιασε μια μια και θα δεις. Κινητη, τηλεοραση, games...Αν αυτο εσενα σου αρεσει εμενα μου περισσευει.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου αλλα με κοσμιο τροπο. Ενα ευχαριστω απο ολους προς ολους δε βλαπτει η ακομη κι ενα συγνωμη!
Φάνη έχεις δίκιο, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας, αλλά είναι το πιο κατάλληλο παράδειγμα διότι το ξέρουν οι περισσότεροι από εδώ μέσα, από μας.
Κάποιες κατηγορίες που λες ότι είναι πεθαμένες είναι λογικό να υπάρχουν.
Ποιος θα ασχοληθεί με την κινητή τηλεφωνία όταν υπάρχουν μεγάλα φόρουμ που είναι μόνο γι΄αυτό π.χ. το gsmarena.
Ποιος θα ασχοληθεί με GPS όταν υπάρχει π.χ. το Navimania
Ή με τα παιχνίδια όταν υπάρχουν φόρουμ που ασχολούνται μόνο μ΄αυτά;
Oι κύριες κατηγορίες πάνε μια χαρά, ανταλλάσουμε γνώσεις, μαθαίνουμε, διαβάζουμε, γράφουμε, κάνουμε και την πλάκα μας.
Και φυσικά οι κατηγορίες εκτός θέματος και λοιπά θέματα και όλα τα δεινά της φύσης έχουν πολύ μεγάλη κίνηση, διότι όλους μας απασχολούν τα θέματα που ανοίγονται.

Reaction score
173

@Μιχαλη η οικονομικη κριση δημιουργει νεες ευκαιριες για ολους μας...!

Αλλα εδω μιλαμε για το Γιαννη...

Ευγε για το ξεκλειδωμα!

Y

Yiannis_B

Guest

Η απόφαση ανακαλείται.
Δεχθήκαμε αρκετά μηνύματα από μέλη που θέλουν να πούνε την άποψή τους οπότε το θέμα ξανα-ανοίγει.
Καλό είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα των άσχετων post.

...
...το θέμα είναι Τζιοβάνης: ANTIO, το άνοιξε ο ίδιος, αφού άκουσε τι άκουσε ο άνθρωπος, και... τώρα ο υπεύθυνος για όλα αυτά ...θα καθαρίσει το νήμα......από άσχετα με το θέμα, μηνύματα.....

...ΑΝΠΕΧΤΑΜΠΛ!!!!

...να αφήσεις μόνο το δικό του μήνυμα .....να είμαστε εντός θέματος......

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.662

...που το καταστρέψατε εσύ και μερικοί ακόμη, με off topic.

Y

Yiannis_B

Guest

....βλέπω από κάτω τους users browsing this thread, και βλέπω τον Δημητρόπουλο...τον βλέπω να κουνάει το κεφάλι νοερά....

....ωραία φιλαράκια είχε....

Y

Yiannis_B

Guest

...που το καταστρέψατε εσύ και μερικοί ακόμη, με off topic.
...το πιάσαμε το υπονοούμενο…. μόνο που off topic εννοείτε όλα αυτά που χαλάνε την εικόνα σας….

….θα μείνουν μόνο τα δικά σας μελιστάλαχτα posts…. είπαμε το μαγαζί είναι του ιδρυτή….

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης