Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Όταν δύο διαφωνούν και ο ένας επιτρέπεται να χρησιμοποιεί περιπαικτικό ύφος και βωμολοχίες ενώ ο άλλος όχι ... ... ... ε, είναι κάπως άβολο! Συμφωνείτε;

Πάντως οι περισσότεροι από μας, όταν βλέπουμε ξύλο στην τηλεόραση και ο ένας έχει δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη του, συνήθως οι περισσότεροι είμαστε με αυτόν! Σχεδόν πάντα αυτός με τα λυμένα χέρια είναι ο κακός, και του ευχόμαστε το χειρότερο. Βέβαια, στην πραγματική ζωή οι περισσότεροι είμαστε πολύ φοβητσιάρηδες να το εκφράσουμε και το κρατάμε μέσα μας...

Reaction score
51
Καλησπέρα σε ολους.
Θελω να εκφράσω καποιες απόψεις για το θεμα και την εξέλιξη του.
Ασχολούμενος εδω και καποια χρόνια με το φορουμ, παρατηρούσα σχεδόν παντα εκ του μακρόθεν τα διαπροσωπικά δρώμενα, παραμένοντας σχετικά αμέτοχος και παρατηρητής.
Πιστεύω ότι:
-Φιλοξενούμαστε σε μία κοινότητα ελεύθερα, δωρεάν (το επισημαίνω), με δικαίωμα να εκφράζουμε απόψεις, να μαθαίνουμε και να συμμετέχουμε σε συζητήσεις, μεσα όμως απο ένα απαράβατο καθεστώς: δεν κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια αφ'ενός, αλλά αφετέρου ότι λέγεται στον αέρα γράφεται και δεν αναιρείται (ή κρυβεται)!
-Αυτό αυτοματα δινει την δυνατότητα σε πολλούς απο εμάς να αναπτύξουμε τάσεις εντονης αντιπαράθεσης, διαξιφισμού αλλά και προσβολής των άλλων και των γραφομένων τους, κρυβόμενοι πάντα απο τις πολλές φορές δικαιωματικά παρεχόμενη "ανωνυμία" μας.
-Η κοινότητα οφείλει να εχει κανόνες ευρυθμης λειτουργίας που οφείλουμε ολοι να τους ακολουθούμε, αλλά εχει και οικοδεσπότες οι οποίοι μας φιλοξενούν, μας φροντίζουν αλλά και μας ανέχονται (δεν γλύφω νομίζω..:116:)
-Δεν ειμαι σε θεση να κρινω τα γεγονότα που εχουν διαδραμματιστεί, διότι πιστεύω πως ένας οικοδεσπότης δικαιωματικά θεσπίζει τους νόμους που διέπουν την λειτουργία του σπιτιού του, όμως μπορω να πω για τον Γιάννη το εξής:

-Φιλε Γιάννη, πιστευω ακράδαντα πως η λογική του "φεύγω" απο το όπως το αποκαλείς "δευτερο σπίτι σου", δεν ταιριάζει σε εναν ανθρωπο που αυτο το ιδιο το γεγονός θα τον στοιχειώσει. Θα πρέπει να μεινεις έστω και σαν απλό μέλος, γεγονός που να ξερεις σε τιμά και ο χρόνος θα βοηθήσει στο να μπορεσεις και συ αλλά και οι παλιοφιλοι σου (δεν τους κατονομάζω), να δειτε ο ένας τον άλλον στα μάτια. Αυτο το φορουμ αξίζει τόσο όσο και συ σε αυτό (καποιοι δεσμοί είναι τοσο ισχυροί που ούτε ο χρόνος μπορει να φθειρει).
Φιλικά Γιώργος.

Reaction score
2.248

Είναι αλήθεια ότι στο avsite.gr είμαστε πολύ χαλαροί. Για πηγαίνετε στο avsforum.com να δείτε πως είναι το moderation...
Ο Ανδρέας επιμένει στην ανοχή. ΟΚ έχει δικαιωθεί μέχρι σήμερα. Αλλά όχι και ασυδοσία.

Θέλω έναν από εσάς να μου σε ποιο μεγάλο Forum του εξωτερικού θα υπήρχε περίπτωση να έγραφε κάποιος για κλίκες και λοιπές αηδίες και να έμενε ο ίδιος και το post του στον αέρα πάνω από 1 λεπτό.

Το να προτείνεις στην Διαχείριση ιδέες και να έχεις προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία ενός Forum είναι θεμιτό. Όμως κατηγορίες έτσι; Ας γελάσω...
Δεν γνωρίζω πως βγάλατε το συμπέρασμα περί χαλαρότητας την στιγμή που αυτή έχει αποδέκτες τα μέλη του φόρουμ και είναι υπό την κρίση τους. Οπότε εάν εξαιρέσουμε τις υποθετικές εκτιμήσεις που έχετε σαν διαχειριστής ή αυτές που σας μεταφέρουν θα ήθελα να σας πω ότι το Moderation στο φόρουμ μας είναι επιλεκτικά χαλαρό και οι mods μας λειτουργούν με ιδιοτέλεια ως αφορά την προστασία των καλοπροαίρετων χρηστών, αρνούμενοι της νομοτέλειας που ορίζει η ιδιοτητά τους.

Βάση αυτής της λογικής όλοι πράττουν κατά την κρίση στο moderation και αυτό έκανε και ο αποχωρήσας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν γνωρίζω πως βγάλατε το συμπέρασμα περί χαλαρότητας την στιγμή που αυτή έχει αποδέκτες τα μέλη του φόρουμ και είναι υπό την κρίση τους. Οπότε εάν εξαιρέσουμε τις υποθετικές εκτιμήσεις που έχετε σαν διαχειριστής ή αυτές που σας μεταφέρουν θα ήθελα να σας πω ότι το Moderation στο φόρουμ μας είναι επιλεκτικά χαλαρό και οι mods μας λειτουργούν με ιδιοτέλεια ως αφορά την προστασία των καλοπροαίρετων χρηστών, αρνούμενοι της νομοτέλειας που ορίζει η ιδιοτητά τους.

Βάση αυτής της λογικής όλοι πράττουν κατά την κρίση στο moderation και αυτό έκανε και ο αποχωρήσας.
Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις , όμως αν δεν είσαι πολιτικός , χαραμίζεσαι.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Νίκο ξέρεις κανένα φόρουμ που δεν συμβαίνουν αυτά;
Όλοι κάποτε αποχωρούν για διαφόρους λόγους.
Άλλος γιατί βαρέθηκε, άλλος έμεινε από δουλειά, άλλος αρρώστησε, άλλος παρεξηγήθηκε, άλλος θύμωσε, άλλος μάλωσε άγρια.
Ανθρώπινα είναι αυτά.
Εδώ στο απέναντι μαγαζί έφυγαν όλοι όσοι το έχτισαν και το στήριξαν.

Τα θέματα δεν είναι ατελείωτα, χιλιοειπώθηκαν και κορέστηκαν.
Και στο κάτω κάτω αν ένα μέλος απαντάει με καλή διάθεση και μπόλικη υπομονή σε κάθε νέο που μπαίνει και ρωτάει "τι ηχεία, τι τηλεόραση, τι προβολέα να πάρω;" για πόσο καιρό θα το κάνει;
Κάποτε καταντάει κουραστικό ακόμη και για τους συντονιστές.
Άλλοι συμμετέχουν μέχρι να πάρουν οδηγίες και να στήσουν το τέλειο σύστημα και μετά εξαφανιζόλ.
Μπορώ να θυμηθώ 7 - 8 άτομα που εμένα προσωπικά με είχαν πρήξει με ερωτήσεις για το σύστημα τους και όταν αυτό ολοκληρώθηκε και κάναμε δοκιμές και ρυθμίσεις και γέμισαν τους σκληρούς τους δίσκους με HD, τότε εξαφανίστηκαν.
Αυτό όμως το καταλαβαίνω και σχεδόν το θεωρώ φυσική συνέπεια.
Δεν φταίει πάντα το φόρουμ γι΄αυτό.
Μιχάλη συμφωνώ σε όλα τα γραφόμενα σου.
Εγώ όμως δεν μίλησα για τις περιπτώσεις του "τι τηλεόραση να πάρω"
Εγώ μίλησα για τις περιπτώσεις αξιόλογων ανθρώπων και γνώστες του αντικειμένου ,που έγραφαν ολόκληρα επιστημονικά άρθρα και απόψεις που πρόσφεραν γνώσεις και έμπνευση στα υπόλοιπα μέλη.
Αυτά τα μέλη όλοι τα γνωρίζουμε και δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρουμε τα ονόματα τους (ένας απο αυτούς είναι και ο Τζιοβάνη).
Τώρα αν απλά βαρέθηκαν ή αρώστησαν ή παρεξηγηθήκαν δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι οτι αποτελούν παρελθόν ,και δεν μπορώ να πιστέψω οτι το avsite και η διαχείρηση του δεν έχει μερίδιο ευθύνης στην απόφαση αποχώρησης τους.
Αυτό που με ενοχλεί είναι να βλέπω σαν αντιπροσώπευση του avsite ανθρώπους της διαχείρησης του με ακραίες χαμηλού επιπέδου συμπεριφορές σαν του amberjack.
Συμπεριφορές που προκαλούν αντί να κατευνάζουν ,συμπεριφορές που οδηγούν το forum σε αποδυνάμωση και αποδεκατισμό.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Τώρα αν απλά βαρέθηκαν ή αρώστησαν ή παρεξηγηθήκαν δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι οτι αποτελούν παρελθόν ,και δεν μπορώ να πιστέψω οτι το avsite και η διαχείρηση του δεν έχει μερίδιο ευθύνης στην απόφαση αποχώρησης τους.
Τελικά γνωρίζεις η δεν γνωρίζεις?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Τελικά γνωρίζεις η δεν γνωρίζεις?
τι ακριβώς δεν κατάλαβες απο τα γραφόμενα μου?Επαναλαμβάνω (και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι), δεν γνωρίζω τον λόγο ,γνωρίζω ότι αποχώρησαν. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

θέλεις να μας πεις τι ακριβώς?εχω όλη τη καλή διάθεση να σου εξηγήσω..
Ευχαρίστως.
Τι δουλειά έχεις να γράφεις σ ενα θέμα σαν αυτό?
Ξέρεις πρόσωπα και καταστάσεις?
Εγραψες
Τώρα αν απλά βαρέθηκαν ή αρώστησαν ή παρεξηγηθήκαν δεν το γνωρίζω.
Αφού δεν γνωρίζεις , μην λες πολλά , καταντάει βαρετό.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ένα Forum είναι απλά μία κοινότητα - ένα καφενείο σε τελική ανάλυση - όπου όλοι μαζευόμαστε και συζητάμε.

Ας καταλάβουμε ότι ένα Forum έχει πολύ συγκεκριμένη θεματολογία και με αυτή ασχολούμαστε. Έτσι δημιουργήθηκαν όλα τα Fora και έτσι λειτουργούν.

Αυτοί λοιπόν που δημιούργησαν το avsite.gr έθεσαν κάποιους κανόνες εύρυθμης λειτουργίας ώστε τα μέλη να αισθάνονται άνετα εδώ χωρίς να ενοχλούνται από συμπεριφορές και γραπτά άλλων μελών. Είναι η πιο στοιχειώδης οργάνωση μιας οποιασδήποτε κοινότητας είτε on-line είτε πραγματικής.

Επειδή η συμμετοχή εδώ είναι ελεύθερη για όλους και δωρεάν αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Ωφείλουν κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη να προστατεύουν τους πολλούς.

Γι' αυτό και σε όλο τον κόσμο υπάρχουν Διαχειριστές και Συντονιστές κλπ. Για να λειτουργούν προστατεύοντας τα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ μέλη ενός Forum.

Είναι αλήθεια ότι στο avsite.gr είμαστε πολύ χαλαροί. Για πηγαίνετε στο avsforum.com να δείτε πως είναι το moderation...
Ο Ανδρέας επιμένει στην ανοχή. ΟΚ έχει δικαιωθεί μέχρι σήμερα. Αλλά όχι και ασυδοσία.

Θέλω έναν από εσάς να μου πει σε ποιο μεγάλο Forum του εξωτερικού θα υπήρχε περίπτωση να έγραφε κάποιος για κλίκες και λοιπές αηδίες και να έμενε ο ίδιος και το post του στον αέρα πάνω από 1 λεπτό.

Το να προτείνεις στην Διαχείριση ιδέες και να έχεις προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία ενός Forum είναι θεμιτό. Όμως κατηγορίες έτσι; Ας γελάσω...

Ακόμα και Ελληνικά μεγάλα Fora είναι τόσο αυστηρά όσο και στο εξωτερικό. Για πηγαίνετε μία βόλτα στο adslgr.com και τα ξαναλέμε...

Εδώ στο avsite.gr προτιμάμε να μας στεναχωρούν κάποια post που γνωρίζουμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια παρά να έχουμε το χέρι στο κουμπί του ban...

Και ένα τελευταίο. Κάποιοι μίλησαν για κλίκες... ποια κλίκα; Τι κάνει αυτή η κλίκα; Δεν επιτρέπει να γράφονται Post? Δεν επιτρέπει να ακούγεται άλλη άποψη για την ποιότητα π.χ. κάποιας τηλεόρασης; Για την αξία ενός blu-ray? Τι ακριβώς κάνει αυτή η κλίκα; Δεν επιτρέπει σε κάποιους να γίνουν π.χ. Συντονιστές; Τους αποκλείει από κάποια επετηρίδα;

Εμένα πάντως τα τελευταία 8 χρόνια δεν μου ζήτησε κανείς να γίνει Συντονιστής και του είπα όχι ή τον απέκλεισα...

Αυτά για την ώρα και ισχύει πάντα αυτή η λογική: Ψυχραιμία.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Παρότι κανονικά δε θα χρειαζόταν να παραθέσω τα παρακάτω για να "συμπληρώσω" το post του Χρήστου, για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω απόσπασμα (ειδικά όσοι βρήκαν "αγενή" την "κυνικότητα" του Amberjack):

http://www.hometheatershack.com/forums/misc.php?do=cfrules

...

- One of the responsibilities of our staff members is to uphold these forum rules with Zero Tolerance for infractions. If you have a grievance or quibble with a staff member because either your thread, post, avatar or signature was edited, deleted or closed, the first thing to do is read these rules again to determine why the action was taken. If you broke the rules, no further explanation is needed... and your grievance or quibble is unwarranted. If you feel you did not infringe on the rules, then you may contact a staff member "privately" to express your concerns... if we are in error we will rectify the error in whatever means we deem appropriate. Whatever you do, DO NOT make derogatory or sarcastic posts towards our staff and do not publicly call into question our decisions. This will result in you being permanently banned.

- From time to time difficult decisions have to be made, as well as certain members may be banned. Again... DO NOT "publicly" question our decisions. We are not required to explain our decisions, however, you may ask a staff member "privately" if you would like to know why we made a particular decision and/or what happened to a particular member. We may or may not oblige you with an explanation. It will depend on the circumstances surrounding our decision, whatever it may have been. In some cases our staff is prohibited from discussing our decision.

We simply can not over emphasize enough the importance of any member, under any circumstances, "publicly" reproaching our staff by calling our status or our decisions into question... in any form or fashion. If you want to be banned, this is the quickest way.

...
Οι άνθρωποι του Home Theater Shack είναι άραγε "φασίστες";

Είναι "λάθος";
Έχουν "άδικο";
Είναι "κακοί";

Πώς σας φαίνεται το avsite τώρα;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.650

Άσε ρε @Alex_Zapantis!

Κι εσύ στη κλίκα είσαι!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Ευχαρίστως.
Τι δουλειά έχεις να γράφεις σ ενα θέμα σαν αυτό?
Ξέρεις πρόσωπα και καταστάσεις?
Εγραψες
Αφού δεν γνωρίζεις , μην λες πολλά , καταντάει βαρετό.
αυτή ακριβώς την συμπεριφορά των διαχειριστών κατακρίνω.Ευχαριστώ που έδωσες ένα ακόμη παράδειγμα.
Διαχειριστής να απαντάσει σε μέλος.....μη λες πολλά......τι δουλειά έχεις να γράφεις, και τα σχετικά...

Και για να σου απαντήσω..
Εχω δουλεια.Εσύ δεν έχεις δουλειά να απαντάς έτσι.

Reaction score
14

Μήπως θα έπρεπε όλα τα off topic να φύγουν, όπως είπε και παραπάνω ο διαχειριστής; Το τι κάνουν αλλού, αν είναι αυτοί φασίστες ή όχι, αν εδώ υπάρχει δημοκρατία ή όχι είναι άσχετα με το θέμα. Δηλαδή αν παραθέσω εγώ ένα παρόμοιο κανονισμό που να λέει άλλα σημαίνει ότι το Avsite είναι φασιστικό; Αν είναι δυνατόν. Όλοι όσοι είμαστε μέλη το κάνουμε επειδή για κάποιο λόγο μας αρέσει λίγο ή πολύ παραπάνω από ότι δεν μας αρέσει. Όταν αλλάξει η ισορροπία δεν κάνουμε log-in. Απλά πράγματα.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut