Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Καλημέρα σε όλους, αφιερώστε μου σας παρακαλώ λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Δε θα σας κουράσω, ούτε πολύ, ούτε πάλι. Δυο κουβέντες να πω μόνο θέλω.


Το μόνο που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση να ξεκαθαρίσω είναι μόνο ένα: να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρθηκαν για το όλο θέμα και έγραψαν 5 ή 10 κουβέντες για μένα και για την επίθεση που δέχθηκα από τον Τσαρουχά, που με ban-αρε με αφορμή εσωτερική διαμάχη στην κρυφή κατηγορία των συντονιστών.
Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα σε 8 μέρες (και κάτι) αυτοί οι άνθρωποι που με υποστήριξαν, που μπήκαν μπροστά και καθάρισαν για μένα, κατάφεραν μέσα από μερικές λέξεις και μόνο να αδειάσουν στον σκουπιδοντενεκέ σχέσεις «φιλίας» με αρκετούς συντονιστάδες του δεύτερού μου σπιτιού επί 8 έτη (σχεδόν). Συντονιστές με τους οποίους μιλούσα σχεδόν καθημερινά μέσα στο forum, αρκετές φορές τηλεφωνικά. Ανθρώπους που προτίμησαν τη θεσούλα τους από το να πουν την αλήθεια.
Και ναι, αυτό ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για μένα. Το ότι αποδείχθηκαν οι «φίλοι» μου πολύ λίγοι όταν έπρεπε απλά να είναι δίκαιοι.....
Δεν πειράζει. Τα συγκοινωνούντα δοχεία της ζωής, μετέφεραν την ουσία σε άλλους ανθρώπους που μπορεί να είχα παραμελήσει. Να και κάτι καλό που βγήκε από όλο αυτό.




Πάω λίγο πίσω στο χρόνο......
2004, καλοκαίρι. Και οι εκρήξεις διαδικτυακά, στο avforum, βοήθησαν να γεννηθεί αυτό εδώ το forum: avsite.gr.
Ήμουν εκεί στα γεννητούρια, τις στιγμές που άνοιγες την αρχική του σελίδα και έβλεπες 10 ανθρώπους, με 10-20 μηνύματα ο καθένας στο κοντέρ του, να κόβουν βόλτες στον νέο «οίκο» τους, τον χώρο που θα τους φιλοξενούσε για πολύ καιρό ακόμα.
Μηνύματα, threads, κουβεντούλα, γέλιο. Μια ομάδα ανθρώπων, που ξεκίνησε με θετική διάθεση και έναν κοινό σκοπό. Να δείξει σε όλους πως ο οίκος τους, το σπίτι τους, είναι δυνατό, όμορφο, με ουσία και την σωστή ομάδα για να το στηρίζει.
Ακόμα θυμάμαι, την πρώτη βασιλόπιτα, την 1η πρωτοχρονιά. Ξεκίνησα από την Πάτρα και με τα αγαπημένα μου κουμπαράκια, πήγαμε «στο κοπί τη πίτα» όπου συναντηθήκαμε με μόλις 15+ άτομα!







Τι άλλο θυμάμαι?
Θυμάμαι τις εκδηλώσεις που κάναμε και είχα τη διάθεση να ανέβω στη μηχανή και να «πεταχτώ» μέχρι την παρουσίαση / γενέθλια / συγκέντρωση.

Θυμάμαι τις καλές εποχές του forum, με αρκετές εκατοντάδες μέλη, ενεργά, να μπαίνουν καθημερινά και να γράφουν παντού, με το μεγαλύτερο όγκο της κουβέντας στο σωστό τμήμα, στις τεχνικές κατηγορίες.
Τις εποχές που έπεφτε ερώτηση από μέλος και έτρεχε ομάδα να απαντήσει. Χωρίς πλάκα, χωρίς άσχετα σχόλια, με ουσία.

Θυμάμαι επίσης την εποχή που το forum δούλευε μια χαρά, χωρίς να υπάρχει καν κρυφή κατηγορία «συντονιστών» ή διπλά κρυφή κατηγορία «διαχειριστών». Που έπεφτε κανένα τηλέφωνο στις 2 ή τις 3 τα ξημερώματα γιατί κάτι είχε συμβεί! Υπήρχε η άμεση επαφή, ξέραμε ο ένας τη φωνή του άλλου.

Ονόματα? Πολλά. Ανθρώπων που πέρασαν και κατέθεσαν ένα τμήμα της ψυχής τους εδώ και έφυγαν: Costas Papazoglou, danielo, deliol, DIMITRIS K., Don Mario Lazarou, Κωστής Μάνης, Κώστας Δ., Giota, johnny20, N Kanellopoulos, Nikos_s3, n_olympios, Regunus, Stelios, Vertigo...... Ακόμα κι αν ξηλώθηκαν ξαφνικά μια νύχτα και ενημερώθηκαν με πμ....δυο μέρες μετά!!!

Και αρκετοί ακόμα....
dream_GR, unforgiven, Γιώργος YODΑνδρεάδης, Cinemusic – Ανδρεας, HomeCinema-maniac, Regunus, pseiras, Andrew, preve, Γιωργος(MAC)Αναμουρλιδης, exile, GTX, wanda, oppohellas, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, Zoglair, JohnnyWalker, Σταύρος spresv, Sothoms και πολλοί ακόμα....


Το γιατί έφυγαν (ελάχιστοι εξακολουθούν ακόμη να γράφουν που και που), δεν είναι της παρούσης. Θα πάει μακριά η βαλίτσα και θα χυθεί πολύ μελάνι και πάλι δε θα βγει άκρη γιατί αυτοί που έπρεπε να παρατηρούν και να παίρνουν αποφάσεις, προτιμούν τους τσαμπουκάδες και κρύψιμο κάτω από το χαλί. Ας είναι.

Το forum είχε ένα καλό peak κάπου στα τέλη του 2006 και ίσως και λίγους μήνες του 2007. Και μετά ξεκίνησε η κατηφόρα, οι αποχωρήσεις, οι καυγάδες. Τα σύννεφα εμφανίζονταν αλλά, τότε, η ομάδα ήταν ισορροπημένη και μπορούσε να παλευτεί το θέμα.....Τέλος πάντων...






Σήμερα, σχεδόν 8 χρόνια μετά την γέννηση, και ανακαλύπτω, επίσημα πλέον, πως υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει άνετα την Δ.Ο. (και όχι μόνο) του avsite.gr: Αχαριστία.
Μου είχε περάσει πολλές φορές από το μυαλό, αλλά η αγάπη μου για αυτό τον χώρο ήταν φαίνεται μεγάλη. Τόσο μεγάλη που με ανάγκαζε να απορρίπτω τη λογική και να στρέφω το βλέμμα αλλού, αρνούμενος να δω πόσο αχάριστη είναι τελικά η ομάδα διαχείρησης.


Μια ομάδα, αποτελούμενη από τους κύριους: Ανδρέα Καφάτο (Ανδρέας Κ.), Χρήστο Ακρατόπουλο και Νίκο Τσαρουχά (Amberjack). Μια ομάδα που προτίμησε τελικά να με πετάξει εκτός forum ξεχνώντας. Ξεχνώντας πολλά, πάρα πολλά.
Και για να προλάβω τις απαντήσεις, ναι, εμμέσως μου λένε να κάτσω. Να σκύψω το κεφάλι, υποβιβασμένος σε moderator. Ξεχνούν όμως δύο πράγματα. Και πάλι. Αφενός πως όταν ένας άνθρωπος ανεβαίνει επίπεδο υποχρεώσεων και εργασιακό, θεωρεί ντροπιαστική οποιαδήποτε κίνηση προς τα κάτω. Αφετέρου, ξέρουν ότι δε θα δεχόμουν τον υποβιβασμό. Το ότι απλά αναφέρουν πως «προσωρινά» θα με μετατρέψουν σε mod, ουσιαστικά το κάνουν για να χαϊδέψουν τ' αυτιά όσων δεν ξέρουν.

Σε τελική ανάλυση, κάθε υποβιβασμός ακολουθείται από δύο εναλλακτικές: είτε σκύβεις το κεφάλι και γαυγίζεις στο αφεντικό είτε παίρνεις τα μπογαλάκια σου και ξεκινάς νέο ταξίδι.
Αν ήμουν «καλό» παιδί μάλλον θα ανέβαινα, όπως φάνηκε!!. Τώρα είμαι το «κακό» παιδί, οπότε καλές μου βόλτες!
Τεσπα....


Η Δ.Ο. προτίμησε τελικά να με πετάξει εκτός forum ξεχνώντας. Ξεχνώντας πολλά, πάρα πολλά.
Λογικό είναι νομίζω. Ζουν στη γη των λωτοφάγων (όπως έγραψε ο Ανδρέας Καφάτος), η μνήμη χρυσόψαρου δεν τους επιτρέπει να σταθούν πλάι σε κάποιον που έδωσε τόσα πολλά και πίστεψαν πως το σωστό και το δίκαιο είναι να τον τοποθετήσουν απέναντι, να τον λιδορήσουν, να υποβιβάσουν όλη του τη δουλειά για να ικανοποιήσουν το εγώ τους.
Και ήθελαν και κλακαδόρους και γιαυτό.
Ήθελαν ανθρώπους που θα γελούν φωναχτά για να πετύχουν ευκολότερα τον στόχο τους. Ήθελαν ανθρώπους που απέναντι στον Δημητρόπουλο που δέχεται τα πυρά, έπρεπε να αποπροσανατολίζουν το βλέμμα από την ανανδρία και να γελούν φωναχτά κουβαλώντας στις τσάντες τους string & brazil και κουβαδάκια με χαζά gifάκια και τίτλους «Unbannable».

Όλα, θα τα πω όλα, αφήστε με να αναφερθώ στο γιατί και στο πως.
Στο πως στήθηκε αυτό το παιχνίδι και να αναφέρω τα ερωτήματά μου που ποτέ δεν απαντήθηκαν αντρίκια.....


Πως ξεκίνησαν όλα? Ας δούμε τι είδα εγώ.....
Και για να μη σας μπλέκω καθόλου, θα γράψω εδώ σχεδόν ό,τι ακριβώς είχα γράψει προς τον Ανδρέα Καφάτο, 8 μέρες μετά το Ban και τον δημόσιο εξευτελισμό του ονόματός μου και της δουλειάς μου από τον Νίκο Τσαρουχά («διαχειριστή», από εδώ και κάτω).


Ξεκινάω με την «αφορμή».




”Giovanni Dimitropoulos” said:
Ανδρέα, κάνε μια αναζήτηση σε όσα ban έχω κάνει, τώρα και στο παρελθόν.
Πες μου λοιπόν, πότε έριξα ban απ' ευθείας, χωρίς να έχει προϋπάρξει warning (δικό μου ή από άλλον συντονιστή) στο μέλος.
Σύμφωνα και με τους κανόνες, πάντα ξεκινάμε με warning και αν το μέλος συνεχίσει τότε προχωράμε σε ban.
Γιατί? Για το προφανές. Γιατί το μέλος μπορεί (ανθρώπινα) να ξέφυγε στιγμιαία και πιθανότατα να ζητήσει συγνώμη (αν το επιτρέψουμε μέσω warning, γιατί με ban ή για να είμαι απολύτως σαφής με infraction, πιθανότατα να μη μπορεί να το κάνει).

Αυτό ακριβώς έκανα εγώ. Τήρηση των κανόνων σε προειδοποίηση ή infraction μέλους.
Στις 4 και κάτι το απόγευμα της 20/06 έκανα warning και ενημέρωσα και την Σ.Ο.

Ποια ήταν η συνέχεια?
Στις 5 και κάτι (σχεδόν μια ώρα μετά) μπαίνει report από supermoderator που ρωτάει αν υπήρξε ποινή.
Αν ήταν τόσο βαρύ, θα είχε κάνει ο ίδιος το infraction. Δεν το έκανε!
Μπαίνει ο «διαχειριστής» και ρίχνει ban.
Στην δε εύλογη απορία συντονιστή, που έδωσε το link του warning, απάντησε πως ήταν ban case.

Όταν λοιπόν μπήκα στην κουβέντα, ρωτώντας γιατί δεν συζητούσε μέσα αφού υπήρχε ήδη το warning, ξεκίνησε την επίθεση εναντίον μου, θεωρώντας προφανώς, πως η απορία στην περίπτωσή μου, δεν ήταν εύλογη.
Για την επίθεση θα αναφερθώ παρακάτω.....

Στο θέμα του warning του μέλους δε νομίζω πως έκανα κάτι για το οποίο έπρεπε να ακούσω κριτική χειρίστου είδους και μάλιστα με τσαμπουκαλίκι από τον «διαχειριστή», αφενός γιατί τήρησα τον κανονισμό, όπως κάνω πάντα, δίνοντας μια ευκαιρία στο μέλος να μου απαντήσει, ακόμα και να μου τα σούρει όπως έχει γίνει αρκετές φορές, σε αντίθεση με τον «διαχειριστή» που είναι ban και κάτω. Αφετέρου γιατί, αν έπαιζε ρόλο η διαδικτυακή φιλία με το μέλος, όπως υποστήριξε ο «διαχειριστής», θα μπορούσα πολύ απλά να κάνω τον μ@λάκ@ και να κοιτάω αλλού σφυρίζοντας κλέφτικα, χωρίς να μπορεί κανείς να μου πει κουβέντα.

Αυτά ως προς το θέμα της αφορμής.
Γιατί ουσιαστικά, το πρόβλημα εστιάζεται στις πολυετείς προσπάθειες του «διαχειριστή» να πετάξει εκτός forum το «αγκάθι» της Σ.Ο., τον Δημητρόπουλο.
Που δεν έχει μάθει να κάθεται σούζα μπροστά στις μαγκιές του «διαχειριστή».
Εκεί είναι το πρόβλημα.
Και έφτασε σε σημείο να κατακρίνει έντονα (και κατ΄εξακολούθηση) την δουλειά μου μέσα στο forum, από τη στιγμή της γέννησής του μέχρι και σήμερα.

Ο μόνος που μου οφείλει απάντηση είναι ο Ανδρέας Κ., αφενός γιατί ως νέος Σολομώντας τα έκανε ρόιδο, αφετέρου είναι και ο μόνος που οφείλει να διαβάσει αφού είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης αυτού του χώρου.

Και συγκεκριμένα, θα ήθελα να μου απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τις διαδικασίες του forum, κυρίως στην κατηγορία των συντονιστών, που βρίσκεται μακριά από τα βλέμματα του κόσμου:

  1. Ποιος ακριβώς κανόνας επιτρέπει στον «διαχειριστή» να εφαρμόσει infraction που οδηγεί σε μόνιμο ban, για μια κουβέντα που δεν έγινε στο forum?(!!!) Ποιος κανόνας μου στερεί το δικαίωμα ομιλίας στο forum για κάτι που έγινε εντός της κατηγορίας συντονιστών?(!!!) Αν δηλαδή αύριο του θυμηθεί του «διαχειριστή» να μιλήσει με κάποιον στο τηλέφωνο και στραβώσει, θα μπαίνει μέσα να τον ban-άρει?
  2. Ποια ήταν η αιτία του ban εντός της κρυφής? Στο πμ που έλαβα μιλούσε για....off topic!! Και μάλιστα μιλούσε για μόνιμο ban!
  3. Η απόφαση ban πάρθηκε εξ' ολοκλήρου από τον «διαχειριστή». Γιατί έπεσε μόλις 6 λεπτά μετά το τελευταίο μου κείμενο εντός της συντονιστών (στο διάστημα 19:37 του τελευταίου μου post στην συντονιστών, ως τις 19:43 που έλαβα το πμ για το ban), χρονικό διάστημα που δεν άφηνε το περιθώριο για τίποτε άλλο από την «δημοκρατική» διαδικασία του «αποφασίζω και διατάσσω μόνος μου». Ανδρέα εσύ είπες πως ήσουν με φίλους και ο Γενικός μίλησε στις 00:00 το ίδιο βράδυ για πρώτη φορά «αφού διάβασε πρώτα τι έγινε». Με απλά Ελληνικά, ο «διαχειριστής» τα έγραψε όλα στ' @ρχίδι@ του, προσπέρασε κανόνες, προσπέρασε συμβούλιο της Δ.Ο. και προχώρησε όχι μόνο σε ban ενός supermod, αλλά το έκανε για κάτι που τον χάλασε στην κρυφή κατηγορία. Αν αυτό δεν είναι καταπάτηση οποιασδήποτε έννοιας δημοκρατίας στο forum, τότε τι ακριβώς είναι?
  4. Μπορείς Ανδρέα να μου εξηγήσεις τι ακριβώς παίχτηκε το επόμενο πρωί? Μέχρι τις 11 χοντρικά (στις 21/06) ήμουν ban-αρισμένος. Γκρι όνομα, όχι τίτλος, όχι avatar, όχι υπογραφή. Κάπου στις 11 έρχεται το χρώμα (μπλε) αλλά όχι ο σωστός τίτλος (εμφανίζομαι ως Συντονιστής) και κάπου στις 12 εμφανίζομαι πλέον ως supermod αλλά τελικά, μέχρι περίπου τις 13:30, δεν είχα έτσι κι αλλιώς πρόσβαση στην κατηγορία συντονιστών. Γιατί όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι? Είσαι. Δεν είσαι. Είσαι αλλά κάτι λιγότερο. Είσαι κάτι περισσότερο αλλά fake κοκ...... Αυτά τα καραγκιοζιλίκια είναι ένδειξη της σωστής και άξιας «διαχείρισης» από τον «διαχειριστή»?
  5. Και πόσο θα συνεχιστεί αυτό το καραγκιοζιλίκι?
    Όλα καλά? Τι έμαθες Ανδρέα? Ότι στο Avsite που «διαχειρίζεται» το πρωτοπαλίκαρό σου ο «διαχειριστής», υπάρχει η κατηγορία των «Moderators», η κατηγορία «Supermoderators» και η κατηγορία-ξεφτίλα του Avsite και ενός forum με την ιστορία του: η κατηγορία «Τζιοβάνης». Έχετε @ρχίδι@ αποφάσεων ή όχι? Με θέλετε ban-αρισμένο (έστω και εντελώς «παράνομα» ως προς τους κανόνες)? OK, αφήστε με γκρι στην ησυχία μου. Δεν έχω λόγο να φαίνομαι ως fake supermod. Δεν ήμουν ποτέ fake σε όλα αυτά τα 8 χρόνια εδώ μέσα. Μην ξεφτιλίζετε έτσι τη δουλειά μου και το όνομά μου. Γιατί ο «διαχειριστής» παίζει στην πλάτη μου όταν ξέρει πως γράφω με ονοματεπώνυμο? Ούτε καν ίχνος ικανότητας διαχείρισης δεν υπάρχει στο μυαλό του όταν συμπεριφέρεται έτσι, το ίδιο και στους κλακαδόρους του. Ήμουν από την πρώτη μέρα εδώ ως Δημητρόπουλος, ο Πατρινός, ο Γιάννης. Γιατί η Δ.Ο. & Σ.Ο. (είτε με τις συνοπτικές διαδικασίες του «διαχειριστή», είτε με τις ευλογίες της ομάδας) χτυπάει παλαμάκια στη δημόσια διαπόμπευσή μου? Γιατί πηδάτε έναν συνεργάτη σας στον αέρα, που επί μια 8ετία προσέφερε όσα προσέφερε εδώ μέσα? Τόσος ξεπεσμός πια? Τέτοια αχαριστία?
  6. Ανδρέα, ως Σολομώντας, θεωρείς πως ζύγισες τα πράγματα δίκαια? Όταν με πήρες τηλέφωνο (πολύ πολύ αργά για τα γούστα μου, 17+ ώρες μετά το ban) και σου μίλησα για τα λάθη, δεν έλαβα απάντηση καμία..... Ήξερες, όλα αυτά τα χρόνια, πως μπορεί να με λες και να με χαρακτηρίζεις όπως γουστάρεις πίσω από την πλάτη μου (κάποια «φιλαράκια» σου βγάζουν τις βρώμες. Μακάρι να είναι ψεύτες) αλλά παραδέξου το: ποτέ δεν αντιμετώπισες ένα διπρόσωπο Γιάννη. Ποτέ δε σου είπα μπλε σήμερα και την επόμενη κόκκινο. Ίσως η ειλικρίνεια μου να σε ενοχλούσε, ίσως γιατί σου έκανε εντύπωση πως 8 χρόνια που με ξέρεις δεν άλλαξα ποτέ γραμμή και πεποιθήσεις. Και αν ποτέ έκανα λάθος, θα το έλεγα και στον αέρα. Ίσως να σε χαλούσε που γινόμουν «Τούρκος» όταν μου πατούσαν τον κάλο, δεν ξέρω.....Λυπάμαι που η στάση σου απέναντί μου, δεν ήταν τόσο ντόμπρα όσο η δική μου. Να το θυμάσαι. Κι εσύ και κάποιος άλλος εδώ μέσα, ξέρει ποιος.......
  7. Ανδρέα, πόσο δίκαιος και «ουδέτερος» ήσουν? Πόσο κράτησες ισορροπίες? Ξεκίνησες μια «δίκη» με εμένα κατηγορούμενο, με δίκασες, άφησες και άλλους να με δικάσουν και εμένα με είχατε κλειδώσει έξω από την αίθουσα!!!!! Αυτή είναι η δικαιοσύνη σου Ανδρέα? Με αυτά που διάβασα στο τέλος, τελευταίος από όλους, 5-6 ώρες μετά την δίκη και 2+ ώρες μετά το τηλεφώνημά σου, απορούσα πως δεν έσκισες και τα ρούχα σου ως σύγχρονος Καϊάφας (γιατί Σολομώντας δεν ήσουν.....). Δεν σου πέρασε καν από το μυαλό Ανδρέα? Πως ξεκινάς και σφραγίζεις μια «δίκη» χωρίς καν να μου έχετε δώσει το δικαίωμα να είμαι παρών? Αυτή ήταν η ισορροπία σου Ανδρέα? Η ισορροπία που έδωσε δικαίωμα ψήφου και στον «αντίπαλό» μου?
  8. Ανδρέα, με μηδενίζεις. Εμένα και τη δουλειά μου. Πόσο γίγαντας νομίζεις πως είσαι απέναντί μου? Είμαι μερμήγκι μπροστά σου? Δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό ρε Ανδρέα. Το να κάνεις δίκη χωρίς να είμαι παρών, να με θεωρείς a priori κατηγορούμενο, να βγάζεις απόφαση καταδικαστική για το πρόσωπό μου και μετά να ζητάς απλά ένα ξεφτιλισμένο like από τους συντονιστές για την τελική σφραγίδα του κατηγορητηρίου που σκάει στην πλάτη μου. Ένα like για να κρίνει αν θα με ξηλώσετε, αν θα μου «επιτρέψετε» να είμαι παρών, ένα like που ζυγίζει την αξιοπρέπειά μου. Ένα like που πάτησαν κάποιοι, αν είναι δυνατόν, για να κρίνουν την δουλειά μου & την θέση μου. Ένα like και μετά....σιωπή!!! Πόσο ντροπή πια......
  9. Ανδρέα, η «απόφαση» του ερήμην δικαστηρίου μου, ποια ήταν? Έγραψες πως «αποφάσισες» αλλά ουσιαστικά αναμετέδωσες όσα το «πρωτοπαλίκαρό» σου είχε ήδη αποφασίσει για λογαριασμό όλης της Δ.Ο. ως λύση από την προηγούμενη μέρα. Και τι «αποφάσισες»? Καταδικάζεται ο Γιάννης σε αυτό, ο Γιάννης στο άλλο, ο Γιάννης στο παράλλο και ο «διαχειριστής» απλά δε θα «διαχειρίζεται» την κατηγορία των αυτοκινήτων, την οποία ούτως ή άλλως θεωρεί (όπως ευθαρσώς έχει δηλώσει στο παρελθόν εδώ μέσα) ως ήσσονος σημασίας για το forum, παρόλο που συμπεριλαμβάνει και την ενότητα Car Audio!!! Απίστευτο.....Και είναι απίστευτο, αφενός γιατί η κατηγορία των αυτοκινήτων δε χρειάστηκε διαχείριση ή βοήθεια από οποιονδήποτε όλα αυτά τα 8 χρόνια, αφετέρου, την μία φορά που έγινε της πόπης εκεί μέσα, θυμάσαι πότε ήταν Ανδρέα? Ήταν την μέρα που αποφάσισε το πρωτοπαλίκαρό σου να μπει για να τα κάνει μπάχαλο με επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, λες και πίστεψε πως ήταν οι κατηγορίες Hi-End ή τα αθλητικά ή τα πολιτικά. Αυτή ήταν η δίκαιη απόφασή σου Ανδρέα? Να μου κουνάτε το δάκτυλο πως αν τα βρω με τον «διαχειριστή» του παραπάνω fiasco, θα με ξαναπροβιβάσετε σε Supermod?





Υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω?





Πρακτικά όχι.....Οι απαντήσεις σου Ανδρέα ήταν μόνο λόγια του αέρα και διπλωματικές κουβεντούλες. Απέναντι στον Δημητρόπουλο που στάθηκε κύριος σε σένα, στο forum και σε όλους τους συντονιστές και μέλη.
Η στάση σου ήταν άδικη και όπως δείχνουν τα πράγματα καραστημένη.
Να ξεμπερδεύεις από τον Δημητρόπουλο που στα έχει κάνει....τσουρέκια. Εσένα και του «διαχειριστή» σου!

Θέλεις μια γραμμή στο φόρουμ, μια άποψη, μια ομάδα που θα χτυπάει παλαμάκια. Ναι, αυτή είναι η δημοκρατία σου Ανδρέα Καφάτο και Δ.Ο........
Και για να την καταφέρεις είχες συνεννοηθεί να τοποθετήσεις συγκεκριμένους συντονιστές σε επιφυλακή, να κατευνάζουν τις φωνές (ή μάλλον να τις ταπώνουν) εντός της συντονιστών και να τις πικάρουν έξω, στο forum!! Η γραμμή έξω ήταν σαφής. ΔΕΝ γράφετε, αφήστε το thread «της ντροπής» να σβήσει, να ξεχαστεί. Κάποια στιγμή κλειδώστε το (λέγοντας πως δεν προσφέρει κάτι) και όλα ΟΚ.

Αφού βεβαίως έχετε παρουσιάσει και την περίπτωση στρογγυλεμένη και με ψέματα (πχ ο «διαχειριστής» έγραψε στο forum πως η απόφαση πάρθηκε αφού επέστρεψα στην συντονιστών μετά την άρση του ban. ΨΕΜΑ.)

Είναι το ίδιο δημοκρατικό φόρουμ, ο ίδιος δημοκράτης «διαχειριστής» (ο Νίκος Τσαρουχάς = Amberjack) που εδώ κλείδωσε το θέμα με ειρωνεία και σχόλια υποβιβασμού ονομάτων και απόψεων. Όταν ο ίδιος, ο αμερόληπτος, ο αθώος και άριστος «διαχειριστής», πριν από 2.5 χρόνια δεν κλείδωσε το θέμα που αφορούσε το ban του αδελφού του.

Εκεί, ο αθώος «διαχειριστής» φρόντισε να «αποχωρήσει στεναχωρημένος» και να στείλει όλο τον κόσμο να «ξεκατινιάσει» το Avsite για την ακριβώς αντίθετη υπόθεση.
Ένας άξιος διαχειριστής (Νίκος zoglair) Ban-αρε τον αδελφό του για 3 μέρες και ήταν απολύτως λογικό να ξεκατινιαστεί όλο το avsite, να «ξηλωθούν»: ένας διαχειριστής και δύο συντονιστές, για να επιστρέψει πάνω στο άρμα ο αδελφός του, με απαιτήσεις και τσαμπουκά και άπειρα μπινελίκια στον αέρα.
Εκεί ήταν όλα δίκαια, λογικά, χρήσιμα και ξεκλείδωτα.

Εδώ, ο Δημητρόπουλος (που δέχθηκε ban επειδή μίλησε στην συντονιστών και όχι στον αέρα, στο forum) είναι ανάξιος λόγου, ένα τίποτα, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με χαζομάρες......
Και δεν είναι μόνο ο Δημητρόπουλος ανάξιος λόγου και προσοχής.
Είναι ανάξιοι και όσοι δεν πήραν θέση σαφή, απέναντι στην άδικη τιμωρία και το ξεφτίλισμα στον αέρα. Που έγραψαν με χαρακτηρισμούς, με ειρωνία και gif-άκια.
Από τον «διαχειριστή», από supermods, από mods.

Από ανθρώπους που επέλεξαν την σιωπή, την θέση και τα παράσημα, από το να κοιτάξουν και να δουν τι γίνεται. Από το να ξυπνήσουν. Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν όταν πέσει σε αυτούς η πρώτη σφαλιάρα (έχει ξανασυμβεί άλλωστε, αλλά το βίτσιο υπερκαλύπτει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια). Γιαυτό άλλωστε δεν έγραψα ονοματεπώνυμα. Ξέρουν από μόνοι τους τι έχει συμβεί....



Είμαι μερικές μέρες εδώ, stand by αλλά σιωπηλός.
Και ήμουν σιωπηλός για δύο λόγους.
Αφενός γιατί ήθελα να δείξω στους «ενόρκους» του Ανδρέα Καφάτου, που μου έκλεισαν την πόρτα και με δίκαζαν ερήμην μου, πως έπρεπε και έξω να υποβληθώ ξανά σε μια σιγή διαμαρτυρίας.
Αφετέρου, έδινα το χρονικό περιθώριο στους «ενόρκους» της «δίκης κεκλεισμένων των θυρών» να βγουν και να γράψουν μια κουβέντα. Να στείλουν ένα πμ. Ένα sms. Κι όμως, είδα την απόλυτη σιωπή! Την απόλυτη αποποίηση ευθυνών, την απόλυτη έλλειψη ενοχής ή έστω ενδιαφέροντος.

Κάποιοι ίσως μετέφραζαν την σιωπή μου ως ειρωνεία. Ως υπεροπτισμό.
Λάθος τους μεγάλο. 8 χρόνια στην ομάδα, θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα πως δεν ισχύει και αν είχαν αμφιβολίες έπρεπε να με ρωτήσουν. Ούτε αυτό δεν έκαναν.



Εδώ βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως να περίμενα πολλά γιατί είχα λάθος εκτίμηση για πολλούς από τους «συνεργάτες» μου. Ο καθένας ασχολείται πχ με ό,τι τον εκφράζει περισσότερο, το ενδιαφέρει περισσότερο. Πχ το να ban-αριστεί ο Δημητρόπουλος από τον Τσαρουχά (λόγω ανεβασμένων τόνων στην κρυφή των συντονιστών) και να φτιάξουμε καινούρια κατηγορία συντονισμού «Τζιοβάνης» είναι πολύ αδιάφορο θέμα.

Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να σχολιάζουμε και να ρίχνουμε σεντονάκια με επιχειρήματα για το πιο είναι καλύτερο μαγιώ, το brazil ή το string ή για το καφεδάκι μας και που το απολαύσαμε.
Ή ακόμα καλύτερα, πως χτυπάμε παλαμάκια στην προδοσία!! Και τα 30 Αργύρια.....



Θα μπορούσα εδώ να αναφερθώ σε κάποιους από τους «συνεργάτες» μου.
Άσε καλύτερα.....Δεν πειράζει. Θα καταπιώ την στεναχώρια μου, θα προσπεράσω τον θυμό μου και θα τους αφήσω να συνεχίζουν τη διασκέδαση. Να 'στε καλά, αν ποτέ αλλάξετε ιδέα και στάση, ξέρετε που θα με βρείτε.....



Ευτυχώς, η σχεδόν οκτάχρονη παρουσία μου στο avsite.gr με έφερε σε επαφή με αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους, με ανθρώπους που μιλώ όχι γιατί είναι μέλη, αλλά γιατί με αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο και όχι ως....εξουσία.






Η πόρτα της εξόδου είναι εδώ.
Η τόσο μεγάλη προσβολή που δέχθηκα, στο όνομά μου και στη δουλειά μου, δε μου επιτρέπει κάτι άλλο από το να αποχωρήσω. Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές χαράς εδώ μέσα. Και πάρα πολλές στιγμές διαβάσματος, μάθησης και ανακαλύψεων. Όμως τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές στιγμές μεγάλου εκνευρισμού και στεναχώριας. Και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει αυτή η πορεία προς την λάθος κατεύθυνση.

Το κούτελό μου είναι πεντακάθαρο. Δεν έχω βγάλει ούτε μισό € από την ζωή μου εδώ μέσα (μάλλον το αντίθετο θα έλεγα), δεν εργάζομαι στον χώρο του AV, δεν πούλησα, δεν αγόρασα κάτι που θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως «έβγαλα». Δεν πάτησα επί πτωμάτων, δεν ζήτησα εκπτώσεις ή υλικό αν γράψω καλές κουβέντες.
Ούτε καν μια αγγελία δεν έχω βάλει για να πουλήσω έστω και προϊόν των 10€!!
Έβλεπα το forum αλτρουιστικά, ήθελα να βοηθώ τον κόσμο, μόνο και μόνο για το χαμόγελό τους.
Αυτό μου γέμιζε την καρδιά και την ψυχή και παρά το «ξύλο» των τελευταίων ημερών, δε θα σταματήσω να σκέφτομαι έτσι. Ακόμα και αν κάποιοι με πουν και μ@λ@κα γιαυτό.........



Λίγο πριν το τέλος, θα ήθελα να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό.
Να ζητήσω μια ειλικρινή συγνώμη σε όσους έχουν έστω και υποψία πως τους στεναχώρησα, τους προσέβαλα ή ήμουν άδικος μαζί τους, κατά την διάρκεια αυτών των 8 χρόνων παρουσίας μου. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά και η συγνώμη απαραίτητη.









Ευχαριστώ για όλα. Ακόμα και για τα δύσκολα.
Άλλωστε οι δυσκολίες έφθασαν την κατάσταση στο τέλος.
Και μετά το τέλος, υπάρχει πάντα μια νέα αρχή. Για κάτι καλύτερο, χωρίς τα λάθη του χθες.
Μετά τον θάνατο, πάντα κάτι νέο γεννιέται.
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

30.587

Και κάπου εδώ, σταματά ο «μετρητής» των μηνυμάτων μου και των ωρών μου!!


Αντίο σε όλους!
 

Μηνύματα
5.784
Reaction score
14
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Να είσαι καλά και μην στεναχωριέσαι, αυτό είναι που αξίζει.
 

Μηνύματα
29.257
Reaction score
23.301
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ":103:
ΕΤΣΙ?
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ.....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΑ 38 ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΗΣ?
ΣΤΑ 45 ΚΑΙ ΣΤΑ 50?
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!
 

Μηνύματα
1.574
Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Λυπαμαι φιλαρακι , λυπαμαι που εφτασες στο σημειο ν αποχωρησεις.
Ισως βεβαια κ να ειναι ο μονος δρομος πλεον , εσυ ξερεις , εκτιμησες , ζυγισες , αποφασισες.

Δεν θα πω ποσο σημαντικος εισαι για το avsite , αλλα ποσο πολυ στεναχωρηθηκες τις τελευταιες ημερες εδω, στο "δευτερο σπιτι" σου οπως λες. Οτι εγινε εγινε δεν αλλαζει , παμε γι αλλα , που λενε.
 


Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Ο γιαννης χρησιμοποιησε την ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ

Αχαριστία

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ποτέ και με τίποτα δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ακόμα και την ψυχή σου να τους χαρίσεις δεν θα ικανοποιηθούν, ούτε και θα εκτιμήσουν την χειρονομία.

Είναι οι αχάριστοι άνθρωποι, οι αγνώμονες.

Οι άνθρωποι που περισσότερο από οτιδήποτε βάζουν τον εαυτό τους, το εγώ τους, και φοβούνται να δώσουν το παραμικρό από φόβο μην χάσουν κάτι από εκείνους.

Είναι τόσο ανασφαλείς, τόσο λίγοι, τόσο μίζεροι, τόσο αγέλαστοι. Δεν χαίρονται με την χαρά σου, δεν σε επιβραβεύουν, δεν σε επαινούν, δεν σε εκτιμούν.

Τι κι αν εσύ προσπαθείς, τι κι αν δίνεις, τι κι αν ελπίζεις.

Άδικος κόπος, χαμένος χρόνος να επενδύει κανείς σε αγάλματα…

Είναι γνωστό ότι Τον αχάριστο άνθρωπο, όταν τον καθήσεις στον ώμο σου, θα προσπαθήσει να ανέβει στο κεφάλι σου.

ΦΙΛΕ δεν αξίζει να στεναχωριέσαι όχι πλέον !

Το αποφασίζομεν και διατάσομεν με "δημοκρατικές διαδικασίες" είναι λάθος μοντέλο λειτουργίας ενός φόρουμ και αργά η γρήγορα θα ξαναεπαναλαμβανόταν τέτοια φαινόμενα.

Πάμε για άλλα που είπε και ο σύντεκνος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Οι πραγματικοί σου φίλοι ξέρουν που θα σε βρουν άλλωστε .
 

Μηνύματα
1.574
Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Δεν ξερω αν ειναι κλικα ή απλα σ μια παρεα,καποιοι δεν γουσταρουν ο ενας τον αλλον ,
ειναι πρωτη φορα νομιζω που βγαινουν γεγονοτα στα ματια των μελων σχετικα με τους λογους αποχωρησεις συντονιστη μ τοση λεπτομερεια κ μου δειχνει ποσο εχει πικραθει ο Γιαννης με την ολη κατασταση.
 

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Μηνύματα
2.284
Reaction score
853
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Τόσο καιρό διάβαζα "αντίο" επειδή έφευγαν κάποιοι από τη χώρα για ένα καλύτερο μέλλον, τώρα διαβάζω ένα "αντίο" από έναν ντόπιο πικραμένο φίλο που οι συνθήκες τον ανάγκασαν να πάρει αυτή την δύσκολη και συναισθηματική απόφαση.

Δεν σου κρύβω ότι με στεναχωρεί που δεν θα βλέπω νέα μηνύματα σου στο car audio (εκεί που γράφω κι εγώ).

30.587 μηνύματα και τα περισσότερα με τεχνικά σχόλια.
Τελικά το έσπασες το κοντέρ μαζί με τον κινητήρα, η στον έσπασαν.

Κρίμα, δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη.
Να σαι καλά και μην στεναχωριέσαι.

Κάνω :622: στην απόφασή σου και :622: που σε γνώρισα.
 

Μηνύματα
489
Reaction score
0
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Γιαννη η αποφαση σου να αποχωρίσεις,δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τη δουλειά σου ή τη προσωπικότητα σου.Ισα-ισα....

Οι πραγματικοί φίλοι και συνεργάτες παραμένουν και επικοινωνουν ανευ μέσου και βαθμίδας.

Εις το επανιδειν!
 

Pin

Θεΐτσα
Μηνύματα
8.036
Reaction score
4.439
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Με ρώτησε τις προάλλες ο Νικός Τσαρουχάς αν νομίζω πως μου "χρωστάει" κανένας από εδώ μέσα.

Όχι Νίκο. Αντιθέτως, αισθάνομαι πως εγώ χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη στο avsite , που αποτέλεσε την αφορμή να έρθω σε επαφή με έναν τόσο σημαντικό Άνθρωπο, τον Γιάννη Δημητρόπουλο.

Γιάννη το site θα είναι κατά πολύ φτωχότερο χωρίς τη δική σου παρουσία.
Δεν είμαι σίγουρη αν ο ιδιοκτήτης του χώρου έχει συνειδητοποιήσει το πόσο μεγάλο λάθος έχει κάνει.....:108:

Λυπάμαι ειλικρινά, μπορω να νιώσω την πικρία σου. Όμως πως το λένε αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες μας: κάθε εμπόδιο σε ΚΑΛΟ!







Εννοείται πως φεύγοντας εσυ, φεύγω κι εγω.




Αν μη τι άλλο, αν υπήρχε ΕΝΑΣ που έκανε σωστό moderation
εδώ μέσα αυτός ήταν ο Γιάννης.-
 

Μηνύματα
4.343
Reaction score
1.765
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

ελπιζω τουλαχιστον να σε διαβαζουμε σαν απλο μελος.

να εισαι καλα οπως και να `χει.
 

Μηνύματα
7.223
Reaction score
1.210
Κρίμα...

Να είσαι καλά, να μη στεναχωριέσαι, και μακάρι μια μέρα να σε ξαναδούμε εδώ μέσα, συμφιλιωμένο με όσους σε πίκραναν. Το ότι θα λείψεις από το avsite είναι νομίζω δεδομένο. Όπως και το ότι θα σου λείψει και αυτό.

Είναι τιμή μου που σε γνώρισα, έστω και εξ αποστάσεως.
 

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Μηνύματα
5.250
Reaction score
7.491
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Ζμπούτσα 'ς ρε... καβάλα το πλοίο και μην σκάς για φόρα και τέτοια... αλλού είναι οι στεναχώριες... μείνε όσο (αν) μπορείς μακριά τους και από τα υπόλοιπα κράτα φίλους και γέλια...
 

Μηνύματα
2.220
Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

ΟΥΦ! ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Άντε επιτέλους ένας Καφές/Μπάνιο/Μπύρα/Φαγητό χωρίς να γράφεις στο Avsite με το ταλαιπωρημένο keyboard του N900.
Πραγματικά το καημένο θα πάρει ανάσα... θα στέλνει μόνο του twitts: Freedom! Freedom! Freedom! :116:

Βέβαια πέρα από την πλάκα όπως σου ξαναείπα, ξέρω πώς δεν σου είναι εύκολο να αποχωριστείς την καθημερινοτητά σου. Και μάλιστα μια καθημερινότητα που αγαπούσες και σε γέμιζε. Ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός για κάθε στενάχωρο αποχωρισμό και μάλιστα αν συνδυαστεί με δύναμη (που ξέρω ότι την διαθέτεις) και κρατήσεις μόνο τις καλές στιγμές από εδώ, τότε και με την όρεξη για συγγραφή (ουσίας) που έχεις, σε βλέπω σύντομα Super Mod σε άλλο "Σπίτι" :105:

Εξάλλου όπως είναι γνωστό οι παλιές αγάπες ξεπερνιούνται με νέες πόσο μάλλον όταν από την παλιά έχεις εισπράξει γελοιοποίηση, προδοσία και αχαριστία.
Δεν πειράζει όμως αυτά είναι μαθήματα που σε κάνουν πιο δυνατό αλλά και υποψιασμένο απέναντι σε φίλους αλλά και "φίλους"...

Προς το παρόν βάλε ένα X στη μιζέρια και τα Banια που πέφτουν εδώ μέσα και απόλαυσε κανένα Μπανάκι στη Θάλασσα :119:

Εξάλλου οι φίλοι είναι και έξω από το Keyboard. Όσοι πιστοί από δώ θα σε βρούν και εκεί έξω, don't worry :107:
 

Μηνύματα
499
Reaction score
14
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Να κανονισουμε να τα λεμε στο psn. Ανθρωποι σαν εσενα δεν πρεπει να χανονται!


Αν και μονο διαβαζω και σπανια γραφω Ειχα απο καιρο την υποψια οτι παιζονται διαφορες συμπεριφορες συντονιστων εδω μεσα. Κριμα παντως....
 

Μηνύματα
2.886
Reaction score
50
Giovanni κοίτα να είσαι καλά εσύ κι η οικογένειά σου και τα άλλα έπονται... Είναι βέβαια πολύ φυσικό να είσαι στενοχωρημένος αλλά κοίτα μπροστά! Και, όπως είπες κι εσύ, καλή νέα αρχή :)
 

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
15.781
Reaction score
341
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Γιάννη, αν και δεν συνηθίζω να παίρνω θέση σε αποφάσεις ενηλίκων που αφορούν τον εαυτό τους, θα ήθελα να εκφράσω την πραγματική μου λύπη για την αποχώρησή σου... πίστευα και ήλπιζα ότι μετά από ένα "πυροσβεστικό" χρονικό διάστημα ελαχιστοποίησης των τριβών, θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο σημείο εκτόνωσης και εξομάλυνσης των διαφορών, αλλά το τι πιστεύω εγώ δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί δεν είμαι από τους άμεσα εμπλεκόμενους, σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω όλα όσα διαμείφθηκαν (και με αυτό δεν εννοώ "κρυφά" και "συνωμοσίες" που επιλέγουν να βλέπουν ορισμένα απλά μέλη που έχουν δαιμονοποιήσει την αναγκαία επικοινωνία των συντονιστών σε χωριστή κατηγορία, αλλά εννοώ ότι σε περιπτώσεις προσωπικών διαφορών κανείς δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη αν δεν γνωρίζει ακόμα και την τελευταία ιδιωτική κουβέντα και ακόμα και το ύφος με το οποίο ειπώθηκε, πράγμα φυσικά αδύνατον) και επομένως η θέση μου δεν είναι να δίνω παραινέσεις, όπως δεν θα ήθελα και να δέχομαι σε αντίστοιχη περίπτωση. Σε λιγότερο σοβαρά περιστατικά πιθανότατα θα εξέφραζα - και έχω εκφράσει - πιο ανοιχτά τη γνώμη μου γιατί δεν παίζεται κάτι τόσο καθοριστικό, αλλά σε κάτι τόσο σοβαρό όπως εξελίχθηκε το συμβάν που οδήγησε εδώ, ο λόγος των τρίτων πιστεύω ότι παρέλκει, έστω κι αν αυτό οδηγεί σε κάποια συμπεράσματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σου εύχομαι την καλύτερη προσωπική πορεία, να χαίρεσαι τη ζωή σου, την οικογένειά σου και ό,τι έχει δύο τροχούς (ή τέσσερις και είναι ιταλικό :) ), κι ας μου επιτρέψεις να διατηρώ μια ελπίδα ότι η σχέση σου με το avsite οδηγήθηκε σε διάσταση και όχι σε διαζύγιο.
 

Μηνύματα
128
Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Κάποτε, πεθαίνοντας κάποιος, ανέβηκε στον Παράδεισο όπου τον περίμενε ο Αγ. Πέτρος.
-πες μία χάρη και θα την πραγματοποιήσω είπε ο Α. Πέτρος
-μία βόλτα στην κόλαση απάντησε αυτός, να δω πως είναι.
κάνοντας το grand tour στην κόλαση βλέπουν πολλούς ανθρώπους μέσα στην πυρά να καίγονται και να ζητάνε βοήθεια.
-τι έκαναν αυτοί ? ρώτησε τον Αγ Πέτρο με απορία.
-αυτοί είναι οι κλέφτες απάντησε αυτός
-λίγη συμπόνοια, λάθος έκαναν, αντάπαντησε.
συνεχίζοντας συναντάνε άλλη ομάδα ανθρώπων να τους μαστιγώνουν αλύπητα πολλά μικρά διαβολάκια.
-τι έκαναν αυτοί ? ρώτησε πάλι τον Α. Πέτρο
-αυτοί είναι οι δολοφόνοι απάντησε αυτός
-λίγη συμπόνοια, λάθος έκαναν, αντάπαντησε πάλι αυτός σκεφτόμενος ότι όλοι αξίζουν κάτι, έστω και λίγο.
πάνε πιο κάτω όπου βλέπουν ανθρώπους μέσα σε έναν λάκκο γεμάτο σκατά να πνίγονται και να καλούν σε βοήθεια για να τους βγάλουν να πάρουν έστω και μία ανάσα.
-τι έκαναν αυτοί ρώτησε και πάλι τον Α. Πέτρο
-αυτοί είναι οι αχάριστοι ανταπάντησε αυτός.
-σκατά στα μούτρα τους, χώστε τους πιο βαθειά είπε αυτός, καμμία συμπόνοια για την αχαριστία, ούτε μισή ανάσα δεν τους αξίζει.

Γιατί δεν υπάρχει χειρότερο από την αχαριστία και το ψέμα και προφανώς χόρτασες και από τα δύο Τζόνη. Εγώ πάντως σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθετες κάθε φορά να μου λύσεις απορίες, να με βοηθήσεις όταν τα έκανα μαντάρα με την μηχανή, να μου πεις ποιά πλάσμαTV θα ήταν καλύτερα κατά την γνώμη σου να πάρω.
Ειδικά αυτό, δλδ το να προσφέρεις επιλογή χωρίς να μειώνεις τον άλλο, ήταν-και είναι- ένα από τα πολλά θετικά που έχεις ώς άνθρωπος και που τελικά μας έφεραν πιο κοντά, αν και η σχέση μας άρχισε διαδικτυακά.

Γνωρίζω ότι είσαι ιδιαίτερα δραστήριο άτομο, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργεια σου θετικά όπως εσύ μόνο ξέρεις και όταν αυτό γίνει, θα είμαι εκεί.
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Γιαννη, θα παρακαμψω ολους τους χαρακτηρισμους που αφορουν εμενα.
Πιστεψε με, καταλαβαινω.
Την πικρια, τον θυμο, την απορριψη ισως που μπορει να αισθανεσαι.
Βεβαια η αληθεια δεν ειναι ακριβως οπως την παρουσιαζεις.
Ειναι ενα μικρο κομματι σε ενα τεραστιο παζλ.
Η ισως αυτο ειναι εκεινο που εσυ εκλαμβανεις ως αληθεια.
Μια προσπαθεια τηρησης ισσοροπιων και αποφευξης περαιτερω διαμαχων θεωρηθηκε ως "υποβιβασμος"
Γιατι? Η λεξη "προσωρινα" δεν σου ειπε τιποτα?
Καποιος σου ετεινε χειρα φιλια και εσυ αρνηθηκες να την πιασεις.
Αν εκεινος υποχωρησε γιατι εσυ δεν του απαντησες καν?
Για θυμησου καλα, ο ιδιος σε προτεινε για την θεση που βρισκεσαι.
Oh yes, αγαπητοι μου , ο Amberjack προτεινε τον Γιαννη για supermoderator και μαλιστα επεμεινε για αυτο.

Γιαννη,
πριν λιγες ημερες ελαβα ενα sms στο κινητο μου.
"Σε ευχαριστω πολυ ΦΙΛΕ"(ακριβως οπως το γραφω)
Το θυμασαι?
Οταν "υποστηριξα" καποια θεση σου ημουν φιλος αλλα οταν προσπαθησα να βρω μια λυση, η οποια προφανως δεν σε ικανοποιησε, ειμαι αχαριστος?
Δυστυχως η ευτυχως κατεχεις( ο ενεστωτας προσωρινα απαραιτητος) μια θεση στην οποια τσακιζουμε τον εγωισμο μας, τον διαλυουμε, τον ποδοπατουμε προκειμενου να εχουμε καθαρο μυαλο για να αντιμετωπισουμε καταστασεις προερχομενες απο τοσους διαφορετικους χαρακτηρες, τοσες διαφορετικες αντιληψεις.
Το υπονοουμενο ειναι σαφες, απλα θα αποφυγω την αναφορα του διοτι, αντιθετα απο εσενα, μισω τους χαρακτηρισμους.

Που ειναι η διπλωματια?
Αφου εγραψες οσα αναφερες στην κατηγορια των Συντονιστων γιατι δεν γραφεις και την δικη μου απαντηση?
Γιατι μετα απο 8 χρονια "ξυπνας" ξαφνικα και ανακαλυπτεις πως γινεται το θελημα μου?
Εαν ειναι ετσι και δεν το ειχες ανακαλυψει τοσα χρονια τοτε προφανως εχουμε προβλημα σττην νοητικη σου αναπτυξη, εαν ομως το υπερκαλυπτες τοτε εισαι συνομωτης και δεν διαφερεις σε τιποτα απο τους υπολοιπους.

Τελος, δεν θελω να χαλασω την ημερα ουτε την δικη σου ουτε την δικη μου.
Η προταση μου ειναι να χαλαρωσεις και να διαβασεις αναμεσα απο τις γραμμες.
Ξερεις, λαθη δεν κανουν μονο οι αλλοι.
Η προσφορα σου ειναι οντως ανεκτιμητη και ΤΕΡΑΣΤΙΑ για να την αγνοηθει.
Σκεψου, σκεψου καλα...
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.418
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top