PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
403
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Αποφεύγονται κολλήματα με αυτό τον τρόπο?
Όχι βέβαια, απλα εμφανίζονται οι υποτιτλοι και ο ήχος..
Σε DTS MA δεν έχει πρόβληματα, συνήθως σε DTS HD HR, TRUEHD, LPCM εμφανίζονται τα προβλήματα...

Επίσης στο American reunion το οποίο έχει theatrical και unrated έκδοση της ταινίας, και συνεπώς η ταινία είναι σε πολλα m2ts, ήταν αδύνατο να την αναπαράγει χωρίς σκαλωματα εκει που αρχιζει το επομενο m2ts και κολληματα στα οποία έπρεπε να κάνω reboot με πατημενο συνέχεια το power off. οι εξωτερικοί υποτιτλοι έπαιζαν, αλλα κόλλουσε η εικονα σε συγκεκριμένα σημεία και ήταν αδύνατο να την πας μπροστά ή πίσω, μόνο reboot.

Αν έχει την ταινία και κάποιος άλλος ας επιβεβαιωση..πάντα για δικτυακή αναπαραγωγη..

Τελικα την ταινία την είδα στο απροβληματιστο dune, χωρίς όμως τους εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους..

Reaction score
1
Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το wrath of the titans έκανε κόλλημα σε συγκεκριμένα σημεία και ξενερωσα, άλλαξα όμως σε full navigation και ως δια μαγείας τα προβλήματα χάθηκαν και είδα την ταινία κανονικα με εξωτερικούς υποτιτλους.

Reaction score
403

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με το wrath of the titans έκανε κόλλημα σε συγκεκριμένα σημεία και ξενερωσα, άλλαξα όμως σε full navigation και ως δια μαγείας τα προβλήματα χάθηκαν και είδα την ταινία κανονικα με εξωτερικούς υποτιτλους.
Δυστυχώς στην συγκεκριμενη ταινια δεν δούλεψε κανένα mode..

Reaction score
1
Δυστυχώς στην συγκεκριμενη ταινια δεν δούλεψε κανένα mode..
Το είχες σε iso η blu ray folder; Εγω το είχα σε φάκελο και δούλεψε όπως σου είπα απο τον εσωτερικό δίσκο. Δεν έχω δοκιμάσει μέσω δικτύου

Reaction score
403

Το είχες σε iso η blu ray folder; Εγω το είχα σε φάκελο και δούλεψε όπως σου είπα απο τον εσωτερικό δίσκο. Δεν έχω δοκιμάσει μέσω δικτύου
Σε φάκελο...αν τύχει στο μέλλον να πέσει στα χέρια σου αυτή η ταινία δοκίμασε την και πες μας.
Αν μπορείς πάντως φτιαξε δίκτυο, η ευχρηστια που παρεχει είναι τεράστια.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εμένα bluray folder με εξωτερικούς υπότιτλους, παίζει κανονικά με επιλεγμένη την επιλογή full navigation.

Reaction score
65

σε εμενα εξηγω εδω στο μηνυμα 235
http://www.avsite.gr/vb/showthread....os-amp-%E5%ED%F4%F5%F0%FE%F3%E5%E9%F2./page24
τι κουλο μου κανει με τα ριπαρισμενα backup bluray folder.

εαν θελεις γυρισε το χωρις full navigation,να δουμε εαν σου κανει τα μπερδεματα που περιγραφω εγω.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Στις άλλες επιλογές μου δημιουργεί προβλήματα παίζοντας είτε στερεο είτε με λάθος υπότιτλους...

Reaction score
65

Στις άλλες επιλογές μου δημιουργεί προβλήματα παίζοντας είτε στερεο είτε με λάθος υπότιτλους...
...αρα το αφηνουμε στο full,μεχρι το αναμενομενο update.
περιμενουμε...

Reaction score
65

ειναι δυσκολο να κανουν την θυρα usb3.0 να παιρνει και σκληρο δισκο?
μπορει να γινει μεσω software ή ειναι θεμα hardware?
γιατι η μεταφορα αρχειων απο εξωτερικο σκληρο στην μπροστινη usb2.0,ειναι πολυ χρονοβορα.

Reaction score
1
ειναι δυσκολο να κανουν την θυρα usb3.0 να παιρνει και σκληρο δισκο?
μπορει να γινει μεσω software ή ειναι θεμα hardware?
γιατι η μεταφορα αρχειων απο εξωτερικο σκληρο στην μπροστινη usb2.0,ειναι πολυ χρονοβορα.
Είναι hardware η θύρα USB 3 είναι slave μόνο για επικοινωνία με τον εσωτερικο δίσκο. Είναι μεγάλη απογοήτευση συμφωνώ

Reaction score
1
Σε φάκελο...αν τύχει στο μέλλον να πέσει στα χέρια σου αυτή η ταινία δοκίμασε την και πες μας.
Αν μπορείς πάντως φτιαξε δίκτυο, η ευχρηστια που παρεχει είναι τεράστια.
Στείλε μου με πμ το torrent και θα δοκιμάσω. Έχω φτιάξει υποδομή για 1000αρι δίκτυο στο σπίτι αλλα τώρα λόγω οικονομικών ξέμινα απο λεφτα για το στήσιμο του nas..

Reaction score
65

jpeg αρχεια δεν διαβαζει το μηχανακι?
θελει κατι ιδιαιτερο?

Reaction score
1
jpeg αρχεια δεν διαβαζει το μηχανακι?
θελει κατι ιδιαιτερο?
Μια χαρα τα διαβάζει, έχει και εφέ μετάβασης απο το ένα στο άλλο τι πρόβλημα έχεις;

Reaction score
65

Μια χαρα τα διαβάζει, έχει και εφέ μετάβασης απο το ένα στο άλλο τι πρόβλημα έχεις;
καποια τα ανοιγει καποια οχι.ουτε καν τα βλεπει...

Reaction score
1
Πολλα περίεργα προβλήματα σου βγάζει.. Το υλικό που έχεις, το έχεις σε nas ή σε εξωτερικό σκληρο; Μου κάνει εντύπωση που σου παρουσιάζει τόσα θέματα..

Reaction score
65

Πολλα περίεργα προβλήματα σου βγάζει.. Το υλικό που έχεις, το έχεις σε nas ή σε εξωτερικό σκληρο; Μου κάνει εντύπωση που σου παρουσιάζει τόσα θέματα..
στον ενσωματωμενο σκληρο του.(εσωτερικος 3.5αρης 1tb green).
κανα 2 φορες,απο poweroff σε poweron(οχι standby)δεν το εχει αναγνωρισει κιολας.
να του εκανα ενα reset?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef