PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Reaction score
65
Απάντηση: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

οσοι εχετε εσωτερικο σκληρο,τι μαρκα/τυπος ειναι?
φορμαριστηκε απο το popcorn ή πρωτα απο pc/mac και μετα μπηκε στο μηχανημα?

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το media player, αλλά εκτός από ταινίες μ' ενδιαφέρει πολύ και ο ήχος.
Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει/ακούσει flac από 24bit-96kHz έως 24bit-192kHz?
Έχω ένα WD TV Live και οποιοδήποτε flac από 96kHz και πάνω του βάλω να παίξει, το κάνει downsampling (αν το λέω σωστά) σε 48kHz. Σε αυτήν την περίτωση το A-300 τί κάνει?

Reaction score
403

Έχω αρκετά δισκακια (bluray rip) που έιναι region A..Και μου βγάζει το μήνυμα “mismatch region between player and disk".. Υπαρχει τροπος να το κάνουμε region free; Υπάρχει οδηγός κάπου;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Οι επιλογές ειναι δύο

- Παιζεις μονο το m2ts σαν αρχειο...

ή

- το περνας απο το anydvd αφαιροντας το region code και το παίζεις με τα μενού του

Reaction score
403

- το περνας απο το anydvd αφαιροντας το region code και το παίζεις με τα μενού του
Να μια παράμετρος που δεν είχα σκεφτεί..το anydvd αφαιρει region σε bluray rip (μορφή bd folder);
Θα πρέπει να το κάνω μήπως iso μετα mount για να το δει σαν δισκακι το anydvd, να αφαίρεσω το region και μετα πάλι rip σε bd folder;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

πρέπει να το κάνεις πρώτα iso, μετά mount και να το "κατεβάσεις" πάλι στο δίσκο αφαιρώντας το region code

Reaction score
403

πρέπει να το κάνεις πρώτα iso, μετά mount και να το "κατεβάσεις" πάλι στο δίσκο αφαιρώντας το region code
αυτο που εγραψα δηλαδη πιο πανω. ευχαριστω..
Διαβασα και για ενα application Region Counter Clear, το οποιο κάνει reset το region όσες φορές επιθυμεις...αν και η λυση του anydvd ειναι μονιμη και καλυτερη, απλα εχει λιγο κοπο παραπανω..

Reaction score
7

Καλημερα.Σε αρκετες ταινιες δεν παιζει τους υποτιτλους (τους οποιους επαιζε πριν) και μετα απο επανεκινηση τους βλεπει.Το εχει αντιμετωπισει κανεις?
Επισης βλεπω η Syabas δεν εχει βγαλει εδω και καιρο καποιο Update.Το παρατησαν σαν αναπτυξη κιολας????

Reaction score
1

Τώρα έχουν πέσει με τα μούτρα στο να διορθώσουν τα τελευταία bugs του A400...

Reaction score
333

Σήμερα έκατσα να σετάρω το α-300 του αδερφού μου που το παρέλαβε εχθές.Ολα καλά λοιπόν αλλα εχω ένα πρόβλημα.Οταν αναπαράγει .mkv με ήχο DTS, στον ενισχυτή (SONY STR-DG820) εχω ένδειξη οτι παίρνω δικάναλο ήχο και όχι dts 5.1 με αποτέλεσμα να μην έχω πολυκάναλο ήχο format DTS.
Οταν ο ήχος στο .mkv είναι DOLBY παίρνω κανονική ένδειξη στον ενισχυτή DOLBY 5.1.Οι ρυθμίσεις ήχου που έχω στο Α-300 είναι ήχος απο HDMI:ON και όλα τα έχω passthrought.Τον ενισχυτή το έχω στο Αuto Format.Το ίδιο αρχείο όταν αναπαράγεται απο το HTPC (ΧΒΜC) ο ήχος είναι κανονικός.Αν μπορεί κάποιος πιο έμεπειρος ας μου δώσει κάποια βοήθεια/ιδέα γι'αυτό το πρόβλημα .

Reaction score
333

Λοιπόν το έλυσα το πρόβλημα με reupdate του firmware.

Reaction score
403
Επιγραμματικά...

Το NMJ navigation δουλεύει πλέον ΚΑΙ στο A300.
Θέλει μόνο ένα rebuilt την library που ήδη έχετε για να λειτουργήσει..
Το firmware δεν αντιμετωπίζει τα μεγάλα πρόβληματα που ειναι το switch audio σε BD και η αναπαραγωγη LPCM (bitstream) και χρειάζεται να επιλέξετε downmix στα settings του audio, για να έχετε ήχο σε ταινίες με LPCM. Στο αριστουργηματικό Rashomon με ήχο LPCM και με δοκιμη σε όλα τα mode (full navigation, bd lite, file, AVCHD + BD lite) δεν μπόρεσα να έχω ήχο bitstream..

Οι έλλειψεις που βρηκα στο NMJ navigation..
1) δεν μπορείς να κανείς edit την ταινία απο εκει, μόνο μέσω του player.
2) δεν κατεβάζει υποτιτλους online και πρέπει να το γυρίσεις σε file browser mode.
3) To Imdb και themoviedb δεν γίνεται full screen.

Καλο θα ήταν στα info της καθε ταινιας, να πρόσθεταν ένα αυτοματοποιημένο search/link στο YouTube για trailer, οπως γίνεται στο αυτοματοποιημένο media library του boxee box..

Και μια ερώτηση.. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται το Α300 region free; Έχει ένα παλιο κόλπο στο MPC (δεν βρισκω και το λινκ τωρα) που δεν νομίζω να λειτουργει πλέον..

Reaction score
333
Απ: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Μου φαινεται, χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι υπαρχει εφαρμογη απο το CSI.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Reaction score
403
Μου φαινεται, χωρις να ειμαι σιγουρος, οτι υπαρχει εφαρμογη απο το CSI.

Τι εστι CSI; Υπάρχει κάποιο λινκ;

Reaction score
333
Απ: PopCorn Hour A-300, Review, photos & εντυπώσεις.

Ειναι μια εφαρμογη.Αν μπεις στο www.networkedmediatank.com θα βρεις πληροφορηση.Δυστυχως για τωρα δεν μπορω να σου πω πιο πολλα γιατι δεν ειμαι στο pc μου.Οταν θα μπορεσω θα σου δωσω περισσπτερη πληροφορηση.

Reaction score
171

Κάτοχος του Α-300 από εχθές. Πρόκειται να αντικαταστήσει το Netgear NTV550 (sigma 8642) από το οποίο είμαι ικανοποιημένος. Ο κύριος λόγος επιλογής του Α-300 είναι η δυνατότητα του να "βλέπει" εξωτερικούς υπότιτλους σε BR-ISO & BR-forlder.
Player με τα οποία θα συγκριθεί είναι το ως άνω Netgear NTV550 (sigma 8642) και το Egreat R6S (realtek 1186 3D). Αν έχει κέφια ο Αχιλλέας και βρούμε χρόνο θα συμμετάσχει κάποια στιγμή και το A-400.
Η σύγκριση σε πρώτη φάση θα εστιαστεί στην αναπαραγωγή και συμβατότητα αρχείων video και ήχου, η ευκολία πρόσβασης στο οικιακό δίκτυο και η ικανότητα streaming από home server.
Περισσότερα προσεχώς..

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.574

.... και η ικανότητα streaming από home server.
Περισσότερα προσεχώς..
Για να δούμε βρε Αλέξανδρε, σε σένα θα δει εξωτερικούς υπότιτλους σε br iso και folder από δίκτυο? Αυτός ήταν ο λόγος που το αγόρασα, δεν τα κατάφερα (ή μάλλον δεν τα κατάφερε) να τους δει από δίκτυο, έπαιξε συνολικά το πολύ 4 ώρες και παροπλίστηκε.

Reaction score
171

Για να δούμε βρε Αλέξανδρε, σε σένα θα δει εξωτερικούς υπότιτλους σε br iso και folder από δίκτυο? Αυτός ήταν ο λόγος που το αγόρασα, δεν τα κατάφερα (ή μάλλον δεν τα κατάφερε) να τους δει από δίκτυο, έπαιξε συνολικά το πολύ 4 ώρες και παροπλίστηκε.
Αν δεν παίξει εξωτερικούς υπότιτλους από δίκτυο θα το περάσω ως αυχενικό κολάρο :620: στον Ichaltou γιατί με διαβεβαίωσε ότι το Α300 δεν έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Αλλωστε όπως γράφω παραπάνω: Ο κύριος λόγος επιλογής του Α-300 είναι η δυνατότητα του να "βλέπει" εξωτερικούς υπότιτλους σε BR-ISO & BR-folder και παρέλειψα να γράψω ότι αναφερόμουν τόσο από εξωτερικό μέσο όσο και από δίκτυο..

Reaction score
65

Αν δεν παίξει εξωτερικούς υπότιτλους από δίκτυο θα το περάσω ως αυχενικό κολάρο :620: στον Ichaltou γιατί με διαβεβαίωσε ότι το Α300 δεν έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Αλλωστε όπως γράφω παραπάνω: Ο κύριος λόγος επιλογής του Α-300 είναι η δυνατότητα του να "βλέπει" εξωτερικούς υπότιτλους σε BR-ISO & BR-folder και παρέλειψα να γράψω ότι αναφερόμουν τόσο από εξωτερικό μέσο όσο και από δίκτυο..
απο τον εσωτερικο του,τους βλεπει σιγουρα.
απο δικτυακο,οσο το ειχα στην κατοχη μου,δεν ετυχε να δοκιμασω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510