- Reaction score
- 29.790
Απάντηση: Το ...βαρύ hiend
Μπούφλες?
Μπούφλες?
Σωστό αυτό, αλλά μιλάμε για πραγματικά πολλά db. Για να μπαίνει η προστασία των ηχείων.... καταλαβαίνεις. Εντύπωση μου έκανε ότι απλώς έμπαινε η προστασία. Ξαφνικά, δίχως να προλάβει να πιάσει η παραμικρή παραμόρφωση. Την επόμενη φορά θα έχουμε και ντεσιμπελόμετρο. Δεν υπάρχει περίπτωση σε "οικιακές" συνθήκες (δλδ όχι διερεύνησης ορίων) να ακούσω ακόμη και 10db πιο χαμηλά από αυτό που φτάσαμε χτες. Αν και με πιάνω να ανεβάζω την ένταση λιγάκι παραπάνω από τα RF-7. Αυτός ο όγκος του ήχου, αυτή η σκηνή στο ζητάει.Καταρχας να ευχαριστησουμε τον αψογο οικοδεσποτη μετα της συζυγου για την αριστη φιλοξενία.
Δεύτερον , ηταν σα να βλεπαμε απεναντι μας scania με το τη μούρη μιας reventon (μαζι με τις εξατμισεις της και τα ντι μπι που βγαζουν). Εντυπώσεις.... έψαχνα να βρω που κρυβονται οι τραγουδιστες και οι οργανοπαιχτες.. Ακουγες τα παντα σε οποια σταθμη κι αν τα έπαιζες. Δεν τσίριξαν , απλα με την μικρη μου εμπειρια , μου φανηκε λιγο ξερος ο ηχος στα πολλα db.
:142:Θα φέρω εγώ το δικό μου ντεσιμπελόμετρο την επόμενη φορά.
Θα φέρω και ειδικό CD αναφοράς με ειδικές και εξαίρετες ηχογραφήσεις να ακούσουμε.
Όχι με τα παλιοφλάκ και τα ΜΡ3 σας.
Αρα ...........................γέρασες :204::204::204:Περιττό να σας αναφέρω πως τα αυτάκια μου δεν άντεξαν τόση στάθμη, το χαμήλωσα πολύ σε κάποια φάση, και πάλι δυνατά μου φαινόταν...
ζωα ?ναι, τριφασικά είναι αυτά τα ζώα.
A! Εσύ έχεις ξεφύγει. Τι είπες τώρα!! :137: :137:Μήπως αξίζει μία μέτρηση και ισοστάθμιση του χώρου;