- Reaction score
- 11.796
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα
Κάτι άκουσα, αλλά αυτός μας πέφτει μικρός! :114:
Κάτι άκουσα, αλλά αυτός μας πέφτει μικρός! :114:
Δημητρη γιατι δεν το μετακομιζεις στο χωρο που του αρμοζει. Dedicated σουπερ χωρος και μηχανηματα πρεπει να εχει την τιμητικη του.Άνοιξε νέο θέμα εκεί που πρέπει ρε άχρηστεεεεε! :618:
Σ'ευχαριστώ Στέλιο:107:Να το χαιρεσε Μανωλη
Θα ανοίξω νέο θέμα όταν το τελειώσω(μοκέτα,sub,καλιμπράρισμα:116Δεν μετακομίζουμε, να ανοίξει νέο θέμα ο τεμπέλαρος.
δεν εχει component.......!!!!!!!Μόνο η 'component'(χρωμοδιαφορές) απουσιάζει...-είναι φανερό ότι δεν γνωρίζουν τον φίλο μας τον Κεφάλα οι αλήτες οι Γιαπωνέζοι-....μα είναι δυνατόν,πως θα παίζει με μόνο HDMI;:103:
'Εχει και αναλογικές 7.1 εξόδους με Quad Burr Brown 192kHz/32-bit DAC-διαβάζω καλά λόγια για τον ήχο από εκεί,δεν το δοκίμασα ακόμη....αργότερα....
![]()
Είδα περίπου δυο ώρες γνωστές σκηνές από ταινίες,δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό σαν καινούργιο που είναι αλλά με ξετρέλανε...παίζει και ακούγεται εξαιρετικά...κόλλησα μαζί του....έχει πολλές ρυθμίσεις για εικόνα και ήχο-με την έλευση του Μανώλη θα βρούμε τις καλύτερες ελπίζω:137:
Καλοάκουστο και καλοθέατο!!
Με γειές σύντεκνε!
Υποθέτω γνωρίζεις ότι μπορείς να το ελέγχεις και από το κινητό σου, με το σχετικό app.
καλoθέατο...βάλε μας και μια φωτο του remote...
Καλοθέατο Μανωλιό!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά:403:καλες θεασεις !!
Σε ευχαριστώ για το player:107:Μανωλιο.....καλοριζικα και το player και το sub james....
θα σε κανει ο συνονοματος πυραυλο με το τελικο αποτελεσμα..
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε συντονιστά:119:Λοιπόν, πόσο αξιοθαύμαστο μου φαίνεται όταν ξεκινάει κάποιος να αναδιαμορφώνει ένα χώρο που ήδη πλησίαζε το τέλειο! Θαυμάζω τόσο το κουράγιο, όσο και το ότι ξέρει (συνήθως) τι του λείπει και πώς θα το αποκτήσει.
Μπράβο βρε Μανωλιό!! :607:
Θα αλλάξεις και τον BenQ?
μια χαρα ειναι το FBQ2496'Οσο για το sub μετά από πολύμηνες θεωρητικές σκέψεις:105:...πιστεύω ότι το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο για τον χώρο μου...έτσι νομίζω,ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα(που θάλεγε και ο loggeo !!!)....
Σκέφτομαι να πάρω αυτό για τα sub...τι λες;;;
Ο μόνος περιορισμός για το James είναι ότι θα τοποθετηθεί είτε στο κέντρο της οθόνης(στο δάπεδο εννοείται)η' πίσω από τον καναπέ,όπως το είχε ο Zizik...δεν υπάρχει άλλη θέση διαθέσιμη...