Home cinema στην Ιεραπετρα

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

Κάτι άκουσα, αλλά αυτός μας πέφτει μικρός! :114:

Reaction score
19
Άνοιξε νέο θέμα εκεί που πρέπει ρε άχρηστεεεεε! :618:
Δημητρη γιατι δεν το μετακομιζεις στο χωρο που του αρμοζει. Dedicated σουπερ χωρος και μηχανηματα πρεπει να εχει την τιμητικη του.

Να το χαιρεσε Μανωλη :607:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.896
Δεν μετακομίζουμε, να ανοίξει νέο θέμα ο τεμπέλαρος. :125:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Να το χαιρεσε Μανωλη
Σ'ευχαριστώ Στέλιο:107:

Δεν μετακομίζουμε, να ανοίξει νέο θέμα ο τεμπέλαρος.
Θα ανοίξω νέο θέμα όταν το τελειώσω(μοκέτα,sub,καλιμπράρισμα:116:)με πολλές-πολλές φωτογραφίες κατά την διάρκεια που το έφτιαχνα....ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα....εκεί κοντά κάπου....πάρε δύο δώρο !!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Λίγο πριν την ουσιαστική αναβάθμιση του συστήματός μου με την προσθήκη του sub James του Zizik και την ρύθμιση εικόνας/ήχου από τον Μ.Καστρουνή που τον Σεπτέμβριο θα έρθει στην Κρήτη,μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω ανταλλαγής(και φυσικά χρημάτων από μέρους μου)να αποκτήσω το καινούργιο και κορυφαίο blue-ray player της Panasonic το DMP-BDT500...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Η κορυφαία στιγμή μετά την αγορά κάθε καινούργιου 'παιχνιδιού':105:

...και νά'το...κουκλί:119:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μόνο η 'component'(χρωμοδιαφορές) απουσιάζει...-είναι φανερό ότι δεν γνωρίζουν τον φίλο μας τον Κεφάλα οι αλήτες οι Γιαπωνέζοι-....μα είναι δυνατόν,πως θα παίζει με μόνο HDMI;:103:

'Εχει και αναλογικές 7.1 εξόδους με Quad Burr Brown 192kHz/32-bit DAC-διαβάζω καλά λόγια για τον ήχο από εκεί,δεν το δοκίμασα ακόμη....αργότερα....

Το νέο remote control,είναι touch pad για τα γνωστά 'βελάκια' και το 'ok'...αρχικά μου φάνηκε πολύ δύσχρηστο και αφού δεν το έσπασα στο μισάωρο,το συνήθισα σιγά-σιγά και δεν αποτελεί πρόβλημα προς το παρόν....μεγάλος μπελάς πάντως στην αρχή...

Είδα περίπου δυο ώρες γνωστές σκηνές από ταινίες,δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό σαν καινούργιο που είναι αλλά με ξετρέλανε...παίζει και ακούγεται εξαιρετικά...κόλλησα μαζί του....έχει πολλές ρυθμίσεις για εικόνα και ήχο-με την έλευση του Μανώλη θα βρούμε τις καλύτερες ελπίζω:137:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.796

Με γειές σύντεκνε!
Υποθέτω γνωρίζεις ότι μπορείς να το ελέγχεις και από το κινητό σου, με το σχετικό app.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.454

Το έχει βάλει, εκτός αν το συμπλήρωσε μετά.

Καλοθέατο Μανωλιό!

Μα καλά, ποιος το σκέφτηκε αυτό το touch pad; :618:

Reaction score
15.548

Μόνο η 'component'(χρωμοδιαφορές) απουσιάζει...-είναι φανερό ότι δεν γνωρίζουν τον φίλο μας τον Κεφάλα οι αλήτες οι Γιαπωνέζοι-....μα είναι δυνατόν,πως θα παίζει με μόνο HDMI;:103:

'Εχει και αναλογικές 7.1 εξόδους με Quad Burr Brown 192kHz/32-bit DAC-διαβάζω καλά λόγια για τον ήχο από εκεί,δεν το δοκίμασα ακόμη....αργότερα....

Είδα περίπου δυο ώρες γνωστές σκηνές από ταινίες,δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό σαν καινούργιο που είναι αλλά με ξετρέλανε...παίζει και ακούγεται εξαιρετικά...κόλλησα μαζί του....έχει πολλές ρυθμίσεις για εικόνα και ήχο-με την έλευση του Μανώλη θα βρούμε τις καλύτερες ελπίζω:137:
δεν εχει component.......!!!!!!!

τι player ειναι αυτο ?

παιζ...?:105:

Μανωλιο.....καλοριζικα και το player και το sub james....
θα σε κανει ο συνονοματος πυραυλο με το τελικο αποτελεσμα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.118

Λοιπόν, πόσο αξιοθαύμαστο μου φαίνεται όταν ξεκινάει κάποιος να αναδιαμορφώνει ένα χώρο που ήδη πλησίαζε το τέλειο! Θαυμάζω τόσο το κουράγιο, όσο και το ότι ξέρει (συνήθως) τι του λείπει και πώς θα το αποκτήσει.

Μπράβο βρε Μανωλιό!! :607:

Θα αλλάξεις και τον BenQ? :136:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλοάκουστο και καλοθέατο!!
Με γειές σύντεκνε!
Υποθέτω γνωρίζεις ότι μπορείς να το ελέγχεις και από το κινητό σου, με το σχετικό app.
καλoθέατο...βάλε μας και μια φωτο του remote...
Καλοθέατο Μανωλιό!
καλες θεασεις !!
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά:403:

Δημήτρη(max),το κινητό το έχω μόνο για κλήσεις...να δέχομαι και να παίρνω...συνήθως τον Ziziko μας:119:

Και μια φωτό του remote(δικιά μου-όχι από web) ...να ήταν φωτιζόμενo...

Πραγματικά πάντως έχει καταπληκτική εικόνα σε 2D και πολύ καλό ήχο από hdmi...ελπίζω να μην ξαναασχοληθώ με player τα επόμενα δυο-τρία χρόνια...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μανωλιο.....καλοριζικα και το player και το sub james....
θα σε κανει ο συνονοματος πυραυλο με το τελικο αποτελεσμα..
Σε ευχαριστώ για το player:107:

'Οσο για το sub μετά από πολύμηνες θεωρητικές σκέψεις:105:...πιστεύω ότι το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο για τον χώρο μου...έτσι νομίζω,ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα(που θάλεγε και ο loggeo !!!)....

Σκέφτομαι να πάρω αυτό για τα sub...τι λες;;;

Ο μόνος περιορισμός για το James είναι ότι θα τοποθετηθεί είτε στο κέντρο της οθόνης(στο δάπεδο εννοείται)η' πίσω από τον καναπέ,όπως το είχε ο Zizik...δεν υπάρχει άλλη θέση διαθέσιμη...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Λοιπόν, πόσο αξιοθαύμαστο μου φαίνεται όταν ξεκινάει κάποιος να αναδιαμορφώνει ένα χώρο που ήδη πλησίαζε το τέλειο! Θαυμάζω τόσο το κουράγιο, όσο και το ότι ξέρει (συνήθως) τι του λείπει και πώς θα το αποκτήσει.

Μπράβο βρε Μανωλιό!! :607:

Θα αλλάξεις και τον BenQ?
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε συντονιστά:119:

Πολύ θα ήθελα έναν καλύτερο pro-AV,αλλά θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα που θα πάρουμε από το καλιμπράρισμα του Μ.Καστρουνή...he is the boss:105:

Όσο για τον BenQ,θα καθαριστεί(έχει γράψει ~1450 ώρες),του χρόνου λέω να αλλάξω λάμπα-μπορεί και να μην χρειαστεί:103:-και θα τον κρατήσω για άλλα δυο χρόνια τουλάχιστον,μπορεί και μέχρι να πέσουν οι τιμές των 4Κ στο πεντοχίλιαρο !!!

Long Live Μπενεκιού !!!!!

Reaction score
15.548

'Οσο για το sub μετά από πολύμηνες θεωρητικές σκέψεις:105:...πιστεύω ότι το συγκεκριμένο είναι το καλύτερο για τον χώρο μου...έτσι νομίζω,ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα(που θάλεγε και ο loggeo !!!)....

Σκέφτομαι να πάρω αυτό για τα sub...τι λες;;;

Ο μόνος περιορισμός για το James είναι ότι θα τοποθετηθεί είτε στο κέντρο της οθόνης(στο δάπεδο εννοείται)η' πίσω από τον καναπέ,όπως το είχε ο Zizik...δεν υπάρχει άλλη θέση διαθέσιμη...
μια χαρα ειναι το FBQ2496

δεν εχει μνημες βεβαια.....αλλα νομιζω οτι δεν σου χρειαζονται......

εαν θες μνημες(εως10) τοτε FBQ1000(αλλα με 8 φιλτρα ανα καναλι λιγοτερα)
......το οποιο βεβαια και τα 12 φιλτρα ανα καναλι του FBQ1000 ειναι πολλα..:116:

εαν βαλεις πισω το sub θα εχεις την δυνατοτητα να κανεις ρυθμιση τα εμπρος αλλιως και το πισω αλλιως........

δλδ εχεις την δυνατοτητα να παιξεις με δυο καναλια(οποια sub θες)και διαφορετικη ισοσταθμιση.

.....φυσικα μιλαμε μονο για sub με αυτα τα μηχανακια...

οποτε θα σε φτιαξει οπως θελεις(η οπως πρεπει) ο Μανωλιος.......

......απλα ετοιμασε τα καλωδια να μην ψαχνεσαι τοτε..

καλοριζικο και αυτο.....:414:

Reaction score
15.548

........ εχεις και την δυνατοτητα του πριν και του μετα με ενα κουμπακι...

δλδ πριν της ισοσταθμισης και μετα αυτης.....:414:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.216
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney