benq w 1070

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Απάντηση: benq w 1070

3Χ η' 4χ το πολύ να είναι....στα περισσότερα πάντως που βρήκα αναφέρουν ταχύτητα 3χ

Reaction score
1

:422:...λογικά 3x....τα ζώα μου αργά:105:
όποιος είναι ευαίσθητος στο rainbow δεν τον αγοράζει
<<Just got the answer from BenQ France about the speed of the chromatic wheel, it's a 6X>>

<<Hi,Kraine.Patience is rewarded. You got the DC3 chip that was neither in the more expensive Acer 9500 or the BenQ 7000. The color wheel sounds like 3X rotational speed with 6 segments so that is a multiplier of 2 -> 3*2= 6x effective rotational speed>>

Απο: http://www.avsforum.com/t/1435626/benq-w1070-dlp-full-hd-3d-ready-with-lens-shift-for-1000/30

Οπότε;τα αργά σου ζώα είναι για τους Γάλλους μάλλον...

ΥΓ.συμφορουμίτη Nelson δεν είμαι ούτε ο κατασκευαστής ούτε κάνω διαφήμιση και δεν βγάζω κέρδος ή ότι άλλο.Το ότι εξέφρασα την επιθυμία να τον αγοράσω λόγω τιμής κυρίως δεν είπα πως είναι και το τέλειο μηχανάκι κ δεν είπα πως είμαι ο ειδικός ή παντογνωστης...έλεος!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Οπότε;τα αργά σου ζώα είναι για τους Γάλλους μάλλον...

ΥΓ.συμφορουμίτη Nelson δεν είμαι ούτε ο κατασκευαστής ούτε κάνω διαφήμιση και δεν βγάζω κέρδος ή ότι άλλο.Το ότι εξέφρασα την επιθυμία να τον αγοράσω λόγω τιμής κυρίως δεν είπα πως είναι και το τέλειο μηχανάκι κ δεν είπα πως είμαι ο ειδικός ή παντογνωστης...έλεος!!!
Πολύ επιθετικά ξεκίνησες χωρίς κανένα λόγο...τα υπόλοιπα εν καιρώ...stay tuned

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

βρε Kostasxar άσε τον Nelson στην πίκρα του, ο Κεφάλας του φτάνει :137:

σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση :126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.950

Παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο και το λένε και ντέρμπι!:623:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Άρα 3x είναι, αλλά με τα 6 segments περνάει 2 φορές σε κάθε περιστροφή το κάθε χρώμα.

Είχαμε όλοι δίκιο! :142:

Kostasxar, μη στραβώνεις με τον Nelson! Είναι καλό παιδί αλλά θηλάζει αυτή την εποχή. :410:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Απάντηση: Re: benq w 1070

Άρα 3x είναι, αλλά με τα 6 segments περνάει 2 φορές σε κάθε περιστροφή το κάθε χρώμα.

Είχαμε όλοι δίκιο! :142:

Kostasxar, μη στραβώνεις με τον Nelson! Είναι καλό παιδί αλλά θηλάζει αυτή την εποχή. :410:
Είναι 3χ γι αυτό θέλει προσοχή σε όσους έχουν ευαισθησία στο φαινόμενο...'Kostasxar' έχεις η' ακόμη πιστεύεις ότι είναι 6χ που κανένας Μπενεκιού δεν είχε στο παρελθόν;:105:

Πράγματι θηλάζω τώρα για να με αφήσει να δω ήρεμη τον αγώνα...από την εγκυμοσύνη μου οι ορμόνες κάνουν πάρτυ...άστα Ziziko μου:137:

Reaction score
1

Δεν στραβώνω ούτε επιτίθομαι συμφορουμίτες..απλά σαν άνθρωπος δεν μου αρέσουν οι υπόνοιες και θέλω τα ΠΑΝΤΑ να ξεκαθαριζονται..(off topic)
Εαν ισχύει το 3x (που μάλλον ισχύει) ανυσηχω για το rainbow αν και στη μια φορα που παρακολούθησα dlp (κάτοχος LCD) δεν το αντιληφθηκα..ερώτηση:έχει να κάνει μόνο με την ταχύτητα του τροχου ή και με την φωτεινοτητα;

Κατα τα αλλα..παραμενω συντονισμενος..:114:

Reaction score
15.548

αν βλεπεις ......το βλεπεις ειτε με 3χ ειτε με 6χ

απλα το παραπανω χ ειναι καλυτερα.....

εγω το βλεπω με ολες τις ταχυτητες....

ααααα....δεν εχει να κανει με την φωτεινοτητα

η μεγαλυτερη αντιθεση κανει το προβλημα πιο εντονο.

Reaction score
30.294

Ο δικός μου στο service menu έχει επιλογή που αυξομειώνεται η ταχύτητα του τροχού.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.950

Είσαι σίγουρος Γιαννάκη;

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Είσαι σίγουρος Γιαννάκη;
Το έχει ξαναγράψει,τούρμπο τον έχει κάνει ο Μανώλης !!!
Θα τον πουλήσει πιο ακριβά από τον δικό σου:116:
Μόνο μην ξεκολλήσει ο τροχός από την πολλή ταχύτητα Γιάννη:127:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

Ανοιχτη προσκληση φιλε μου,οταν με το καλο τον αποκτησω μπορεις να ερθεις να τον δεις..και εγω Αλεξανδρουπολη...
Να σε καλα φιλε μου αν τελικα τον παρεις εδω θα ειμαι.:126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.121
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio