Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
19
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Πάει το 3D! Ως γνωστόν το ριπαρισμένο 3D Bluray παίζει μόνο σε ISO.
Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο για την αναβάθμιση? Είχες προβλήματα στην αναπαραγωγή δίσκων?
δεν βλεπω 3d

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.593
Operation Blocked by Disc εμφανίζεται όταν το BD απαιτεί να αλλάξεις ήχο ή υποτίτλους από το menu του, και όχι από το player.

Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια.
Κάτσε να το καταλάβω αυτό. Χθες έβλεπα απο bdmv φάκελο το Hatfields & McCoys. Όταν πατούσα το κουμπάκι των υποτίτλων μου έδινε τις 4 επιλογές που είχε η ταινία συν τους εξωτερικούς (ελληνικούς). Όταν ωστόσο επέλεγα τους τελευταίους μου έβγαζε το μήνυμα operation blocked by disc. Θαρρώ πως ήχο και υπότιτλους μπορώ να αλλάξω απ' το player. Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα δω το part 3.

Reaction score
205
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Αφού δεν μπορεί να εμφανιστεί στο menu, δε νομίζω.
Μου εμφανιζοταν στο μενου σαν other αλλα οταν το επελεγα μου εβγαζε το μηνυμα operation blocked by disk...

Οι αλλοι υποτιτλοι που ηταν εξ αρχης μεσα στο bluray δισκακι επιλεγονταν κανονικα μεσα απο το μενου του oppo.

Reaction score
1

Από ότι είδα, δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Μια χαρά είμαι με το φιρμ του Δεκέμβρη ;)

Reaction score
171

Από ότι είδα, δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Μια χαρά είμαι με το φιρμ του Δεκέμβρη ;)
Προφανώς! Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο το οποίο θα σε δελεάσει να αναβαθμίσεις.

Το μόνο που προσφέρουν είναι συμβατότητες με νέους τίτλους bluray, δηλαδή το αυτονόητο, αυτό που άλλα player κάνουν χωρίς καμία αναβάθμιση..

L

LLLEFTERIS

Guest

Πηρα και εγω ενα oppo 95 απο φιλο που φευγει μονιμα στην Γερμανια αλλα με βλεπω να το δινω γιατι προτιμω το MAX

Πριν με ρωτησει κανεις γιατι το πηρα να πω οτι μου χρωστουσε 400 ευρω και θα τα εχανα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Γιατι ειναι τοσο χαλια η Ελληνικη γραμματοσειρα στους υποτιτλους; Κινεζικο κινητο με τηλεοραση μου θυμιζει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.758

Γιατι ειναι τοσο χαλια η Ελληνικη γραμματοσειρα στους υποτιτλους; Κινεζικο κινητο με τηλεοραση μου θυμιζει.

Το αγοράζω 290€, γιατί είναι ελαττωματικό! :403:

L

LLLEFTERIS

Guest

Λεω να το κρατησω μην με βριζει και κανενας με την μαπα που θα του πουλησω.

Reaction score
3
Μιά ερώτηση που πιθανότατα έχει απαντηθεί νωρίτερα, αλλά συγχωρείστε με, απλά δε μπορώ να διαβάσω 196 σελίδες με ποστ: Αν αναβαθμίσω το BDP-93 μου και χάσω τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων iso, χάνω και τη δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων sacd-iso και dvd-iso;

Reaction score
171

Αυτό που χάνεις είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων iso (γενικώς) από σκληρό δίσκο.
Οτι γράφεις σε dvd-r ή bd-r δεν επηρεάζεται από τυχόν αναβάθμιση..

Reaction score
3
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει δοκιμαστεί αυτό; Μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση; Συγγνώμη αν επιμένω, αλλά έχω μιά σεβαστή συλλογή με ριπαρισμένα sacd, μερικά από τα οποία υπάρχουν μόνο ως rip πλέον και δε θα ήθελα να τη χάσω.

Reaction score
6

Στο 95 με το τελευταίο firmware αναπαράγει απροβλημάτιστα sacd-iso.
Το έχω δοκιμάσει.

Reaction score
171
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει δοκιμαστεί αυτό; Μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση; Συγγνώμη αν επιμένω, αλλά έχω μιά σεβαστή συλλογή με ριπαρισμένα sacd, μερικά από τα οποία υπάρχουν μόνο ως rip πλέον και δε θα ήθελα να τη χάσω.
Επίτρεψε μου την ερώτηση, έχεις κάποιο σπουδαίο λόγο και θέλεις να αναβαθμίσεις σε firmware που δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή iso?

Το 93άρι μου θα παραμείνει με το τελευταίο firmware Δεκεμβρίου 2011 μέχρι να το αποχωριστώ.

Reaction score
171

Στο 95 με το τελευταίο firmware αναπαράγει απροβλημάτιστα sacd-iso.
Το έχω δοκιμάσει.
Εφόσον τα Oppo αναγνωρίζουν εγγράψιμα και επανεγγράψιμα δισκάκια αυτή η δυνατότητα δε θα σταματήσει ποτέ.

Reaction score
19

εχω πολλα αυλα High Res αξιζει να τα κανω sacd και να τα καψω σε iso μετα,ακουσα διαφορα με το foobar2000 σε μερικα αρχεια που εφτιαξα

Reaction score
1.187

Μπορούν τα hi-res να γίνουν SACD;
Μετατροπή δηλαδή από 24/96 σε DSD;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος