- Reaction score
- 78.632
Αφού δεν μπορεί να εμφανιστεί στο menu, δε νομίζω.
δεν βλεπω 3dΠάει το 3D! Ως γνωστόν το ριπαρισμένο 3D Bluray παίζει μόνο σε ISO.
Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο για την αναβάθμιση? Είχες προβλήματα στην αναπαραγωγή δίσκων?
Κάτσε να το καταλάβω αυτό. Χθες έβλεπα απο bdmv φάκελο το Hatfields & McCoys. Όταν πατούσα το κουμπάκι των υποτίτλων μου έδινε τις 4 επιλογές που είχε η ταινία συν τους εξωτερικούς (ελληνικούς). Όταν ωστόσο επέλεγα τους τελευταίους μου έβγαζε το μήνυμα operation blocked by disc. Θαρρώ πως ήχο και υπότιτλους μπορώ να αλλάξω απ' το player. Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα δω το part 3.Operation Blocked by Disc εμφανίζεται όταν το BD απαιτεί να αλλάξεις ήχο ή υποτίτλους από το menu του, και όχι από το player.
Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια.
Μου εμφανιζοταν στο μενου σαν other αλλα οταν το επελεγα μου εβγαζε το μηνυμα operation blocked by disk...Αφού δεν μπορεί να εμφανιστεί στο menu, δε νομίζω.
Προφανώς! Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο το οποίο θα σε δελεάσει να αναβαθμίσεις.Από ότι είδα, δεν πρόκειται να αναβαθμίσω. Μια χαρά είμαι με το φιρμ του Δεκέμβρη![]()
Γιατι ειναι τοσο χαλια η Ελληνικη γραμματοσειρα στους υποτιτλους; Κινεζικο κινητο με τηλεοραση μου θυμιζει.
Επίτρεψε μου την ερώτηση, έχεις κάποιο σπουδαίο λόγο και θέλεις να αναβαθμίσεις σε firmware που δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή iso?Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει δοκιμαστεί αυτό; Μπορεί να το βεβαιώσει κάποιος που έχει κάνει την αναβάθμιση; Συγγνώμη αν επιμένω, αλλά έχω μιά σεβαστή συλλογή με ριπαρισμένα sacd, μερικά από τα οποία υπάρχουν μόνο ως rip πλέον και δε θα ήθελα να τη χάσω.
Εφόσον τα Oppo αναγνωρίζουν εγγράψιμα και επανεγγράψιμα δισκάκια αυτή η δυνατότητα δε θα σταματήσει ποτέ.Στο 95 με το τελευταίο firmware αναπαράγει απροβλημάτιστα sacd-iso.
Το έχω δοκιμάσει.