Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη του AVSite!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.638
Re: Απάντηση: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη

σε βλεπω ετοιμο για χτυπημα στο κεφαλι Μητσομ.....:403:
Τα πιό κάτω δεν τα είδες βρε?

Καλά, λέμε τώρα καμιά μ@λακία να περνάει η ώρα. :142:

:116:

Όταν αρχίσουν να βγαίνουν αρκετές νέες ταινίες σε 4Κ, θα πάρω 4K projector.
Τις παλιές δεν τις ξαναπαίρνω τρίτη-τέταρτη φορά.
Καλά, άντε να πάρω 50-100 παλιές.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη του

χρωματικα πρεπει να ειδατε αυτο μιας και τα εχει ετοιμα....

DCI preset

και εκει θα βλεπουμε πιθανον με 4Κ

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 γ

Όταν αρχίσουν να βγαίνουν αρκετές νέες ταινίες σε 4Κ, θα πάρω 4K projector.
Τις παλιές δεν τις ξαναπαίρνω τρίτη-τέταρτη φορά.
Καλά, άντε να πάρω 50-100 παλιές.
το 13 ετοιμασου.....100 ταινιες :142:

Reaction score
777
Re: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη του AVSit

οι φωτογραφίες απο τη νταβέρνα που είναι????

μόνο μήν έχω βγεί παχύς σας έσκισα!!!

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη

Να πούμε και ένα ευχαριστώ στον φίλο Ντέταρι για το γαλακτομπουρεκάκι .....ε...!!!!
Να είσαι καλα!!!

Eλα ρε φιλε αφου τις μοιραστηκαμε τις θερμιδες ποιος στη χαρη μας!!! :) Να σου πω την αμαρτια μου ξαναπηγα πριν κανα διωρο κ πηρα 3 κομματια γιατι μου καλαρεσε χααχαχαααα!!!!!

Πισω στα δικα μας τι να πρωτογραψω τα χετε πει ηδη κ με πολλες λεπτομερειες!! Απλα επειδη ειχα καιρο να παρεβρεθω σε συναντηση για μια ακομη φορα περασε η ωρα κ δε το πηραμε χαμπαρι...

Δυστηχως η κακοκαιρια δε βοηθησε χθες μιλαμε τα ειδα ολα ειδικα στο ανεβασμα!!! Αλλα ευτυχως ο 1000αρης μας αποζημιωσε με το παραπανω!!! Αν κ αργησα να μπω, και η θερμοκρασια μεσα στην αιθουσα ηταν 50+ οταν ειδα τις ιντσες και μετα την εικονα τα ξεχασα ολα!!! Χαζευα κ παραλληλα σκεφτομουν με τι κουραγιο θα γυρισω σπιτι πισω στις 100+ ιντσες κ τον φιλοτιμο μπενεκιου μου.....
Απλα ηθελα ακομα ενα μισαωρο να χαζεψω ωσπου να μαζεψω τα σαλια μου ειχε τελειωσει!!!

Eυτυχως μετα χτυπησαμε το γαλακτομπουρεκο κ ηρθαμε στα ισα μας!!!

Παρτε κ λιγο υλικο 4κ απο μετα την εκθεση χαχαχαχαχαααα

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
89
Re: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη του AVSit

και μερικες ακομα.....

Η αιθουσα κολασεως......... Μπαινεις κ ξεχνας το πονο σου!! :)

Aπο μεσα δεν εχω υλικο μιας κ εχασα το φως μου χαχαχαχαχαααα

Απεξω ομως εχουμε αρκετο υλικο αν και αρκετοι ηταν αυτοι που εχουν αρχισει διαιτα!!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Εντυπώσεις απο την παρουσίαση των Sony VPL-VW1000 και vw50 για τα μέλη του

Reality Creation

Reaction score
152

οσες φωτο και να βαλετε,δεν προκειται με τιποτα να νιωσουμε οτι ειδατε εκει μεσα.....:110:

Reaction score
89

οσες φωτο και να βαλετε,δεν προκειται με τιποτα να νιωσουμε οτι ειδατε εκει μεσα.....:110:
αν μπορω να σε παρηγορησω φιλτατε να σου πω οτι απο mirage μεσα στην αιθουσα δεν ειχε.... οποτε ηχητικα δεν εχασες τιποτα :204::204::204:

Reaction score
6

Μπραβο πολυ ωραιες οι φωτογραφιες! τι εικονα ειναι αυτη :428:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.670

Η προχθεσινή παρουσίαση είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια.

Θα ήθελα να κάνω όμως μια παρατήρηση: τόσο στην παρουσίαση της Sony, όσο και σε προηγούμενες παρουσιάσεις ή συγκριτικά που κάναμε στο παρελθόν, λίγοι είναι αυτοί που γράφουν τις εντυπώσεις τους. Οι άνθρωποι που μας καλούν, εμάς, αποκλειστικά τα μέλη του Avsite, θα ήθελαν να ξέρουν την απήχηση που είχε σαν γεγονός. Θετική ή αρνητική. Το forum μας έχει δύναμη, και η δύναμή του γίνεται μεγαλύτερη όσο περισσότεροι εκφράζουν τις εντυπώσεις και τις απόψεις τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μέλη ενός φόρουμ. Η γνώμη και άποψη του καθ' ενός από εμάς που δήλωσε συμμετοχή, έχει σημασία για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Η άποψή μας λοιπόν, από τη στιγμή που συμμετείχαμε σαν μέλη ενός φόρουμ και όχι σαν ιδιώτες, θεωρώ ότι επιβάλλεται να εκφραστεί. Ποιό το νόημα της συμμετοχής, αν πρόκειται ο καθένας μας να κρατήσει τις εντυπώσεις για τον εαυτό του?

Με βάση τα παραπάνω υπάρχει η σκέψη στις επόμενες παρουσιάσεις να παρευρίσκονται εκείνοι των οποίων η συμμετοχή στο φόρουμ μετά την παρουσίαση θα είναι ενεργή. Θέλουμε την ενεργή συμμετοχή σας τόσο στις παρουσιάσεις, όσο και εδώ μετά από αυτές.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Η προχθεσινή παρουσίαση είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια.

Θα ήθελα να κάνω όμως μια παρατήρηση: τόσο στην παρουσίαση της Sony, όσο και σε προηγούμενες παρουσιάσεις ή συγκριτικά που κάναμε στο παρελθόν, λίγοι είναι αυτοί που γράφουν τις εντυπώσεις τους. Οι άνθρωποι που μας καλούν, εμάς, αποκλειστικά τα μέλη του Avsite, θα ήθελαν να ξέρουν την απήχηση που είχε σαν γεγονός. Θετική ή αρνητική. Το forum μας έχει δύναμη, και η δύναμή του γίνεται μεγαλύτερη όσο περισσότεροι εκφράζουν τις εντυπώσεις και τις απόψεις τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μέλη ενός φόρουμ. Η γνώμη και άποψη του καθ' ενός από εμάς που δήλωσε συμμετοχή, έχει σημασία για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Η άποψή μας λοιπόν, από τη στιγμή που συμμετείχαμε σαν μέλη ενός φόρουμ και όχι σαν ιδιώτες, θεωρώ ότι επιβάλλεται να εκφραστεί. Ποιό το νόημα της συμμετοχής, αν πρόκειται ο καθένας μας να κρατήσει τις εντυπώσεις για τον εαυτό του?

Με βάση τα παραπάνω υπάρχει η σκέψη στις επόμενες παρουσιάσεις να παρευρίσκονται εκείνοι των οποίων η συμμετοχή στο φόρουμ μετά την παρουσίαση θα είναι ενεργή. Θέλουμε την ενεργή συμμετοχή σας τόσο στις παρουσιάσεις, όσο και εδώ μετά από αυτές.
Ετσι ακριβως ειναι Γιαννη!
Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ειμαστε πολυφωνικο μεσο.Οσες περισσοτερες "φωνες" ακουγονται τοσο καλυτερα.
Διοτι με αυτον τον τροπο και οι φιλοι απο την περιφερεια θα εχουν μια πιο ολοκληρωμενη εικονα αυτου που οι ιδιοι δεν μπορεσαν να απολαυσουν λογω αποστασης αλλα και οι ιδιες οι εταιρειες/αντιπροσωπειες βοηθουνται στο να βελτιωσουν πραγματα και καταστασεις στο μελλον.
Δεν νοειται να ημασταν κοντα στους 40 προχθες και να μην εχουν γραψει ουτε οι δεκα πεντε...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.670

Εδώ δεν γράφουμε απόψεις σαν ειδικοί. Δεν είμαστε, εγώ τουλάχιστον όχι.

Για τον Κεφάλα πάλι δεν παίρνω κι όρκο...:116:

Απόψεις κι εμπειρίες μοιραζόμαστε. Γι' αυτό και θα παραθέσω το πολύ ωραίο post του gbeg. Τέτοια θέλουμε. :444:

Καλησπέρα και απο εμένα.
Αφού ευχαριστήσω με την σειρά μου την Sony για τον χρόνο και τον κόπο τους, ας πώ και εγώ 2 πραγματάκια (που ήδη έχουν ειπωθεί βέβαια....)

Δέν είμαι κάτοχος προβολέα, δεν έχω τριβή με το αντικείμενο και για εμένα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώ κάτι εντυπωσιακό αλλά και πραγματικά προτώγνωρο για τα μάτια μου.
Όταν έπαιξε το demo γυρισμένο απο κάμερα 4Κ εντυπωσιάστηκα......Δεν περίμενα ότι μπορούσα να δώ τόση λεπτομέρεια, τέτοια ποιότητα χρωμάτων από τα 3-4 μέτρα απόσταση σε μέγεθος 150-160'' !! Δυστυχώς όμως ήταν μόνο το demo που εντυπωσίαζε σε τέτοι βαθμό....Το trailer από το Total Recall καλύτερα θα ήταν να μην το είχαν συμπεριλάβει στην παρουσίαση γιατί αν κάποιος είχε δεί μόνο αυτό θα έλεγε ότι του πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες....Είναι προφανές λοιπόν ότι παίζει τεράστιο ρόλο και το υλικό προκειμένου να δείξει ένα μηχάνημα τις δυνατότητές του.
Στο απόσπασμα της ταινείας που μας πρόβαλαν απο bluray player με τον ''μικρό'' προβολέα της παρουσίασης περισσότερο φυσική μου φάνηκε η εικόνα όταν απενεργοποίησαν την 'den thymame pos to lene' επεξεργασία εικόνας, και σίγουρα πιο κινηματογραφική η αίσθηση. Πάντως και αυτό το μηχάνημα έχει εντυπωσιακές δυνατότητες, και η τιμή του είναι μεν υψηλή για τον μέσο χρήστη αλλά μέσα σε 'λογικά' πλαίσια για κάποιον που θέλει το κάτι παραπάνω....

Αυτά τα λίγα και απο εμένα.

Reaction score
1.988

Εδώ δεν γράφουμε απόψεις σαν ειδικοί. Δεν είμαστε, εγώ τουλάχιστον όχι.

Για τον Κεφάλα πάλι δεν παίρνω κι όρκο...:116:

Απόψεις κι εμπειρίες μοιραζόμαστε. Γι' αυτό και θα παραθέσω το πολύ ωραίο post του gbeg. Τέτοια θέλουμε. :444:
Δηλαδή εμένα θα με ξαναφωνάξετε ε......; :116::136:

Reaction score
0

Καλημέρες σε όλους! Μέλος του forum είμαι κι εγώ (έστω κι ως lurker... χε), δεν παρευρέθηκα στην παρουσίαση μαζί σας - αν και ο Καφάτος γνωρίζει πόσο θα προτιμούσα να είμαι με real fans του χώρου! ;-) - αλλά με τους δημοσιογράφους. Είπα ωστόσο να "καταθέσω το λιθαράκι μου" και να παραθέσω τις εντυπώσεις μου στα άρθρα που δημοσιεύτηκαν, αν μη τί άλλο γιατί υπάρχουν κι άλλα θέματα που τίθενται γύρω από την υπερυψηλή ευκρίνεια, όχι μόνο η εικόνα του VW1000ES.

Πρώτον κι αρχή, ας μη γελιόμαστε: είναι ΑΠΙΘΑΝΑ μεγάλο το άλμα μπροστά από το "απλό" HD στο UHD. Όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί - και λαμβάνοντας στα υπόψιν και τις αντίξοες συνθήκες που σωστά υπογράμμισε ο Αντρέας - μπορούμε να το πιστοποιήσουμε. Το θέμα του native περιεχομένου είναι μεγάλο, όπως πάντα, και κρίνοντας από όσα είδα στην παρουσίαση το ΟΠΟΙΟ σύστημα upscaling από 1080p σε 2160p δεν θα είναι αρκετό για να προσφέρει ικανοποιητικό αναλογικά αποτέλεσμα, όμως δεν χωρά αμφιβολία στο εξής: μπαίνουμε σε νέα φάση στο οικιακό σινεμά με τον 1000ES. Προσωπικά κλαίω ήδη που πρέπει να "συμβιβάζομαι" πλέον με τον 90ES μου... προσπαθώ actively να μη θυμάμαι την εικόνα εκείνων των demo clips σε UHD!

Για όποιον/όποια ενδιαφέρεται, τα δύο άρθρα που έγραψα για το θέμα βρίσκονται εδώ

http://www.athinorama.gr/digital/homecinema/articles/default.aspx?id=14028

και εδώ

http://www.athinorama.gr/digital/homecinema/articles/default.aspx?id=14029

Όποιος φίλος/φίλη έχει σχόλια γι' αυτά, ευπρόσδεκτα. Προσωπικά παρακολουθώ το παρόν thread από την πρώτη μέρα και οι σκέψεις μου για το θέμα αλλού συμπίπτουν, αλλού όχι απαραίτητα με αυτά που διαβάζω... τουλάχιστον όμως η συζήτηση φαίνεται να είναι γόνιμη. Άντε να δούμε ποιός από όλους εμάς (ή αν!) θα έχει την ευκαιρία να δει τον 1000ES με καμία Stewart και calibrated!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm