argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Απάντηση: Re: Μεγάλη εικόνα , μεγάλος ήχος ?
σωτηρη οπως ξερεις η πλειοψηφια νομιζει οτι ακουει σωστα , οταν ακουσει .........θα σπασει σφραγισματα,
για εξοδα ειμαστε..............
και οτι οι τρυπες ειναι αποληξη οξυγονου σε λειωμενο τυρι........
εξαλλου ας τον τρελλο στην τρελλα του.......
E nelson όχι 30 δεν είναι.
θυμιο πολλοι επειδη μπορουν να τελικιασουν με ασφαλεια παπι 72 cc το θεωρουν και το καλυτερο μηχανακι, μην τους ξυπνας,
βλεπουν 1L και νοιωθουν οτι κλεινουν ραντεβου με το χαρο
Δεν είναι άσχημα αλλά όχι το τέλειο και σίγουρα εξαρτάται από τις διαστάσεις και το σχήμα της κάτοψης κατά πολύ. Είμαι στα 52 τμ dedicated (παραλληλόγραμμο 5.15 χ 10) )και καμιά 10τμ ακόμα δεν θα με χάλαγαν και κυρίω από 0,5-1μ παρισσότερο φάρδος από την κάθε πλευρά για να μην έχω τα surrounds στα 2.20 από το money seat (δηλαδή μόνο για μένα) αλλά στα 3 μέτρα. Βέβαια ανεβάινουν υπερβολικά και οι απαιτήσεις σε ήχο αλλά άλλο reference κι άλλο preference.
Κι όσον αφορά τις στάθμες ο λόγος που πούλησα όλα τα B&W ήταν αυτός. Πολύ απλά ΔΕΝ. Στα 50τμ
ΟΧΙ μην λες τετχια, ξερεις ποσοι bwαδες θα μπουν σε σκεψη ? ξερεις ποσοι θα πουν
ρε λες ο σωτηρης να εχει δικιο ? και πουλησα πλεμονι για να τα αποκτησω ......
Αν θυμάσαι τα είχα βάλει αγγελία ξανά πριν 2 χρόνια για τον ίδιο ακριβώς λόγο μόνο που τότε έπαιζαν στα 140τμ με 4.5 μέτρα ταβάνι. Ακόμα χειρότερες συνθήκες δηλαδή. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω B&W κι αν πάρω θα ειναι μόνο τα 800 Diamond τίποτα μικρότερο κι αυτά αυστηρά για σαλόνι κι επειδή μου αρέσει υπερβολικά το design τους.
Στα 30τμ. ή θα σε περιορίζει το φάρδος ή η τοποθέτηση των surrounds λόγω μήκους. Και μπορεί αυτή τη στιγμή το 7.1 να είναι αποτυχεία αλλά στο μέλλον όταν βγει το Dolby Atmos στο σπίτι αυτό θ'αλλάξει πολύ. Και κάτι μου λέει ότι με την έλευση του νέου φορμά για 4Κ θα το δούμε κι αυτό.
Κι όσον αφορά τις στάθμες είναι θέμα dynamic headroom. Το μόνο hi-fi ηχείο που έχω ακούσει και είναι ικανό για reference level (ΣΩΣΤΟ) είναι το JBL 9800SE (και γενικά η σειρά synthesis).
με 3 ιδια μπροστα ? και ηχοπερατη οθονη ? ΟΚ
ξερεις πολλους με ηχοπερατη....ή για κεντρικο θα βαλεις το γραμματοσημο ?
να πουμε και για τα αναλογα θηριωδη ενισχυτικα που απαιτει......
in the other hand , u know ......
το σωστο συστημα δεν κρινεται απο το ποσο κανει , αλλα απο το ποσο σωστα παιζει.....ight ?(ανευ r)
Μεγάλη κουβέντα, πολύ μεγάλη κουβέντα και ειλικρινά για τους περισσότερους δεν έχει και νόημα. Απλά άλλο τι θέλουμε στο σαλόνι κι άλλο τι είναι καλό ή καλύτερο για το έργο που καλείται να επιτελέσει.
σωτηρη οπως ξερεις η πλειοψηφια νομιζει οτι ακουει σωστα , οταν ακουσει .........θα σπασει σφραγισματα,
για εξοδα ειμαστε..............
και οτι οι τρυπες ειναι αποληξη οξυγονου σε λειωμενο τυρι........
εξαλλου ας τον τρελλο στην τρελλα του.......