PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.452
Μην του βάζετε τόσα πολλά μαζεμένα του πολύτεκνου βρε. Τι να πρωτοπρολάβει? Να πλύνει να σιδερώσει, να θηλάσει? :136::204:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Μην του βάζετε τόσα πολλά μαζεμένα του πολύτεκνου βρε. Τι να πρωτοπρολάβει? Να πλύνει να σιδερώσει, να θηλάσει? :136::204:
:405:

Reaction score
38

Δεν ξέρω αν ενέχουν ειρωνεία (προς την προτροπή μου για δοκιμές με patterns) τα σχόλια που ακολούθησαν, αλλά έδωσα συγχαρητήρια για κάτι που όντως δεν γινόταν όπως θα έπρεπε (και όχι μόνο απο εσάς) ενώ έκανα πρόταση να χρησιμοποιηθεί ο ταπεινός εξοπλισμός που διαθέτω για κάτι ανάλογο από το καλοκαίρι.

τεσπα... δικό σας το μαχαίρι, δικό σας και το καρπούζι...

Αν θέλετε διαπαιδαγωγήστε το κοινό που σας διαβάζει, δίνοντας στοιχεία για την απόδοση των media players... προσπαθήστε να βρείτε μετρητικά για απόκλιση χρώματος και gamma και ότι άλλο μπορέσετε ώστε να αξιοποιηθούν τηλεοράσεις πολλών εκατοντάδων ευρώ με ένα αντίστοιχο σε ποιότητα player... κρίμα είναι...

τις προάλλες δοκίμασα δύο απο τα διάσημα και προτεινόμενα media palyers και το πρώτο (netgear) δεν διάβαζε flag σε mkv (έπαιζε δηλ χρώματα απο άλλο πρότυπο!) και το έτερο (prodigy) απέτυχε να δώσει καθαρές κουκίδες και συμμετρική γραμμή στο overscan (λευκή γραμμή πλαίσιο στο sharpness και overscan).

Mακάρι η αρχή που έκανε ο loggeo να έχει συνέχεια...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Δεν ξέρω αν ενέχουν ειρωνεία (προς την προτροπή μου για δοκιμές με patterns) τα σχόλια που ακολούθησαν, αλλά έδωσα συγχαρητήρια για κάτι που όντως δεν γινόταν όπως θα έπρεπε (και όχι μόνο απο εσάς) ενώ έκανα πρόταση να χρησιμοποιηθεί ο ταπεινός εξοπλισμός που διαθέτω για κάτι ανάλογο από το καλοκαίρι.

τεσπα... δικό σας το μαχαίρι, δικό σας και το καρπούζι...

Αν θέλετε διαπαιδαγωγήστε το κοινό που σας διαβάζει, δίνοντας στοιχεία για την απόδοση των media players... προσπαθήστε να βρείτε μετρητικά για απόκλιση χρώματος και gamma και ότι άλλο μπορέσετε ώστε να αξιοποιηθούν τηλεοράσεις πολλών εκατοντάδων ευρώ με ένα αντίστοιχο σε ποιότητα player... κρίμα είναι...

τις προάλλες δοκίμασα δύο απο τα διάσημα και προτεινόμενα media palyers και το πρώτο (netgear) δεν διάβαζε flag σε mkv (έπαιζε δηλ χρώματα απο άλλο πρότυπο!) και το έτερο (prodigy) απέτυχε να δώσει καθαρές κουκίδες και συμμετρική γραμμή στο overscan (λευκή γραμμή πλαίσιο στο sharpness και overscan).

Mακάρι η αρχή που έκανε ο loggeo να έχει συνέχεια...
Αγαπητέ Dalanik, καταρχήν οι δοκιμές με patterns δεν έγιναν κατόπιν προτροπής σου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν έχεις ξαναποστάρει στα θέματα A-400, Med 1000. Όπως προείπα πολύ αμφιβάλω αν έχει χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος τρόπος σε ελληνικό ή ξένο φόρουμ. Σε ευχαρίστησα ωστόσο για τα καλά σου λόγια και εν καιρώ θα απαντάω σε όποιο-τεχνικής φύσεως-θέμα προκύψει.
Πάμε λίγο παρακάτω τώρα. Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως τόσο το μαχαίρι, όσο και το καρπούζι είναι πληρωμένα απ' την τσέπη μου. Πράγμα που σημαίνει το αυτονόητο. Κανείς δε μου χάρισε ή δάνεισε μια συσκευή για να την κάνω review. Υπό ποια ιδιότητα εξάλλου, Ένας ακόμα χομπίστας είμαι, όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Θα μπορούσα να κοτσάρω τα players στο rack μου, να πατήσω το play και να γλιτώσω άφθονες ώρες γράφοντας γι' αυτά.
Διαβάζω για τις πραγματικά σημαντικές σου παρατηρήσεις για τα netgear και prodigy, τα οποία είχες στα χέρια σου, αλλά δεν βρήκα κάπου να έχεις ανοίξει κάποιο θέμα για να βοηθήσεις τους συμφορουμίτες σου.
Γιατί υπάρχει η θεώρηση ότι είναι μόνο δική μας υποχρέωση να διαπαιδαγωγήσουμε το κοινό μας; Ξαναλέω είμαστε χομπίστες, όχι μισθωτοί υπάλληλοι. Είμαστε ανοιχτοί στο να δώσουμε και να πάρουμε γνώση.
Το γράφω αυτό κι ας το διαβάσουν και τα υπόλοιπα μέλη. Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να προσφέρει τη γνώση του, να γράψει τις εντυπώσεις του, να κάνει ένα review.

Reaction score
38

Δυστυχώς είμαστε σε άλλο μήκος κύματος (πιστεύω πως φταίει το "πληκτρολόγιο και όχι κάτι άλλο)

1) Σε κανένα σημείο δεν υπονόησα ότι οι δοκιμές έγιναν κατόπιν προτροπής μου.
Αυτό θα συνέβαινε αν ο παρόν χρόνος ήταν αρχές Σεπτέμβρη... αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο Λεωνιδας. Ελπίζω να το κάνει, εφόσον δεν θυμάσαι την καλοκαιρινή μου πρόταση εσύ.

2) Οι δοκιμές μπορούν να γίνουν είτε με συσκευές κατόχων, είτε με την άδεια του αντιπροσώπου που θα παρέχει και το οποιοδήποτε μηχανάκι. Μπορείς να ανοίξεις κάποιο σχετικό περιοδικό και εύκολα θα καταλάβεις ότι υπάρχει και αυτή η οπσιόν για την ενημέρωση του κοινού, πέραν του αγοράζω και δοκιμάζω.

3) Ο ρόλος του forum εφόσον θέλει να ονομάζεται "τεχνικό φορουμ" και όχι κοινωνική δικτύωσης αυτονόητα εμπεριέχει και τις δοκιμές και ενημέρωση του κοινού στη βάση δοκιμών και μετρήσεων

4) Αν έκανα ολοκληρωμένες δοκιμές σε κάποιο μηχανάκι θα τις δημοσιοποιούσα... το έχω κάνει άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν (σε άλλο φορουμ) ακόμα και αν ήταν ελλιπείς και εντελώς ερασιτεχνικές.
Οι αναφορές μου εδώ για κάποια μηχανάκια φίλου που δοκιμάσαμε παρέα (έπονται των αναφορών μου σε άλλο φορουμ με σχετική αφορμή) έγινε για να δικαιολογήσει την ανάγκη για συγκρίσεις με το πρότυπο και έχοντας σημεία αναφοράς τύπου oppo93 που αποδεδειγμένα το πετυχαίνουν - όχι εντυπώσεις με το μάτι και τον υποκειμενισμό του καθενός.

5) Το θέμα της ειρωνείας έμεινε αναπάντητο... μάλλον δεν υπήρξε χρόνος για αυτό προσπαθώντας να πείσεις ότι η δοκιμές σου δεν έγιναν κατόπιν προτροπής μου - πράγμα που εννοείται ότι δεν υπονόησα και φυσικά δεν συμβαίνει...
Λίγο λιγότερη κακοπιστία απέναντι στο συνομιλητή δεν θα έβλαπτε πιστεύω.

Καλη συνέχεια και αν θέλεις κάποιες ιδέες για τις δοκιμές σου, ευχαρίστως να βοηθήσω (σε όσα γνωρίζω).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δυστυχώς είμαστε σε άλλο μήκος κύματος (πιστεύω πως φταίει το "πληκτρολόγιο και όχι κάτι άλλο)

1) Σε κανένα σημείο δεν υπονόησα ότι οι δοκιμές έγιναν κατόπιν προτροπής μου.
Αυτό θα συνέβαινε αν ο παρόν χρόνος ήταν αρχές Σεπτέμβρη... αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο Λεωνιδας. Ελπίζω να το κάνει, εφόσον δεν θυμάσαι την καλοκαιρινή μου πρόταση εσύ.

2) Οι δοκιμές μπορούν να γίνουν είτε με συσκευές κατόχων, είτε με την άδεια του αντιπροσώπου που θα παρέχει και το οποιοδήποτε μηχανάκι. Μπορείς να ανοίξεις κάποιο σχετικό περιοδικό και εύκολα θα καταλάβεις ότι υπάρχει και αυτή η οπσιόν για την ενημέρωση του κοινού, πέραν του αγοράζω και δοκιμάζω.

3) Ο ρόλος του forum εφόσον θέλει να ονομάζεται "τεχνικό φορουμ" και όχι κοινωνική δικτύωσης αυτονόητα εμπεριέχει και τις δοκιμές και ενημέρωση του κοινού στη βάση δοκιμών και μετρήσεων

4) Αν έκανα ολοκληρωμένες δοκιμές σε κάποιο μηχανάκι θα τις δημοσιοποιούσα... το έχω κάνει άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν (σε άλλο φορουμ) ακόμα και αν ήταν ελλιπείς και εντελώς ερασιτεχνικές.
Οι αναφορές μου εδώ για κάποια μηχανάκια φίλου που δοκιμάσαμε παρέα (έπονται των αναφορών μου σε άλλο φορουμ με σχετική αφορμή) έγινε για να δικαιολογήσει την ανάγκη για συγκρίσεις με το πρότυπο και έχοντας σημεία αναφοράς τύπου oppo93 που αποδεδειγμένα το πετυχαίνουν - όχι εντυπώσεις με το μάτι και τον υποκειμενισμό του καθενός.

5) Το θέμα της ειρωνείας έμεινε αναπάντητο... μάλλον δεν υπήρξε χρόνος για αυτό προσπαθώντας να πείσεις ότι η δοκιμές σου δεν έγιναν κατόπιν προτροπής μου - πράγμα που εννοείται ότι δεν υπονόησα και φυσικά δεν συμβαίνει...
Λίγο λιγότερη κακοπιστία απέναντι στο συνομιλητή δεν θα έβλαπτε πιστεύω.

Καλη συνέχεια και αν θέλεις κάποιες ιδέες για τις δοκιμές σου, ευχαρίστως να βοηθήσω (σε όσα γνωρίζω).
Αγαπητέ Dalanik εξακολουθείς να μην έχεις καταλάβει σε τι χώρο βρίσκεσαι και σε τι άτομα απευθύνεσαι, όσα έγραψες έχουν στόχο επαγγελματίες που βγάζουν χρήματα από τις "δοκιμές".

Κακώς τα απευθύνεις σε τρελούς που προσπαθούν να ενημερώσουν όταν έχουν ελεύθερο χρόνο έχοντας, τις περισσότερες φορές, αγοράσει οι ίδιοι τα προϊόντα.

καλό θα ήταν να γίνει ένας διαχωρισμός των posts που είναι άσχετα με το θέμα του νήματος....

Reaction score
38

Η αξία της ενημέρωσης όλων μας (των απλών μελών) λαμβάνει ιδιαίτερη αξία όταν έρχεται από ανιδιοτελείς χομπίστες όπως ο loggeo.

Εν πάσι περιπτώσει η συμμετοχή μου στο νήμα είχε σκοπό να επικροτήσει την ωραία προσπάθεια και να δώσει ώθηση για περισσότερες σωστές δοκιμές και όχι κάτι άλλο... αν δεν έχετε χρόνο είναι κατανοητό.

υγ. Μακριά απ΄όλους μας τα στημένα συγκριτικά, καμία αντίρρηση σε αυτό.

Reaction score
171

Που έχετε μπλέξει ρε παιδιά??
Τόσο ανέτοιμο μηχάνημα δε νομίζω να έχει ξανακυκλοφορήσει στην αγορά..
Βλέπω όμως ότι έχετε υπομονή, δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα και δεν επικρίνετε την κατασκευάστρια εταιρία που έκανε παγκόσμια αρπαχτή και κυριολεκτικά εξαπάτησε τους καταναλωτές.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Που έχετε μπλέξει ρε παιδιά??
Τόσο ανέτοιμο μηχάνημα δε νομίζω να έχει ξανακυκλοφορήσει στην αγορά..
Βλέπω όμως ότι έχετε υπομονή, δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα και δεν επικρίνετε την κατασκευάστρια εταιρία που έκανε παγκόσμια αρπαχτή και κυριολεκτικά εξαπάτησε τους καταναλωτές.
Φυσικά δεν έχεις διαβάσει όλο το νήμα και εξακολουθείς να είσαι σε έναν δικό σου κόσμο.... :203:

Reaction score
2
Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Παντως κι εγω δεν εχω διαβασει κανεναν να λεει "Μην το παρετε" γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα συμφωνα με αυτα που διαβαζω εδω κι εξω. Εδω τα γυρνανε πισω...

Το θελει υπομονη δεν το δεχομαι. Αν το εδιναν τσαμπα ναι.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση επισημαίνω ότι
1. Δεν σας λέμε τι να αγοράσετε
2. δεν είμαστε επαγγελματίες δοκιμαστές
3. προσπαθούμε να καλύψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ανάλογα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό που έχουμε, τις δυνατότητες κάθε μηχανήματος
4. Οι περισσότερες δοκιμές γίνονται με μηχανήματα που αγοράζει αυτός που κάνει τη δοκιμή
5. Οι άμεσες συγκρίσεις είναι δύσκολο να γίνουν, πρέπει ο δοκιμαστής να έχει στην κατοχή του τα μηχανήματα

τα παραπάνω είναι γενικά

ειδικά για την σύγκριση A-400 και MED1000 δεν νομίζω ότι θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα μέχρι τις γιορτές για έναν πολύ απλό λόγο, το Realtek 1156 βρίσκεται στην αγορά εδώ και έναν χρόνο με αποτέλεσμα να έχει ωριμάσει πολύ το software, αντίθετα το Sigma 8911 τώρα ξεκινά.
Εγώ πάλι το έχω πάρει λίγο στραβά. Με ρωτάς απο που το πήρα και πόσο. Σε παρέπεμψα στο link που δείχνει την αγορά μου. Ξαναρωτάς απο που και πόσο να το πάρεις.
Με ρωτάς αν θα έπρεπε να το αγοράσεις. Σου λέω να κάνεις υπομονή. Μέσα στις προηγούμενες σελίδες τεκμηριώνω ότι το firmware του δεν είναι έτοιμο. Συνεχίζεις να μπερδεύεσαι ωστόσο.
Υπογράμμισα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα ίδια αρχεία που παίζει το Mede8er κι ότι έχει καλύτερη εικόνα, ότι ανάλογα με τις ανάγκες του καθένα (τι αρχεία έχει, αν έχει hardware για να αξιοποιήσει αυτή την καλύτερη εικόνα) προχωράει ή επιλέγει να κάνει υπομονή ελπίζοντας να βελτιωθεί το firmware του pop corn.
Τι δεν είναι ξεκάθαρο; Εδώ γίνεται μια παρουσίαση του προϊόντος. Ελπίζω να φανούν οι όποιες αδυναμίες και τα δυνατά του σημεία. Απο εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει και κάποια κριτική σκέψη σ' αυτά που διαβάζουμε.
Αν κάτι δεν είναι κατανοητό στην παρουσίαση ή υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τεχνική απορία ρωτήστε, όπως καλή ώρα κάνει ο maestro. Απ' τη στιγμή που θα λάβετε απάντηση κρίνετε αν σας κάνει το συγκεκριμένο προϊόν ή όχι.
Συγγνώμη αλλά ερώτηση του στιλ "να το αγοράσω ή όχι" δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί εκ των πραγμάτων.
Παντως κι εγω δεν εχω διαβασει κανεναν να λεει "Μην το παρετε" γιατι αυτη ειναι η πραγματικοτητα συμφωνα με αυτα που διαβαζω εδω κι εξω. Εδω τα γυρνανε πισω...

Το θελει υπομονη δεν το δεχομαι. Αν το εδιναν τσαμπα ναι.
Συγνώμη αλλά δεν έχεις διαβάσει όλο το θέμα ή αν το διάβασες δεν έδωσες την πρέπουσα σημασία εκεί που έπρεπε...

Reaction score
2

Μπορει να μην θελετε να λετε στον κοσμο τι να παρει και το καταλαβαινω αυτο λογο της θεσης σας αλλα οφειλετε να προστατευετε τον κοσμο απο αγορα κακων προιοντων και το a400 ειναι ενα πολυ κακο προιον.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Μπορει να μην θελετε να λετε στον κοσμο τι να παρει και το καταλαβαινω αυτο λογο της θεσης σας αλλα οφειλετε να προστατευετε τον κοσμο απο αγορα κακων προιοντων και το a400 ειναι ενα πολυ κακο προιον.
Επιμένεις....
Σε παρακαλώ πολύ δείξε μας που έχουμε γράψει ότι προτείνουμε το Α-400 για αγορά...
Αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε οφείλουμε να προστατευτούμε από περίεργες και αναίτιες επιθέσεις....

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580

Ποια ακριβώς είναι η θέση μας; Ποιοι νομίζεις ότι είμαστε; Γενικά αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω παρουσίαση στο συγκεκριμένο προϊόν, κάνοντας το ψώνιο μου (που είναι να βοηθήσω συμφορουμίτες).
Είχα ζητήσει νωρίτερα απ' το συντονιστή κατηγορίας να μεταφερθούν κάποια post σε άλλο θέμα, για να απαντήσω όπως πρέπει. Δεν ήθελα βλέπεις (τρομάρα μου) να χαλάσει το θέμα
Θα το κάνω εδώ.
Το συγκεκριμένο site δεν είναι στάνη, οι συντονιστές δεν είναι τσοπάνηδες και πολύ περισσότερο τα μέλη δεν είναι πρόβατα! Δεν έχω να κατευθύνω κανέναν πουθενά, δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν, δε θα μασήσω την τροφή για να τη βάλω στο στόμα κανενός.
Ειλικρινά, εμφανίζονται σαν κομήτες μια στο τόσο τύποι που περιμένουν να πάρουμε και την ευθύνη της αγοράς τους.
Δεν υπάρχει καθόλου κριτική σκέψη; Ποιο πρόβλημα αποκρύφτηκε; Ποιο προτέρημα; Προσπάθησα να κάνω μια όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση με μεθόδους που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκαν σε δημόσιο forum. Απο patterns, φωτογραφίες, αναδημοσιεύσεις κλπ. Απάντησα σε όποιο ερώτημα τέθηκε.
Μπαίνει ο πρώτος, μου λέει ότι έπρεπε να τρέξω πρώτα τα patterns (λες κι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο) και μετά να το δω σαν media player. Μπαίνει ο επόμενος αφήνει υπόνοιες ότι κουκουλώνουμε το θέμα και δεν προστατεύουμε το κοινό μας. Όλα αυτά αβασάνιστα, πιθανόν χωρίς να διαβαστούν καν τα προηγούμενα post, ακυρώνοντας σε ένα post τις ώρες που φάγαμε να φτιάξουμε το θέμα.
Όποιος θέλει να κράξει τη syabas, τη sigma ας το κάνει. Πιθανόν θα έχει και δίκιο. Προσωπικά πιστεύω ότι σε 1-2 μήνες το Α-400 μπορεί να είναι η κορυφαία λύση. Για την ώρα δεν είναι καν κοντά.
Μη έχοντας υπομονή (και για άλλους δικούς μου λόγους), επέλεξα να το πουλήσω.

Reaction score
2

Αν δούλευα στη syabas θα σου απάνταγα. Επειδή όμως δεν ξέρω πότε (κι αν) η syabas βγάλει το σωστό firmware για το Α-400, σου λέω να διαβάσεις όλο το thread και να ζυγίσεις τις επιλογές σου.
Συγνωμη αλλα να ζυγισει τι ακριβως? Απο την μια εχουμε ενα player mede8er που παιζει οτι του δωσεις και απο την αλλη ενα player που ουτε τα βασικα εν ετει 2012 δεν κανει. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να πεις οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι για αγορα? Το λες και μονος σου. Δεν ξερεις αν και ποτε. Δεν καταλαβαινω αυτο το περι ζυγισματος και αυτο ηταν και η αφορμη του μυνηματος μου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Διάβασε πάλι από την αρχή όλο το νήμα...

μήπως είσαι βαλτός από κάπου;
γιατί εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τα στοιχειώδη;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Συγνωμη αλλα να ζυγισει τι ακριβως? Απο την μια εχουμε ενα player mede8er που παιζει οτι του δωσεις και απο την αλλη ενα player που ουτε τα βασικα εν ετει 2012 δεν κανει. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να πεις οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι για αγορα? Το λες και μονος σου. Δεν ξερεις αν και ποτε. Δεν καταλαβαινω αυτο το περι ζυγισματος και αυτο ηταν και η αφορμη του μυνηματος μου.
τι το έχεις περάσει το φόρουμ, περιοδικό; ο Γιώργος απο την πρώτη στιγμή εκανε μια παρουσίαση ενος προϊόντος, που ο ιδιος αγορασε για προσωπικη του χρηση και δεν του δοθηκε απο καμια εταιρεία, αναφεροντας τα προβλήματα οπως του παρουαιαζοταν στην πορεία. Εκανε και δοκιμες που ουτε περιοδικά δεν κανουν στην Ελλάδα, με χρηση patterns. Ο Κοντολετας απο την αλλη απο την αρχη του θέματος ξεκαθαρίζει πως σαν χομπιστες, δοκιμαζουμε και γραφουμε τις εντυπώσεις μας.
Ολα τα αλλα ειναι να έχουμε να λεμε... μασημενη τροφη μην περιμένεις, κανε τον κοπο, διαβασε και αξιολογησε.

Reaction score
2

Δεν χρειάζεται η μεγάλη γραμματοσειρά. Μια χαρά βλέπω και μια χαρά έχω διαβάσει το νήμα όλο.
Αυτά που λέτε όλα ωραία και καλά είναι και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας? Δεν έχετε γνώμη δηλαδή? Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει κάποιος να δώσει λεφτά να πάρει αυτό το Player? Σοβαρά τώρα.

Δεν είμαι βαλτός από πουθενά αγαπητοί μου αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συντονιστή της κατηγορίας να μιλάει περί ζυγαριάς για στοιχειώδη πράγματα.

Υ.Γ. Άμα το Α400 καταφέρει και παίξει iso ταινία με DTS HD Master ήχο να το γιορτάσουμε. Εδώ 2 ετών players το κάνουν για πλάκα και καθόμαστε ακόμα και συζητάμε αν αξίζει η αγορά του?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το δουλεύω μόνο για να το κάνω update όποτε βγει κανένα firmware (μπας και δουλέψει σωστά) κι όποτε κάποιο παιδί απ' το forum έχει κάποια απορία. Με αυτό ως δεδομένο δεν του έχω δοκιμάσει και πολλά mkv αρχεία για να το κρίνω. Αν δεν είχε τόσο καλή εικόνα θα το είχα βάλει στις αγγελίες τώρα.
Δηλαδη εαν εσυ διαβαζοντας αυτο, δεν μπορείς να αντιληφθείς την γνώμη του Γιώργου , δυστυχώς αλλα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera