- Reaction score
- 171
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400
Κανείς δεν επικρίνει τις προσπάθειες παρουσίασης του Α400. Ισα ίσα βοήθησαν να αναδειχτεί η ανεπάρκεια του.
Η αρχική μου επισήμανση είχε να κάνει με το γεγονός ότι δε βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει ότι το μηχανάκι δεν είναι έτοιμο και για την ώρα δε συστήνεται η αγορά του. Από κει και πέρα όποιος αποφασίσει να το αγοράσει είναι δικό του θέμα να κάνει τον beta tester.
Αφορμή για την παρατήρηση μου στάθηκαν κάποιες ερωτήσεις για την αγορά του και για τη σύγκριση του με το mede8er 1000.
Επίτρεψε μου να σου πω ότι είναι λανθασμένη η προσέγγιση σου.Ποια ακριβώς είναι η θέση μας; Ποιοι νομίζεις ότι είμαστε; Γενικά αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω παρουσίαση στο συγκεκριμένο προϊόν, κάνοντας το ψώνιο μου (που είναι να βοηθήσω συμφορουμίτες).
Είχα ζητήσει νωρίτερα απ' το συντονιστή κατηγορίας να μεταφερθούν κάποια post σε άλλο θέμα, για να απαντήσω όπως πρέπει. Δεν ήθελα βλέπεις (τρομάρα μου) να χαλάσει το θέμα
Θα το κάνω εδώ.
Το συγκεκριμένο site δεν είναι στάνη, οι συντονιστές δεν είναι τσοπάνηδες και πολύ περισσότερο τα μέλη δεν είναι πρόβατα! Δεν έχω να κατευθύνω κανέναν πουθενά, δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν, δε θα μασήσω την τροφή για να τη βάλω στο στόμα κανενός.
Ειλικρινά, εμφανίζονται σαν κομήτες μια στο τόσο τύποι που περιμένουν να πάρουμε και την ευθύνη της αγοράς τους.
Δεν υπάρχει καθόλου κριτική σκέψη; Ποιο πρόβλημα αποκρύφτηκε; Ποιο προτέρημα; Προσπάθησα να κάνω μια όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση με μεθόδους που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκαν σε δημόσιο forum. Απο patterns, φωτογραφίες, αναδημοσιεύσεις κλπ. Απάντησα σε όποιο ερώτημα τέθηκε.
Μπαίνει ο πρώτος, μου λέει ότι έπρεπε να τρέξω πρώτα τα patterns (λες κι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο) και μετά να το δω σαν media player. Μπαίνει ο επόμενος αφήνει υπόνοιες ότι κουκουλώνουμε το θέμα και δεν προστατεύουμε το κοινό μας. Όλα αυτά αβασάνιστα, πιθανόν χωρίς να διαβαστούν καν τα προηγούμενα post, ακυρώνοντας σε ένα post τις ώρες που φάγαμε να φτιάξουμε το θέμα.
Όποιος θέλει να κράξει τη syabas, τη sigma ας το κάνει. Πιθανόν θα έχει και δίκιο. Προσωπικά πιστεύω ότι σε 1-2 μήνες το Α-400 μπορεί να είναι η κορυφαία λύση. Για την ώρα δεν είναι καν κοντά.
Μη έχοντας υπομονή (και για άλλους δικούς μου λόγους), επέλεξα να το πουλήσω.
Κανείς δεν επικρίνει τις προσπάθειες παρουσίασης του Α400. Ισα ίσα βοήθησαν να αναδειχτεί η ανεπάρκεια του.
Η αρχική μου επισήμανση είχε να κάνει με το γεγονός ότι δε βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει ότι το μηχανάκι δεν είναι έτοιμο και για την ώρα δε συστήνεται η αγορά του. Από κει και πέρα όποιος αποφασίσει να το αγοράσει είναι δικό του θέμα να κάνει τον beta tester.
Αφορμή για την παρατήρηση μου στάθηκαν κάποιες ερωτήσεις για την αγορά του και για τη σύγκριση του με το mede8er 1000.