PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Reaction score
171
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Ποια ακριβώς είναι η θέση μας; Ποιοι νομίζεις ότι είμαστε; Γενικά αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω παρουσίαση στο συγκεκριμένο προϊόν, κάνοντας το ψώνιο μου (που είναι να βοηθήσω συμφορουμίτες).
Είχα ζητήσει νωρίτερα απ' το συντονιστή κατηγορίας να μεταφερθούν κάποια post σε άλλο θέμα, για να απαντήσω όπως πρέπει. Δεν ήθελα βλέπεις (τρομάρα μου) να χαλάσει το θέμα
Θα το κάνω εδώ.
Το συγκεκριμένο site δεν είναι στάνη, οι συντονιστές δεν είναι τσοπάνηδες και πολύ περισσότερο τα μέλη δεν είναι πρόβατα! Δεν έχω να κατευθύνω κανέναν πουθενά, δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν, δε θα μασήσω την τροφή για να τη βάλω στο στόμα κανενός.
Ειλικρινά, εμφανίζονται σαν κομήτες μια στο τόσο τύποι που περιμένουν να πάρουμε και την ευθύνη της αγοράς τους.
Δεν υπάρχει καθόλου κριτική σκέψη; Ποιο πρόβλημα αποκρύφτηκε; Ποιο προτέρημα; Προσπάθησα να κάνω μια όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση με μεθόδους που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκαν σε δημόσιο forum. Απο patterns, φωτογραφίες, αναδημοσιεύσεις κλπ. Απάντησα σε όποιο ερώτημα τέθηκε.
Μπαίνει ο πρώτος, μου λέει ότι έπρεπε να τρέξω πρώτα τα patterns (λες κι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο) και μετά να το δω σαν media player. Μπαίνει ο επόμενος αφήνει υπόνοιες ότι κουκουλώνουμε το θέμα και δεν προστατεύουμε το κοινό μας. Όλα αυτά αβασάνιστα, πιθανόν χωρίς να διαβαστούν καν τα προηγούμενα post, ακυρώνοντας σε ένα post τις ώρες που φάγαμε να φτιάξουμε το θέμα.
Όποιος θέλει να κράξει τη syabas, τη sigma ας το κάνει. Πιθανόν θα έχει και δίκιο. Προσωπικά πιστεύω ότι σε 1-2 μήνες το Α-400 μπορεί να είναι η κορυφαία λύση. Για την ώρα δεν είναι καν κοντά.
Μη έχοντας υπομονή (και για άλλους δικούς μου λόγους), επέλεξα να το πουλήσω.
Επίτρεψε μου να σου πω ότι είναι λανθασμένη η προσέγγιση σου.
Κανείς δεν επικρίνει τις προσπάθειες παρουσίασης του Α400. Ισα ίσα βοήθησαν να αναδειχτεί η ανεπάρκεια του.
Η αρχική μου επισήμανση είχε να κάνει με το γεγονός ότι δε βγήκε κάποιος ξεκάθαρα να πει ότι το μηχανάκι δεν είναι έτοιμο και για την ώρα δε συστήνεται η αγορά του. Από κει και πέρα όποιος αποφασίσει να το αγοράσει είναι δικό του θέμα να κάνει τον beta tester.

Αφορμή για την παρατήρηση μου στάθηκαν κάποιες ερωτήσεις για την αγορά του και για τη σύγκριση του με το mede8er 1000.

Reaction score
171
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Διαβάζοντας με καθυστέρηση το νήμα λόγω απουσίας, διαπιστώνω μια αδικαιολόγητη συσπείρωση της συντονιστικής ομάδας κατά ενός "αντιφρονούντα" και λογικά ακολουθούν ..τα κάλαντα και για την αφεντιά μου.

Οι επισημάνσεις του μέλους sveltosss είναι ξεκάθαρες, επιδίωξε διάλογο, δέχτηκε προσβλητικές επικρίσεις. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω αλλά θεωρώ ότι τοποθετήθηκε αντικειμενικά και αμερόληπτα. Το ίδιο κάνω κι εγώ.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Reaction score
403
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Διαβάζοντας με καθυστέρηση το νήμα λόγω απουσίας, διαπιστώνω μια αδικαιολόγητη συσπείρωση της συντονιστικής ομάδας κατά ενός "αντιφρονούντα" και λογικά ακολουθούν ..τα κάλαντα και για την αφεντιά μου.

Οι επισημάνσεις του μέλους sveltosss είναι ξεκάθαρες, επιδίωξε διάλογο, δέχτηκε προσβλητικές επικρίσεις. Προσωπικά δεν τον γνωρίζω αλλά θεωρώ ότι τοποθετήθηκε αντικειμενικά και αμερόληπτα. Το ίδιο κάνω κι εγώ.

Χρόνια πολλά σε όλους!
Η αλήθεια είναι καπου στην μεση.. Δυστυχώς και οι δυο πλευρές τοποθετήθηκαν σε κάποιες στιγμές λίγο ειρωνευτικα και έτσι δημιουργήθηκε η οποιαδήποτε "διαμάχη". Αλλα αφου το θέμα ξεχάστηκε, να μην το συνεχίζουμε με αναλύσεις δικές μας. Καλές γιορτές σε όλους!

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Αυτό που έμενα πρώτιστα με ενδιαφέρει είναι οι δικτυακές επιδόσεις του σε συνδυασμό με την ποιότητα εικόνας.
Με αυτά ως βάση σας λέω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συγκρίνω το med με το A-400, καθώς το firmware του δεύτερου είναι αρκετά πρώιμο...σε βαθμό απογοήτευσης.
Κάποιες πρώτες δοκιμές σε nfs server έβγαλαν όλων των ειδών τα προβλήματα. Απο πάγωμα της συσκευής κατά την αναπαραγωγή m2ts αρχείου, σπασίματα σε εικόνα ή ήχο ή και στα 2 μαζί, πάγωμα του αρχείου κι επιστροφή στο αρχικό menu.
Δυστυχώς τα ίδια προβλήματα παρατηρούνται και με εξωτερικό σκληρό. Αρκετά απογοητευτικό για αρχή.
Δε γνωρίζω τις ανάγκες του καθένα. Αν θέλεις 3d iso, δικτυακή αναπαραγωγή αρχείων, παίζεις σε λίγες ίντσες, θέλεις να ξοδέψεις λιγότερα χρήματα, πηγαίνεις σε med. Αυτή τη στιγμή.
Αν θέλεις επιδόσεις κι έχεις υπομονή, περιμένεις τη βελτίωση του pop corn. Ήδη σε 2d σημείωσα ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Το βράδυ θα δούμε και πως λειτουργεί το bd lite στο pop corn.
Δεν την αναγνώρισε τη συγκεκριμένη, αλλά μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα μέσα απ' το Nmj. Μπορείς να κατεβάσεις poster, fanart, details. Δυστυχώς υπότιτλους μπορείς να κατεβάσεις μόνο σε file mode. Edit στο movie library μέσα απ' το app του ipad δεν γίνεται.
Τόνισα και στην αρχή ότι το Α-400 το πήρα για να συνδυάσω αναπαραγωγή μέσω δικτύου και ποιότητα εικόνας. Χρησιμοποιώ ένα qnap στα 12tb σε gigabit δίκτυο. Τα προβλήματα που βγάζει στο δίκτυο, τα βγάζει και σε εξωτερικό δίσκο.
Απογοητευτικό σε 3d αναπαραγωγή ως τώρα, πολλά προβλήματα σε bluray iso. Θα δοκιμάσω εν καιρώ κι άλλα αρχεία.
Αν έκανε έστω το ένα απ' τα 2 σωστά θα ήμουν ευτυχισμένος...:128:
για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση επισημαίνω ότι
1. Δεν σας λέμε τι να αγοράσετε
2. δεν είμαστε επαγγελματίες δοκιμαστές
3. προσπαθούμε να καλύψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ανάλογα με τον υπόλοιπο εξοπλισμό που έχουμε, τις δυνατότητες κάθε μηχανήματος
4. Οι περισσότερες δοκιμές γίνονται με μηχανήματα που αγοράζει αυτός που κάνει τη δοκιμή
5. Οι άμεσες συγκρίσεις είναι δύσκολο να γίνουν, πρέπει ο δοκιμαστής να έχει στην κατοχή του τα μηχανήματα

τα παραπάνω είναι γενικά

ειδικά για την σύγκριση A-400 και MED1000 δεν νομίζω ότι θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα μέχρι τις γιορτές για έναν πολύ απλό λόγο, το Realtek 1156 βρίσκεται στην αγορά εδώ και έναν χρόνο με αποτέλεσμα να έχει ωριμάσει πολύ το software, αντίθετα το Sigma 8911 τώρα ξεκινά.
Απόλαυσε το κι εσύ (όπως κι εγώ) στο ράφι σου και...υπομονή!:116:
Τα προβλήματα παραμένουν.
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Το δουλεύω μόνο για να το κάνω update όποτε βγει κανένα firmware (μπας και δουλέψει σωστά) κι όποτε κάποιο παιδί απ' το forum έχει κάποια απορία. Με αυτό ως δεδομένο δεν του έχω δοκιμάσει και πολλά mkv αρχεία για να το κρίνω. Αν δεν είχε τόσο καλή εικόνα θα το είχα βάλει στις αγγελίες τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο. Αν δεν έχεις 2ο mp θα σου σπάσει τα νεύρα και θα θες να το βάλεις φωτιά!
Ας όψεται η εξαιρετική του εικόνα αλλιώς θα το έκανα! Άντε και μήπως βγάλουν κανά firmware της προκοπής.
Αν δούλευα στη syabas θα σου απάνταγα. Επειδή όμως δεν ξέρω πότε (κι αν) η syabas βγάλει το σωστό firmware για το Α-400, σου λέω να διαβάσεις όλο το thread και να ζυγίσεις τις επιλογές σου.
Τι αλλο πρέπει να γραψει καποιος....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!
Ο loggeo τα παίρνει από την Popcorn!

Να πάρετε (το) άλλο που είναι (το) καλύτερο! :116:

This message will be self destroyed in one (1) day. Or twenty four (24) hours. Or not.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ! Ο loggeo τα παίρνει από την Popcorn!

Να πάρετε (το) άλλο που είναι (το) καλύτερο! :116:

This message will be self destroyed in one (1) day. Or twenty four (24) hours. Or not.
Έτσι!!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

...για να αλλάζει λάμπες στους JVC και ενίοτε ακόμη και προβόλια ο αgλήτης:105:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Που έχετε μπλέξει ρε παιδιά??
Τόσο ανέτοιμο μηχάνημα δε νομίζω να έχει ξανακυκλοφορήσει στην αγορά..
Βλέπω όμως ότι έχετε υπομονή, δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα και δεν επικρίνετε την κατασκευάστρια εταιρία που έκανε παγκόσμια αρπαχτή και κυριολεκτικά εξαπάτησε τους καταναλωτές.
Ο Γιάννης έκανε quote μια σειρά απο post μου. Τα διάβασες; Εγώ με τη σειρά μου κάνω quote το πρώτο σου post μετά απο ακριβώς ένα μήνα που υπάρχει το θέμα κι 170 post. Εκεί λοιπόν μας λες (παρά τα όσα έχει απομονώσει ο Γιάννης και διάβασες) ότι δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα και δεν κράζουμε όσο θα ήθελες το pop corn.
Μπορείς να μου υποδείξεις που δικαιολόγησα τα αδικαιολόγητα; Μπορείς να μου πεις γιατί δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος κι απαιτείς να το κάνουμε εμείς; Ποιος σου στερεί το δικαίωμα;
Έγραψες κάτι για τη syabas και σου είπα κάτι άλλο; Μπορείς να μου υποδείξεις μια ανακρίβεια που έγραψα;
Έδωσα όλα τα στοιχεία. Προφανώς ήθελες να γράψω και το συμπέρασμα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.496

Άμα ξανακάνει παρουσίαση ο loggeo, εγώ θα γίνω χειριστής ελικοπτέρου...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Άμα ξανακάνει παρουσίαση ο loggeo, εγώ θα γίνω χειριστής ελικοπτέρου...
Θα είναι χαρά μου να σας παρουσιάσω τους νέους jvc ή sony!:116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Ας λήξει εδω το θέμα, αύριο που γυρίζω θα καθαρισω ολο το θέμα απο τα άσχετα της παρουσίασης...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.493

Ας λήξει εδω το θέμα, αύριο που γυρίζω θα καθαρισω ολο το θέμα απο τα άσχετα της παρουσίασης...
Μέχρι να επιστρέψεις, προλαβαίνω να γράψω κάνα άσχετο κι εγώ?

Άλλαξε κινητό!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538

Μήπως τα παίρνεις κι εσύ απ' την Popcorn Hour?

Reaction score
38

Ειλικρινά, εμφανίζονται σαν κομήτες μια στο τόσο τύποι που περιμένουν να πάρουμε και την ευθύνη της αγοράς τους.
Δεν υπάρχει καθόλου κριτική σκέψη; Ποιο πρόβλημα αποκρύφτηκε; Ποιο προτέρημα; Προσπάθησα να κάνω μια όσο το δυνατόν αντικειμενική παρουσίαση με μεθόδους που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκαν σε δημόσιο forum. Απο patterns, φωτογραφίες, αναδημοσιεύσεις κλπ. Απάντησα σε όποιο ερώτημα τέθηκε.
Μπαίνει ο πρώτος, μου λέει ότι έπρεπε να τρέξω πρώτα τα patterns (λες κι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο) και μετά να το δω σαν media player.
Μπαίνει ο επόμενος ...
Eκτός του ότι ο "δέκτης" σου είναι σε άλλη συχνότητα και δεν πιάνει αυτά που σου έγραψα (μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...) έχεις και την γνωστές νόσους
α) δεν μπορώ να χαρώ τη δημιουργία μου.
β) ψάχνω οχτρούς στο διάβα μου.

Κρίμα.

Αν ποτέ αντιληφθείς ότι σε όλα τα πράγματα που δημιουργούμε υπάρχει και το καλύτερο, θα μάθεις να ακούς τον συνομιλητή σου χωρίς προκαταλήψεις και άσκοπες ευαισθησίες... χωρίς να ειρωνεύεσαι την άλλη άποψη... χωρίς χαρακτηρισμούς και υποτίμηση...

Βασικά εμένα... να! (μετα συγχωρήσεως...)
Δική σου υπόθεση αν χαίρεσαι ή όχι κάθε προσπάθειά σου... δική σου και αν μπορείς να αντιληφθείς ότι σου έδωσα συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ για τη προσπάθειά σου.

Σεβόμενος το Γιάννη δεν θα ξανασχοληθώ με οποιοδήποτε είδους παραλήρημα συνεχίσεις...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.580
Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Eκτός του ότι ο "δέκτης" σου είναι σε άλλη συχνότητα και δεν πιάνει αυτά που σου έγραψα (μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...) έχεις και την γνωστές νόσους
α) δεν μπορώ να χαρώ τη δημιουργία μου.
β) ψάχνω οχτρούς στο διάβα μου.

Κρίμα.

Αν ποτέ αντιληφθείς ότι σε όλα τα πράγματα που δημιουργούμε υπάρχει και το καλύτερο, θα μάθεις να ακούς τον συνομιλητή σου χωρίς προκαταλήψεις και άσκοπες ευαισθησίες... χωρίς να ειρωνεύεσαι την άλλη άποψη... χωρίς χαρακτηρισμούς και υποτίμηση...

Βασικά εμένα... να! (μετα συγχωρήσεως...)
Δική σου υπόθεση αν χαίρεσαι ή όχι κάθε προσπάθειά σου... δική σου και αν μπορείς να αντιληφθείς ότι σου έδωσα συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ για τη προσπάθειά σου.

Σεβόμενος το Γιάννη δεν θα ξανασχοληθώ με οποιοδήποτε είδους παραλήρημα συνεχίσεις...
Ας συνεχίσω λοιπόν το παραλήρημα μου:

καταρχήν ευχαριστώ για τη χριστουγεννιάτικη ψυχανάλυση. Το ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος δεν ξέρω αν πρέπει να το εκλάβω ως φιλοφρόνηση. Δε με γνωρίζεις στο παραμικρό κι άλλο τόσο δε σε ξέρω εγώ. Για την ώρα θα σε συμβούλευα να προσέχεις τη γλώσσα σου. Πολύ περισσότερο όταν δεν ξέρεις για τι και ποιον μιλάς. Δεν ξέρεις ποια είναι τα δημιουργήματα μου, δεν ξέρεις αν και πόσο τα χαίρομαι, γενικά δεν ξέρεις τίποτα για μένα. Οχτρούς φιλοδοξώ να μην έχω.

Σου αναγνωρίζω βέβαια ότι χειρίζεσαι με άριστο τρόπο τον γραπτό λόγο όταν θέλεις να προσβάλλεις ή να μειώσεις κάποιον με το γάντι. Ακροβατείς μια χαρά.

Σ' αυτό το σημείο νομίζω πως οφείλω να εξηγήσω κάποια πράγματα (σχετικά με τη συμπεριφορά μου και τις αντιδράσεις μου) στα υπόλοιπα μέλη. Όπως διευκρίνισαν και οι άλλοι συντονιστές, ασφαλώς και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε είδους καλοπροαίρετης κριτικής. Οτιδήποτε μπορεί να δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα είναι ευπρόσδεκτο.

Ο ντόρος γίνεται γι' αυτό το post:

@loggeo :607:

Aυτές τις δοκιμές όμως τις κάνουμε απο τη πρώτη μέρα!
Το να παίζουν τα μηχανάκια όλους τους τύπους αρχείων είναι ένα θέμα, αλλά το πως το παίζουν είναι άλλο.

Μιας και μπήκες στη βάσανο δοκιμών και για τυπικούς λόγους δοκίμασε σε παρακαλώ και το: Misc Patterns \ A - Additional \ 4-Color Clipping.mp4 και πες μας αν και τα τρία χρώματα αναβοσβήνουν ως το τέλος ή κάποιο απο αυτά δεν έρχεται. Με ενδιαφέρει κυρίως για το med.

Thanx
και πάλι μπράβο για τις δοκιμές.

(να περιμένουμε και ήχου σαν transport? )
Και τις απαντήσεις μου:

Αυτές τις δοκιμές δε θυμάμαι να τις έχει κάνει και κανείς φίλτατε, οπότε το ότι βρέθηκε χρόνος έστω κι αργά κάτι είναι. :102: Δε βλέπεις τι ώρα ανέβασα τα μηνύματα;:116:
Αν το δούμε αυστηρά οι δοκιμές θα μπορούσαν να γίνουν ακόμα πιο διεξοδικά (Έλεγχος σε χρώματα, gamma), αλλά εδώ μάλλον θα χρειαζόταν επαγγελματίας.
Μέσα στην μέρα θα τσεκάρω αν κλιπάρουν και τα χρώματα, αν κι απο μνήμης θυμάμαι ότι όλα ήταν οκ.

Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια
Έχεις δίκιο! Όχι μόνο δεν τις έκανα πρώτες πρώτες τις δοκιμές, δεν χρησιμοποίησα κι ακριβά καλώδια! Κόψτε τα απ' το μηνιάτικο! :138:
Προφανώς η "ειρωνική" απάντηση είναι η δεύτερη. Στην πρώτη φαίνεται πόσο αγνώμων είμαι! Ας τοποθετηθώ εδώ. Όντως στράβωσα στην παρατήρηση:
"Aυτές τις δοκιμές όμως τις κάνουμε απο τη πρώτη μέρα!
Το να παίζουν τα μηχανάκια όλους τους τύπους αρχείων είναι ένα θέμα, αλλά το πως το παίζουν είναι άλλο."

Η πρώτη μου σκέψη είναι "καλά πλάκα μου κάνει;". Λέμε ότι δεν έχει γίνει σε κανένα forum και σε κανένα συγκριτικό αντιπαράθεση με patterns και μου λέει ότι άργησα κιόλας; Είναι αίσθηση μου ότι έχει χαθεί το μέτρο ή το κάνει εκ του πονηρού;
Στη χιουμοριστική παρατήρηση του Zizik για αλλαγή hdmi στο συγκριτικό, απάντησα με σαρκασμό και δικό μου χιούμορ.

Κατόπιν δημοσίευσα αυτο:

Μπαίνει ο πρώτος, μου λέει ότι έπρεπε να τρέξω πρώτα τα patterns (λες κι έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο) και μετά να το δω σαν media player. Μπαίνει ο επόμενος αφήνει υπόνοιες ότι κουκουλώνουμε το θέμα και δεν προστατεύουμε το κοινό μας. Όλα αυτά αβασάνιστα...
Εδώ μάλλον πρέπει να είμαι πιο ξεκάθαρος:

"Το να παίζουν τα μηχανάκια όλους τους τύπους αρχείων είναι ένα θέμα, αλλά το πως το παίζουν είναι άλλο" απο το έναν χρήστη.
"Συγνωμη αλλα να ζυγισει τι ακριβως? Απο την μια εχουμε ενα player mede8er που παιζει οτι του δωσεις και απο την αλλη ενα player που ουτε τα βασικα εν ετει 2012 δεν κανει. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να πεις οτι αυτη την στιγμη δεν ειναι για αγορα? Το λες και μονος σου. Δεν ξερεις αν και ποτε", απ' τον άλλο.
Και στη μέση εμείς...
Υπάρχει ο χρήστης που ήθελε να δει πρώτα απ' όλα ποιο player δίνει καλύτερη εικόνα κι ο άλλος που ήθελε ένα λειτουργικό media player.
Στο μεταξύ η απάντηση ποιο player αγοράζω σήμερα έχει ουσιαστικά απαντηθεί πολλές φορές, όπως φαίνεται απ' τα δεκάδες quotes που έκαναν οι υπόλοιποι συντονιστές, αλλά και πάλι...

Υ.Γ. Tigran θέλεις να γίνεις ο πρώτος εχθρός μου;!!! Αν πάντως δε θέλεις... να! (μετα συγχωρήσεως...)

Reaction score
38
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Loggeo (Γιώργο νομίζω) βλέπω ότι αποδέχεσαι ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει ότι έγινε και με μένα και τους υπόλοιπους. Μια απλή επανάληψη δε, όσον αφορά την άποψή σου για τα μηχανάκια που σκάλισες, σαν αυτή που έκανες προ ολίγου, θα έλυνε κάθε θέμα (παρεξήγηση προφανώς) απο την αρχή.

Όπως σου είπα (και κατάλαβες) οι ειρωνείες (για τα καλώδια) και οι χαρακτηρισμοί (κομήτες) δεν αγγίζουν τους παραλήπτες αλλά τον αποστολέα... Εφόσον σου αρέσει να επικοινωνείς με αυτό το τρόπο, πρόβλημά σου (γιατί πρόβλημα είναι - δεν χρειάζεται Χριστουγεννιάτικη ψυχανάλυση για αυτό - λίγο εγκράτεια εν μέσω εορτών χρειάζεσαι...) αλλά θέλω να πιστεύω ότι έχεις καταλάβει και συ απο που πραγματικά ξεκίνησε το όλο θέμα (μιας και το quotαρες...)

Σε λίγες μέρες θα καταφέρω να τσεκάρω (όσο μπορώ καλύτερα) το 600Χ3D που πλέον βρίσκεται στη κατοχή μου και θα χαρώ ιδιαίτερα τις όποιες προσθήκες, κριτικές και απόψεις... όπως είναι απολύτως φυσιολογικό να γίνουν και να υπάρξουν.

ΥΓ. Mε τον Τigran κάτι πρέπει να γίνει όντως. Προσωπικά βάση του Χρυσαυγίτικου Ναζιστικού παρελθόντος του, νοιώθω άσχημα με τις ευχαριστίες του... λερωμένος ένα πράμα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss