Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κρίμα που δεν έχουμε μεγαλύτερη γραμματοσειρά...Δεν χρειάζεται η μεγάλη γραμματοσειρά. Μια χαρά βλέπω και μια χαρά έχω διαβάσει το νήμα όλο.
Αυτά που λέτε όλα ωραία και καλά είναι και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας? Δεν έχετε γνώμη δηλαδή? Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει κάποιος να δώσει λεφτά να πάρει αυτό το Player? Σοβαρά τώρα.
Δεν είμαι βαλτός από πουθενά αγαπητοί μου αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συντονιστή της κατηγορίας να μιλάει περί ζυγαριάς για στοιχειώδη πράγματα.
Υ.Γ. Άμα το Α400 καταφέρει και παίξει iso ταινία με DTS HD Master ήχο να το γιορτάσουμε. Εδώ 2 ετών players το κάνουν για πλάκα και καθόμαστε ακόμα και συζητάμε αν αξίζει η αγορά του?
Περισσότερο ξεκάθαρο απο το οτι δεν χρησιμοποιείς κατι λογω των προβλημάτων του, θα ηταν ενα βίντεο οπου θα το ποδοπατουσε... Γιώργο να το έχεις υποψιν σου.Την αντιλαμβανομαι αλλα διακρινω μια δυσκολια στο να την πει ξεκαθαρα. Τεσπα.
Μην σας χαλαω αλλο το νημα.
Υπάρχει κάποια τεχνική απορία που θέλεις να σου λύσουμε; Εδώ είμαστε. Το θέμα έχει τίτλο παρουσίαση του Α-400, όχι αν αξίζει ή όχι η αγορά του. Διάβασε, κρίνε. Τόσο απλά.Δεν χρειάζεται η μεγάλη γραμματοσειρά. Μια χαρά βλέπω και μια χαρά έχω διαβάσει το νήμα όλο.
Αυτά που λέτε όλα ωραία και καλά είναι και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας? Δεν έχετε γνώμη δηλαδή? Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει κάποιος να δώσει λεφτά να πάρει αυτό το Player? Σοβαρά τώρα.
Δεν είμαι βαλτός από πουθενά αγαπητοί μου αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συντονιστή της κατηγορίας να μιλάει περί ζυγαριάς για στοιχειώδη πράγματα.
Υ.Γ. Άμα το Α400 καταφέρει και παίξει iso ταινία με DTS HD Master ήχο να το γιορτάσουμε. Εδώ 2 ετών players το κάνουν για πλάκα και καθόμαστε ακόμα και συζητάμε αν αξίζει η αγορά του?
Δεν έχω καμία απορία. Έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα. Είμαι κάτοχος προβολέα 3d, lumagen, htpc, dune h1 κλπ κλπ. Το να κάνω υπομονή για να πάρω ένα player να κάνω. Αυτό κάνω ούτως ή άλλως παίζοντας από το htpc τα 3D και τα 2D από το Dune.Υπάρχει κάποια τεχνική απορία που θέλεις να σου λύσουμε; Εδώ είμαστε. Το θέμα έχει τίτλο παρουσίαση του Α-400, όχι αν αξίζει ή όχι η αγορά του. Διάβασε, κρίνε. Τόσο απλά.
Εσύ διαβάζεις μέσα απ' τις γραμμές ότι είναι κοροϊδία να το αγοράσεις με γεια σου, με χαρά σου.
Εγώ βλέπω και κάποια πράγματα που εσύ μπορεί να μην τα καταλαβαίνεις. Και ναι τα ζυγίζω αυτά τα πράγματα! Έχεις προβολικό που παίζει μόνο στα 50hz; Το υλικό σου είναι κατά κύριο λόγο interlaced; Τι διάβασες στο συγκριτικό που έκανα; Στα patterns που έγραψα;
Έχεις home cinema με καλό καλιμπραρισμένο προβολέα και ψάχνεις ένα player που να αποδίδει κορυφαία ποιότητα; Όταν λέω κορυφαία μιλάω με αντικειμενικά κριτήρια.
Θα πας να συμβιβαστείς με ένα player που παίζει τα πάντα με μια πολύ καλή ποιότητα ή θα κάνεις υπομονή να λυθούν τα θέματα του Α-400 και μετά να αγοράσεις;
Καλές γιορτές και σε σας. Η γνώμη σας καταγράφηκε και είναι εδώ για να την διαβάσει και να την αξιολογήσει όποιος επιθυμεί.Δεν έχω καμία απορία. Έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα. Είμαι κάτοχος προβολέα 3d, lumagen, htpc, dune h1 κλπ κλπ. Το να κάνω υπομονή για να πάρω ένα player να κάνω. Αυτό κάνω ούτως ή άλλως παίζοντας από το htpc τα 3D και τα 2D από το Dune.
Τι να την κάνει κανείς την κορυφαία ποιότητα όμως όταν το Player δεν παίζει τα στοιχειώδη?
Διαβάζοντας λοιπόν αυτά που γράψατε για το Player αλλά και αυτά που γράφονται στα ξένα forums δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα που να δικαιολογεί την αγορά του. Όταν φτιάξουν τα προβλήματα το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε όποιος το πάρει για μένα θα κάνει λάθος εκτός αν του περισσεύουν και θέλει να δουλέψει δωρεάν για να φτιαχτούν τα προβλήματα.
Πάντως πολύ εύκολα αρπάζεστε όταν σας πει κάποιος την γνώμη του και δεν σας αρέσει. Προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναγράψω.
Καλές γιορτές σε όλους.
Προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναγράψω.
Καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Καλα να περνατε αρχοντες.:411::411::411::411:
Καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Καλα να περνατε αρχοντες.
Είσαι εντελώς άδικος με αυτά που έγραψες σε όλο το νήμα.Ηταν ξεκάθαρος από την αρχή ο Γιώργος σχετικά με τα υπέρ και τα κατά του Α-400.Παρουσιάσεις κάνουμε εδώ (το γράφουν και τα νήματα στον τίτλο άλλωστε) και όχι προτάσεις αγοράς.Χομπίστες είμαστε και όχι επαγγελματίες!Καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Καλα να περνατε αρχοντες.
Καλά. Στον δικό μου κόσμο είναι ένα υπερκοστολογημένο ανέτοιμο προϊόν που κανονικά δεν θα πρεπε να κυκλοφορεί στην αγορά, ένα πλέιερ που δεν μπορεί να σταθεί μόνο του σε ένα οικιακό σύστημα και γενικά ένα μηχάνημα που όταν ρωτά κάποιος για την αγορά του, η απάντηση είναι ορθή κοφτή "όχι".Φυσικά δεν έχεις διαβάσει όλο το νήμα και εξακολουθείς να είσαι σε έναν δικό σου κόσμο.... :203:
Δείξε μου ένα μήνυμα που γράφεται ξεκάθαρα ότι το μηχάνημα δεν είναι έτοιμο από πλευράς λογισμικού και για την ώρα δε συστήνεται η αγορά του..Επιμένεις....
Σε παρακαλώ πολύ δείξε μας που έχουμε γράψει ότι προτείνουμε το Α-400 για αγορά...
Αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε οφείλουμε να προστατευτούμε από περίεργες και αναίτιες επιθέσεις....
Η κατασκευάστρια εταιρία όταν έβγαλε στην αγορά αυτό το προϊόν γνώριζε τις δυνατότητες του firmware τη δεδομένη στιγμή. Προτίμησε όμως να εξαπατήσει τους φίλους της Popcorn και όσους άλλους προσελκυστούν από αυτά που αναφέρουν οι διαφημίσεις του πλέιερ.Έχει αναφέρθει αρκετές φορές στο παρών νήμα ότι το firmware είναι ακόμα ανώριμο και ουσιαστικά οποίος το αγοράσει γίνεται αυτομάτως beta tester.