PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Reaction score
2
Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Την αντιλαμβανομαι αλλα διακρινω μια δυσκολια στο να την πει ξεκαθαρα. Τεσπα.
Μην σας χαλαω αλλο το νημα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Δεν χρειάζεται η μεγάλη γραμματοσειρά. Μια χαρά βλέπω και μια χαρά έχω διαβάσει το νήμα όλο.
Αυτά που λέτε όλα ωραία και καλά είναι και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας? Δεν έχετε γνώμη δηλαδή? Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει κάποιος να δώσει λεφτά να πάρει αυτό το Player? Σοβαρά τώρα.

Δεν είμαι βαλτός από πουθενά αγαπητοί μου αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συντονιστή της κατηγορίας να μιλάει περί ζυγαριάς για στοιχειώδη πράγματα.

Υ.Γ. Άμα το Α400 καταφέρει και παίξει iso ταινία με DTS HD Master ήχο να το γιορτάσουμε. Εδώ 2 ετών players το κάνουν για πλάκα και καθόμαστε ακόμα και συζητάμε αν αξίζει η αγορά του?
Κρίμα που δεν έχουμε μεγαλύτερη γραμματοσειρά...
Σου ζήτησα πριν μερικά μηνύματα να στοιχειοθετήσεις τις "κατηγορίες" που μας βαρύνουν...
αντίθετα συνεχίζεις με το ίδιο απαράδεκτο ύφος να υπονοείς ότι έχουμε γράψει υπέρ του A-400 χωρίς να έχουμε αναφέρει ότι αρνητικά έχουν βρεθεί....
σοβαρά τώρα, σε έχουμε πείσει ότι πρέπει να το αγοράσεις;;;;;;;
τα περί γνώμης και λοιπά υπονοούμενα είναι ύποπτα, εξάλλου η γνώμη είναι σαν την κωλ@$%%$#$%%δα όλοι έχουν από μία.....

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Την αντιλαμβανομαι αλλα διακρινω μια δυσκολια στο να την πει ξεκαθαρα. Τεσπα.
Μην σας χαλαω αλλο το νημα.
Περισσότερο ξεκάθαρο απο το οτι δεν χρησιμοποιείς κατι λογω των προβλημάτων του, θα ηταν ενα βίντεο οπου θα το ποδοπατουσε... Γιώργο να το έχεις υποψιν σου.
Επιπλέον
Πρωτο, ο Γιώργος ειναι συντονιστής στην κατηγορία των προβολεων, σε αυτην που γραφουμε τωρα ειμαι εγω.
Δευτερο, δεν σε κατηγόρησε κανένας για βαλτο...

Τελος τα άσχετα με τα θεμα, ας αφήσουμε το θεμα να προχωρήσει...

Reaction score
2

Ωραιο επιπεδο. Αν δεν σας αρεσει η κτριτικη πειτε το. Δεν υπαρχει προβλημα. Δεν ειναι κακο.
Δεν θα ασχοληθω αλλο. Την γνωμη μου την ειπα, ειπατε και την δικη σας, ας βγαλει ο κοσμος τα συμπερασματα του.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004

Η κριτική αρέσει σε ολους εδω μεσα, φιλε μου... αρκει να μην στηρίζεται σε επιλεκτική αντιληψη των δεδομένων.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.578

Δεν χρειάζεται η μεγάλη γραμματοσειρά. Μια χαρά βλέπω και μια χαρά έχω διαβάσει το νήμα όλο.
Αυτά που λέτε όλα ωραία και καλά είναι και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσίαση αλλά τι σχέση έχει αυτό με το ότι δεν μπορείτε να γράψετε την γνώμη σας? Δεν έχετε γνώμη δηλαδή? Εσείς δηλαδή πιστεύετε ότι αξίζει κάποιος να δώσει λεφτά να πάρει αυτό το Player? Σοβαρά τώρα.

Δεν είμαι βαλτός από πουθενά αγαπητοί μου αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συντονιστή της κατηγορίας να μιλάει περί ζυγαριάς για στοιχειώδη πράγματα.

Υ.Γ. Άμα το Α400 καταφέρει και παίξει iso ταινία με DTS HD Master ήχο να το γιορτάσουμε. Εδώ 2 ετών players το κάνουν για πλάκα και καθόμαστε ακόμα και συζητάμε αν αξίζει η αγορά του?
Υπάρχει κάποια τεχνική απορία που θέλεις να σου λύσουμε; Εδώ είμαστε. Το θέμα έχει τίτλο παρουσίαση του Α-400, όχι αν αξίζει ή όχι η αγορά του. Διάβασε, κρίνε. Τόσο απλά.
Εσύ διαβάζεις μέσα απ' τις γραμμές ότι είναι κοροϊδία να το αγοράσεις με γεια σου, με χαρά σου.
Εγώ βλέπω και κάποια πράγματα που εσύ μπορεί να μην τα καταλαβαίνεις. Και ναι τα ζυγίζω αυτά τα πράγματα! Έχεις προβολικό που παίζει μόνο στα 50hz; Το υλικό σου είναι κατά κύριο λόγο interlaced; Τι διάβασες στο συγκριτικό που έκανα; Στα patterns που έγραψα;
Έχεις home cinema με καλό καλιμπραρισμένο προβολέα και ψάχνεις ένα player που να αποδίδει κορυφαία ποιότητα; Όταν λέω κορυφαία μιλάω με αντικειμενικά κριτήρια.
Θα πας να συμβιβαστείς με ένα player που παίζει τα πάντα με μια πολύ καλή ποιότητα ή θα κάνεις υπομονή να λυθούν τα θέματα του Α-400 και μετά να αγοράσεις;

Reaction score
19

Είναι ανευθυνο να υποκαθιστας την κριση σου με τη γνωμη καποιου αλλου και ελλειψη σεβασμου όταν τον κατακρινεις παρολο που σου προσφερε αντικειμενικη πληροφορηση για να αποφασισεις.

Reaction score
56

Κανείς , ούτε έγω, αλλά και ούτε ο Γιώργος είπαμε ότι το Α-400 είναι κάλη άγορα αυτή τη στιγμή ούτε και παροτρύναμε κανέναν να το αγοράσει ,απλά ευχηθήκαμε να λυθούν τα προβλήματα που έχει (και είναι πάρα παλά) γιατί η εικόνα του είναι πραγματικά εξαιρετική.Αν δεν λυθούν σιγουρα την "πατήσαμε" αλλά κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό τώρα οπότε , εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω συμβούλη "Μην το πάρετε" ή "πάρτε το" στη παρούσα φάση. Το παρελθόν της Syabas πάντως δείχνει ότι βελτιώνει τα firmware συνεχώς μεν άλλα χρειάζετε 6 μήνες περίπου να στρώσει τα μηχανήματά της.
Στο forum Networked Media Tank πάντως αναφέρουν ότι παίζει ρόλο και το sdk της Sigma για το chipset 8911 (πιθανώς και γι' αυτό και δεν κυκλοφόρησαν και τα Dune) και αναμένουν λύση από την Sigma για τα προβλήματα.
Hope it true!!!!

Reaction score
2

Υπάρχει κάποια τεχνική απορία που θέλεις να σου λύσουμε; Εδώ είμαστε. Το θέμα έχει τίτλο παρουσίαση του Α-400, όχι αν αξίζει ή όχι η αγορά του. Διάβασε, κρίνε. Τόσο απλά.
Εσύ διαβάζεις μέσα απ' τις γραμμές ότι είναι κοροϊδία να το αγοράσεις με γεια σου, με χαρά σου.
Εγώ βλέπω και κάποια πράγματα που εσύ μπορεί να μην τα καταλαβαίνεις. Και ναι τα ζυγίζω αυτά τα πράγματα! Έχεις προβολικό που παίζει μόνο στα 50hz; Το υλικό σου είναι κατά κύριο λόγο interlaced; Τι διάβασες στο συγκριτικό που έκανα; Στα patterns που έγραψα;
Έχεις home cinema με καλό καλιμπραρισμένο προβολέα και ψάχνεις ένα player που να αποδίδει κορυφαία ποιότητα; Όταν λέω κορυφαία μιλάω με αντικειμενικά κριτήρια.
Θα πας να συμβιβαστείς με ένα player που παίζει τα πάντα με μια πολύ καλή ποιότητα ή θα κάνεις υπομονή να λυθούν τα θέματα του Α-400 και μετά να αγοράσεις;
Δεν έχω καμία απορία. Έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα. Είμαι κάτοχος προβολέα 3d, lumagen, htpc, dune h1 κλπ κλπ. Το να κάνω υπομονή για να πάρω ένα player να κάνω. Αυτό κάνω ούτως ή άλλως παίζοντας από το htpc τα 3D και τα 2D από το Dune.
Τι να την κάνει κανείς την κορυφαία ποιότητα όμως όταν το Player δεν παίζει τα στοιχειώδη?
Διαβάζοντας λοιπόν αυτά που γράψατε για το Player αλλά και αυτά που γράφονται στα ξένα forums δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα που να δικαιολογεί την αγορά του. Όταν φτιάξουν τα προβλήματα το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε όποιος το πάρει για μένα θα κάνει λάθος εκτός αν του περισσεύουν και θέλει να δουλέψει δωρεάν για να φτιαχτούν τα προβλήματα.

Πάντως πολύ εύκολα αρπάζεστε όταν σας πει κάποιος την γνώμη του και δεν σας αρέσει. Προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναγράψω.

Καλές γιορτές σε όλους.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.578

Δεν έχω καμία απορία. Έχω αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα. Είμαι κάτοχος προβολέα 3d, lumagen, htpc, dune h1 κλπ κλπ. Το να κάνω υπομονή για να πάρω ένα player να κάνω. Αυτό κάνω ούτως ή άλλως παίζοντας από το htpc τα 3D και τα 2D από το Dune.
Τι να την κάνει κανείς την κορυφαία ποιότητα όμως όταν το Player δεν παίζει τα στοιχειώδη?
Διαβάζοντας λοιπόν αυτά που γράψατε για το Player αλλά και αυτά που γράφονται στα ξένα forums δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχείρημα που να δικαιολογεί την αγορά του. Όταν φτιάξουν τα προβλήματα το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε όποιος το πάρει για μένα θα κάνει λάθος εκτός αν του περισσεύουν και θέλει να δουλέψει δωρεάν για να φτιαχτούν τα προβλήματα.

Πάντως πολύ εύκολα αρπάζεστε όταν σας πει κάποιος την γνώμη του και δεν σας αρέσει. Προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναγράψω.

Καλές γιορτές σε όλους.
Καλές γιορτές και σε σας. Η γνώμη σας καταγράφηκε και είναι εδώ για να την διαβάσει και να την αξιολογήσει όποιος επιθυμεί.

Reaction score
15.548
Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

....καντε αυτο πρεπει εσεις και αφηστε τους αλλους να λενε οτι θελουν.....

ο κοσμος που διαβαζει καταλαβαινει.....

Reaction score
0

Ρε παιδιά ημαρτον το κάναμε χάλια το topic για να τελειώνουμε με το παραμύθι οποιος έχει ματιά διαβάζει οποιος έχει μυαλό σκέφτεται...πιστεύω δεν διαβάζουν 10χρονα αυτο το θέμα και είναι πολυ εύκολο να καταλάβει κανεις ότι το player δεν είναι έτοιμο. Εγω παρόλα αυτά το έχω παραγγείλει και το περιμένω απο μέρα σε μέρα θεωρώ ότι μετα απο δυο μήνες θα είναι σε ενα καλο επίπεδο και θα δείξει της αρετές του. Τώρα αν κανω καλα η κακά που κανω αυτη την αγορα θα δείξει, στην τελική είμαι χαρούμενος μόνο και μόνο απο την σκέψη ότι θα δοκιμάσω ενα καινούργιο mp και να παρατηρήσω αν μου έδωσε το κάτι παραπάνω αν όχι δεν χάθηκε και ο κόσμος πρώτη φορά θα είναι άλλωστε!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Καλα να περνατε αρχοντες.

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ POP CORN HOUR A-400

Καλα δεν περιμενα καλυτερη απαντηση. Καλα να περνατε αρχοντες.
Είσαι εντελώς άδικος με αυτά που έγραψες σε όλο το νήμα.Ηταν ξεκάθαρος από την αρχή ο Γιώργος σχετικά με τα υπέρ και τα κατά του Α-400.Παρουσιάσεις κάνουμε εδώ (το γράφουν και τα νήματα στον τίτλο άλλωστε) και όχι προτάσεις αγοράς.Χομπίστες είμαστε και όχι επαγγελματίες!

Reaction score
3

Ειμαι τελειως ασχετος, τοσο σε computers οσο και σε media players.
Θελοντας να κανω και εγω τον συνηγορο του διαβολου, θα πω τα εξης:

Δεν ξερω αν εχει δικηο ο φιλος που κριτικαρει το Α-400, η οι Συντονονιστες, αν τα λενε ομορφα, εγω αυτο που ξερω να πω ειναι, οτι δεν φτανει που ξεστραβωνομαστε εδω μεσα ,με τις απειρες συμβουλες των Συντονιστων η των μελων του AVsite, και τις παρουσιασεις τους, που καποιες φορες αγοραζουν τα πραγματα απο τη τσεπη τους, καθομαστε και τους κριτικαρουμε.
ΕΛΕΟΣ...............

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους σας, και καλα......................

Reaction score
171

Φυσικά δεν έχεις διαβάσει όλο το νήμα και εξακολουθείς να είσαι σε έναν δικό σου κόσμο.... :203:
Καλά. Στον δικό μου κόσμο είναι ένα υπερκοστολογημένο ανέτοιμο προϊόν που κανονικά δεν θα πρεπε να κυκλοφορεί στην αγορά, ένα πλέιερ που δεν μπορεί να σταθεί μόνο του σε ένα οικιακό σύστημα και γενικά ένα μηχάνημα που όταν ρωτά κάποιος για την αγορά του, η απάντηση είναι ορθή κοφτή "όχι".

Στον δικό σου κόσμο το μηχανάκι έχει τα θέματα του αλλά θέλει υπομονή, έχει τέλεια εικόνα άσχετα αν μπορείς να δεις λίγα πράγματα και μέχρι να τα δεις, αν τα δεις, θα σου σπάσει τα νεύρα, ενώ όταν ερωτηθεί κανείς για την αγορά του, η απάντηση προσομοιάζει με αυτή της Πυθίας..

Πάνω κάτω τα ίδια λέμε..

Reaction score
171

Επιμένεις....
Σε παρακαλώ πολύ δείξε μας που έχουμε γράψει ότι προτείνουμε το Α-400 για αγορά...
Αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε οφείλουμε να προστατευτούμε από περίεργες και αναίτιες επιθέσεις....
Δείξε μου ένα μήνυμα που γράφεται ξεκάθαρα ότι το μηχάνημα δεν είναι έτοιμο από πλευράς λογισμικού και για την ώρα δε συστήνεται η αγορά του..

Επιπλέον ηρέμησε. Δεν κάνει κανείς επίθεση σε κανένα. Επισημάνσεις γίνονται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Reaction score
171

Έχει αναφέρθει αρκετές φορές στο παρών νήμα ότι το firmware είναι ακόμα ανώριμο και ουσιαστικά οποίος το αγοράσει γίνεται αυτομάτως beta tester.
Η κατασκευάστρια εταιρία όταν έβγαλε στην αγορά αυτό το προϊόν γνώριζε τις δυνατότητες του firmware τη δεδομένη στιγμή. Προτίμησε όμως να εξαπατήσει τους φίλους της Popcorn και όσους άλλους προσελκυστούν από αυτά που αναφέρουν οι διαφημίσεις του πλέιερ.

Λέω εξαπάτησε γιατί το προιόν δεν εκπληρώνει ούτε τις μισές από τις δυνατότητες αναπαραγωγής που γράφει στην "ούγια".

Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά για το Α400 (avsite - avclub) αλλά και σε ξένα φόρουμ, όλοι γράφουν σαν υπνωτισμένοι. Ανέτοιμο, υπομονή, τέλεια εικόνα κλπ..

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo