PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.458
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Θα ήθελα να κάνω μια παρέμβαση,αν και δεν ξέρω κατά πόσο μου επιτρέπεται,ή καλύτερα κατά πόσο είναι ηθικό.

Νομίζω κάποιοι καλοί φίλοι και αποδεδειγμένα καλοποροαίρετοι,έχουν παρεξηγήσει τον Γιώργο (loggeo) και ειλικρινά απορώ γιατί!
Γεγονός είναι,ότι μερικές φορές τα γραπτά παρεξηγούνται,ένα κόμμα να βάλεις λάθος και έγινε η ζημιά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως,ήταν ξεκάθαρος από την 1η γραμμή ο loggeo και δεν έβαλε ούτε ένα κόμμα λάθος
Δηλ. ρε παιδιά (επιτρέψτε μου το ρε,φιλικό είναι και όχι υβριστικό) τι δεν καταλάβατε?Τι σας έκρυψε,τι δεν σας είπε ξεκάθαρα?

Αν και αυτή την περίοδο δεν ενδιαφέρομαι για αγορά media player,διαβάζοντας τα του Γιώργου,ξεκάθαρο ήταν (για την μέτρια νοημοσύνη μου) ότι δεν είναι ώριμο για αγορά.Τι άλλο θέλετε να πει από το ότι προς το παρόν το έχει στο rack του και το καμαρώνει και μόνο και μόνο αν ρωτήσει κάποιο μέλος κάτι,το βάζει σε λειτουργία για να απαντήσει?Τι πιο ξεκάθαρο από αυτό υπάρχει?

Ειλικρινά άμα είχα κάνει εγώ την παρουσίαση του A-400 θα ήμουν πολύ πιο μετριοπαθής στους χαρακτηρισμούς μου.

Οπως και νάχει μια γνωστή εταιρία,που στην ουσία έσυρε το χορό στα media players,δεν μπορεί κανένας να τη θάψει στα ίσα,για ένα καινούριο μοντέλο.Για όσους ασχολούνται με τα media players είναι φανερό ότι με το νέο chip,υπάρχει πρόβλημα και πολύ σοβαρό στο sdk μέχρι στιγμής.Δεν είναι τυχαίο ότι η HDI με τα Dune καθυστερεί να βγάλει τα νέα μοντέλα και προτίμησε να χάσει την αγορά των Χριστουγέννων!

Σε ότι αφορά τον καλό μου φίλο τον Dalanik είναι καλοπροαίρετος και περιμένουμε τις εντυπωσεις του από το Med600X3D!


And one more thing!

Ας μη χαλάσουμε τα τεχνικά θέματα,μπερδεύοντας τα πολιτικά!Θα είναι κρίμα και για μας και για το φόρουμ.
Εχω πλακωθεί κι έχω βριστεί με πολύ κόσμο στα πολίτικά.Και είναι γνωστή η θέση μου για το μόρφωμα της ΧΑ.Εχω εκφραστεί πολλάκις,δεν αλλάζουν οι απόψεις μου και μάλλον γίνομαι και κουραστικός να τις επαναλαμβάνω.
Δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα και thanks να δεχθώ στις τεχνικές κατηγορίες με κάποιον που πλακώθηκα στα πολιτικά και να του δώσω thanks και να με βοηθήσει και να τον βοηθήσω αν ξέρω/ξέρει κάτι.
Θα είναι ναι κρίμα να το χαλάσουμε,ας μείνουμε ψύχραιμοι όσο μπορούμε όλοι!
 

Μηνύματα
1.292
Reaction score
38
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Λεωνίδα κατα αρχήν ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά.
Ανταποδίδω. Η πορεία σου είναι γνωστή και το ήθος σου επίσης.

Να διευκρινίσω ότι προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με όσα αναφέρεις, ίσως κάποια άλλα παιδιά να ήθελαν μια πιο συγκεκριμένη πρόταση.
Προσωπικά όχι όμως... μάλιστα έδωσα τα ειλικρινά συγχαρητήριά μου και πολλά ευχαριστώ. Επίσης είναι γεγονός ότι θα ήθελα να γίνει με διαφορετικό τρόπο η παρουσίαση και δοκιμές, αλλά αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας και θέμα περισσότερο γούστου και όχι ουσίας.

Γενικά να πω ότι δοκιμές ήταν κάτι παραπάνω απο ξεκάθαρες. Άλλωστε δεν υπάρχει όντως υποχρέωση για σύσταση μετά απο τις οποιεσδήποτε δοκιμές.

Εξήγησα επαρκώς την αντίδρασή μου, ας μην επανέλθω... για μένα έλαβε τέλος η ιστορία με το loggeo.

:619:
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.458
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ,sorry δεν ξέρω το αληθινό σου όνομα Dalanik!

Νομίζω ότι έχει γίνει κάποια παρεξήγηση τόσο με σένα,όσο και με τον AlexT.Μέλη που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στο φόρουμ.
Και ο φίλος που είχε γράψει πιο πολλά για την παρουσίαση (και δυστυχώς δεν θυμάμαι το nickname του,ας μην το πάρει μειοτικά αυτό,δεν είναι έτσι) δεν το έκανε για κακό και θα πρέπει να ξαναγράψει!
Σε ότι αφορά το διαφορετικο τρόπο παρουσίασης,ίσως έχεις δίκιο (Εννοεις κοινή παρουσίαση με το avclub)!Αλλά δεν ξέρω κατά
πόσον είναι εφικτό τεχνικά να το κάνουμε.
Δεν υπάρχει καμιά αντιπαλότητα με το avclub!Αλλά μόνο video παρουσίαση θα μπορούσε να γίνει και στα 2 φόρουμ ταυτόχρονα.
Δηλ. φαντάσου να ερχόμασταν σπίτι σου,εγώ και κάποιος από το avclub,να δούμε το med1000x3d που είχες προτείνει.Αλλα θα έγραφα εγώ εδώ,άλλα ο φίλος από το avclub.Ακόμη και κοινές ερωτήσεις να έβαζαν εδώ κι εκεί τα μέλη,θα είχαμε και διαφορετικές απαντήσεις!Οσο και να παρακολουθώ εγώ το νήμα εδώ και δίπλα,όσο και ο αντίστοιχος από το avclub κάπου θα το χάναμε.
Θα μπορούσε να γίνει μόνο μια κοινή video παρουσίαση (και θα είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον σίγουρα) και να έκλεινε μετα.Και το κάθε μέλος στο αντίστοιχο φόρουμ να ρωτούσε διαφορετικά πράγματα.
Θα γίνει κάτι τέτοιο κάποια στιγμή,δε θ'αργήσει πολύ!

Θα ξαναπώ πάλι,αν είχα παρουσιάσει εγώ το Α-400 θα ήμουν πολύ πιο ήπιος στην κριτική μου από τον Γιώργο και ούτε καν θα είχα σκεφτεί τα patterns που έβαλε και δεν τα έχει βάλει κανείς άλλος μέχρι τώρα και εδώ και στους δίπλα!

Να μην αδικούμε κάποια πράγματα,είναι κρίμα!
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
48.684
Reaction score
102.499
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Τελικά η πιο πλήρης παρουσίαση media player που έχει γίνει μέχρι τώρα στο avsite προκάλεσε και τις μεγαλύτερες έριδες. Τόσο για την πληρότητά της ή μη, όσο και για το ότι δεν έδωσε μασημένη τροφή στους υποψήφιους αγοραστές για το αν θα πρέπει να το αγοράσουν ή όχι.

ΥΓ. Προσωπική άποψη ότι κοινή παρουσίαση προϊόντος με άλλο φόρουμ είναι πρακτικά ανέφικτη, από το γεγονός και μόνο ότι υπάρχουν πολλά μέλη που μπαίνουν μόνο εδώ ή εκεί.
 

Μηνύματα
1.292
Reaction score
38
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Λεωνίδα ακριβώς αυτό εννοώ. Κοινή παρουσίαση.

Όταν με το καλό ολοκληρώσω τις δικές μου δοκιμές θα τις ανεβάσω και στα δύο forum στα αντίστοιχα νήματα που ήδη υπάρχουν.
Θα δεις ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα... ξέρεις γιατί?

Γιατί οι ενδιαφερόμενοι είναι τα μέλη... όχι τα forum...

Kαι τα μέλη είναι και απο εδώ και απο εκεί... απλά πράγματα.

Άμα έχεις χρόνο πάντως είσαι πάντα ευπρόσδεκτος, κοντά είμαστε. Το παίζεις στα δάχτυλα το μηχανάκι... θα σου κάνω τη χάρη και για video ;-)

Nίκος
:619:
 

Μηνύματα
11.602
Reaction score
1.458
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Νίκο,Nice to meet you!
Θετικό είναι να ξεκινήσει αυτό το πείραμα,εδώ κι εκεί!
Θα τα καταφέρουμε πιστεύω και όσο για τα μέλη,υπάρχουν κι εδώ κι εκεί,αλλά αν δουν κάτι ενδιαφέρον θα πάνε κι εδώ κι εκεί!
Να το κάνουμε πάντως αξίζει τον κόπο!
Από το επόμενο weekend(των Φώτων) και μετά,στη διάθεση σου και θα χαρώ πολύ!
Στα video είμαι σε 2D,σε 3D δικό σου!:126:
 

Μηνύματα
1.292
Reaction score
38
Απάντηση: PopCorn Hour A-400 ...Τα άσχετα....

Η εμπειρία και ικανότητες των δύο μερών σε συνδυασμό με την προσφορά μηχανημάτων απο τα απλά μέλη, που συχνάζουν και στις δύο "όχθες" μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα, προς όφελος των ενδιαφερομένων.

Με απλή γλώσσα και πρακτικές δοκιμές των χαρακτηριστικών, των ευκολιών και των επιδόσεων οποιασδήποτε συσκευής...

Έκλεισε απο τώρα... θα έρθουμε σε επαφή με το νέο έτος Λεωνίδα!

:619:
 

loggeo

Projectors
Moderator
Μηνύματα
7.606
Reaction score
9.581
Λεωνίδα εκτιμώ πολύ τα λόγια σου. Για μένα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί έχεις σηκώσει μεγάλο βάρος αυτά τα χρόνια κάνοντας με μεράκι τόσες παρουσιάσεις . Το κατάλαβα απο πρώτο χέρι, όταν μεσολάβησες για να πάρω στα χέρια μου το med. Προσφέρθηκες μάλιστα να μου στείλεις το δικό σου. Τελικά το αγοράσαμε και οι 2!:116:

Νομίζω πως με τον Dalanik δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα έχει ήδη λήξει. Αν αναθεμάτισα την ώρα και την στιγμή που έκανα το "review" ήταν γιατί σε κάποιο σημείο σχημάτισα την εντύπωση ότι κάποια παιδιά θεώρησαν ότι μεροληπτώ υπερ του A-400. Δε θα το "σκαλίσω" περαιτέρω. Υπάρχουν τα κείμενα για να κριθούμε όλοι.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Μηνύματα
3.030.706
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss
Top