ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

μακη δωστο το ultralink να το βαλει σε ενα pc
και μετα να μας δικαιολογησει με οποιο τροπο θελει
(πινακακια περικαλω και θεωριες σχετικοτητας δεκτες)
γιατι κανει λιγοτερο θορυβο η σκληρος οταν το Pc μπουταρει....
αντε να δουμε................
:623:

@Makis1973, Μάκη στα λέω και από κοντά, σύνελθε όσο είναι νωρίς :137:

κανένα καβλώδιο δεν μπορεί να δώσει σε κάποιο σύστημα κάτι που του λείπει, αν έχεις κοιλιά στα 50Ηz ότι καβλώδιο και να βάλεις η κοιλιά θα παραμείνει, αν έχεις βάλει λάθος τα ηχεία και δεν έχεις σωστή εικόνα με το καβλώδιο δεν θα τη διορθώσεις, στο PC ότι καβλώδιο και να βάλω το Call of Duty δεν θα πάει καλύτερα αν δεν βάλω καλύτερη κάρτα γραφικών.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

:623:

@Makis1973, Μάκη στα λέω και από κοντά, σύνελθε όσο είναι νωρίς :137:

κανένα καβλώδιο δεν μπορεί να δώσει σε κάποιο σύστημα κάτι που του λείπει, αν έχεις κοιλιά στα 50Ηz ότι καβλώδιο και να βάλεις η κοιλιά θα παραμείνει,
ποιος σου εδωσε να καταλαβεις οτι ενα καλωδιο ασκει χρεη eq ?
αν έχεις βάλει λάθος τα ηχεία και δεν έχεις σωστή εικόνα με το καβλώδιο δεν θα τη διορθώσεις, στο PC ότι καβλώδιο και να βάλω το Call of Duty δεν θα πάει καλύτερα αν δεν βάλω καλύτερη κάρτα γραφικών.......
η καρτα κοβει ηχο απο τον σκληρο ?
γιατι μπερδευεις πραματα, σου ειπε κανεις οτι με ενα καλωδιο θα <αλλαξεις> πιστα ?
ή θε κερδισεις κανονακι ? σε καθε cad
οχι ,
και τα παντα δεν ειναι pc, καποια στιγμη ευχομαι να το καταλαβεις
(ζιζ απλα τονιζω για να ξεχωριζουν αυτα που γραφω)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.368

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

οπως ειχε πει ο βουτ
εδω απλα λεμε.......δεν δοκιμαζουμε παρουσια τριτων.........
Εχω εχω προτεινει πολλες φορες, αλλα για δοκιμες....τιποτα
απο λογια και θεωριες αφθονες......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ο σωτηρης χωρις να ειχε μπει στην διαδικασια αξιοπιστιας- αγορας
στο συστημα μου ειχε εντοπισει διαφορες
Δεν ειχε ερθει για αγορα, για πλακα ειχε ερθει, και για πλακα ακουγε,
αν καποιος θελει για πλακα να δουμε τι κανει στο συστημα του εδω ειμεθα

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

η καρτα κοβει ηχο απο τον σκληρο ?
γιατι μπερδευεις πραματα, σου ειπε κανεις οτι με ενα καλωδιο θα <αλλαξεις> πιστα ?
ή θε κερδισεις κανονακι ? σε καθε cad
οχι ,
και τα παντα δεν ειναι pc, καποια στιγμη ευχομαι να το καταλαβεις
(ζιζ απλα τονιζω για να ξεχωριζουν αυτα που γραφω)
ποια κάρτα και ποιος ήχος;
Βρε Αργύρη δεν σε καταλαβαίνω...μη το ρίχνουμε στην τρελή δεν έγραψα για κανονάκια, πίστες και λοιπές θεωρίες.....
μακάρι να ήσαν όλα σαν το PC, θα μετράγαμε χροιές, ξηρότητες, υγρασίες και λοιπά high-end χαρακτηριστικά με αντικειμενικό τρόπο και όχι όπως συμφέρει τον καθένα

μακη δωστο το ultralink να το βαλει σε ενα pc
και μετα να μας δικαιολογησει με οποιο τροπο θελει
(πινακακια περικαλω και θεωριες σχετικοτητας δεκτες)
γιατι κανει λιγοτερο θορυβο η σκληρος οταν το Pc μπουταρει....
αντε να δουμε................
Έγραψες ότι με ένα καλώδιο ρεύματος θα μειωθεί ο θόρυβος του δίσκου;

@αβγδ πάρε πολύ pop-corn....

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

αν πηγαίναμε καλά δεν θα ήμασταν εδώ...:137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ποια κάρτα και ποιος ήχος;
Βρε Αργύρη δεν σε καταλαβαίνω...μη το ρίχνουμε στην τρελή δεν έγραψα για κανονάκια, πίστες και λοιπές θεωρίες.....
μακάρι να ήσαν όλα σαν το PC, θα μετράγαμε χροιές, ξηρότητες, υγρασίες και λοιπά high-end χαρακτηριστικά με αντικειμενικό τρόπο και όχι όπως συμφέρει τον καθένα

Έγραψες ότι με ένα καλώδιο ρεύματος θα μειωθεί ο θόρυβος του δίσκου;

@αβγδ πάρε πολύ pop-corn....
αν μου κανεις ενα sound blind test
και ακουσω διαφορες (που θα ακουσω)
1 εχεις σκεφτει πως θα τις δικαιολογησεις ?
2 ή θεωρια σου , και καθε θεωρια , τι λεει για αυτο ? οτι καποιος ακουει διαφορες, .........
3 αν δεν καταλαβαινεις τι λες ας σταματησουμε εδω.....

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

καψε το 100 ωρες , αν δεις αν μαλακωσει, και βγες και γραψει αν αλλαξε συμπεριφορα.......
μεγάλη συζήτηση ανοίξαμε πάλι... είναι και χρονιάρες μέρες...
Ας αρχίσουμε από τα βασικά, ένας αγωγός μεταφοράς έχει κάποια χαρακτηριστικά, αντίσταση, χωρητικότητα, αυτεπαγωγή κ.τ.λ. φυσικά κάθε μεταβολή ενός χαρακτηριστικού επηρεάζει την συμπεριφορά του.
με το στρώσιμο ποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλάζει;
τα ηλεκτρόνια με το χρόνο μαθαίνουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τους πυρήνες;:137:
μετρήσεις με όργανα έχουμε;
ή μόνο το αυτί είναι το τελικό κριτήριο;

Άντε και καλή χρονιά...... :619:
αν μου κανεις ενα sound blind test
και ακουσω διαφορες (που θα ακουσω)
1 εχεις σκεφτει πως θα τις δικαιολογησεις ?
2 ή θεωρια σου , και καθε θεωρια , τι λεει για αυτο ? οτι καποιος ακουει διαφορες, .........
3 αν δεν καταλαβαινεις τι λες ας σταματησουμε εδω.....
Αργύρη είσαι αλλού, δεν έχεις διαβάσει σωστά αυτά που έγραψα.....
Εγώ είμαι κουφός και δεν εμπιστεύομαι τα αυτιά μου αλλά και τα αφτιά κανενός, θέλω να βλέπω και νούμερα.....

Reaction score
15.548

Εγώ είμαι κουφός και δεν εμπιστεύομαι τα αυτιά μου αλλά και τα αφτιά κανενός, θέλω να βλέπω και νούμερα.....
εισαι νορμαλ τυπος γιαυτο....:403:

Reaction score
5.722
εννοεις μονο νουμερα !
εφοσον λες οτι εισαι κουφος και δεν εμπιστευεσαι κανεναν να ακουσει για σενα τοτε για σενα κανουν μονο τα νουμερα ...
ρε γιωργο οταν για καποιο λογο μια μερα , νιωθεις οτι ολα ειναι τελεια και γενικα νιωθεις μια ευφορια για καποιο λογο που δεν μπορεις να εξηγησεις ... (μην μου πεις οτι δεν σου εχει συμβει ποτε , σιγουρα σου εχει συμβει τουλαχιστον μια φορα στην ζωη σου ...)
ψαχνεις για νουμερα ?

Reaction score
15.548

με ενα eq Μακη μου μπορεις καθε μερα και ωρα να ακους διαφορετικα και οπως γουσταρεις......η μαξιμουμ απολαυση...:116:

τα καλωδια ειναι της ωρας....μολις περασει αυτη η ριμαδα ωρα δεν ειναι ωραια και θελεις αλλα καλωδια....

δεν πιστευω να μην σου εχει τυχη !!!!:414:

Reaction score
15.548

οσο για καποιους κυκλους και τετραγωνα :116: που αναφερθηκαν σε καποια ποστ,νομιζω οτι ειναι για γελια....
....πισω απο τις κουρτινες υπαρχουν συχνοτητες ζονγκ :142:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

εννοεις μονο νουμερα !
εφοσον λες οτι εισαι κουφος και δεν εμπιστευεσαι κανεναν να ακουσει για σενα τοτε για σενα κανουν μονο τα νουμερα ...
ρε γιωργο οταν για καποιο λογο μια μερα , νιωθεις οτι ολα ειναι τελεια και γενικα νιωθεις μια ευφορια για καποιο λογο που δεν μπορεις να εξηγησεις ... (μην μου πεις οτι δεν σου εχει συμβει ποτε , σιγουρα σου εχει συμβει τουλαχιστον μια φορα στην ζωη σου ...)
ψαχνεις για νουμερα ?
Το ξεχείλωσες βρε κι΄εσύ...έγραψα ότι θέλω να βλέπω και νούμερα, όχι μόνο νούμερα

Ευφορία νιώθω όταν αγοράζω νέο PC ή έχω νέα γκόμενα, αλλά τι να το κάνεις που σε λίγο καιρό θέλουν πάλι αναβάθμιση...:137:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Εφορία νιώθω όταν αγοράζω νέο PC ή έχω νέα γκόμενα, αλλά τι να το κάνεις που σε λίγο καιρό θέλουν πάλι αναβάθμιση...:137:

:602:

:142:

Reaction score
15.548

ενα eq με προγραμμα(συν ολα τα αλλα)σας λυνει τα χερια στις σταθμες που ακουτε....:103:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.841
Το να λέει κάποιος "ελάτε κι αν ακούσω διαφορές θα χάσετε" είναι τουλάχιστον αστείο.

Αν ακούει (ή νομίζει πως ακούει :135:) μόνο αυτός τις διαφορές? -> Τότε όλοι οι άλλοι είναι κουφάλογα.

Reaction score
15.548

εγω ρε γαμωτο ξεχασα να βαλω και ενα σκουλαρικι στο αυτι.....:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

#3 #

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads