ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Reaction score
29.755
Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Χρήστο, για να μην έχεις πάρει απάντηση, μάλλον δεν χρησιμοποιεί κανείς βιντεοπροβολάκιας χοντρό καλώδιο! :109:
Τι ξέρουν απο καβλώδια οι βιντεοπροβολάκηδες? Τίποτα.
Δες τι καλώδιο έχεις εσυ στο μπενεκιού σου.Της πλάκας.:142:

I

iason

Guest
Απάντηση: Re: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Αγαπητέ φίλε Γιάννη δεν υπάρχει λογος να με ειρωνευτείς ούτε και εγώ εσένα ,
απλά εγώ έχω την άποψη μου και τήν στηρίζω αλλά σέβομαι και την δική σου.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

Χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ, Ιάσων , σκέψου , τι καλώδια είναι περασμένα μέσα στους τοίχους του σπιτιού , η ακόμα και απο το ρολόϊ της παροχής μέχρι τον πίνακα.
Και ελα μετά να το συζητήσουμε, για το πόσο επηρεάζει το καλώδιο των 230v, το ηχητικό αποτέλεσμα.
Το επηρεαζει απειρα..............

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

NAI.

Reaction score
15.548
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

εγω παντως επειδη εχω κανει πατεντα να τον κλεινω και να τον ανοιγω απο εναν διακοπτη τοιχου και δυστυχως δεν εφτανε η συνδεση,εκανα μια ενωση με ταινια μαυρη καλης ποιοτητας και ειδα διαφορα......δουλευει πιο ησυχα το τροφοδοτικο του.

βεβαια ειναι και μεγαλυτερης διατομης το καλωδιο στην ενωση μεχρι τον προβολεα......πιθανον να ειναι και το κλειδι στην υποθεση βελτιωσης.

Reaction score
15.548

ιδεα σου ειναι,:143:
κοιτα αν θες να μαθεις την αληθεια, μεσα απο ενα μικροσκοπικο τσιπακι ,το οποιο σου εμφυτευτηκε
πλεον σκεφτεσαι οτι το καλωδιο οντως κανει διαφορα,
μην δινεις σημασια και μην μπεις στην διαδικασια να ακουσεις κανα καλωδιο της προκοπης
θα μπεις σε εξοδα και δεν ειναι τετοιοι καιροι πλεον.
Κατα τα αλλα ο απιστος μαρκου
παρουσια σωτηρη αντκοτς
ακουσε διαφορες προς το χειροτερο, με ενα καλωδιο σχετικα της πλακας
Ο σωτηρης ο αντωνης και εγω ακουσαμε προς το καλυτερο,
υποψιν δεν ειχαμε παει για να του πουλησουμε καλωδια......
Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι κακο πραμα να ακουσεις το συστημα σου να παιζει καλυτερα,
ειδικα αν πριν εβγαινες και εγραφες τα χιλια μυρια,
μετα δεν θα εχεις καν το θαρρος να βγεις και να πεις.
Παιδια γραφτε λαθος........δοκιμη δεν ειχα κανει ποτε μου, απλα φανταζομουνα
Να μην σε στενοχωρήσω αλλά ο άπιστος ο μάρκου και ο άλλος ο άπιστος ο σωτηράκης , δεν άκουσαν καμία διαφορά, με το καλώδιο που έφερες.
Το βάλαμε και το βγάλαμε 10 φορές , και διαφορά δεν ακούσαμε. Εσυ νόμιζες ό,τι άκουσες διαφορές. Να μην λέμε οτι θέλουμε.

τον εδωσες στεγνα βρε....ουτε σαλιο δεν εβαλες !!!!...:103:

Reaction score
15.548

ξεχασα να πω οτι χρησιμοποιω στον προβολεα 2 player εικονας και το ps3 για παιχνιδια...
...εχω βαλει αυτο σαν switcher component

η διαφορα ειναι τεραστια με την απευθειας συνδεση ......:116:

Reaction score
2.054

Άπειρα?
Άπειρα ναι! Αν ξέρεις ακριβώς τι ψάχνεις και όχι στο περίπου, η καλωδίωση ρεύματος σε ένα σύστημα μπορεί να μετατρέψει το σύστημα των ονείρων σου σε ένα σύστημα που σιχαίνεσαι να ακούσεις. Επαναλαμβάνω αν ξέρεις ακριβώς τι θες να ακούς και όχι στο περίπου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ρε παιδια, συγγνωμη αλλα, απλα, οσοι ακουμε διαφορες στα καλωδια, ειμαστε η πειραγμενοι , η κουφοι , η κατω αλλο παιζει?

δηλαδη δεν θα πρεπε? ???

οχι για να καταλαβω δηλαδη....

μη τα ισοπεδωνουμε ολα...

Reaction score
28
ρε παιδια, συγγνωμη αλλα, απλα, οσοι ακουμε διαφορες στα καλωδια, ειμαστε η πειραγμενοι , η κουφοι , η κατω αλλο παιζει?

δηλαδη δεν θα πρεπε? ???

:107:............

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κουφοί θα ήσασταν αν δεν ακούγατε ρε Τζόνι μ'.

...

Reaction score
2.248

δηλαδη δεν θα πρεπε? ???

Στη δική σου την περίπτωση με τα ηχεία που διαθέτεις (από αυτά ακούς τις μικροδιαφορές μην το ξεχνάς) και με τα υπόλοιπα συνοδά σου το πρόβλημα θα ήταν αν δεν άκουγες διαφορές με τις αλλαγές των καλωδίων.
Οι μικροδιαφορές δε που ακούς εσύ από τα ηχεία σου με τις αλλαγές καλώδιων (διαφάνεια, έλεγχος, διαχωρισμός κτλ κτλ) δεν μπορούν να ακουστούν στα υπόλοιπα συστήματα διότι δεν μπορούν να τα αναπαράγουν.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
ναι, ξαναλεω ομως, για να μη τα ισοπεδωνω κι εγω , ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ακουω, οχι κατι φοβερο, ουαου, κλπ...

Reaction score
2.248

Οσο αφορά αυτό με το ρεύμα που έρχεται μέσα από χιλιόμετρα καλωδίων και τι κάνει ένα καλωδιάκι 1 μέτρου....
και εμένα το νερό έρχεται από τον Μαραθώνα μέσα από χιλιόμετρα βρώμικων σωληνων αλλά στη βρύση έχω 20cm φιλτράκι.
Φίλτρο είναι και το καλό καλώδιο (RF, βιομηχανικοί θόρυβοι)

Reaction score
2.248

ναι, ξαναλεω ομως, για να μη τα ισοπεδωνω κι εγω , ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ακουω, οχι κατι φοβερο, ουαου, κλπ...
Φυσικά και μιλάμε για ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ και μάλιστα ίσως και "διαβολικές" μερικές φορές σε οικεία στον ιδιοκτήτη ακούσματα :105:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
δυστυχως η ολη φαση ειναι περιεργη και εγκυμονει οικονομικη αιμοραγια. Εγω δεν εχω βρει ακομα την μαγικη συνταγη αλλα το παλευω.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Τελικά είναι άπειρα ή μικροδιαφορές?
γιατι , θα τα αλλαξεις?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop