ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.351
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

Φτάνει βρε, έσκασα στο καλαμπόκι...:105:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ)

.................................

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

χιουστον γουι χεβ προμπλεμ ιν κομιουνικαισον
και οχι τιποτα αλλο διαβαζει και κοσμος τις ασυναρτησιες του νηματος....................

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.976

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

καλα θαναι να γελανε, μην κλαινε χρονιαρες μερες...............

Reaction score
28
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

ωραία όλα αυτά που λέτε ...αλλά εγώ προσωπικά με αυτό που έκανα διαπίστωσα οτι όντως τα καλώδια κάνουν κάποια ελάχιστη μεν αλλά υπαρκτή διαφορά ...με το καλώδιο που τύλιξα και έβαλα διαπίστωσα κάποια ελάχιστη διαφορά χωρίς όμως να μπορέσω ακόμα να την αξιολογήσω ...έγραψα και ανωτέρω ,μια κάποια μεγαλύτερη άπλα και καθαρότητα θα έλεγα ,παράλληλα όμως και μια σκληράδα στα πρίμα μαζί με μια μικρή σύγχηση στα μεταβατικά ......μικρές όμως αλλά ακουστές θα έλεγα .....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ιδεα σου ειναι,:143:
κοιτα αν θες να μαθεις την αληθεια, μεσα απο ενα μικροσκοπικο τσιπακι ,το οποιο σου εμφυτευτηκε
πλεον σκεφτεσαι οτι το καλωδιο οντως κανει διαφορα,
μην δινεις σημασια και μην μπεις στην διαδικασια να ακουσεις κανα καλωδιο της προκοπης
θα μπεις σε εξοδα και δεν ειναι τετοιοι καιροι πλεον.
Κατα τα αλλα ο απιστος μαρκου
παρουσια σωτηρη αντκοτς
ακουσε διαφορες προς το χειροτερο, με ενα καλωδιο σχετικα της πλακας
Ο σωτηρης ο αντωνης και εγω ακουσαμε προς το καλυτερο,
υποψιν δεν ειχαμε παει για να του πουλησουμε καλωδια......
Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι κακο πραμα να ακουσεις το συστημα σου να παιζει καλυτερα,
ειδικα αν πριν εβγαινες και εγραφες τα χιλια μυρια,
μετα δεν θα εχεις καν το θαρρος να βγεις και να πεις.
Παιδια γραφτε λαθος........δοκιμη δεν ειχα κανει ποτε μου, απλα φανταζομουνα

Reaction score
15.548

στα ελληνικα.......

ειναι λαθος να προσπαθεις να φτιαξεις ενα ηχητικο αποτελεσμα με καλωδια .....συνελθε και μην βαζεις τον κοσμο να ψαχνετε σε τετοιες βλακειες.....

Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει καποια διαφορα......η αξιολογηση του αποτελεσματος ειναι λαθος εχοντας χαλασει μαλιστα ενα σκασμο λεφτα.....χρονο που δεν πληρωνετε...και χωρις αποτελεσμα....μιας και σε λιγο παλι στην γυρα θα εισαι για αλλο καλωδιο.

στο ξαναλεω ......θα σου φερω ενα eq και θα παθεις......το κανουμε οπως γουσταρεις το τελικο αποτελεσμα.....και βαλε οτι καλωδιο θες...θα στο στειλω απο εκει που ηρθε το καβλωδιο σου...:116:

Επειδη εισαι ψυχακιας εσυ θες να κανεις και τους αλλους......!!!!:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

στα ελληνικα.......
στα κεφαλικα

ειναι λαθος να προσπαθεις να φτιαξεις ενα ηχητικο αποτελεσμα με καλωδια .....συνελθε και μην βαζεις τον κοσμο να ψαχνετε σε τετοιες βλακειες.....
δεν εισαι εσυ , και καθε εσυ σε θεση να προτεινεις τι θα κανει ο καθενας,περαν τουτου και το χειροτερο καλωδιο (και καθε καλωδιο) εχει και αυτο ακουστα αποτελεσματα , για οσους ακουν

Δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει καποια διαφορα......η αξιολογηση του αποτελεσματος ειναι λαθος εχοντας χαλασει μαλιστα ενα σκασμο λεφτα.....χρονο που δεν πληρωνετε...και χωρις αποτελεσμα....μιας και σε λιγο παλι στην γυρα θα εισαι για αλλο καλωδιο
η καψουρα και η τσιπουρα πλερωνονται, αλλος τα κανει γιουζα και αλλος καλωδια.

στο ξαναλεω ......θα σου φερω ενα eq και θα παθεις......το κανουμε οπως γουσταρεις το τελικο αποτελεσμα.....και βαλε οτι καλωδιο θες...θα στο στειλω απο εκει που ηρθε το καβλωδιο σου...:116:

πρωτα τα λεφτα μετα τα σαλια....πες τι πονταρεις να δουμε κατα ποσο εισαι σε θεση να μιλας σοβαρα,
και φερε οτι ειδους eq θες, (με το που θα του κουμπωσω καλωδιο πανω του και αυτο καλυτερα θα παιξει..........)
αλλιως δανεισου μια φτερωσια απο το μαρκου και κανε και εσυ την κλωσσα....

Επειδη εισαι ψυχακιας εσυ θες να κανεις και τους αλλους......!!!!:116:
καλυτερα ψυχακιας με οτι φτιαχνει τον ηχο (ΠΑΝΤΑ μετα απο ΔΟΚΙΜΗ) παρα να κανω συλλογη απο καπακια -φελλους απο μπουκαλια συνοευτικου ποικιλιας......

Reaction score
15.548

Ασε μας ρε Ανργυρε με τις σαχλαμαρες σου........ξερεις ε...τωρα εγινε η ανακαλυψη των καβλωδιων.:116:

.......και ηρθες εσυ να μας πεις γιαυτα :142:

[YOUTUBE]RcuY9CtYPKs[/YOUTUBE]

και επειδη ακομα εισαι μικρος γιαυτα,θα σου πω κατι .....
......δοκιμασε να παιξεις δυο ηχεια με διαφορετικα καλωδια.....
και παντα σε συνδιασμο με διαφορετικα interconect.....

εκει να δεις την γλυκα και ποσες κουρτινες θα ανοιξεις........:204:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ωραιοτατη η φορεσια του μαρκου , σου παει
υποψιν εχω αγορασει και δοκιμασει τοσα καλωδια οσο καλαμποκι τρως το χρονο......

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.722
επειδη βαρεθηκα να απανταω (μολις τωρα μπηκα μεσα ) ,
ολοι ξερουμε οτι αυτο το παιχνιδι δεν εχει τελος κωστα μου , αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι εαν θελεις να παρεις τα μεγιστα απο ενα ηχειο η ενα συστημα, πρεπει να ασχοληθεις και με τα καλωδια ειτε ηχου ειτε εικονας .
εγω ειπα οτι υπαρχει διαφορα με αυτα τα διαφορα ματζουνια , τα οποια δεν τα πετας και εαν δεν σου κανουν τα πουλας , τα βαζεις καπου αλλου χωρις να χασεις παρα πολυ εαν ξερεις τι εχεις παρει (εαν αξιζει , εαν κανει δουλεια κλπ).
εναν προβολεα , ενα προ πολυκαναλο , ενα cdplayer εχεις σκεφτει ποσα χανεις εαν αποφασισεις να τον αλλαξεις ?
τωρα εαν δεν θελεις να καταλαβεις το σκεπτικο μου , δεν πειραζει ...
οσο για το εκουαλαιζερ ,εαν δεν κανω λαθος και αυτο ματζουνι ειναι ...
βεβαια κατι θα βρεις εσυ παλι να γραψεις οποτε ... τα παραταω .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εσυ παλικαρι μου εχεις παθει ενα κοκτειλ αυθυποβολης και πλασιμπο
ισαξιο με
την κυτταρικη εκφυλιση που χτυπα ενα ποτη στα εγεφαλικα κυτταρα
μην το ψαχνεις ,
βαλε και ενα eq στον προβολεα σου να βρεις την υγεια σου

Reaction score
150
Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗ

:623:

@Makis1973, Μάκη στα λέω και από κοντά, σύνελθε όσο είναι νωρίς :137:

κανένα καβλώδιο δεν μπορεί να δώσει σε κάποιο σύστημα κάτι που του λείπει, αν έχεις κοιλιά στα 50Ηz ότι καβλώδιο και να βάλεις η κοιλιά θα παραμείνει, αν έχεις βάλει λάθος τα ηχεία και δεν έχεις σωστή εικόνα με το καβλώδιο δεν θα τη διορθώσεις, στο PC ότι καβλώδιο και να βάλω το Call of Duty δεν θα πάει καλύτερα αν δεν βάλω καλύτερη κάρτα γραφικών.......
Εγώ σταμάτησα να διαβάζω εκεί με τον σκληρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αν το βάλω υπογραφή σε όλα τα forum που είμαι μέλος από τα μισά θα φάω ban! Ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Άκου εκεί κάνει λιγότερο θόρυβο ο σκληρός.

Παραμύθες, από παιχνίδια του μυαλού χωρίς ΚΑΜΙΑ τεκμηρίωση, καμία μέτρηση, κανένα απολύτως αντικειμενικό κριτήριο.

Καλώδια και ταξίδια στη ατελείωτη χώρα του ΝΟΜΙΖΩ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εκει ζουσες ε ?
οταν μου ελεγες για βαθος (και τραβαγες το χερι σου μπροστα)
μαλακοτερα πριμα
θυμασαι σωτηρη ........
νομιζες ?
ή τελικα ακουγες ?
γιατι καλωδια δεν ειχες ερθει να αγορασεις .......
ετσι δεν ειναι......
Και στου μαρκου δεν ακουσες (παλι νομιζες ρε σωτηρη) οτι ακουσες διαφορες............
μας φαγαν τα νομισματα θυμιο......................

Reaction score
150

ιδεα σου ειναι,:143:
κοιτα αν θες να μαθεις την αληθεια, μεσα απο ενα μικροσκοπικο τσιπακι ,το οποιο σου εμφυτευτηκε
πλεον σκεφτεσαι οτι το καλωδιο οντως κανει διαφορα,
μην δινεις σημασια και μην μπεις στην διαδικασια να ακουσεις κανα καλωδιο της προκοπης
θα μπεις σε εξοδα και δεν ειναι τετοιοι καιροι πλεον.
Κατα τα αλλα ο απιστος μαρκου
παρουσια σωτηρη αντκοτς
ακουσε διαφορες προς το χειροτερο, με ενα καλωδιο σχετικα της πλακας
Ο σωτηρης ο αντωνης και εγω ακουσαμε προς το καλυτερο,
υποψιν δεν ειχαμε παει για να του πουλησουμε καλωδια......
Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι κακο πραμα να ακουσεις το συστημα σου να παιζει καλυτερα,
ειδικα αν πριν εβγαινες και εγραφες τα χιλια μυρια,
μετα δεν θα εχεις καν το θαρρος να βγεις και να πεις.
Παιδια γραφτε λαθος........δοκιμη δεν ειχα κανει ποτε μου, απλα φανταζομουνα
Αργύρη το τι ΝΟΜΙΖΩ ότι άκουσα και χωρίς να έχω πειστεί (μια δραχμή δεν θα ξόδευα) μην το κάνεις ότι άκουσαμε διαφορές προς το καλύτερο. Συνεχίζω να πιστέυω ότι ΚΑΝΕΝΑ καλώδιο ρευματος δεν κάνει διαφορές. Το μόνο που συμβαίνει είναι να παίζει το μυαλό παιχνίδια ειδικά όταν έχεις κάποιον από πάνω σου να σου λέει άκου άκου.

Καλώδια εγώ δεν πιστέυω. ΠΟΤΕ. Για να είμαστε ξεκάθαροι και πιστέυω ότι είναι χειρότερο πέταμα χρημάτων ακόμα και από το να τα κάψεις με τον αναπτήρα.

Ένα άκυρο τεστ, χωρίς level matching, χωρίς μετρήσεις είναι κουραφέξαλα. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος να υπάρχουν διαφορές είναι ΛΑΘΟΣ ηλεκτρικά χαρακτηριστικά σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργούν άλλοίωση.

Τα καλώδια δεν πρέπει να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο από το να περνούν το σήμα όπως έχει. ΤΙΠΟΤΑ όμως.

ΚΑΙ όχι δεν εμπιστεύομαι όυτε τ'αυτιά σου ούτε τα δικά μου ούτε κανενός.

Μη μου πατάς τον κάλο με τα καλώδια και μην γράφεις ότι άκουσα. Αν άκουσα κάτι θα το πω μόνος μου.

Όχι μόνο θεωρώ γελοία όλη τη φάση με τα καλώδια, αλλά και το γεγονός ότι θεωρούν μερικοί πως μπορούν να διακρίνουν διαφορές της τάξης του 2-5% και σε κάθε σοβαρό MONO ΑΒΧ DBT που έχει γίνει ποτέ γελάνε τα ταβάνια με αυτά που παθαινουν.

Ούτε ένα ΣΟΒΑΡΟ τεστ δεν υπάρχει επί του πλανήτη, επιστημονικά τεκμηριωμένο που να δείχνει ότι αξίζουν αυτά τα καλώδια. ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

*********Μην Πετάτε Λεφτά Σε Καλώδια High-End***********

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αργύρη το τι ΝΟΜΙΖΩ ότι άκουσα και χωρίς να έχω πειστεί (μια δραχμή δεν θα ξόδευα) μην το κάνεις ότι άκουσαμε διαφορές προς το καλύτερο. Συνεχίζω να πιστέυω ότι ΚΑΝΕΝΑ καλώδιο ρευματος δεν κάνει διαφορές. Το μόνο που συμβαίνει είναι να παίζει το μυαλό παιχνίδια ειδικά όταν έχεις κάποιον από πάνω σου να σου λέει άκου άκου.
το ακου ακου , δεν σου ειπε ουτε που να εστιασεις , ουτε τι να περιμενεις
σωστα ?
σωστα

Καλώδια εγώ δεν πιστέυω. ΠΟΤΕ. Για να είμαστε ξεκάθαροι και πιστέυω ότι είναι χειρότερο πέταμα χρημάτων ακόμα και από το να τα κάψεις με τον αναπτήρα.

Ένα άκυρο τεστ, χωρίς level matching, χωρίς μετρήσεις είναι κουραφέξαλα. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος να υπάρχουν διαφορές είναι ΛΑΘΟΣ ηλεκτρικά χαρακτηριστικά σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργούν άλλοίωση.

Τα καλώδια δεν πρέπει να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο από το να περνούν το σήμα όπως έχει. ΤΙΠΟΤΑ όμως.

ΚΑΙ όχι δεν εμπιστεύομαι όυτε τ'αυτιά σου ούτε τα δικά μου ούτε κανενός.
καλο αυτο, με αυτο το κρητηριο ομως αγορασες ηχεια ...ετσι σωτηρη ? χωρις να τα εχεις (οχι ακουσει) δει μπορστα σου

Μη μου πατάς τον κάλο με τα καλώδια και μην γράφεις ότι άκουσα. Αν άκουσα κάτι θα το πω μόνος μου.
τι θα πεςι ρε σωτηρη , αφου πιο πανω λες οτι δεν εμπιστευεσαι ουτε τα αυτια σου

Όχι μόνο θεωρώ γελοία όλη τη φάση με τα καλώδια, αλλά και το γεγονός ότι θεωρούν μερικοί πως μπορούν να διακρίνουν διαφορές της τάξης του 2-5% και σε κάθε σοβαρό MONO ΑΒΧ DBT που έχει γίνει ποτέ γελάνε τα ταβάνια με αυτά που παθαινουν.

Ούτε ένα ΣΟΒΑΡΟ τεστ δεν υπάρχει επί του πλανήτη, επιστημονικά τεκμηριωμένο που να δείχνει ότι αξίζουν αυτά τα καλώδια. ΟΥΤΕ ΕΝΑ.
επιστημονικα τεκμηριωμεν μου

*********Μην Πετάτε Λεφτά Σε Καλώδια High-End***********
οχι βεβαια , σε λοου εντ χωνουμε (οταν ειχαμε) τωρα τα κανουμε κιτρουλινες και γλουταμινες

Reaction score
150

εκει ζουσες ε ?
οταν μου ελεγες για βαθος (και τραβαγες το χερι σου μπροστα)
μαλακοτερα πριμα
θυμασαι σωτηρη ........
νομιζες ?
ή τελικα ακουγες ?
γιατι καλωδια δεν ειχες ερθει να αγορασεις .......
ετσι δεν ειναι......
Και στου μαρκου δεν ακουσες (παλι νομιζες ρε σωτηρη) οτι ακουσες διαφορες............
μας φαγαν τα νομισματα θυμιο......................

Αργύρη (διάβασε παρακάτω) εκτός του ότι νόμιζα στου Μάρκου δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Στο χώρο σου δεν ήξερα ούτε τι παίζει με το volume και ήσουν κι απο πάνω μου να μου λες άκου. Αυτό μόνο φτάνει.

Και δεν υπάρχει περίπτωση από ένα τεστ της πλάκας να έβγαζα συμπέρασμα. Τα είχα γράψει έτσι κι αλλιώς. Και διαφορές να υπήρχαν ό μόνος λόγος να υπήρχαν θα ήταν να είχες καλώδιο που ΕΙΝΑΙ λάθος ηλεκτρικά. Τόσο λάθος που θα μπορούσε ν΄ακουστεί.

Αν θες τεστ μόνο ABX DBT (καλά αν μπορείς κάνε το λέμε τώρα). Τα υπολοιπα είναι φαντασιώσεις ακόμα κι αν είναι και δικές μου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 150ΕΥΡΩ (ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΑΕΙ

Αργύρη (διάβασε παρακάτω) εκτός του ότι νόμιζα στου Μάρκου δεν άκουσα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
δεν θυμασαι , ρωτα τον αντωνη

Στο χώρο σου δεν ήξερα ούτε τι παίζει με το volume και ήσουν κι απο πάνω μου να μου λες άκου. Αυτό μόνο φτάνει.
αφου δεν εμπιστευεσαι τα αυτια σου , γιατι πραμα μιλας, βρες ενα τροπο πρωτα να ξερεις τι ακους , και μετα μιλαμε

Και δεν υπάρχει περίπτωση από ένα τεστ της πλάκας να έβγαζα συμπέρασμα. Τα είχα γράψει έτσι κι αλλιώς. Και διαφορές να υπήρχαν ό μόνος λόγος να υπήρχαν θα ήταν να είχες καλώδιο που ΕΙΝΑΙ λάθος ηλεκτρικά. Τόσο λάθος που θα μπορούσε ν΄ακουστεί.
περα την <ακουστικης> σου απιστιας , ειχες προτεινει κατι και δεν το καναμε ?

Αν θες τεστ μόνο ABX DBT (καλά αν μπορείς κάνε το λέμε τώρα). Τα υπολοιπα είναι φαντασιώσεις ακόμα κι αν είναι και δικές μου.
απιστε :143:
ουτε τα αυτια σου δεν εμπιστευεσαι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

σωτηρη οταν εμπιστευτεις τα αυτια σου (οταν λεμε)
(γιατι τωρα ακους με τα ματια - οτι διαβασεις )
(κατα βουλησην παντα)
(και καλην πιστη)..............
(στο τι σου λεει καθενας)
(αραγε ψιλιαστηκες οτι ο αυστριακος μπορει να ειναι λιγο ψευτρακος)
Οταν λοιπον ακουσεις με τα αυτια σου και εχεις τροπον αξιοπιστον εδω ειμεθα
γιατι περαν του δεν μπορεις να κατηγορεις πραματα χωρις να το αποδειξεις( με δικα σου αξιοσεβαστα μεσα)
(μονο θεωριες εισαι)
εχεις δηλωσει κουφος ...και δεν εισαι ο μονος............

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound