Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Ναι! Προσάρμοσα το γραφείο πίσω από τα Duevel, έτσι ώστε να τα χρησιμοποιώ και ως μόνιτορ για τον υπολογιστή! Με τα παντοκατευθυντικά Duevel όπου και να κάτσεις βρίσκεσαι στο sweet spot!

Θα φτιάξω 10μετρα TRS>XLR για να συνδέω το dac Grace m903 με δύο από τα κανάλια του Sunfire TGA7403, έτσι ώστε να έχω το dac κοντά στον υπολογιστή.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Όρθια Παύλο, στους πλευρικούς τοίχους δεξιά και αριστερά από τη θέση ακρόασης!

Reaction score
5.614
Οφείλω να καταθέσω ότι τα Duevel Jupiter είναι σαφώς καλύτερα ηχεία από τα ήδη εξαιρετικά Zingali HM115...

Ευτυχώς που θα τα χαίρομαι και για τις ακροάσεις μου με το pc, αλλιώς αν τα είχα μόνο για surround δεν θα ήταν απλά αμαρτία, αλλά έγκλημα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκμεταλλεύομαι τα surround και ως μόνιτορ. To 2008 που είχα επτά ενεργά μόνιτορ Tannoy Precision 8d/6d, είχα βάλει επίσης το γραφείο πίσω από τα surround και γυρνούσα τις βάσεις των surround 8d, ανάλογα με τη χρήση και βαζοέβγαζα xlr.

Τώρα θα βαζοβγάζω xlr στον τελικό Sunfire, μικρό το κακό.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Μπράβο Γιάννη, μάλλον καλύτερα από ότι τα περίμενες τα Duevel, έτσι; Αυτές είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις στο χόμπι μας.

Reaction score
5.614
Μπράβο Γιάννη, μάλλον καλύτερα από ότι τα περίμενες τα Duevel, έτσι; Αυτές είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις στο χόμπι μας.
Τα περίμενα εξαιρετικά, αλλά τελικά έχουν κι αυτό το κάτι παραπάνω, τη μαγεία, που σε καθηλώνει! Δεν ακούς πλέον τα ηχεία, αλλά τη μουσική ελεύθερη στον χώρο, κι αυτό χωρίς θολούρα. Κάτι σαν συνδυασμός ηλεκτροστατικού και κόρνας είναι! Μάταια αναζητούσα την Ιθάκη μου στα ML. Τελικά μου πρόσφερε ο Markus Duevel το κλειδί του παραδείσου! :622:

Δημήτρη, σε περιμένουμε Σαλόνικα!

Reaction score
5.614
Ο Μελίδης ετοίμασε και τη βάση για τον προβολέα, με αυξομειούμενο ύψος.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Zingali Duevel Re!

Ο Μελίδης ετοίμασε και τη βάση για τον προβολέα, με αυξομειούμενο ύψος.

:615:

ωραία πράματα ορέ Γιάννη....

ο Μιχάλης σας μοντάρει όμορφα.....άντε να παίρνουμε και εμείς σειρά για τη βάση του κεντρικού....:116:

είμαι σίγουρος οτι θα βγει σούπερ...

Reaction score
5.614

Θα καθαρίσει ή θα μου μείνει η βαφή από το σπρέυ στο χέρι;

Μάλλον θα σου τη γυρίσω να τη δώσεις για ηλεκτροστατική βαφή. Χάνει με το σπρέυ. Και ειδικά δίπλα στο piano black των Duevel...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.584
Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Δεν βγαίνει το σπρέϋ μη φοβάσαι, μόνο αν το τρίψεις γερά.
Είπαμε να το σκουπίσεις αλλά με πανί όχι γυαλόχαρτο.

Reaction score
5.614

Προτιμώ να το τρίψεις εσύ με γυαλόχαρτο και να το δώσεις για ηλεκτροστατική τότε. :102:

Μας βλέπει τόσος κόσμος. :)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.584
Απάντηση: Zingali Duevel Re!

Ηλεκτροστατική ε;
Χμμμ....
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ήταν πράσινο;
Πως βάφουν κάγκελα πράσινα;

:137:

Reaction score
5.614
Ας το βάψουν και πράσινο, δε με νοιάζει. :102:
Το μυαλό μου τώρα είναι στις γιγαντοκαμπίνες των Re Audio. Τελειώνει το βάψιμο αύριο ο Μάριος και θα γίνει πάρτυ τη Δευτέρα στη γιορτή μου!
:621:
Termatogazi, ετοιμάσου να κροταλίσουν τα δόντια σου!

Παίδες, πείτε μερικά κομμάτια μπασαδερά. Σε μουσική θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.802
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός