Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

D

deleted user 10898

Guest
Καπως ετσι δηλ ..

τι μαζωξη και αυτη,
αντι να ακουν τα TAD ακουγαν τις καραμουζες...
μιλαμε παρακαλουσα να τα αλλαξουμε και αν δεν ηταν ο Τσαντουλς θα ειχαμε χασει την ευκαιρια.
να μην πω για το πικαπ πως επαιζε... ειναι υποκειμενικη εκτιμηση αλλωστε..

Last edited by a moderator:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Συμπεράσματα:

1. Μεχρι 8.000 euro παιρνεις CD (δηλ metric... :116:)
2. Πανω απο 8.000 παιρνεις πικαπ (μαζας για δυναμκά, αναρτησης με μικρη μαζα, για αυξηση της υπνηλίας...:103:)
3. Aντι για πικαπ 80.000 καλυτερα να παρεις Ferrari που δεν ειναι εταιρια του κώλου...
4. Αν εχεις 50 βινυλια, τα δινεις στο Μπουτχια και παιρνεις laptop και DAC...:114:
τυπικη προσεγγιση χαιεντα που ουσιαστικα απαξιωνει το αναλογικο μεσο.
αν κανετε τον κοπο να αποκρυπτογραφησετε το σχολιο του bhutia θα καταλαβεται την μαγεια του βινυλιου.
ο λπεμπορας και ο ειδικος του νεττζιτερ ειναι τα παραδειγματα προς αποφυγην σε οποιον θελει να ακολουθησει τον μαγικο κοσμο του μαυρου δισκου.
ευτυχως ειναι τρανταχτα και ευκολα αναγνωρισιμα.

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Όποιος αγοράζει σήμερα πικάπ (και μάλιστα ακριβό) χωρίς να έχει δισκοθήκη είναι, λίαν επιεικώς, φελλός.
Όποιος έχει 1500 δίσκους και δεν τους πουλάει για να πάρει ένα καλό ψηφιακό είναι φετιχιστής.

Ο πρώτος ότι και να κάνει θα παραμείνει φελλός. Για τον δεύτερο, είναι γούστο και καπέλο του να μαζεύει εξώφυλλα δίσκων όπως άλλοι μαζεύουν γραμματόσημα. Κάποια στιγμή μπορεί να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, να αποκτήσει πρόσβαση σε περισσότερη μουσική αγοράζοντας ένα καλό ψηφιακό μέσο.

...

Νικο , και πικαπ εχω, και 1500 δισκους εχω!!! Βραχιωνα δεν εχω!!! Τι ειμαι;:143::135:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Καπως ετσι δηλ ..
:619:
Εκει ακουσαμε πικαπ μαζας... Δεν νομιζω να μην σας αρεσε.....

Last edited by a moderator:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

τυπικη προσεγγιση χαιεντα που ουσιαστικα απαξιωνει το αναλογικο μεσο.
αν κανετε τον κοπο να αποκρυπτογραφησετε το σχολιο του bhutia θα καταλαβεται την μαγεια του βινυλιου.
ο λπεμπορας και ο ειδικος του νεττζιτερ ειναι τα παραδειγματα προς αποφυγην σε οποιον θελει να ακολουθησει τον μαγικο κοσμο του μαυρου δισκου.
ευτυχως ειναι τρανταχτα και ευκολα αναγνωρισιμα.
3 πουλακια καθονται....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.579

Εκει ακουσαμε πικαπ μαζας... Δεν νομιζω να μην σας αρεσε.....
Επειδή κάτι έπλυνες; :116:

Reaction score
2.248

Συμπεράσματα:

1. Μεχρι 8.000 euro παιρνεις CD (δηλ metric... :116:)
2. Πανω απο 8.000 παιρνεις πικαπ (μαζας για δυναμκά, αναρτησης με μικρη μαζα, για αυξηση της υπνηλίας...:103:)
3. Aντι για πικαπ 80.000 καλυτερα να παρεις Ferrari που δεν ειναι εταιρια του κώλου...
4. Αν εχεις 50 βινυλια, τα δινεις στο Μπουτχια και παιρνεις laptop και DAC...:114:
Εεεε όχι και υπνηλία !!!!!
pitch rhythm timing ονομάζεται στα καλά :602:

PS Αλήθεια έχεις υπολογίσει την αξία της δισκοθήκης σου?

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Νικο , και πικαπ εχω, και 1500 δισκους εχω!!! Βραχιωνα δεν εχω!!! Τι ειμαι;:143::135:
Ευνούχος? :143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εεεε όχι και υπνηλία !!!!!
pitch rhythm timing ονομάζεται στα καλά :602:

Γιωργο για 15 χρονια ειχα το LP12 και το γνωριζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Το ιδιο ισχυει για τον ΛΣ...

Οσο για την αξια της βινυλιοδισκοθηκης μου ειναι αρκετα μεγάλη...

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Τελικα αυτο θα ειναι το νήμα της χρονιας!!! Θα ζητησω ποσοστά γιατι εχει το ονομα μου στο τιτλο... :116:
Ολοι γραφουν αλλα και πολλοι άλλοι το παρακολουθουν, περιμένοντας....... τη καταιγίδα χαχαχαχα....
Θα ερθει μην ανησυχειτε.... :617::618:

Α ρε Βλασάρα, εχεις κατι ιδεες....
Και για να μην ξεχνιώμαστε θέλω και εγώ τα ποσοστά μου μιας και σε *βάφτισα* 'Σκαλούμπαξ'. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Σκαλουμπαξ......θα βαλω φωτια στην Metric μου..........

Λουκα......μην ξεχνιεσαι .....η φραση-- Να μας λείπουν τα σχόλια-οχι εδω,οχι σε εναν ιστοτοπο οπου ελευθερα γραφονται αποψεις!!!!
Αυτο αλλωστε αντιτιθεται με τα ανω γραφωμενα σου--Αυτό λέγεται στοιχειώδη αρχή δημοκρατίας---!!!!!
Φαίνεται δεν κατάλαβες τί λέω, αλλά ας μη δίνουμε συνέχεια και βγούμε εκτός. Λ.Σ.

Reaction score
1.685

Μια ερωτηξη........>
6.500 δισκοπουλακια με 30 ευρωπουλα (σημερινες τιμες Μ.Ο) μας καλκιουρεταρουν 195.000 ευρωπουλακια ..... ζεστα. :111:

Τι πραμα....πως το λεν..... απο αυτο που γυριζει ντε.... θα επρεπε να εχω? :118:

Reaction score
2.248

Για να είμαστε και εντός θέματος νομίζω ότι υπάρχουν πλατώ με ακτινικό βραχίονα που κοστίζουν πολύ λιγότερο από τα 60 χιλιάρικα που ζητά ο Αυστραλός και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την εν λόγο κατασκευή

Σε ανάρτηση
http://www.oracle-audio.com/?action=produit_show&id=1

Και μάζα
http://www.clearaudio.de/_en/lw_Innovation.php

Και κάτι έχουν να πουν από βραχίονα μεριά (πάντα για ακτινικό) αντί για το design combra του Αυστραλού με το αστείο static balance και antiscating.

Reaction score
2.248

Μια ερωτηξη........>
6.500 δισκοπουλακια με 30 ευρωπουλα (σημερινες τιμες Μ.Ο) μας καλκιουρεταρουν 195.000 ευρωπουλακια ..... ζεστα. :111:

Τι πραμα....πως το λεν..... απο αυτο που γυριζει ντε.... θα επρεπε να εχω? :118:
Οχι κύριε να μην έχεις....
Να τα πουλήσεις να πάρεις ένα dac και να κατεβάζεις terata μουσική για να την σπάσεις στον Χατζηγιάννη :116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Μια ερωτηξη........>

Αυτο.........................http://youtu.be/e9yZPdRMcHI
με προσοχη οι παικαπαδες το βιδεο..........(στα 40 δευτερολεπτα ειναι ολο το ζουμι).

η αυτο

http://

η και ετουτο

http://

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μια ερωτηξη........>

Μη λες τέτοια ρε Κώστα....
Θες να πέσεις θύμα απαγωγής και να ζητάνε λύτρα τους δίσκους σου ?
Είσαι απόλυτα σίγουρος για την παπαδιά ?:405:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7